- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haart
addikt
Most már dukálna nekünk egy jó ICS mert lassan a 4. negyedév kezdődik és még mindig semmi.
-
Haart
addikt
-
Haart
addikt
Most már ideje lenne kb az ICS-nek atrix-ra.
-
Haart
addikt
Semi hír az ICS kidobásának időpontjáról AT&T-re?
-
Haart
addikt
Kéne már az a gyári ICS
BTW az androidhungary oldala over lett? Ápr. 3. az utcsó hír rajta? -
Haart
addikt
ICS-ről valami újabb hír? Mikor jön már?
-
Haart
addikt
Ajaj lehalt az aprós részleg?
-
Haart
addikt
Sorry akkor rosszul mondtam, nem ilyesmire gondolok hanem inkább case-re. Nekem most ilyen fekete gumi van rajta. Hasonló ehhez. Ilyesmit keresek. Csak nem széles a választék
-
Haart
addikt
Nézelődök, tényleg ennyire gyér a tokok kínálata a telóhoz? Vagy hol lehet nézni fancy és jó tokokat?
-
Haart
addikt
Tudunk már valami közelebbit mikor lesz ICS? A 2. félévnél közelebbit?
-
Haart
addikt
Mit kell törölni(cache) a memóriáról ha updateled a szoftvert. Mert mióta updateltem a 2.3.6-ra már 2x ujraindult magától a készülék, hátha valami cache zavar be neki az előző szoftver miatt.
-
Haart
addikt
Most nézem hogy tuti lesz Atrix-ra ICS. 3. negyedévtől jön a gyári frissítés YESS!!!
-
Haart
addikt
És ma felajánlotta a telefon a frissítést. Mindjárt kipróbálom a dolgot. Gondolom 2.3.6 lesz ahogy az be is volt harangozva.
-
Haart
addikt
Se híre se hamva a bejelentett 2.3.6-os frissítésnek atrixra?
-
Haart
addikt
Attól hogy van egy kis bolog a blur fiókkal attól még az egy tökéletes és hasznos dolog. Ha ellopják a telód meg tudod nézni, hol van, plusz távolról wipe-olhatod. Ráadásul nem tud az ember másik sim kártyát beletenni amig nem adja meg a kódot, sztem ez teljesen jó, legalább secured a készülék. Az hogy egyeseknek ez fejfájást okoz, az szoc problem.
-
-
Haart
addikt
válasz
rum-cajsz #516 üzenetére
Megtörtént valahogy visszajátszottam a golaunchert, de mivel 1x rányomtam hogy mindig ezt az appot használja a home megnyomására ezért ugy érzékeli mintha csak ez lenne. És most sehogy sem tudom visszacsinálni hogy az eredeti homescreenem legyen a motorolás.
Vmi ötlet? -
Haart
addikt
Probléma, uninstalláltam a golauchert, és most nincs alapértelmezett home screenem. Nem tudok mit csinálni a telóval. Menü nuku, semmi fekete háttér. No gombok, pedig a teló müködik ha hivnak fel tudom venni. Megprobálom törölni az összes temp golaucher könyvtárat az sd-ről.
-
Haart
addikt
Nekem gyári 2.3.4 van fennt, azzal nincs gond. Hasít
De többen is modokat használnak, én nem annyira vagyok modpárti dehát istenem. Az a baj ha egyszer modozni kezdek akkor hetente cserélni fogom a softot, ezt már eljátszottam anno a spica-val. Elég volt. Legyen egy jól müködő stabil gyári romom aztán kész. Egyedül az ICS hiányzik. Az kéne gyáriban.
-
Haart
addikt
Kijelző terén tényleg nem toppos, ez a legnagyobb hátránya. De nincs is Sensation árban azért azt hozzá kell tenni. Bár mondhatnám azt is hogy ennyiért mit akarsz még? Nem sokkal drágább gyakorlatilag mint egy galaxy S és annál teljesítményben jóval durvább. Pont arról váltok. Ég és föld.
-
Haart
addikt
Arra lennék kiváncsi hogy a tegra 2-höz képest milyen az andreo 220-as gpu? Jobb vagy rosszabb és mennyivel.
-
Haart
addikt
Ezen apró hibák ellenére sztem még mindig sokkal jobb telefon mint egy optimus 2x. Arról akkor hadd ne mondjam el hogy milyen hibákat hoznak fel. Kb mindent
Ha a felbontás miatt rosszabb 1-2 dolog akkor ugyanúgy a többi ilyen felbontású telón is szar(pl:sentation). De a többi csucs motonak is ilyen már a felbontása ott a RAZR pl. -
Haart
addikt
Ezt megcáfolandó a játékokról annyit hogy még semmivel sem volt gond, tehát a felbontás miatt nincs hátrány. Kameráról nem tudok nyilatkozni, mert nem nagyon használom. Aki profi képet akar annak még mindig ott vannak a fényképezők. 1-2 arcképre ilyesmire ez is megteszi bőven. Szóval PROBLEM? Egyébként iszonyat gördülékeny és gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged