- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
stbtamas
aktív tag
-
jano2101
tag
Hello minden kinek az lenne a kérdésem nincs e valakinek Eladó Lapdock-ja Budapesten?Vagy meg tudnám e nézni valakinél érdemes e beszerezni?
Köszi. -
stbtamas
aktív tag
Hivatalos ICS megjelenésről nincs valami hivatalos információ, kb mikorra várható?
Nagy meglepedésben részesültem az elmúlt napokban.. voltam kirándulni, többnyire hegyi túrákon.. tegnap este értem haza.
Ez azt jelenti hogy vasárnap korán reggel vettem le a telefont a töltőről, egész nap fótóztam/videóztam vele, majd tegnap estétől egész ma estig folyamatosan ment a wifi, töltöttem fel képeket, játszottam kicsit, stb.. Hozzá kell tennem hogy vasárnap sokszor nem volt jelem, tudván emiatt méggyorsabban merül a telefon..
Ennek ellenére töltés előtt így állt a telefon:
Én nagyon meg vagyok elégedve az üzemidővel!
Más: Sokan panaszkodnak, a tesztben is írják hogy csúnya képeket csinál.. Hát én rengeteget fotóztam vele és meg kell mondanom hogy nagyon jó képeket csinál! Sötétben például sokkal jobb képeket készített mint egy 14 mpx kompakt Fuji gép
-
Matada2.3
veterán
-
Gabó75
senior tag
Én is így vagyok az Atrix 2 telómmal. A feleségemnek nézek új telefont az LG GT540 után (nekem is az volt, míg el nem romlott), de jó szívvel nem tudnék neki most venni semmit. Lehet, hogy megint egyforma telónk lesz?:-) Az Atrix HD jó lenne, ha megkapná a Razr Maxx akksiját, mert így gyenge.
-
Matada2.3
veterán
Már ki is jött az Atrix HD és S4 van benne.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Matada2.3 #2484 üzenetére
Fél napi használat után egész jó romnak tűnik.
Az eye candy dologgal vitatkoznék, mert azért a rom több annál, mintha egy cm9 vagy cm7-es romokra húznál témákat. Hogy csak a legkevésbé fontoosat mondjam, a google now.Egyelőre az aksi is jobban bírja, mint a cm9, de ebből nem vonok le még következtetést, mert ez lehet véletlen is.
Természetesen sok apró bug van még benne, de első indulásnak szerintem kiváló. (Emlékszem a cm9 indulására, amikor a képernyőt csak fekve lehetett használni.)
-
nortol
senior tag
válasz
rum-cajsz #2482 üzenetére
Ok, tisztelet a kivételnek :-)))
Ezzel a screennel az a bajom, hogy számomra nagyon messze van a praktikusságtól.
A legtöbbet és leggyakrabban használt dolgok, mint például számológép, azonnali kontakt parancsikonok, fényképező, stb dolgok megtöltik a képernyőmet.
Engemet a külcsíny nagyon nem szokott megfogni, ellenben az, ha minden kézre áll.
Márpedig egy üres képernyő egy (második)órával bőven súrolja nálam a feleslegesség határát :-)Gondolom, hogy ahogy az előzőek, úgy ez sem kezeli a több processzort, vagyis a kernel nem a 4.1-es androidé...
-
rum-cajsz
őstag
Ha valakit érdekelne...
Elkészült az első ALFA változat a CM10-ből: [link] -
Matada2.3
veterán
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Rascally81 #2460 üzenetére
Át kell állítani a phone app dpi-jét phone módra.
-
Piotor
tag
Udv. Mikor ujrainditom a telot, pl. 40%-on, utana 70%-os toltottsegen bootol be. 2.3.4 retail eu rom van fent. Tegyem fel ujra az sbf-et 100%-os toltottsegnel? Mi lehet ez? Aztan leesik a toltottseg 20%-rol 5%-ra es utana feltoltve minden ok.
Bootloader unlock utan barmi romot felteszek resetel. Van vmi solution erre?
Lapdock ugyanitt elado!
-
Matada2.3
veterán
Az atrixban van usb otg?
-
Bernardo20
őstag
Van egy 3hónapos vodafonnál vásárolt atrix mely eladó lehet, ha esetleg valaki szeretne vásárolni ilyet.
Ne is kérdezzétek miért kell eladnom, de nem a telefon hibája..
-
stbtamas
aktív tag
Másnál is melegszik kicsit a telefon alja? Vagy ez normális?
-
rum-cajsz
őstag
válasz
stbtamas #2452 üzenetére
nekem most cm9 van, de amiről beszélek az a Nottachtrix 1.3 volt ezt használtam fél évig.
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Vodafonnál eltünt a kínálatból, pedig erre a készülékre fentem a fogam, októberben tudtam volna megvenni. :_(
Nagyon sajnálnám, ha tényleg lecsúsznék róla -
stbtamas
aktív tag
Értem, köszönöm szépen az információt.
Ismét gondban vagyok, mivel MotoBlur Accountnál nem tudom sehogy se hozzáadni a Yahoo Mail! címem. Mindig hibát ír ki az account hozzáadásakor.. Másnak van/volt hasonló problémája?
Motoblur accnál hozzá van már adva 3 account és Other acc-nál még 4.. Esetleg valami ötlet? -
stbtamas
aktív tag
Atrixra lesz hivatalos ICS, vagy felesleges várni rá? Esetleg valami más stabil ICS, amin minden működik tökéletesen? Jöhet link is.. köszönöm!
-
CyberNetik
csendes tag
Sziasztok!
Volt egy kis félreértésem egy kínaival így a a nekem kellő szinek helyett 3 random színű tokot küldött...
Ha kell vmelyik a 3 közül, szóljatok, írjatok!
Elérhető színek, most...
Mélybordó, Babakék, és UV reagens narancssárga
Postázást vállalok, összegben megegyezünk,
Személyesen Szegeden átvehető
ja és ha kell vmi akkor írjatok és megrendelem nektek e-bay-ről! -
rum-cajsz
őstag
haha, nem Jail break, hanem Jelly Bean.
Ez a kép honnan van, mert az Atrix HD nem ilyen...
-
Imdre
aktív tag
válasz
stbtamas #2437 üzenetére
Play-ről töltsd le a data ON/OFF progit, az kirakható widget-et is tartalmaz. De kismillió ilyen app van fenn.
Mx video playert próbáld ki, az támogatja a több magot is. De van több jó lejátszó is.
Nekem másfél napot bír: összesen 6 óra kijelzőhasználattal, 3 óra böngészéssel, 1 óra telefonálással, meg némi navigálással - én ezt jónak tartom.
-
stbtamas
aktív tag
Köszönöm!
Idő közben megtaláltam én is. Nincs valami app amivel ezt egyszerűbben, mondjuk a home sreenre ki lehetne tenni, ne kelljen állandóan a beállításokban keresgélni?
Tovább kérdés, feltettem egy 1.58GB .mkv 720p.mkv filet, és valamiért kicsit szaggat, csúszik a hang.. Nem bírja a telefon, vagy esetleg lejátszó probléma? Kipróbáltam többet is, de hasonló a helyzet.
Az akku kinek hogy bírja? -
rum-cajsz
őstag
válasz
stbtamas #2430 üzenetére
Amikor megy a wifi, akkor a "net" nem megy. De a kollégá által javasolt helyen kikapcsolhatod véglegesen.
JSan
Nem csak Te. Nagyon sok Atrixos van hasonló véleménnyel. Főleg a lapdock támogatás hiánya és a zárt bootloader veszi el a kedvet, a nem érkező JB-ről nem is beszélve.
De hétfőn kiderül, hogy mennyire sikeres. Mert a 100 dolláros ár elég barátságos azért. -
stbtamas
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy Atrix-ot és az a problémám hogy beteszem a kártyát, bekapcsolom a telefont és ugye azonnal a net aktiválva van.
Az a kérdésem hogyan tudom kikapcsolni hogy ne menjen a net állandóan?
Itthol csak wifit használok amúgy is.. és nem is akarom hogy állandóan aktív legyen a net.
Samsung Galaxy minin a beállításoknál volt, vagy a lehúzható notivfcation barban.. de itt nincs semmi..
Android 2.3.4 van rajta. -
rum-cajsz
őstag
Amikor először próbáltam ki a cm9-et (február-március környékén), akkor én is hasonló véleményen voltam, de mostanra olyan állapotba került, amire már mondható, hogy sokkal másabb érzés, mint egy Holo témás GB.
A dolgok nagyon kézre állnak benne, és egységes képet mutat a design. Nekem nagyon bejön. De én is felpattintom a gyári ICS-t, amint kijött, mert nekem a Motorola gyári cuccai is tetszenek.
Szerintem ők csinálják a legjobb Android felületet a gyártók közül. Nincs túlcicomázva, átgondolt a design. -
nortol
senior tag
válasz
rum-cajsz #2426 üzenetére
Éppen ezért simán csak szemfényvesztés a cm 9, mert gyakorlatilag köze sincs a legfontosabb dolgokban az ICS-hez, ami többek között a több mag kezelése is lenne...
Ha nem is az eredeti gyári ICS-t, de az első buherált, illetve gyomlált gyáriakat már biztosan érdemes lesz feltenni.
Engem addig is tökéletesen kiszolgál a cm 7.2 :-)
-
nortol
senior tag
válasz
rum-cajsz #2423 üzenetére
A system tuner pro tökéletes svájci bicska...
Minden esetre tudomásom szerint ha a kernel nem ICS kernel, akkor nem nagyon kezeli a kettő magot.
Az ICS már rendesen kezeli őket.A screenshoton is látszik, hogy a második mag nyugiban van.
Én még egyszer sem láttam dolgozni a második magot.A cm9-ek pedig nem kezelik a kettő magot, ha nem tévedek...
-
rum-cajsz
őstag
válasz
AiRborNee #2422 üzenetére
Eddig a Nottachtrix romot használtam, az egyáltalán nem melegedett. Illetve hosszabb igen, de soha nem méregettem. Két magos proci van benne, az a dolga, hogy melegedjen, ha dolgozik.
Most az ics-el mintha kicsit jobban melegedne, de fél nap után nem jelentek ki ilyet, mert ez még nem az igazi használat. Most szinte egész nap a kezemben van, és állítgatom a saját ízlésemhez.
-
rum-cajsz
őstag
Hú, srácok, én ma megtörtem, és feltettem a Paranoid Androidot (cm9 alapú rom).
Teljesen elámultam és beleszerettem.
Két hiányossága van, az egyik a webtop a másik az ujjlenyomat feloldás. Az előzőnél megbarátkozom a tablet kinézettel, az utóbbiról meg leszokom.Viszont van egy dolog, ami nagyon zavar az ICS-ben. Eddig az üzenetjelző hangerőt és a hívás hangerőt külön lehetett állítani, most pedig mindkettőnek ugyanaz a hangereje. Ezen nem lehet valahogy változtatni?
-
AiRborNee
csendes tag
hát terhelés figyelő van fent, sajnos log nincs, de ki szoktam tálcázni, kb 80-90%-os használatnál már 60 fölött jár amikor csak a böngésző fut 3g-n akkor kb 50 fok 40-50%-os terhelés mellett, új szoftver is megfordult a fejemben, de lehet hogy inkább gariban vissza kéne küldeni, hátha tudnak rá valami "okosságot".
-
Imdre
aktív tag
válasz
AiRborNee #2416 üzenetére
Azt én már nagyon soknak tartom. Nekem 40-45°C között van 3G-n aktív netezéssel (1-2 óra). E fölött még nem járt soha, pedig szilikontokban tartom.
Hogy mi okozhatja azt nem tudom, de érdemes volna felrakni egy programot, ami figyeli az adott program processzor használatát (mérték, időtartam). -
-
AiRborNee
csendes tag
Tokot nem használok, vagyis igen, de az csak a belecsúsztatós eazycase, hogy a zsebem ne koptassa, karcolja, hőleadásban nem játszik szerepet.
Újonnan vettem Gsmline-nál. 2.3.4-es asian rommal, nem húztam, nem rootoltam ki.
jó, persze, hogy nem maguktól futnak, voltak már pda-im tudom mennyit bírnak ezek, csak arra lettem volna kíváncsi mennyire átlagos adatok ezek az atrixnál, készenléten nincs semmi gond, de ha már netezek a proc 50 fokon van, ha netán a tegra adottságait kihasználom, akkor aztán egy fagyos téli napon azt a 65 fokot már zsebmelegítőnek is használni tudnám. ez az ami kicsit aggaszt, nem tudom szabad e ennek ennyire melegedni.
azért kérdezem, hogy ez mennyire átlagos, mi a tapasztalatok, mert ha visszaküldöm hogy szar aztán kapok egy ugyanolyat akkor igazán megspórolhattam volna magamnak a fáradalmat.
Olvasgattam külföldi fórumokon, hogy volt pár embernek ilyen, de fix jellemzően nincs rá, 1-2 hogy régi a sim, azt ki kell cseréltetni és utána jó lesz, ujjlenyomat érzékelőt nem kell használni... de olyat hogy na most ezt csináld meg és akkor biztos, hogy nem melegszik olyan nincs, legalábbis olyan ami nem a proci órajelének vagy feszének csökkentésével járna.
üzemidőt azért is kérdeztem, mert ha teljesítményt disszipál el azt az akkuból nyeri az pedig tudjuk mit jelent.természetesen nem csak játékra vettem, azt csak egy példának szántam, igazándiból játszani, vagy filmet nézni is csak abban az 1 órában szoktam míg a buszon ülök munkába menet, vagy éppen hazafele.
-
nortol
senior tag
válasz
AiRborNee #2409 üzenetére
Nem írtad, hogy van e a telefonon valamilyen "védőtok", amely ebben a melegben mégjobban lehetetlenné teszi a hőleadást.
Nem írtad, hogy a telefont használtan (buheráltan) vagy talán megbízható boltból vetted e gyári alapokkal, vagy gyári alapokkal vetted ugyan, de már buherált :-) (ezt jól meg kevertem).
Nincsen olyan telefon, mely intenzív használat mellett ne merülne baromi gyorsan.
"általába a hálózat figyelő, app killer és egy proc terhelés figyelő megy"
Na ezek mindhárman folyamatosan csesztetik a telefont, további akkumulátorteljesítményt(szerintem nem keveset) vonva el minden mástól. Nem, hogy hasznosak, de éppen fordítva..."azok a csodálatos folyamatos használat melletti üzemórák"
A 3D-s játékok használata nem a mindennapi használati kategóriába esnek, ahogyan a gps(igo, stb...) használata sem.Ha játékra vettél "okostelefont", legyen az atrix, vagy bármi más, akkor Te leszel a világ legelkeseredettebb embere!
-
AiRborNee
csendes tag
Üdv!
Múlthéten atrix 4g tulajdonos lettem, idáig piszkosul tetszik, de van 2 dolog ami aggaszt.
1. alapjáraton a cpu kb 35-40 fokos, használat mellett pl. dolphin felmegy 50 fokig, viszont intenzív használatnál játék ilyesmi már 65 fok-ig is felmászik(és ezt nem két óra után, kb 5-10perc és már ott is jár) a hőmérséklete. tehát a telefon alja piszkosul melegszik, mikor már huzamosabb ideig használom szabályosan forró. Alkalmazásokat igyekszem a háttérből kilőni, általába a hálózat figyelő, app killer és egy proc terhelés figyelő megy, meg esetleg email kliens, steam. alap 2.3.4 asian van rajta. akku az igazándiból nem melegszik 40 fok fölé még nem nagyon láttam menni.
2. hogy eléggé eszi szerintem az akkut, legalábbis azok a csodálatos folyamatos használat melletti üzemórák nincsenek meg. kb 2 óra alatt esik 30-40 százalékot az aksi.
-
-
Imdre
aktív tag
válasz
Devergo7 #2404 üzenetére
Érdekesen kanyarodsz vissza a 3. hozzászóláshoz a Te 20xx. hozzászólásoddal
Valóban nem az. Ha csúcskészüléket akarsz, amiről beszélnek, akkor vegyél egy One X-et, SGS 2/3-at. Na azokról lehet beszélni: 150k és melegednek, elfogy a ram, kopik a "kaszni", beég a kijelző (legalább van szervizfutár hozzájuk) - de jók, mert már milliók szívnak vele
azaz mégsem, hiszen bebeszélik maguknak, hogy a legjobb telefon az övék...
Ha így nézzük, akkor valóban csak egy füstfelhő az Atrix
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest