- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zzenit
tag
válasz
Pepeninho #1923 üzenetére
2. WhatsApp-Viber-Skype korlátozás: azt hittem a WhatsApp is elmenti az üzeneteket és továbbítja, ha legközelebb online lesz az ember, mint a számítógépes skype. Aki nagyon elakar érni úgyis megcsörget vagy ír egy normális sms-t. A WhatsApp-ot tényleg csak ilyen legvégső spúr megoldásnak gondoltam, ha van vmi nem olyan fontos infó, aminek nincs időhatálya, de tudom, hogy olvasni fogja az illető és hamarabb mint a méljeit. Főleg a külföldi ismerőseimmel beszélek skypeon/viberen. Megcsörgetnek a sima számomon, akkor tudom, hogy hívni kell őket, feljelentekezem vmelyik progiba és már hívom is őket, ha nagyon-nagyon fontos úgyis írnak sms-t vagy simán felhívnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest