- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullapo
tag
válasz
rum-cajsz #4054 üzenetére
Köszi megoldódott a probléma, fasthboot menüben jöttem rá nehezen hogy kell belelépni a recoverybe.
Feltettem a Nottach trix 1.3 romot, tetszik gyors is magyar is, és működik minden rajta.Azt szeretném még kérdezni ha jb vagy ics romot tennék rá, akkor kernelt külön kell valahogy frissíteni, vagy a rom telepítése közben frissülni fog az is?
És hogy azok birnak e annyi üzemidőt mint a 2.3.6- os verziók?
A rádiót is lecserélném ha lehet mert a telenornank borzalmas gyenge a térereje 3g ben.
Tudna valaki linket küldeni a rádiók letöltési helyéről, valahol láttam de nem élt a link.Még ami fontos lenne recoveryből feltehető modul, amivel a vissza gomb hosszú nyomására kilépne az alkalmazásokból , hogy nem maradjon benne a memóriába. Nem tudom hogy ennél a típusnál van e erre lehetőség, a htc telefonomnál volt olyan hogy back kill active app,
Előre is köszi a segítséget. -
drzsoo1
aktív tag
válasz
rum-cajsz #3514 üzenetére
nem a lapdockkal van baj, hanem az árával. én pont most kezdtem el használni, mert az external keyboard helper tökéletes magyar klaviaturát biztosít hozzá. szerencsére a JB flash támogatás hiánya miatt amúgy se gondolkodok cserén. épp kezdem bosszankodni a relatív rövid készenléti időn, amikoris kiderült, hogy a 3G hálózaton majd kétszer hosszabb ideig bírja mint a 2Gn.
-
nortol
senior tag
válasz
rum-cajsz #3514 üzenetére
"hej, addig mindenki áhítozott a lapdockra, most eladnám, de nulla érdeklődő."
A helyzet az, hogy nem is olyan régen még én is örültem volna egy lapdoknak, de mostanra már alig várom, hogy asszony megörökölje tőlem a 4g-t...
Valszeg mára mindenki hasonló képpen van ezzel a telefonnal, nemhogy még plussz kütyüt vásároljon hozzá :-(
A baj a fejélesztéssel az, hogy amilyen lassan haladnak(sajnos), addigra a szeméttelepen fog kikötni az összes 4g :-(
-
tvamos
nagyúr
válasz
rum-cajsz #3501 üzenetére
Meg is kovezhettek, de akkor is!.. Nekem nagyon tetszik a JB. Most is arrol irok, (meg Tegra 3-rol,) es szivesen lecserelnem a telefonomon is a jo oreg GB-et.
Amugy, lazba hozott a frissites egy pillanatra, de nem latom, hogy a compasson javitottak volna. Ez teljesen elveszi a navigacio "elmenyet" es szerencsetlenkedest csinal belole, a fel orankenti kalibracioval.
Ha nem lenne nekem annyira fontos, hogy gyari fw-rel hasznaljam, mar reg lecsereltem volna. A keszuleket. Egy kinai dual sim-re.
Pedig milyen jo kis hw!.. Es akijelzo merete is optimalis, nekem. Es nem zavar a pentile, egyaltalan.
(#3502) Imdre
Ilyesmire gondoltal? -
Imdre
aktív tag
válasz
rum-cajsz #3501 üzenetére
Köszi az infót, de kavarog a gyomrom a motorola-tól. 2012. 3. negyedévre ígér ics-t, erre fél évvel később kiad egy ilyen frissítést?!
Inkább nem írom ki a véleményem, mert egy életre kitiltanak innen
Bár egy szót sem szólhatunk, hiszen jött rá frissítés két év elteltével is - igaz froyo-val adták ki, amikor már a pici kínai csudamobilok is Gb-el jöttek ki
Pedig jó telefonokat és szoftvereket csinál a moto (most is gyárin vagyok, gond nélkül), de nem tudom miért csinálják ezt... -
nortol
senior tag
válasz
rum-cajsz #3467 üzenetére
Bátram ajánlom, ha egy olyan romot akar valaki, ami működik is :-)
-
-
bkri
tag
-
AiRborNee
csendes tag
válasz
rum-cajsz #3274 üzenetére
erre gondolsz?: [link]
Nekem igazándiból az open office és a gimp volna hasznos, esetleg wine-t rá lehetne varázsolni és azon át photoshopot futtatni sdről?
Rom frissítének mekkora az esélye, hogy rosszra fordul, androiddal még nem foglalkoztam, viszont wm6-ot frissítettem már -
Kispósi
aktív tag
válasz
rum-cajsz #3208 üzenetére
Amikor csörög a teló a képernyő alját el kell húzni jobbra hogy felvegyem. Csörög tegyük fel 15 mp-ig. Elhúzom talán már él is a vonal, de amint elhúztam belekezd újból a csengőhangba. Nagyon rövid időre. Mindegy, majd lecserélem vagy beillesztek 2mp szünetet az elejére
Nem fog ki rajtam ez az apróság.
A másik dologban az zavar hogy ES file explorert használok és alapból az sdcard0-t hozza be ami a küldő SD kártyám. Azon nem sok minden van de a mappákat meg létrehozta rajta a rendszer. A dolgaim ami miatt megnyitom a file kezelőt legtöbbször az pont a belsőn vannak így állandóan váltanom kell. Kényelmetlen
Amire felfigyeltem még az az, hogy a xda app-nál a fizikai vissza gomb nem egy szintet megy vissza hanem teljesen előröl kezdi a fórumot. Ez nem volt ilyen GB romon és ua az app van felrakva. Nem tudom van e összefüggés vagy beállítástól függ-e, nem találtam ilyen jellegű opciót a beállításokban.
A kamera is jobban tetszett a régi, szerintem szebb képet csinált (talán droid3 volt) Nem mindig jó a fókusz. Te azt használod amit felrak a ROM vagy lecserélted másra?
-
Kispósi
aktív tag
válasz
rum-cajsz #3190 üzenetére
két kérdésem lenne még:
-Észrevettem hogy amikor hívnak és felveszem akkor amint elhúztam a képernyőn az ujjamat jobbra a csengőhangba újra belekezd. Egy fél másodperc talán de kicsit idegesítő. Van ilyen nálad is?
-Az zavar még hogy most van egy sdcard0 és egy sdcard1. Ezt gondolom valami CM sajátosság csak ebben nem vagyok még jártas. Nem lehet valahogy megvariálni hogy olyan legyen mint egy GB ROMnál? Telepítésnél az EMMC-t választottam. -
Kispósi
aktív tag
válasz
rum-cajsz #3190 üzenetére
Köszi szépen most már megy minden. Azóta próbálgatom, ismerkedek a beálításokkal. Eddig az egyetlen negatívum a fogyasztás. Este 40%-ot esett az aksi, most felraktam a bluesleep fixet hátha javul valamit. A battery monitorból még beszerzek egy frisset mert ami van az a widget appearance beállításoknál kifagy.
-
Kispósi
aktív tag
válasz
rum-cajsz #3187 üzenetére
Beállítottam a könyvtárra és a file-ra is. Alul is kell valamit pipálni?
Ha váltani akarok a restart után ugyanúgy elvesztem a file tartalmát.
Egyébként ha a lapdockba tettem átváltott. Egy nagy órám volt, a másik lapon stopper a harmadikon visszaszámláló. Ennek kellett lennie? Én a tabet UI-t szerettem volna beállítani amikor a astatusbar lekerül lentre de ez valahogy nem jött össze.
Aromában a prop mod mit állít? Van standard meg tweaked. PA után options chooser, bluesleepfix, fix permissions. Utána kell wipe-olni?
Köszi! -
Kispósi
aktív tag
válasz
rum-cajsz #3185 üzenetére
feltettem. most barátkozok vele. de van egy kis bibi. a properties.conf mindig kitörli magát (a tartalmat). pedig beállítottam a jogokat rootexplorerben ahogy írtad xda-n. restart után még megvan, de ha át akarok váltani tablet ui-ra elszáll ismét. erre tudod a megoldást? be tudnád másolni ide a te properties.conf -od tartalmát? vagy mit kell beállítanom? Bocs a sok kérdés miatt remélem hamar belerázódom. nem túl sok rom volt a cm vonalról
-
-
-
-
JSaN
addikt
válasz
rum-cajsz #3139 üzenetére
Sziasztok
2 hete mikor olvastam hogy nem lesz semmi update, legszivesebben en is eladtam volna instant a telefont.
De aztan rajottem ez pioszok jol ossze rakot telo, jobbat nehezen sot nem is talalnek az igenyeimnek. Igy marad a telo, legfejlebb 2.3.4-el hasznalom tovabb.
Aztan kozben lett nemi remenysugar igy vegul is szerencsenk van.
Erdekelne a velemenyetek errol a romrol, valoban hasznalja a masodik magot, igy mar birja az 1080p videokat akadas nelkul? Meg ugy gondolom azert gyorsul stb? -
-
szuleg
csendes tag
válasz
rum-cajsz #3125 üzenetére
Sikerült megoldani.A gyári recoveryben csináltam egy teljes törlést és újraindítás után
felállt a rendszer.Tehát most jól működik.Viszont vissza szeretném rakni a cm7-et és az unlook felrákással kapcsolatban tudnál(tok) adni egy olyan oldalt (link,program,leírás) ami megbizhatóan működik? -
szuleg
csendes tag
válasz
rum-cajsz #3123 üzenetére
Fölraktam kétszer is att 236 45 141 es romot,de moto ,majd att logo után 1-2 perc kikapcsol.Pedig sikeresen végigment.Már nem merek próbálkozni mert esetleg lemerülhet az aksi.Esetleg egy budapesti fórumozó nem tudna segíteni?Elmennék hozzá amikor megfelel a fórumozónak.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
rum-cajsz #3079 üzenetére
Éjjel kettőig próbálgattam, de aztán a root hiánya miatt visszaraktam a paranoidot. Szerintem jó kis rom, nem igazán látni miért nem fejezte be a motorola a megszakítás helyett.
Hibák, amiket tapasztaltam:
- lapdock nem működik (de a hdmi mirroring működik)
- nem lehet a mobil sávszélességet választani (2G/3G)
- kicsit szaggat
- ha megadtam saját APN-t, utána újraindul a telefon váratlan időpontokbanViszont van
- hibátlan videófelvétel (állítólag HD)
- webtop 3.0
- második mag támogatás
- hardveres gyorsító támogatás
- működő chromevalószínűleg átállok majd erre, de megvárom a fejltesztők mit hoznak ki belőle
-
nortol
senior tag
válasz
rum-cajsz #3079 üzenetére
Az jutott eszembe, hogy nem e a motorola keze van e ebben a kiszivárogtatásban :-)
Eljutottak vele valameddig, aztán gondoltak egyet és "véletlenül" megszellőztették a félkész romot, hogy a fusiprogramozók majd szépen befejezzék és az atrixosok is kilegyenek így elégítve, nem beszélve arról, hogy az ő vállukról is leveszik a gondot így :-)
-
Matada2.3
veterán
válasz
rum-cajsz #3073 üzenetére
Most olvasom [link]
lehet holnap már föl is teszem mert csináltak már zippet (ami még nem teljesen jó) minden megy rajta webtop 3.0 ujjlenyomat stb. azt mondják gyors és bele vannak építve a hw acc lib-ek és a videó is megy. (a kernelben nem lényeges a számbéli változás pl 2.xxx és a 3xx nincs sok különbség) bár új kernelünk van. nem hiszem el!!!!
-
rum-cajsz
őstag
válasz
rum-cajsz #3065 üzenetére
Nagyon jó hír:
Finally.
I just put my hands on the ICS leaked firmware for Atrix 4G. I didn't have time to test it yet, but I think will work. It's a build from august. I only looked at the files, and I was surprised because I didn't see webtop, the webtop was killed ...
This will certainly change the development status on the Atrix. This leak contains the firmware for AT&T, it's not a SBF.
-
tvamos
nagyúr
válasz
rum-cajsz #3052 üzenetére
Blackberry...
No ilyen gondolataim nincsenek. Ellenben jokat rohogok a fonokeinken, ahogy szidjak. Mondjuk az Androidot, meg az iOS-t is szidnak.En aludtam.erre az egeszre... es ugy dontottem, ez a telefon sokkal jobb, mint az ICS tabletem. Az most is inkabb a taskaban pihen, mert szarul hasznalhato. Inkabb egy jo GB, mint egy bugos, rosszul portolt ICS. Ugy dontottem, en szeretem ezt a telefont, es orommel hasznalom tovabb!
-
Matada2.3
veterán
válasz
rum-cajsz #3047 üzenetére
Szerintem meg a webtop volt a baj mivel a google nem támogatta egy 2. linux (debian) bootolását egy telefonon. Ez olyan mint nemrég a google nem engedte az acer cloud telefont, mert nagyon át lett formázva az android.
Szerk.:Én ehhez csatlakozom ha akartok ránézhettek
-
tvamos
nagyúr
válasz
rum-cajsz #2997 üzenetére
En meg a Lenovokat nezegettem... mer' csak jo lenne a dual-sim. Legigazibban az hianyzik ebbol a telefonbol nekem. Akkor meg lehetne dual-core, dual-sim, ICS telefonom. (
En nem is gondolkodom 4"-nel nagyobban! Nagyon megfelel ez a meret! (Az iPhone 5 nagyon tetszik!)
Csak mi a rakot csinaljak ezzel, amig le nem jar a huseg?!..) Jol van ez no...
// Bocs az off-ert! Sot, ez mar olyan ize... nem jut az eszembe mi na! -
drzsoo1
aktív tag
válasz
rum-cajsz #2972 üzenetére
Már az is valami, hogy nem törölték a "further plans coming soon" bejegyzést európára az atrix esetén, atrix2 pedig az USA ban is ugyanitt tart. európába jött hivatalosan atrix, atrix 2 nem, ez miatt lehet hogy mégis lesz belőle valami. Ha nem jön az ICS, akkor viszont kapjuk a 100 dollár bónust, amit a motorola most beígért?!
-
Matada2.3
veterán
válasz
rum-cajsz #2974 üzenetére
Azért arra gondolj, hogy az LG o2x-re se jön ki az ICS Kanadában.
Minden egyes remény morzsát meg kell ragadni..
Amúgy meg az egész oldal egy rakat sz.r mivel [link] az Atrix 2 már tesztelési fázisban van. (Amerikában nem, de Latin A-ban és Ázsiában ki lesz adva az ICS a lap szerint)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest