Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Hogy miiii?
Ezzel a zsolti gyerekkel nem érdemes foglalkozni, gyökér egy fazon lehet, figyelgetem már egy ideje. Minden hirdetése szét van offolva, meg megy a hajtépés és az iszapbírkózás. Hát ez nem hinném, hogy véletlen van. Meg majdnem minden hirdetése alatt ott van, hogy csalódás kizárt. Mi az , hogy csalódás kizárt? Majd tudja előre, hogy három nap használat után nekem fog-e tetszteni a készülék vagy nem. Hol dolgozik ez, a teleshop-nál?
-
hito
nagyúr
Ha esetleg valakit érdekelne az apró rovatban megtalálja a Laptop Dock-omat és a HD Multimedia Dock-omat (BT billentyűvel és BT egérrel együtt) is. Természetesen mindkettő dobozos, minden tartozékával
Priviben lehet zaklatni ha valakit érdekelne.
-
hito
nagyúr
Nem tudok dönteni, hogy Atrix ismét, vagy RAZR
A RAZR-el is tudnám használni a lapdockomat.
-
-
hito
nagyúr
De hulye vagyok: sudo
Viszont most meg ezt kaptam:
Selecting previously deselected package synaptic.
(Reading database ... 43721 files and directories currently installed.)
Unpacking synaptic (from synaptic.deb) ...
dpkg: error processing synaptic.deb (--install):
failed to delete `/..dpkg-new': Read-only file system
dpkg-deb: subprocess paste killed by signal (Broken pipe)
Errors were encountered while processing:
synaptic.deb -
-
hito
nagyúr
Tolem vette
Es akkor nem volt ilyen problemaja, csak frissites utan. Viszont van ra gari.
-
hito
nagyúr
válasz
Kispósi #2073 üzenetére
Hoppa, sudo-val az elejen valami tortenik!
Ezt irja enter utan:
adas@localhost:/data/home/adas$ sudo apt-get install synaptic
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
You might want to run 'apt-get -f install' to correct these:
The following packages have unmet dependencies.
adduser: Depends: passwd (>= 1:4.0.12) but it is not going to be installed
apt-utils: Depends: libdb4.7 but it is not going to be installed
bsdmainutils: Depends: cpp but it is not going to be installed
dpkg: PreDepends: coreutils (>= 5.93-1) but it is not going to be installed
gtk2-engines-pixbuf: Depends: libgtk2.0-0 (= 2.16.1-0ubuntu2) but 2.16.1-0ubuntu2-mot1 is to be installed
initramfs-tools: Depends: klibc-utils (>= 1.5.9-1) but it is not going to be installed
Depends: cpio but it is not going to be installed
Depends: findutils (>= 4.2.24) but it is not going to be installed
initscripts: Depends: passwd but it is not going to be installed
iproute: Depends: libdb4.6 but it is not going to be installed
libawn-dev: Depends: libgnome2-dev but it is not going to be installed
Depends: libgtk2.0-dev but it is not going to be installed
Depends: libgnome-desktop-dev but it is not going to be installed
Depends: libdbus-glib-1-dev but it is not going to be installed
libc6: Depends: findutils (>= 4.4.0-2ubuntu2) but it is not going to be installed
libgail18: Depends: libgtk2.0-0 (= 2.16.1-0ubuntu2) but 2.16.1-0ubuntu2-mot1 is to be installed
libgcc1: Depends: gcc-4.3-base (= 4.3.3-5ubuntu4) but it is not going to be installed
libgomp1: Depends: gcc-4.3-base (= 4.3.3-5ubuntu4) but it is not going to be installed
libidl0: Depends: cpp but it is not going to be installed
libmpfr1ldbl: Depends: libgmp3c2 (>= 4.2.dfsg-1) but it is not going to be installed
libpam-modules: PreDepends: libdb4.7 but it is not going to be installed
libsasl2-2: Depends: libdb4.6 but it is not going to be installed
Depends: libsasl2-modules (= 2.1.22.dfsg1-23ubuntu3.1~mot1) but it is not going to be installed or
libsasl2-modules-sql (= 2.1.22.dfsg1-23ubuntu3.1~mot1) but it is not going to be installed or
libsasl2-modules-gssapi-heimdal (= 2.1.22.dfsg1-23ubuntu3.1~mot1) but it is not going to be installed or
libsasl2-modules-kerberos-heimdal (= 2.1.22.dfsg1-23ubuntu3.1~mot1) but it is not installable
libstdc++6: Depends: gcc-4.3-base (= 4.3.3-5ubuntu4) but it is not going to be installed
libuuid1: Depends: passwd but it is not going to be installed
Recommends: uuid-runtime but it is not going to be installed
logrotate: Depends: cron or
anacron but it is not going to be installed or
fcron but it is not going to be installed
lxde: Depends: lxappearance (>= 0.2) but it is not going to be installed
Recommends: gdm but it is not going to be installed
perl: Depends: libdb4.6 but it is not going to be installed
python2.6: Depends: libdb4.7 but it is not going to be installed
ubuntu-keyring: Depends: gnupg (>= 1.0.6-4) but it is not going to be installed
ubuntu-minimal: Depends: gnupg but it is not going to be installed
Depends: iputils-ping but it is not going to be installed
Depends: passwd but it is not going to be installed
ucf: Depends: coreutils (>= 5.91) but it is not going to be installed
x11-xkb-utils: Depends: cpp but it is not going to be installed
x11-xserver-utils: Depends: cpp but it is not going to be installed
xinit: Depends: cpp but it is not going to be installed
E: Unmet dependencies. Try 'apt-get -f install' with no packages (or specify a solution).
adas@localhost:/data/home/adas$ -
hito
nagyúr
válasz
Kispósi #2069 üzenetére
Nincs fenn sajnos. 3 uj ikonnal lettem gazdagabb: leafpad, lxterminal, linux. Ha megnyitom az lxterminalt sem tudok sokmindent kezdeni, mert ugy latom nincs root jogom.
Ugyhogy a kerdes nyitott: hogy tudok telepiteni alkalmazasokat, vagy hogy tudom telepiteni a synaptic nevezetu alkalmazast?
-
hito
nagyúr
válasz
Kispósi #2066 üzenetére
Persze, itt a leiras. Mar csak azt nem tudom, hogy hogy tudok ra alkalmazasokat varazsolni
-
hito
nagyúr
Vegul a debian verziot valasztottam. Mostmar csak erteni kene a linuxhoz
Csomagokat hogy tudok telepiteni? Gondolom most meg root jogom sincs. Milyen kiterjesztesu fajlok telepithetoek? Vagy csak xterminalbol tudok egyelore telepiteni?
Elso latasra durvan felgyorsult a webtop. Kb. fele annyi ido alatt nyitja meg a firefoxot es az oldalakat. Ez mar igy eleg hasznalhatonak tunik.
-
hito
nagyúr
Nem merek nekiállni a webtop okosításnak
Mennyire lehet elbaltázni vele a dolgot? Romújrahúzás minden esetben segít? Tulajdonképpen a webtop alkalmazást a romba tárolja, tehát ha elszúrom akkor egy új rommal neki lehet megint állni, vagy esetleg a recovery-t is szét lehet vele barmolni?
-
hito
nagyúr
válasz
rum-cajsz #2054 üzenetére
Köszönöm, ha lesz időm nekiállok, remélem nem kell túl sokat kérdeznem. Gentopnak utána néztem, elég jónak tűnik, gondolom kb. ez is olyan gyors, mint a webtop2sd és az ubuntu.
Viszont fura dolgokat csinál a lapdock-om. Az esetek 99%-ában ha beledobom az Atrix-ot semmit nem csinál, viszont ha csatlakoztatom 220-ra a dockot akkor magához tér és felajánlja a választást a telefon. De addig semmi. Valaki tapasztalt hasonlót?
-
hito
nagyúr
válasz
rum-cajsz #2047 üzenetére
Na ez igencsak jol hangzik
Akkor ubuntut sem kell telepiteni, max ha valakinek hianyzik a felulet.
Lehet, hogy hulye kerdes lesz, de akkor a rendszer mozgekonysaga szempontjabol mindegy, hogy webtop2sd vagy ubuntu van rajta? Kb. ugyanannyira gyors, lassu mind a ketto?
-
hito
nagyúr
válasz
rum-cajsz #2043 üzenetére
Na meg csak az kene
Megoldodott, mar arrol irok. Nem rossz kis cucc. A HD dock meg jobb. Dobozost sikerult kifognom, amiben benne van a tolto, HDMI kabel, BT eger, BT billentyuzet, taviranyito es maga a dokkolo. Csak az a baj, hogy nincs penzem mind2-t megtartani es nem tudok donteni. De a lapdock fele hajlok, mert vegulis a HD dokkolo kivalthato egy HDMI kabellel es periferiakkal, na meg persze fozott rommal. A taviranyito ami hianyozna.
Szoval a webtop2sd es a sima webtop kozott mi a kulonbseg?
-
hito
nagyúr
válasz
rum-cajsz #2039 üzenetére
Nézegetem ezt a webtop2sd-t is, ubuntu-nak egyelőre nem merek nekifutni. Miben különbözik a webtop2sd a sima webtop-tól? Premete már látta az Atrix-om, azt mondta, hogy német. Jelenleg az ő romját használom, 2.3.6 hu féle. Mivel ha belerakom a lapdockba semmit nem csinál, így gondolom nincs rajta alapból (bár infónál azt írja, hogy webtop verzió WT-1.2.0-133_38). Ezt rátolhatom? Ez most egy külön rom, vagy csak a meglévőt frissíti fel webtop alkalmazással?
-
hito
nagyúr
Srácok! Premete romban (magyar) van webtop alkalmazás, vagy ki lett gyomlálva?
-
hito
nagyúr
válasz
rum-cajsz #2031 üzenetére
Igen van. Kettőt is feltettem. Az egyik az Accelerometer Monitor nevű alkalmazás a másik a GYRO nevezetű játék. Előbbi szépen érzékeli a rázkódás, ugyanakkor ha lefektetem az asztalra akkor megfagy az a csík ami mászik, a GYRO nem működik. Illetve működik, csak a döntögetésre nem reagál.
nortol: ez a negyedik Atrix-om. Hárommal baj volt, úgyhogy hidd el, tudom miről beszélek, nem indulatból nyilatkoztam ezt.
-
hito
nagyúr
Kezd a hócipőm tele lenni az Atrix-szal. Ugyanaz a szitu mint az N900-nál. Egy hihetetlenül jó készülék, de 10-ből 8 hibás szar.
A mostanimmal az a baj, hogy a képernyőelforgatás nem működik. Amikor megkaptam gyári rom volt rajta és akkor is nagyon nyögvenyelősen forgatta, amíg nem nyomtam egy gyári FR-etet addig pl. kamera sem akart elfordulni, fekvő képek helyett állót csinált. Utána jó volt egy ideig, aztán megint kezdett szar lenni, most már akármilyen romot tolok rá, nem fordul el.
Volt valakinek hasonló problémája? Nagyon herótos lenne most gariztatni.
-
hito
nagyúr
válasz
Pepeninho #2014 üzenetére
Olvasd az aláírásom!
Inkább tedd off-ba. Egyébként sajnos nem tudok segíteni. Csak azért kérdeztem, mert ha kábellel frissíted a romot akkor van, hogy az nem tartalmazza a legújabb rádiót és az okozhat ilyen problémát. Ilyenkor külön kell azt rátolni. De akkor itt nem ez a probléma, más tippem meg nincs
-
hito
nagyúr
válasz
premete #1953 üzenetére
Jövő héten megyek tivornyálni Don Pepe-be
CM9 nekem csak az ICS miatt kell. Ezt a romot néztem ki magamnak.
-
hito
nagyúr
Használ valaki CM9-et? Még mindig gondok vannak a kamerával? Ha csak a videofelvétel nem megy akkor azt letojom, a fényképező legyen jó.
-
hito
nagyúr
Kedden megint Atrix user leszek!
Premete: hogy állsz sörügyileg?
-
hito
nagyúr
Amióta ezt megláttam, azóta én is gondolkozok a 4. Atrix-om beszerzésén
Bocs, nem: 5.
-
hito
nagyúr
válasz
premete #1877 üzenetére
Meg hát!
Egyébként nem azzal kapcsolatban voltak fenntatásaim, hanem azzal, hogy menjen oda minden nyűgjével szegény kollega. Itt nagyobb az élet, előbb tudnak neki segíteni és azért valami köze csak van egymáshoz a két telefonnak. Ha nem tudják a választ az úgyis hamar kiderül.
Egyébként tényleg hova menjen szerencsétlen A2 tulaj, a topicjukban mágállt az idő.
-
hito
nagyúr
válasz
Pepeninho #1829 üzenetére
Jelen minőségemben (Te tudod miről beszélek
) hiteltelen vagyok, a többiekről meg: sosem szabad megkérdezni, hogy melyik telefont válasszam egy olyan topicban, ahol a téma az általad választani kívánt telefonok egyike
Aranyszabály!
Egy biztos: ha most nem lenne készülékem gondolkodás nélkül az Atrix2-t választanám, úgy, hogy volt már mindkettőm. A nagy többsége nem fogdosta még az Atrix2-t és szereti az Atrix-át, tehát nem hiteles a forrás. Tisztelet a kivételnek
-
hito
nagyúr
válasz
rum-cajsz #1823 üzenetére
Hihetetlen. Annó amikor én használtam mindenki lehúzta és igazat voltam kénytelen adni nekik, pedig nekem is bejött ez a hi-tech cucc rajta, telefon a jövőből
Aztán hamar kiábrándultam, amikor 8x kellett lehúzni az ujjamat és még mindig nem engedett be. Mind1, kinek mi.
Nem lehetne valahonnan megkaparintani azt az ubit?
Attól félek ez is elhal félúton, el se fog jutni a userekhez hivatalosan.
tvamos: azzal a biztonsággal aztán beljebb vagy. 2perc alatt szoftverezik meg kb. oszt ennyit a védelemről.
-
hito
nagyúr
Ez szerintetek megkaparintható, letölthető valahonnan? Arra is kíváncsi lennék, hogy magán a telefonon mit fut (?), csak mert nem androidnak tűnik. Olyan mintha magán a készüléken is ubuntu futna.
Promózzák már egy ideje, de nem találtam egyebet róla, főleg nem letöltést. Pedig nagyon felvillanyoz a dolog.
-
hito
nagyúr
Sziasztok, megint itt! Tegnap vettem egy Atrix 2-t. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, olyannyira, hogy gondolkozom az N900-am eladásán és ennek a megtartásán. Eredetileg csak kipróbálni vettem.Ha jól látom (és kérlek ebben erősítsetek vagy cáfoljatok meg), szinte minden fontosabb dolog ezen is megy, úgy mint az Atrix-on, pl.: gyári bootloader unlock, HDMI mirror, teljes értékű ubuntu, stb...
-
hito
nagyúr
Tegnap elvitték az Atrixom
Jó kis berendezés ez, lesz még ilyenem. Mindenkinek köszönöm a segítséget!
-
hito
nagyúr
Én se gondoltam túl komolyan a kérdést, csak marha idegesítő, mert nálam itt van a cél előtt egy centivel a CM9 és egyszerűen nem tudja átszakítani a szalagot (micsoda metafora
). A videófelvétel nélkül esélye sincsen, nekem az az egyik legfontosabb. Bár a kamera látószöge valami gyalázat.
-
hito
nagyúr
válasz
rum-cajsz #930 üzenetére
En csak annyit kertem hogy ket mondatban ismertesd legyszives a dolgot. De ha nehezedre esik nem kell. Sajnos nem csak droidguruk vannak itt perfekt angol nyelvtudassal, hanem olyan muveletlen parasztok is mint en
Mindegy, nem akarom en szemrehanyni, maemo-nal nekem is elegem volt fel ev utan az ujoncokbol ugyanazzal a nyavajas kerdessel 1000x-re is. Bar ezt itt meg nem kerdeztek
Reszemrol beke van, megyek angolt tanulni
-
hito
nagyúr
válasz
rum-cajsz #910 üzenetére
De mint tudjuk a lapdock semmiben sem különbözik a mm. dock-tól (leszámítva a kijelzőt), ugyanazok a funkciók elérhetők a mm dock-on is külső kijelzőre kötve.
Egyébként a leglényegesebb kérdésem az, hogy akár a webtop felületet, akár az ubuntut működésre lehet-e bírni vajon az Atrix saját kijelzőjén mm dock segítségével? Tehát nem szeretném külső megjelenítőre kötni, hanem az Atrix saját kijelzőjén szeretném valahogy használni vagy a webtop-ot, vagy az ubuntut. Remélem sikerült megfogalmaznom
-
hito
nagyúr
Nem, szerintem ez nem reális. Ennyi az új ára (tudom, nem rendelhető). Szerintem 65-70eFt a reális ára használtan, tartozékostul, garival. Próbáltam lealkudni a kollegánál én is, de nem hajlandó komolyan tárgyalni az árról. Szerencsére (mint utóbb kiderült) nem ezt vettem meg, így spóroltam nem keveset. Privátba írj neki, kínálj érte 70-et, ha el akarja adni nem csak árulni, akkor oda fogja adni. Többet szerintem nem ér.
-
hito
nagyúr
Használt, garis kizárva? Csak mert ki lehet fogni, mint ahogy nekem is sikerült. Én pl. nem szeretem megfizetni azt az értékvesztést ami kb. 3mp alatt következik be, mialatt a polcról odaadják nekem. Elhozom a boltból, kibontom és máris 20-30%-al kevesebbet ér. Fizesse meg más ezt az értelmetlen értékvesztést, én jól elhalászgatok a másodlagos piacról. Sosem zavart, hogy nem én bontom ki és hogy előttem valaki használta pár hétig.
-
hito
nagyúr
Szubjektív vélemény: a kijelző gyönyörű és hibátlan. A Galaxy S túlszaturált kijelzője után felüdülés. Nekem jobban tetszik pl. a böngészőben ez a fajta LCD, sokkal közelebb áll a valósághoz.
Sokan szidják, meg is értem hogy miért (specifikáció), de mivel nekem úgy tetszik ahogy van, azonosulni nem tudok a véleményükkel. Inkább hiszek a saját szememnek és benyomásomnak, mint a technikai paramétereknek. Szerencsére sosem éltem a számok bűvöletében, saját benyomások alapján alakítottam ki mindig a véleményem. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a módszert
-
hito
nagyúr
Mivel valószínüleg gari sincs rá, mert nem ír róla, ezért szerintem nagyon nem éri meg. Én két napja vettem egyet 60eFt-ért, több mint másfél év hivatalos garival, dobozában minden tartozékával. Szerintem használtan garival max. 65-69eFt ami reális érte. Én kifogtam egy alkalmi vélelt.
Az én akksimra érdekes módon mind2 fel van tüntetve: 1880/1930.
-
hito
nagyúr
válasz
rum-cajsz #852 üzenetére
Ubuntut csak CM9 esetén van lehetőség használni? CM9-et én is fetenném, de premete élménybeszámolója elvette a kedvem. Kamera nagyon fontos és amíg az nem tökéletes addig nem tudom feltenni.
Magyarázza már el nekem valaki, hogy az ubi CM9 alatt hogy működik.
Illetve mit tud (GSM, kamera működik-e?) és hogy dockban lehet-e az Atrix saját kijelzőjén használni?
-
hito
nagyúr
Szerintem azért egy Tegra2-es ujjlenyomat olvasós 540x960 felbontású kijelzővel szerelt gépet bátran lehet még mindig a csúcskészülékek közé sorolni. Pláne, hogy sokkal erősebb készülékük nem nagyon van. Moto csúcskészülékek közé sorolható még a RAZR, Atrix 2 és a Milestone 3. Miért ne lenne az Atrix Motorola csúcskészülék?
-
hito
nagyúr
válasz
rum-cajsz #839 üzenetére
Hát nem rossz, de az igazi majd az igazi lesz.
Menü nem olyan, settings sem, képernyő unlock sem, de végülis ez csak egy theme.
Hivatalos ICS még be sincs jelentve elvileg? Lehet, hogy nem is lesz?
MÁS: nincs véletlenül magyar nyelvű leírás unlock-ra, root-ra és CWM-ra? XDA-snak inkább nem állok neki, elég egy dolgot félreértelmeznem és megy a levesbe a szemem fénye.
-
hito
nagyúr
Én se lennék ennyire oda ha Galaxy S-en nem használtam volna. Engem megvettek vele
Persze leginkább a design tetszik. Ha lenne olyan téma ami a menüt is átvariálja olyanra akkor tennék rá, elég lenne az. De nincs, csak ócska koppintás aminek kb annyi értelme van mint androidon egy WP7 theme.
-
hito
nagyúr
Szerintetek a hard brick Atrix esetén visszafordítható? Visszahozható az életbe egy téglásított készülék? Az üzenet valószínűleg ez: "failed to boot 0x1000"
Pontosan nem tudom, még nem láttam a készüléket, de szinte biztos, hogy ezt írja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest