Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADP10
aktív tag
Benéztem valamit, ahol az ábra mögött ráadásul hivatkozás van, amit ha megnézel, akkor download=fájlnevet takar. Elhiszem, hogy te még sosem néztél el semmit és amúgy is hihetetlenül okos vagy, de ha nem tűnt fel, akkor nem téged kérdeztelek, és amúgy sem kioktatást meg ...-ot kértem minden mondat végére, hanem segítséget, amit érdekes módon mások lekezelő hangnem nélkül is meg tudnak adni.
Ezt BallyS16-nak köszönöm szépen, te meg legközelebb inkább maradj meg magadnak, ha esetleg kérdeznék még itt a jövőben. Ezt pedig neked köszönöm előre is.Szerk.: Te a "mentorom"? LOL
-
ADP10
aktív tag
Tényleg nem ide tartozik, de ha használtál vagy legalább láttál már floppyt, akkor tudod, hogy az van az ábrán, és ez a legtöbb programban éppen a mentést jelenti (pl MS Office, hogy csak egyet említsek). Illetve ugyanúgy ott van a nem zipelt howto.TXT mellett is, ami meg nem éppen tömörített.
-
nortol
senior tag
Így talán jobban eligazodnak egyesek...
Az anyagok az egyes híreknek az anyagai. -
nortol
senior tag
válasz
Tomacko #4089 üzenetére
Some users have screen tearing with the current kernel code (look this post), so use this kernel:
http://goo.im/devs/epinter/olympus/kernel-cm10.1-20130826_1436-epinter-olympus-hporch32.zipNéhány felhasználónál képernyő akadozás tapasztalható az aktuális kernelkóddal(nézzd meg ezt a hozzászólást), akkor használd ezt a kernelt...
Nagy vonalakban így hangzik magyarul...
Mostmár eltudod dönteni, hogy kell e neked az a plussz kernel.
Csak azt kellene értelmezni amit láthatsz is abban a rövidke leírásban...
-
Tomacko
őstag
Epinter CM 10.1 kérdésem lenne.
Szóval lehúztam a fim-t a kernelt és a gapps-t is. Mi a pontos telepítési sorrend?
Kezdésnek wipe mindenre, aztán firm telepítés, recovery ujraindítás majd kernel telepítés és gapps telepítés ?
Azért kérdezem, mert ugye, eddig mindig benne volt a kernel is a rom-ban (7.2 romokat használtam eddig csak).
-
ADP10
aktív tag
Ha már szóba került: van CWM-ből telepíthető gyári (esetleg rootolt) 2.3.6 zip valahol? xda-n nem találtam, vagy csak rossz helyen kerestem.
-
Matada2.3
veterán
-
törölt tag
Balatoni túrán voltam - Atrix is velem volt.
Hát volt bajom, bőven.
Amikkel gond volt: wifi tether; GPS & adat; Waze
Lefelé menet a Waze-t használtam 2.99 PA-val. Túlmelegedett a teló, újraindult egyfolytában. Persze így belefutottam mindhárom balesetbe az M7-en...
Lent aztán lecseréltem a ROM-ot Not 2.3.0-ra. Wifi tether nem ment. Illetve ment, csak éppen semmi sem tudott csatlakozni, hogy IP-t is kapjon.
CM7.2 fel. Juhhé
Persze. Geocache-ing. Amint bekapcsolt a GPS, ledobta az adat kommunikációt - bye bye térképek. Percekig nem is talált magára.
OK, gyári 2.3.6 fel. Tether megint nem megy. Eh.
Itthon CM7.2 vissza, itthon úgysem keresek ládákat... -
Tomacko
őstag
válasz
bullapo #4072 üzenetére
Szeva !
Én a 7.2-s legutolsó MROM-t használom. Sose problémázott, hogy van-e vagy volt-e sd kártyám (nagyon ritkán tettem bele). mindig minden programot tudtam használni és telepíteni is. Szépen ment minden progtram a belső tárhelyre.
Az előttem szóló is jól mondja, ez csak be állítás kérdése, hogy melyik program hova mentsen, vagy hogy hova telepítsd őket.
-
bullapo
tag
Köszi. Szerintem biztos nem a launcher csinálta.
Tetszett ez a 7,2 rom csak mindent az sd kártyára akart menteni, igy nem üzemelt a kamerám és diktafon se,
programokat már nem is próbáltam telepíteni lehet azt se engedte volna. Az én telóm meg valamiért nem ismeri fel az sd kártyákat. -
bullapo
tag
Köszönöm a segítséget.
Feltettem a epinter-olympust, minen oké vele.
Mindig hiányolok egy olyan funkciót hogy a vissza gomb hosszan nyomására kilépjen az alkalmazásokból, és ne fusson a háttérben. A facebookból is csak úgy tudok kilépni hogy long out , mikor belépek meg megint be kell írnom a jelszót. Nincs az xdan erre valami recoveryből telepíthető modul? -
Kispósi
aktív tag
Hogyan lehet màsik governorra vàltani? Most smartassv2-n van a cpu spy szerint
-
Kispósi
aktív tag
válasz
Kispósi #4067 üzenetére
Na közben feltettem a cm10.1-et. Eddig annyi hogy a vaku nem müködik illetve voltak gondjaim a play store-ban alakalmazàsok felrakàsàval mert nèhàny csak sokadjàra sikerült (vmi error volt, nem tudta leszedni) illetve a gapps sem volt tökèletes mert az appokat manuàlisan raktam fel (pl YouTube gmail)
-
Kispósi
aktív tag
válasz
Matada2.3 #4066 üzenetére
Te milyen recovery-t használsz TRWP vagy CWM? Mintha valami olyasmit olvastam volna hogy valamelyiket használva vannak gondok az új kernel felrakása után (legalább is pár embernek és lehet a recovery miatt) Nekem TRWP van de ha kell visszarakom a másikat. Ki akarom próbálni az új kernelt a Paranoidon hogy muzsikál. Ha nem lesz jó akkor felterszem lehet a CM10.1-et próbaképpen.
-
bullapo
tag
válasz
Tomacko #4062 üzenetére
Köszi szépen!
Talán majd fel néz valaki aki ért is hozzá.
Romot fel tudom tenni , csak magasabb verziószámú romot nem merek hátha nem lesz hálózat vagy valami.
Htc nél is cserélgettem valamikor, ott külön kellett a hbootot is meg a kernelt is frissíteni, nem ment fel a rommal. -
Tomacko
őstag
válasz
bullapo #4061 üzenetére
A legtöbb rom-t úgy tudod feltenni, hogy felmásolod a zip file-t a telefonra vagy memo karira valahova, aztán belépsz recovery-be végig csinálod a wipe-kat és aztán telepítheted is a rom-t amit kinéztél, legtöbbjében benne van a hozzávaló kernel is. Én nem igazán értek hozzá, hogy melyik verziós Atrixra mi rakható rá stb, de a nagy általnosságot nézve ez a feltelepítésük módja.... Várj meg egy hozzá értő segítséget előbb.
-
bullapo
tag
Nekem nem látja a 32gigás memória kártyát.
Ezt a fajta romot szeretném feltenni "nem tudom hogy mennyire jó" : Epinter's CM10 (4.1.2) Kell hozzá kernelt frissíteni? Ha van ennél jobb Jb rom, akkor linkjét beszúrná ide valaki? Köszönöm!
Ez van rajta most Nottach trix 1.3 , 2.3.6 verzió, kernelem :2.6.32.9
Kernel sem tudom hogy kell cserélni, magyarul nincs is leírva hogy hogyan kell. Ha Fastboot módba rakom a telót melyik programba meg pontosan hova kell írni a parancsokat? -
Matada2.3
veterán
Friss hírek, a deepsleepben a telefon már 3 napot is bír, és a webtop a hétvégére működőkepés lesz
-
bullapo
tag
Hátlapot lehet valahol venni hozzá? zavaró hogy kopott
-
bullapo
tag
válasz
rum-cajsz #4054 üzenetére
Köszi megoldódott a probléma, fasthboot menüben jöttem rá nehezen hogy kell belelépni a recoverybe.
Feltettem a Nottach trix 1.3 romot, tetszik gyors is magyar is, és működik minden rajta.Azt szeretném még kérdezni ha jb vagy ics romot tennék rá, akkor kernelt külön kell valahogy frissíteni, vagy a rom telepítése közben frissülni fog az is?
És hogy azok birnak e annyi üzemidőt mint a 2.3.6- os verziók?
A rádiót is lecserélném ha lehet mert a telenornank borzalmas gyenge a térereje 3g ben.
Tudna valaki linket küldeni a rádiók letöltési helyéről, valahol láttam de nem élt a link.Még ami fontos lenne recoveryből feltehető modul, amivel a vissza gomb hosszú nyomására kilépne az alkalmazásokból , hogy nem maradjon benne a memóriába. Nem tudom hogy ennél a típusnál van e erre lehetőség, a htc telefonomnál volt olyan hogy back kill active app,
Előre is köszi a segítséget. -
rum-cajsz
őstag
válasz
bullapo #4051 üzenetére
Ha egy főzött rom volt rajta (amit gyanítok) akkor lehet, hogy megölted a telefont azzal a frissítéssel.
Megpróbálhatod első körben a full wipe-ot, második körben pedig megtudni, hogy milyen rom volt rajta, és azt visszatenni recoveryből. Ha a fentiek nem mentek, akkor a gyári rom "flasselés" maradt az utolsó esélyed.
Mielőtt ezekbe belevágsz, alaposan olvass utána, mert ha még menthető a dolog, de valamit elbaltázol, akkor már könnyen lehet féltégla a telefon. Kezd azzal, hogy ezt a nem túl hosszú fórumot végigolvasod.
-
tvamos
nagyúr
Vegul megtalaltam az Atrix utodjat en is. Nagyon sajnalom pedig a keszuleket, mert hardware adottsagaiban meg mindig a szuper jo, a merete is nagyon tetszik. (Raadasul az enyem meg garancias is, meg a huseget is fizetem meg.)
Koszonom a segitseget nektek!Egy Nokia Lumia 620-ra esett a valasztasom. A GPS-e nagyon ott van!
-
bullapo
tag
Igazából jó nekem az a rom ami rajta van .
Folyamatosan újra indul . Ha kiveszem az akkut , beleteszem újból egyből elindul a telefon és kezdi .
Még tölteni sem lehet így.
Valaki segíthetne mit csináljak vele. -
bullapo
tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen telefont használtan.
Ráléptem a rendszer frissítés gombra , letöltött 40 mb körül valamit , újraindult a készülék és felkiáltójel meg zöld kis droid van fekete képernyőn. Ha kiveszem az akkumulátort csak úgy tudom elindítani , de ahogy elindul egyből újraindul a készülék és kezdi előröl.
Még annyi hogy indításkor a bal felső sarokban azt írja ki hogy unlocked.
Most nyitva van a bootloaderem?
Titanium backup programot feltettem rá , az nem működött rootolva nincsen.
Nem tudom mit csináljak vele. Lecserélném szívem szerint a romot ics re vagy jb re ,meg a magyar nyelv is jó lenne bele, de még sosem volt motorolám azt se tudom hogy kezdjek neki. -
tvamos
nagyúr
Bocs, ez ertelmetlen hozzaszolas volt! Nem is ezt akarom, rosszul ertelmeztem a dolgot.
-
Herczi
senior tag
Előfordult már valakivel, hogy nem működött a kamerája? Az alap progi kiírja, hogy nincs csatlakoztatva SD kártya (pedig van, file explorerben is látom) és eleve fényképezni se tudok, más kamera progik meg egyszerűen nem mentik le a képet.
Neutrino ROM v2.9Zselébabbal mi a helyzet egyébként, nem követtem mostanában a híreket?
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok, egy ismerősömnek failed to boot 3 hibát ír ki a telefonja és nem tudja visszatenni rá az sbf-et mivel koreai/kínai és arra nincs sbf. Valami 5let?
-
ressting
csendes tag
Eladó Atrix érdekel valakit??
-
Kispósi
aktív tag
Nektek működik a facebook app-ban a képfeltöltés? Nekem már elég régóta nem megy, úgy tudom az app hibája. Nem tudjátok melyik verzióra kell lecserélni ahol még működött?
-
stbtamas
aktív tag
válasz
Matada2.3 #4034 üzenetére
Most épp nyaralok.. gondoltam készítek videókat is, de így elmarad. Most nincs időm ezzel foglakozni.. esetleg majd vasárnap vagy jövőhéten..
Addig ha segítenétek milyen romot tegyek fel, mik kellenek hozzá.. töltsem le..
A lényeg hogy az aksi tartson, kamera legyen jó fotó/video és lehetőleg minden működjön normálisan, és nem hátrány ha android 4.x lenne -
stbtamas
aktív tag
Másnak is van problémája a kamerával? Konkrétan nekem szakadozik a videózás, meg meg akad, elmegy a hang, stb.. Valami megoldást erre esetleg tud valaki?
-
tvamos
nagyúr
válasz
#41180928 #4021 üzenetére
Koszi! Feltettem a GPS Status & Toolbox -ot, es ma jol viselkedett a GPS.
Az volt a legerdekesebb, hogy mig a Sportstracker jol mutatta a poziciot, a Google Maps es a navigator teljesen rossz helyre rakott bennunket, ugy meg nem lehet navigalni. (Termeszetesen ugyan akkor, ugyan azon a telefonon...) -
Tomacko
őstag
válasz
Rascally81 #4011 üzenetére
Szeva. Nézd meg a hirdetésemet, van egy eladó darabom HDMI dockolóval.
-
tvamos
nagyúr
Most feltelepitettem a GPS status nevu progit... igazszobaban, de az ablakmellett, masfl ora alatt talalt 3 holdat, azt is eleg verszegenyen. Kozben lemerult. Amikor a toltore dugtam, elvesztett mindent,most, fel ora utan 2-nel jar. Ennyire azert nem volt eddig rossz. Szerintetek mi lehet vele?
A Nokiam ugyan itt 11 holdat lat, ebbol 5 stabilan megvan...
-
RAiN91
őstag
válasz
#41180928 #4015 üzenetére
Pedig annyi, amennyit írtam
Konkrét példa, telefon 40$, szállítás 20$, áfa+vám 16$. Ez így kb. 17e Ft. Függetlenítés ebay-en elég olcsó 4-5$. Töltőt is lehet hozzá venni 1-2 ezer forintért, persze nem a sajátját. Digitizer eredeti van ebay uk-n, használtan, minőségét lehet választani, 5-10e Ft, de tapasztalat, hogy az 5e Ft-s is szép szokott lenni.
Nézd majd meg, nagyon gyorsan el fognak ezek kelni, mert Atrix ennyiért jó vétel. Ha a hátlap karcos, nem gond, azt is lehet venni, de én nem vagyok allergiás a karcokra, pár év múlva úgy is kukába lesz a telefon.. -
törölt tag
AT&T szinte mind, ami 50-60 USD között van. Erre jön (ártól függően) "customs clearance" + szállítás, olyan 120 USD körül áll meg. + függetlenítés (ha az AT&T-től nem szerzel unlock kódot) + digi csere. Hidd el, néztem eleget, mikor alaplapot kerestem, de nem nagyon volt "tuti" vétel - a jobbak/szebbek simán 150 USD körül kelnek el. De ez csak az elmúlt 2 hónap...
-
törölt tag
válasz
Rascally81 #4011 üzenetére
Egy teló volt eddig 30-ért, amit láttam is (Vatera) és egy kolléga vett e körül gyönyörű állapotút - ezzel csak arra célzok, hogy 30-ért "normál" (itt-ott kopás, esetleg apró karcok etc) állapotúak vannak többnyire, mintsem újak.
-
Rascally81
aktív tag
Vennék ilyen telót, max 30.000-ért!
Csak szép állapotú érdekel!
Privátban írjatok!
Köszönöm! -
törölt tag
válasz
Matada2.3 #4008 üzenetére
Így is csoda, hogy nyáron ilyennel foglalkoznak
Nortol:
egen, kicsit talán rosszul fogalmaztam
Tehát, a PA-t kiraktam a lapdock kijelzőre, 120 "dpi"-vel és 720 px-el.
Egész jó képet ad. Ezen futtattam a LinuxOnAndroid-ot egy Ubuntu image-el.
Ez így nagyjából jó is.
Csakhogy levéve a dockról a telót nagyítóval kell nézni, hogy láss is valamit
Ezért mondtam, hogy a WT3, ami kb egy tablet-es Launcher és átállítja a felbontást csatlakozáskor, jó lenne erre és így ez a kombó már elég használható.
Még arra kell rájönnöm, hogy a VNC kurzor is úgy mozogjon, ahogy a dock kurzor, ne csak odaugorjon kattintásra. -
Matada2.3
veterán
Egy gyors Kernel update skacok:
Kiadtak egy új kernelt tegnap GPS pontosság és Deep sleep fejlesztéssel. Mind 2 változás nagyon látszik de főleg alvás közben a mobil már csak 5%/h körül vesz föl energiát. Sajnos használat közben még mindig 17%/h az átlag, de ez már nagy fejlődés.
-
törölt tag
-
pappgaba
tag
Aki a paranoid androidot használja hogyan telepíti fel hogy a google play felkerüljön rá és ne force close-on, mert én mindent megpróbáltam de nem akart sehogy se sikerülni. Vagy nem volt rajta semmi google apps vagy csak a gmail meg a maps, de a play nem. Pedig nem elsőnek telepítek már ROM-ot a telómra, de ez kifogott rajtam.
-
törölt tag
Úgy látom a Kernel Team kiadta publikusként az legutóbbi privát kernelt... fény az alagút végén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest