- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Jobban meggondolva ez szubjektív, mivel a nexus erősebb de a sima androidot személy szerint én meguntam és az extrák felé húz a szívem amit az sp megad. Frissítési szempontból nexus (de azért az sp is kopni fog mert a sony az nem motorola, hogy tegyen a vevőknek tett ígéretére.) Mivel én sokat járok ide oda megesik, hogy leesik (haha) a telefonom és a nexus az nagyon törékeny, nekem ez is szempont. A képe is szebb a nexusnak szerintem. Minden esetre én még mindig több mint boldog vagyok a Sony-mmal
(#4283):Vö. i4 ahol néhány készüléket használhatatlanná tett az iOS7
-
ADP10
aktív tag
Sajnos már náluk sem igaz ez manapság.
"Is Google releasing Android 4.4 as a system update for Galaxy Nexus?
No, Galaxy Nexus phones won’t be receiving the update for Android 4.4 (KitKat).Why isn’t Galaxy Nexus receiving the update to Android 4.4?
Galaxy Nexus, which first launched two years ago, falls outside of the 18-month update window when Google and others traditionally update devices." -
ADP10
aktív tag
Jó ideje szemezek egy Lumia 920-szal, de éppen ezek azok a hozzászólások, amik már vagy fél éve visszatartanak a váltástól. Köszönöm neked is, úgy tűnik, hogy bármennyire is szimpatikus, még várnom kell néhány évet, hogy valóban használható rendszer legyen a WP. Köszi, hogy megosztottad ezeket!
-
Herczi
senior tag
"Ha viszont fizetos, akkor legalabb menne patentul!
De meg csak az sem feltetlen van ugy, hogy minden 100-as."Hát ez viszont csalódás. pedig mindig az volt a mese, hogy a wp storeban nincs annyi program, de bezzeg azok minőségiek, de ezek szerint mese habbal.
De akkor, wp-vel is meg vannak pont azok, a csak néha fájó apró dolgok, ami igazából nem olyan nagy probléma, de ad egy kis keserű utóízt az egésznek. Lehet hagyom az egészet akkor, nem éri meg a macerát, lehet az a baj, hogy telhetetlenek vagyunk
Köszi amúgy, így első kézből a véleményed.
-
Herczi
senior tag
-
-
Mr. Q
tag
Ugyan így gondolom én is.
Én is nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel (gyári 2.3.4) nem prudukál semmi hibát.
De azután, hogy kiderült nem lesz frissítés, egyből a cserére gondoltam.
Most még lenne is rá némi gomb.
Szétnéztem, de 40-60e-t kellene ráfizetnem, egy hasonló, esetleg egy kicsit jobb specifikációjú telefonért. Hát inkább nem.
Várok még egy-két hónapot, hátha lesz valami megbízható, jó főzött rom, akkor elkezdek majd mókolni, pedig nagyon nem visz rá a lélek... -
Matada2.3
veterán
Nekem most lett tele a t.köm... Olvasom az xda-t és az egész photon és atrix topic ettől zeng hogy mi van? Most jön az, hogy mindenki: Én leváltom a telefonomat.. vagy samsung vagy nexus. Én úgy se fogok új telefont venni mert én se vagyok aranyból... Max ha egyszer eladom az atrixom és hozzácsapok egy kis pénzt akkor kijön valami... (de lehet akkor se)
Én most itt fogadom meg, ha nem változatnak a supporton a Moto megy a levesbe nálam.
-
Matada2.3
veterán
Attól függ milyen romot használsz, vagy hogy milyen forrásból származik az apk
.
Szerintem jobban jár az ember egy 2-sel, de mi mindíg örülünk egy új 4g-s fórumtagnak is
én meg már megint (rossz szokásom) belehülyültem a Moto droid m-be bár ez csak álom.. Meg amúgy se fogok váltani 1-2 évig csak túl jól néz ki.
-
sch_a
addikt
Ez a gyakorlatban milyen hátrányt jelent? Nem filmeznék rajta, tehát nem nagyon zavarna ha nem támogat pár formátumot. Játék se túl fontos, de ha már Tegra2, akkor azért lehet vele játszogatni is, nem? Viszont még a zene érdekelne. Milyen minőséget hoz zenehallgatás terén?
Esetleg egy Atrix2 (mondjuk használtan) jobb választás?
-
snapdragon
tag
Hát motorolán múlik az egész,driverek tuti vannak ics\jb-hez (pár tegra2-es tábla telefonon már megvalósult),max ilyen speciális perifériákat nehéz összehozni az új rendszerekkel(webtop\biometrikus szenzor\stb)Csak nem érdeke a motorolának mobilszolgáltatóknak és más mobilgyártónak sem,hogy hamar kész legyen minden rom,mert akkor nem vennék az új készülékeket. Nem azt mondom,hogy egyszerű portolni,de most ha azt nézzük,hogy pl xda-n egy vagy max pár ember miket hoz létre,akkor egy gyár miért ne tudná szakembereivel gyorsabban,hamarabb megcsinálni egy új romot...
-
Matada2.3
veterán
Nem, sajnos nem éri meg. Az információm puszta paraszti logika. Azaz amerika megkapja mert ott sok atrix van a másik, hogy a moto oldalán csak az atts atrix van fenn a frissítési listán. 3. Az utolsó pedig, hogy míg a US atrixra már dev fázisban van az ics addíg internatra csak planning.
Ui.: így is könyörögnek az attsek, hogy jöjjön a frissítés, akkor most mi mit mondjunk?
-
N.E.R.O.
tag
Idén május 14-én. Tehát az egyéves kötelező boltos garanciának élnie kell. Ha nem akarja, akkor mondom neki, hogy feljelentem az e-baynél csalás miatt, mert újként árulta és bizonyíték van rá, hogy nem az volt. Aztán meglátjuk. De tapasztalataim szerint a kinaiak inkább hajtanak az öt csillagra mint a pénzre...
-
nortol
senior tag
"toltes-kisutes"
Mostmár annyi "összevisszamindenfélehistória" kering az aksikról, hogy jó lenne már egyszer s mindenkorra egy végleges howtot írni erről a témáról és mindenkihez eljuttatni :-)
Az Én tudomásom szerint ha ezeket az akkumulátorokat ha kisütik, vagyis tökig merítik, az rosszabbat tesz neki minden másnál.
Te azt mondod, hogy ha azt akarjuk, hogy elérje az akku a full kapacitását, akkor ki kell "sütni" 8-10 alkalommal...
Mások is ezt mondják, de vannak még mások is, akik pedig azt mondják, amit Én is mondok :-)))
Én azt gondolom, hogy az a jó, amit Én tudok erről a témáról, de gondolom, hogy Te is meg vagy a magad igazáról győződve :-)
Ha azt veszem, amit Én tudok, akkor a Te állításod kb 5-10 évvel ezelött tökéletesen megállta volna a helyét, viszont olyan akkumulátorokat talán már nem is kapsz, főleg nem telefonokhoz, amikre ez igaz volt.
Nem a kettőnk állítása között szeretnék igazságot tenni, csak egyszerüen Én is az igazságot szeretném már tudni :-)
Szal ha van valaki, aki akkumulátor fejlesztő itt, az felvilágosíthatná a nagyközönséget :-)
Aztán majd terjesztjük az igét, ha kell :-))) -
-
nortol
senior tag
http://www.ebay.com/itm/Bicycle-Bike-Mount-Holderh-Motorola-Atrix-4G-/250820243718
http://www.amazon.com/Handlebar-Holder-Mount-System-Motorola/dp/B004JP2XHA
Nem kerékpározok, de a guglit azért használom :-)))
-
Matada2.3
veterán
Szerintem félreértettetek, de nem baj
az árral nekem sincs gondom sufniGSMben 80 minden tartozékkal. Én csak abban reménykedem, hogy 2-3 hónapig még csücsül a boltok polcain, hogy majd meg tudjam venni.
A képe tényleg nem rossz nem vágom mi volt ez a pentile ellenes mozgalom régen...
Meg kéne nyeri a lottót... Ezt venném és nem mást...
-
tvamos
nagyúr
Bocs, elragadtattam magam!
Azt akartam irni, mint mar megannyiszor, hogy rendben van a display. En nagyon szeretem, sokat olvasok rajta, nem farasztja a szemet, (es ez az en koromban mar nem hatrany!) es napfenyben is aranylag jol lathato.
(#1494) premete:
Heccelnelek, hogy az i4S... de... nincs olyanom, hogy macrozzam...(#1497) premete:
Szerintem sem, mar igy is tok jo aron van! Vagy legalabbis teljesen korrekt, a konkurenciahoz kepest. -
GabN73
addikt
Nem írtam hogy olyan szuper, mert csak az audio része tetszik. Ha komolyabb fülesem lenne, akkor nem telóról hajtanám. Mivel ennek nem kell nagy erősítés, illetve meghajtás, elég neki egy teló is.Azt a különbséget pedig kis EQval lehet kompenzálni.
SGSt már alapból nem vennék, szinte semmi kiegészítője nincs. Másik topicba írtam, utálok képernyőn gépelni.
Én nagyon szeretem, nagyon jól szigetel, a basszus pedig.. ehh... szép benne. -
nortol
senior tag
Én ezt használom: Android Terminal Emulator
-
premete
veterán
Sajnos, nem használtam még terminal emulátort, így passzolom.
Viszont van magyar nyelvű, ICS-témájú rom. -
bwoay
nagyúr
de aki XDA-ra megy, az valszeg nem gyári állapotában akarja használni a telefont, ott meg adott minden információ, csak keresgélni meg olvasgatni kell. már egy kérdés feltevéséből is jól lehet látni, hogy az illető most esett be a fórumra, és azonnal tudni akarja a megoldást valami problémára, vagy mondjuk előzőleg órákat szánt a keresésre, és csak akkor érdeklődik, ha valahol elakadt. amúgy többször voltam már én is úgy vele, hogy szívem szerint beírtam volna: jóember, ott a kereső, hajrá, rövidebb idő alatt ad találatot, mint amennyi ahhoz kell, hogy az ember egy postba öntse a bánatát. csak az esetek zömében premete már megelőzött, és számomra csodálatra méltó türelemmel beírta 100-ik alkalommal is, hogy pl mikor lesz ICS, és melyik változatra
-
premete
veterán
Nálam is elmegy pár másodpercre, amíg átkapcsol, ez normális. Óvatos duhajként 5 napig elmenne a cucc, állandó szinkron mellett is:
@rum-cajsz: hardveres billentyűzethez segítség
-
bwoay
nagyúr
nekem kezdetektől fogva szimpatikus a koncepció, hogy van egy hordozható (lap)dock, meg egy olyan, amit az ember az íróasztalán összedug a klaviatúrával, egérrel, monitorral, és kvázi asztali gépként tudja használni a telefont. ha jól láttam, jobb helyeken távirányító is jár hozzá, úgy TV-re kötve is kényelmes a dolog. szerintem teszek egy próbát ezzel a kiszereléssel, bár még várom, hogy flotta csomagból mennyiért sikerül kivarázsolni, hátha olyan ár kerekedik ki, amire nem érdemes nemet mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest