- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappgaba
tag
Aki a paranoid androidot használja hogyan telepíti fel hogy a google play felkerüljön rá és ne force close-on, mert én mindent megpróbáltam de nem akart sehogy se sikerülni. Vagy nem volt rajta semmi google apps vagy csak a gmail meg a maps, de a play nem. Pedig nem elsőnek telepítek már ROM-ot a telómra, de ez kifogott rajtam.
-
pappgaba
tag
válasz
hohohohóó... #3813 üzenetére
Csak egyszerűen letörlöd a hangouts frissítést és visszatér a jól megszokott gtalk
-
pappgaba
tag
Tehát senki nem tudja, hogy jó-e az új frissítés, nem merem feltenni nehogy lock-olja a telefon bootloader-t.
-
pappgaba
tag
Tegnap próbáltam fölrakni a paranodi androidot, de egyszerűen sehogy se sikerült feltelepítenem a play store-t, nélküle meg nincs értelme használni. Aki próbálta már, esetleg van ötlete, hogy lehet ezt a problémát megoldani?
-
pappgaba
tag
Sikerült nekem is beszereznem egy Atrixot. Nagyon jó telefon, a milestonhoz képest mérföldeket léptem előre
A gyári romot használom mert a többiben mindig feljön valami bug, csak egy dolog zavar hogy nem százalékhelyesen jelzi ki az akut. A neten nem találtam rá megoldást csak a 2.3.4-hez, az viszont nem működik. Nem tud valaki valamilyen megoldást rá?
-
pappgaba
tag
Szeretnék venni egy ilyen telót és nem tudom hol lehetne olcsón hozzájutni. A legolcsóbb amit találtam 78ezer volt de tartozékok nélkül árulják, meg oda írják hogy magyar nyelvű. Tudtommal a gyári ROM-okon nincsen magyar nyelv, vagy tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest