Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Q
tag
Bementem egy helyi vodába megkérdeztem van-e Atrix. Egy darab volt. Eltetettem, holnap vagy ma délután megveszem
Ilyen áron ilyen telefon nincs is.
Azt mondták ott áll már egy ideje.
Remélem 2.3-as lesz droid lesz rajta.
Ja és dokkolót is adnak hozzá. -
bwoay
nagyúr
válasz
Bernardo20 #1296 üzenetére
ha beírod a keresőbe, hogy vodafone, a 2. találat az én postom, amiben megerősítem
-
premete
veterán
válasz
Bernardo20 #1296 üzenetére
1FF-olympus_emara-user-2.3.4-4.5.2A-74_OLE-31-release-keys-signed-Vodafone-EU.sbf
ez az egy vodafonos van, nem egy mai darab. -
Bernardo20
őstag
A vodafon oldalán az áll, hogy 2.3-as rendszer van rajta, aki mostanában vett ilyen készüléket meg tudja ezt erősiteni? Ha igen akkor azon belül is pontosan melyik verzió?
Ennyiért tényleg nagyon jó vétel, főleg ha tényleg friss rendszerrel adják
Köszönöm!
-
tvamos
nagyúr
válasz
rum-cajsz #1290 üzenetére
Kar, hogy a Moto csak a laptop megoldast szereti. Gondolom csinalna ilyesmit is, ha bejott volna neki az alobb emlitett cumo.
Ahh mindegy... csak almodoztam.
Bar, ha talalnek ilyen mod-ot a neten, lehet, hozzafognek. - mondjuk az meg tuti valam fozott rommal lenne, amit szinten nem akarok a gari miatt. -
tvamos
nagyúr
Bocs az OT-ert, de...
Az milyen jo lenne, ha lehetne kapni valami nagyobb touch displayt az Atrixhoz...
Csak rapattintanam a telefont, es kesz a tablet, popec Tegra2-vel.
Es nem kell hokusz-pokuszolni a telefonon, meg a tableten, hogy ossze legyen szinkronizalva, hol jartam a neten, a pdf, meg miegymas konyvekben, nem kell kapcsolgatni a telefonon a wifi-s netmegosztast, meg nem merul le hol a telefon, hol a tablet... Ez baro lenne. Adnak erte akar... nemistudommennyit, de egy olcsobb tablet arat bizti, siman. -
premete
veterán
HDMI-kábel, autós töltő, adatkábel van még az enyémhez, de láttam olyan akciósat, amihez még kábel sem volt.
@rum-cajsz: az atrix 2-ben sem vagyok biztos, hogy lenne fm-rádió, viszont a belső memória csak 8 GB, nem 16 GB, mint az atrix 4G-ben, így nem sok minden fér rá, már egy jobb navi is necces tárhelyileg. -
rum-cajsz
őstag
Ha azt tervezed, hogy gyári állapotában használod, akkor nincs ellenvetésem, de ha szeretnél kicsit többet kihozni belőle, akkor ezeken a számokon elgondolkodnék:
XDA fórum statisztika:
Atrix 2 Android Development
Threads: 36
Threads: 497
defymoto
senior tag
Üdv!
Az igaz, hogy az Atrix tud 1080p-t? -
Gabó75
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy fm rádió-t lehetséges valahogy beizzítani? Úgy tudom nincs benne.
Üdv: Gabó
-
defymoto
senior tag
Üdv!
Lehet, hogy én is áttérek, Atrixra, van valami fontos info, mielőtt vásárolnék?
Előre is köszi a választ. -
Kispósi
aktív tag
Ha meg akarom nézni a faux1.3 kernelt akkor csak annyit kell tennem hogy recoveryből felteszem a zip-et amiben a kernel van?
-
bwoay
nagyúr
ezt mar a TV-re kotott webtoprol irom, egy wireless billentyuzet/eger komboval. dobbenet, mennyire hasznalhato, rosszabbra szamitottam.
-
tvamos
nagyúr
Szia!
En azt mondanam, elcsepelt ugyan, de ar-ertek aranyban ez egy szuper telefon!
Ha viccesen akarnek fogalmazni, 3 oka van:
1, Atrix 2 - 2, Galaxy 2 - 3, iPhone 4SKevesbe trefasan:
- ha hulyen hasznalod, (mint en - GPS, 3G, Skype, proci kijelzo csutka poweren) kepes 2 ora alatt kikapcsolni, fullos aksirol. (Mint ahogyan sok mas Smart Phone, foleg a dual-core-ok)
- az Europai modelleket hanyagolja a Moto... mintha mi nem is lennek igazi vevok. Az Amcsiknak meg minden van.
- a kijelzonek nincs semmi hiper-szuper neve, mint pl. Super AMOLED, vagy... vagy mittudomen. Sokan szidjak, mindefele forumokon. Ehez kepest, ez egy szuper kijelzo, en nagyon elegedett vagyok vele!Osszegzes keppen:
Ez egy tok jo kis telefon, en nagyon szeretem! Ha esszel hasznalod, (mint tobb Atrixos kollega itt a forumon, akik eddig is, es gondolom ezutan is segitenek, nekunk,) akkor olyan jol hasznalhato, mint a tobbi okos telefon. Ha nem fosol a garancia miatt, mint en,akkor felflesheled fozott rommal, es akkor egyszeruen szuper lesz! Rettenetesen gyors, mindent csinal, (amire en eddig hasznaltam,) "jelentosebb" akadas nelkul. (Ritkan, masodpercnel rovidebb...) Es az 1GB RAM, mindenre eleg! -
bwoay
nagyúr
bejelentkeznék első vodafone Atrix tulajként. sikerült flotta csomagból beszerezni, így 75-be került a Vitamaxos 90 helyett.
érdekes köröket futottam amúgy a héten, ugyanis MINDEN forrás megerősítette (mailben, telefonon), hogy a kiemelt ügyfeleknek járó csomag olyan kiszerelés, amiben nincs dokkoló. van benne. morbid is lett volna, ha vitamaxhoz jár, kiemelt céges ügyfeleknek meg nem.
ha nekiállok mókolni, folyamatosan beszámolok majd a fejleményekről, de egyelőre szerintem nekivágok 2.2-vel, amit tulajdonképpen izgatottan várok, ugyanis már vagy fél éve 2.3.6-ot használok a Nexus One-onbár utóbbin a 2.2.1 is jobb volt, mint Defy-on a (gyári) 2.3.5.
ja, nem csak az ügyfélszolgálat nincs a helyzet magaslatán, a weboldalon található információk is tévesek, a telefonon nem Froyo van, hanem 2.3.4-es GB.
-
rum-cajsz
őstag
Ha kicsit visszaolvasol, akkor pont ezt a helyzetet boncolgattok nemrég.
Több féle változat van Atrixból.
Az ATT kiadás jól el van látva a frissítésekkel, és éppen ma jelentette be a szolgáltató, hogy várható rá az ICS frissítés.
A Motorola a harmadik negyedévre ígérte.A nem ATT változatok (ezek kaphatóak a hazai boltokban) frissítése viszont ritkásabbak, az ICS sincs rá bejelentve. De nagy valószínűséggel az ATT rom kis bűvészkedéssel telepíthető lesz majd rá, ahogy az eddigieket is fel lehetett tenni.
Azért ilyen olcsó, mert ez már kifutó modellnek számít. Kicsit több, mint egy éves model. De ez nem jelenti azt, hogy bármiben is szégyenkeznie kellene, mert elég erős a hardvere.
Nekem ATT modellem van, így nem tudok neked bővebben válaszolni az itthon árult Atrixokkal kapcsolatos dolgokra. Viszont van itt a fórumban olyan, aki itthon vette.
Viszont azt hogy érdemes-e megvenni, azt neked kellene eldöntened.
-
ktg3
őstag
Sziasztok.
Milestone-ról váltanék és elég szimpatikus a készülék. Mind a hardware, mind az akksi és a kijelző is nagyon szimpi. Viszont miért ilyen olcsó a telefon?
Hasonló tudású telefon-t 100K alatt nemigen kapni újonnan, ez meg 80K ért függetlenül megvehető? Miért ilyen olcsó?
Milyen a software támogatottság? (milestone-ból kiindulva nem túl jó)
Lesz valaha is hivatalos ICS rá?
Érdemes megvenni függetlenül boltban?Előre is kösz-
-
Kispósi
aktív tag
Nektek csinált már olyat hogy netezès közben kb fèl percenkènt felerösödik a håttèrvilágítás majd visszaåll?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Rascally81 #1249 üzenetére
Nekem nem at&t-s, es kicsit irigykedek.
Ma reggel a vonaton az ilyesszto, 1340mA-es aramfelvetelt mutatta a kutyu... -
premete
veterán
válasz
Rascally81 #1247 üzenetére
Nekem at&t-s a cucc, ehhez itt a friss gyári, ez jobb, mint a cyanogenmod és egyéb gányoltak, megy rajta minden tökéletesen, csak információnak szántam a hírt, annak, akit érint.
-
-
premete
veterán
Akit érdekel: cm7.2 RC1
-
premete
veterán
A szervize a Cordon Electronics (régi nevén Cirma Kft.).
1045 Budapest Széchenyi tér 9., Telefon: +36-1-2720708
Defy-t vittem be hozzájuk hangszórócserére, nem szóltak semmit a nem gyári romról és rootolásról.
Elméletileg a bootloader kinyitása csak szoftveres hiba esetén garancia kizáró ok.
"Gyári" frissítést nem tudsz rajta csinálni, hacsak a voda ki nem ad valamit, de erre nem látok sok esélyt, rootolás, bootloader nyitás, clockworkmod recovery felrakása után rá tudsz tenni 2.3.6-ost most, nyáron pedig ics-t, amint a Motorola kiadja és valaki megcsinálja a fruitcake-et. -
m0car
csendes tag
Sziasztok!
Régóta foglalkoztat a masina, tervbe is vettem a beszerzést, azonban a gsm boltokról nem sok jót olvastam, a gyári garancia hiánya is fájó pont, és a múlthétig nevetséges áron volt a vodánál is, le is tettem róla. Azonban egészen vállalható áron adják most a vodánál, így újra elgondolkoztam rajta.
Végigolvastam a hozzászólásokat, de bőven vannak még kérdőjelek.
1. Lehet-e a vodánál vásárolt atrixon hivatalosan, androidot gyárilag frissíteni, anélkül, hogy bárhogy "belenyúlnék"? Az tiszta, hogy 2.3.6. csak AT&T-s készülékekre adták ki.
2. Amennyiben nem lehetséges a frissítés (bár volt szó 2.3-as vodás androidról a hozzászólásokban bár ezt sehol nem találtam meg a voda weboldalán), mindenképpen garanciavesztéssel jár-e valamilyen főzött rom felpakolása?
3. Hivatalos motorola okosteló szervizeléssel ki foglalkozik itthon? Nem találok semmilyen elérhetőséget..
Előre is köszi a válaszokat, és légyszi a [menj be a vodához és kérdezd meg dolgot hanyagoljuk, a "profi" ügyfélszolgálatos srác az előző kérdésekre annyit tudott válaszolni, hogy fogalma sincs vegyek inkább sg2-t mer az sokkal jobb]
-
Kispósi
aktív tag
Én egy lapdockra vevő lennék jó áron
-
Hakkuuuh
tag
Sziasztok!
Az megvan hogy az Expansys-nél Atrix + Lapdock 107E-ért lehet megvásárolni a hónap végétől?
http://www.expansys.hu/motorola-motorola-atrix-plus-laptop-dock-qwerty-16gb-230835/
Üdv
-
Kispósi
aktív tag
válasz
Rascally81 #1239 üzenetére
Köszi ez már barátibb. Most egy nap után lenne mèg pár kèrdèsem.
-utólag tudok romban cserèlgetni dolgokat? Pl billentyüzetet, kamerát. Vagy ehhez szèt kell szedni a zipet ès újra feltenni? A "z" ès az "y" felcserèlhetö valahogy? Az 1.2.9ben volt egy jó bill ami tetszett.
-nektek hogyan fogyaszt este 9mW-ot? Nekem 33mW. Ezen hogy tudnèk javítani? Most úgy nèz ki h 1 nap 8 óra után mèg 21% van. -
Kispósi
aktív tag
válasz
Rascally81 #1237 üzenetére
ok megpróbálom, mehet egyből 1.2.9b-re? Csak wipe-olnom kell előtte?
Kernelt kell raknom külön? Az 1.2.9b-ben lehetett választani, akkor felraktam a faux-ot. Csak nem tudom most megmarad e. -
Kispósi
aktív tag
Megvan az elő bootloop (talán ez a neve) amikor a boot animációt újra és újra lejátsza és ott ragad. Nottachtric 1.29b -vel próbálkoztam. De felűnt hogy nem kérdezte meg milyen kernelt akarok felrakni pedig azt olvastam benne van. Lehet az a baj hogy ramfix-et vagy más kernel flash-t nem csináltam?
-
Kispósi
aktív tag
Unlock megvan, root félig. USB Hibakeresés módot hogy kapcsolom be a telefonon? Ha rádugom a kábelt a qtADB nem látja
-
Kispósi
aktív tag
Na hozzáfogtam az unlockhoz. Egy kérdés egyből az elején.
Fastbootba minden telefon be tud lépni vagy csak a nyitható bootloader feltöltése után?
Mert találtam egy részletes leírást. Abban az volt ha Gingerbread van akkor az elejét ugorjam át, és egyből fastbootba kellett indítanom. Az sikerült de az ID-t nem írta ki.
(Bootloader) OEM unlock is not implemented.Tehát gonolom az elejét is meg kell csinálni: RDS Lite segítségével az 10 megás sbf flashelése.
majd megkapom az ID-t amint paracssorból használnom kell az unlockhoz.
Jól gondolom?
-
premete
veterán
Nálam is elmegy pár másodpercre, amíg átkapcsol, ez normális. Óvatos duhajként 5 napig elmenne a cucc, állandó szinkron mellett is:
@rum-cajsz: hardveres billentyűzethez segítség
-
Kispósi
aktív tag
Az számít hogy 2.4-ről vagy 2.6-ról rakom fel a Nottachtrixot?
Amúgy arra lettem figyelmes hogy a gyári zene lejátszóban folyamatosan megakadnak a számok. Elég fura egy ilyen telefonban... meg szokott néha böngésyőben is lefagyni. Olyankor gondol egyet és 5-10 mp-ig nem mozdul meg. Böngészőt melyiket használjátok? Gondolom nem a gyárit. -
bwoay
nagyúr
nem kell, hogy vodás legyen (bár megnézném azt a jóember, aki a korábbi 136e. Ft-ot leszurkolta érte), bármilyen international jó, mint pl Pubszoné.
premete:
jaja, thx, de pont ez az, hogy a legritkább esetben lehet üzletben megnézni, és pl ahol te vetted, ott is könnyen megeshet, hogy már az int.-t árulják. én azt láttam, hogy vegyes a kínálat, XXL GSM-nél korábban ki volt írva, hogy logós, vagy anélküli, de már náluk is csak a "sima" van, ami nagy valószínűség szerint az international. mindegy, én szívesen kísérletezek majd a sajátommal -
bwoay
nagyúr
válasz
premete #1218 üzenetére
pedig ennek érdemes lenne utánajárni (mármint nekem
), mert ennyiért szerintem többen is inkább a vodást választják, és jó lenne tudni, hogy mi az, ami biztonsággal felmókolható rá. ha pl rum-cajsz azt mondja, hogy az általa használt nottachtrix garantáltan felmegy (max kell a RAM-fix utólag, más trükkről én egyelőre nem hallottam), akkor én nem ragaszkodom az AT&T-hez. Amúgy sem vágom, milyen módszerrel lehet kideríteni vásárlás előtt, hogy a telefon melyik verziójához van szerencsém, pláne úgy, hogy a GSM-kufárok jelentős többsége (vagy inkább 100%-a) nem tartja raktáron, hanem 1 órán belül hozza meg rendelés esetén.
-
rum-cajsz
őstag
-
premete
veterán
Mivel amilyenekkel eddig fizikailag találkoztam, mind at&t-s volt, arra a 4 darabra fel is tettem az at&t-s legújabb romot, az európaiak esetén csak arra tudok hivatkozni, amit az android-hilfe.de oldalon olvasok, mely szerint más a tegrapart, főzött romot bizonyos ramfix-szel és egyéb bűvészkedéssel fel lehet tenni, de gyárit nem.
Szóval, 100 %-os biztonsággal az európai Atrixokra inkább nem mondok semmit, az olyan kérdéseket, amelyekben nem szerepel az at&t figyelmen kívül fogom hagyni a jövőben itt a fórumban és privát üzenetekben is.
A biztonság kedvéért a letölthető 3 romomat is átneveztem at&t-re, nehogy valaki rápróbálja a vodafonos készülékre. -
bwoay
nagyúr
hátha érdekel valakit: megnéztem a telefont a vodánál, a multimedia dock jár hozzá, távirányítóval.
premete:
egy februári postodból idézek - "fel lehet tenni európai atrixra is at&t-s romot, fizikailag ugyanaz a készülék."
meg egy tegnapiból - "Mivel fizikailag sem egyeznek az at&t és international cuccok, a romok sem kompatibilisek."
most akkor hogy van ez? -
premete
veterán
válasz
rum-cajsz #1212 üzenetére
Pesten mindegy hogy 2g, vagy 3g, de vidéken már nem: ahol nincs 3g, ott állandóan keresi, és leszopja az akkut; ott érdemes 2g-re váltani. Nekem gyári 2.3.6 4.5 141 van, éppen csak pár apróság átírva a rendszerben (2g/3g váltási lehetőség például) és a f@szbuk és társai, maps, stb. kiszórva, több mint 1 napja töltőt sem látott:
Az Atrixnál a főzött romoknak sincs sok értelme, a legújabb gyári at&t-s mondhatni tökéletes.
-
tvamos
nagyúr
Ma a gep egyszeruen fogta magat, es ujraindult....
Lehet folfedezni korrelaciot ezen jelenseg, es az kozott, hogy tegnapelott elejtettem a mozgolepcson? Meg tegnap beakadt valami film lejatszasa kozben. (Inernetrol toltodott...) Ki kellett venni az aksit. Ejj... Meg nincs egy honapos, em mar tonkretettem.Meg jo, hogy megkotottem ra a biztositast. Mondjuk, rengeteg marhasagot instalaltam mar ra, amiket tobbnyire le is szedtem, de lehet, szemeteltek bele a ROM-ba...
Lehet, hogy egy visszaallitas segit rajta? -
rum-cajsz
őstag
válasz
Rascally81 #1210 üzenetére
Egy hónapost Atrix használat után (főleg a 2.3.6-os frissítés után) bátran ki merem jelenteni, hogy ez az egyik legjobb Androidos telefon, amit próbáltam.
Egyszerűen nem látom értelmét saját részre az újabbnál újabb romok próbálgatását, a készülék folyamatosan és jól működik, nem akad, és immár a fogyasztása is kiváló.
A Task Killer használata nemhogy értelmetlen a készüléken, hanem egyenesen káros véleményem szerint, és a proci húzásnak sem látom egyelőre értelmét.Sőt nemrég azt vettem észre, hogy tök értelmetlen a 2G-re váltás, mert nem fogyaszt kevesebbet a telefon az állandó 3G kapcsolattal.
Ma ünnepélyes keretek között letöröltem a Battery Manager Widtetet is, mert azt vettem észre, hogy már egy hete nem nézem a logot.
-
premete
veterán
válasz
Rascally81 #1210 üzenetére
A 250 MB még bőven sok, a legtöbb készüléken nem is láttak 250 MB szabad ramot, kíváncsi lennék, lemegy-e egyáltalán 50 MB alá mint más készülékeknél?
-
Rascally81
aktív tag
Aztaa,,,3 nap folyamatos használattal..(azaz nem volt reboot) a szabad Ram 250 Mb!!
Van étvágya a kicsinek...:-))
Ha nyomok egy reboot-ot kb 520Mb....
Orvosság??? -
-
Koczka
tag
Üdv
Van-e már atrix-ra magyar menü?
-
bwoay
nagyúr
nekem kezdetektől fogva szimpatikus a koncepció, hogy van egy hordozható (lap)dock, meg egy olyan, amit az ember az íróasztalán összedug a klaviatúrával, egérrel, monitorral, és kvázi asztali gépként tudja használni a telefont. ha jól láttam, jobb helyeken távirányító is jár hozzá, úgy TV-re kötve is kényelmes a dolog. szerintem teszek egy próbát ezzel a kiszereléssel, bár még várom, hogy flotta csomagból mennyiért sikerül kivarázsolni, hátha olyan ár kerekedik ki, amire nem érdemes nemet mondani. -
Mr. Q
tag
De miért nem adja a Voda 2.3-al?
2.3-ra tudom hivatalosan frissíteni? -
premete
veterán
Az új Atrix rom, a 2.3.6 4.5 141-es csak az at&t-s készülékre jött ki, házilag fel lehet talán tenni egy részét unlock és root után, de ez akkor már nem hivatalos. Mindegyik Atrixhoz adnak hdmi-kábelt, azzal a webtop megy külső monitoron/TV-n, ennél a dokkoló annyival tud többet (de csak a multimedia dokkoló!) hogy rá lehet kötni usb-s egeret és billentyűzetet, az pedig nagyon nem életszerű, hogy valaki félméteres keyboardokkal szaladgáljon, bluetooth-os perifériákhoz pedig a dokkoló nem kell. Mondjuk a lapdock az jó lenne, de azt itthon nem is láttam boltban (USA-ban 50.- USD a készülékhez)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Formula-1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vicces képek
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Boya BY-M1 mikrofon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest