Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabó75
senior tag
-
Gabó75
senior tag
válasz
memoril #3029 üzenetére
Az összeszerelés minősége nagyon jó mindkettőnél. Az Atrix-nak több a belső memóriája, de az Atrix 2-re is minden ráfér hidd el. Rengeteg dolgot felraktam, jó nem 1 gigás játékokat, de navigáció, office stb. minden fent van és összesen 1,3 gigát foglalnak.
Az Atrix 2 kijelzője jobb, mert nem pentile matrix. Van benne FM rádió, mondjuk ez keveseknek fontos, nekem igen.
A legfontosabb, ami itt mostanában szomorúságot és bosszúságot okoz a frissítések kérdése.
Az Atrix 2 megkapta már a hivatalos ICS-t. Premete megoldotta, hogy van olyan gyári rom, amibe belerakta a magyar nyelvet.Van olyan magyar ICS neki köszönhetően, amiből ki vannak szedve a felesleges alkalmazások, szóval van választék.
Nagy eséllyel megkapja a JB-t is, szerintem még 2013 első negyedévében, de lehet, hogy már év végén.
A két telefon ára között nincs semmi különbség. Atrix 2 már van 63-64 ezer Ft-ért. -
-
Gabó75
senior tag
Igen, megigérték, hogy megváltoznak és jó fiúk lesznek. Legyen így!:-)
-
Gabó75
senior tag
Én is így vagyok az Atrix 2 telómmal. A feleségemnek nézek új telefont az LG GT540 után (nekem is az volt, míg el nem romlott), de jó szívvel nem tudnék neki most venni semmit. Lehet, hogy megint egyforma telónk lesz?:-) Az Atrix HD jó lenne, ha megkapná a Razr Maxx akksiját, mert így gyenge.
-
Gabó75
senior tag
válasz
rum-cajsz #2332 üzenetére
Tök jó, de én azt vártam, hogy a Maxx akksiját kapja. Pedig volt egy olyan tervem, hogy asszony megkapja az Atrix 2-met:-) Inkább majd, ha kijön a 4-es nagyobb akksival, akkor váltok. Persze, ha lesz pénzem. Különben sem szívesen válnék meg az ideális telótól. A 720-as felbontás annyira nem izgat.
-
Gabó75
senior tag
Az ICS -től mit várunk? Mit tud jobban, mint a Gb? Tényleg jobban kihasználja a két magot? Engem az akksi fogyasztás javulása érdekel jobban a sebességnél, mert azzal nincs gondom.
-
Gabó75
senior tag
válasz
Pepeninho #1806 üzenetére
Én mint Atrix 2 tulaj ezt javaslom. Nagyon jó telefon, nekem is sok pénz 100000 Ft, ezért nagyon körülnéztem előtte. Testreszabni a telefont kb. fél óra. Annyira nem gáz, hogy nem tud magyarul, persze jobb lenne úgy. Utolsó reményem a Jégkrémben van :-)
Ezen kívül nagyon erős telefon. Nagy és szép kijelző, jó hangminőség. Normális fénynél meglehetősen jó képeket, videókat csinál. -
Gabó75
senior tag
-
Gabó75
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy fm rádió-t lehetséges valahogy beizzítani? Úgy tudom nincs benne.
Üdv: Gabó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest