- Erős specifikáció, kompakt formában
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADP10
aktív tag
Igen, csak ilyen esetben figyelni kell arra, hogy a régi készülék rendszerappjai közül ne akarj feltenni valamit, illetve a rendszerbeállításokat ne akard visszaállítani mentésből (hangok, hangerő, stb).
Én legutóbb az Atrix vásárlásakor állítottam vele vissza minden user appot és a hozzájuk tartozó beállítást, wifi és bt párosításokat, smseket és a háttérképet. A névjegyzék és a többi pedig jött magától.Ja és mindezt AOKP romról Moto Blur-re váltva tettem, nem volt vele semmi gubanc.
-
ADP10
aktív tag
Én Titanium Backup-pal mentek el mindent, kétnaponta lefut automatikusan, és mindent elment (appok, beállításaik, mentések, wifi, névjegyzék, bt-párosítások, háttérkép, tényleg mindent). Aztán hetente szinkronizál is egyet a Dropbox-szal. Meg vannak benne tök jó extra funkciók, például tudsz csinálni az kiválasztott mentésekből egy update.zip-et, így ha romot cserélsz, utána azt csak feltolod recoveryből és minden megvan, mintha mi sem történt volna. Bár a romcserének itt atrixon nem sok értelme van, de másik típusokon ez is jól jött.
Szerintem simán megéri a pro key is, bár már nem emlékszem, lehet hogy csak mentés-visszaállításra elég az ingyenes is. Én anno azért vettem meg, mert a régi telefonomon kellett a system appok sd-re mozgatása, és ezt csak a pro támogatta. -
Matada2.3
veterán
Ahogy Rum-cajsz kolléga is javasolta, csinálj egy wipe-ot (ha érintetlen romod van még akkor is tudsz), de előtte mentsd le az adataidat. Szokott ilyet csinálni az android, hogy amikor már nagyon belaktad és 1 éve semmi nagy módosítás nem történt akkor hajlamos sz*rakodni.
-
ADP10
aktív tag
Azt meg nem mondom, hogy miért, de ahányszor újraindítom a telefont, annyiszor visszakerül a legfrissebb (rossz) verzió... Az automatikus frissítés természetesen ki van kapcsolva Play-ben. Majd megpróbálom, hogy letörlöm a fenébe, és úgy telepítem a korábban linkelt apk-ból, és nem csak simán cserélem mint eddig, de most nincs hozzá erőm.
Valószínűleg nálad is ez történhetett.
-
ADP10
aktív tag
Tedd vissza az előző verziót, és megint jó lesz.
-
nortol
senior tag
A defy+ topikban volt egy pontosan ilyen eset...
-
-
tvamos
nagyúr
Oke, atfogalmazom...
Ezzel a telefonnal egy arban az SGS2-t es az LG (Optimus?) volt. Az en igenyeimhez jobban illeszkedik ez a kijelzo. Lehet, hogy nem olyan elesek a konturok, de ez engem nem zavar. Meg tudnam magyarazni, miert jo ez... (A fiamnak az LG tetszet, mert szerinte az Optimus fovezer telefonja, es az a tutisag. Felesegem meg a Samsung szineiert van oda, mert latott az ismeros Galaxyjan valami Yourube videot, es az nagyon szines...)
(Persze, ha beszukom a szemem, vissza tudom idezni a regi hercules monitorom, az XT-hez... de sz igazsagtalan osszehasonlitas lenne!)
Amit ki akartam ebbol hozni, hogy ki kell azt probalni, es nem csak 20 masodpercre! -
premete
veterán
The webtop application works best with digital TVs and monitors that have HDMI inputs. TVs and monitors with DVI or VGA can also be used with optional HDMI-DVI or HDMI-VGA adaptors.
The webtop application supports the following display resolutions:
Resolution Aspect Ratio Frame Rate
1280x720p 16:9 50,60
1280x1024 (SXGA) 5:4 60
1024x768 (XGA) 4:3 60
800x600 (SVGA) 4:3 60
1366x768 (Lapdock) 16:9 60Note: You can play 1080p content video out via HDMI, but it will be rendered on the TV or monitor as 720p.
Note: Pictures & Videos transferred via HDMI must be created by your phone – content not created on the phone itself is not supported
-
premete
veterán
HDMI-kábel, autós töltő, adatkábel van még az enyémhez, de láttam olyan akciósat, amihez még kábel sem volt.
@rum-cajsz: az atrix 2-ben sem vagyok biztos, hogy lenne fm-rádió, viszont a belső memória csak 8 GB, nem 16 GB, mint az atrix 4G-ben, így nem sok minden fér rá, már egy jobb navi is necces tárhelyileg. -
tvamos
nagyúr
Szia!
En azt mondanam, elcsepelt ugyan, de ar-ertek aranyban ez egy szuper telefon!
Ha viccesen akarnek fogalmazni, 3 oka van:
1, Atrix 2 - 2, Galaxy 2 - 3, iPhone 4SKevesbe trefasan:
- ha hulyen hasznalod, (mint en - GPS, 3G, Skype, proci kijelzo csutka poweren) kepes 2 ora alatt kikapcsolni, fullos aksirol. (Mint ahogyan sok mas Smart Phone, foleg a dual-core-ok)
- az Europai modelleket hanyagolja a Moto... mintha mi nem is lennek igazi vevok. Az Amcsiknak meg minden van.
- a kijelzonek nincs semmi hiper-szuper neve, mint pl. Super AMOLED, vagy... vagy mittudomen. Sokan szidjak, mindefele forumokon. Ehez kepest, ez egy szuper kijelzo, en nagyon elegedett vagyok vele!Osszegzes keppen:
Ez egy tok jo kis telefon, en nagyon szeretem! Ha esszel hasznalod, (mint tobb Atrixos kollega itt a forumon, akik eddig is, es gondolom ezutan is segitenek, nekunk,) akkor olyan jol hasznalhato, mint a tobbi okos telefon. Ha nem fosol a garancia miatt, mint en,akkor felflesheled fozott rommal, es akkor egyszeruen szuper lesz! Rettenetesen gyors, mindent csinal, (amire en eddig hasznaltam,) "jelentosebb" akadas nelkul. (Ritkan, masodpercnel rovidebb...) Es az 1GB RAM, mindenre eleg! -
rum-cajsz
őstag
Ha kicsit visszaolvasol, akkor pont ezt a helyzetet boncolgattok nemrég.
Több féle változat van Atrixból.
Az ATT kiadás jól el van látva a frissítésekkel, és éppen ma jelentette be a szolgáltató, hogy várható rá az ICS frissítés.
A Motorola a harmadik negyedévre ígérte.A nem ATT változatok (ezek kaphatóak a hazai boltokban) frissítése viszont ritkásabbak, az ICS sincs rá bejelentve. De nagy valószínűséggel az ATT rom kis bűvészkedéssel telepíthető lesz majd rá, ahogy az eddigieket is fel lehetett tenni.
Azért ilyen olcsó, mert ez már kifutó modellnek számít. Kicsit több, mint egy éves model. De ez nem jelenti azt, hogy bármiben is szégyenkeznie kellene, mert elég erős a hardvere.
Nekem ATT modellem van, így nem tudok neked bővebben válaszolni az itthon árult Atrixokkal kapcsolatos dolgokra. Viszont van itt a fórumban olyan, aki itthon vette.
Viszont azt hogy érdemes-e megvenni, azt neked kellene eldöntened.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Alkoholista nevelde
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged