- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Matada2.3 #4410 üzenetére
Olyan kinai. Jo hardware... (Legalabbis a specko jo. 2GB RAM, ez nagyon jo! Meg azert... nem MTK. A Snapi sokkal jobb valasztas szerintem.) Gyengusz ROM. Epp elviselheto. Jo a navi, nem lepked ki a programokbol, nem fagyogat. Neha belassul. (Fozott ROMoknal meg... Hol ez nem megy, hol az rossz. A szokasos.) A kijelzo nalam foltosodik. (Paran pabaszkodnak ra.)
Osszessegeben veve, aranak megfelelo a minosege. (Nem evekre vettem.) -
tvamos
nagyúr
Sziasztok forumlakok!
Boldog Uj Evet Mindenkinek!
Hugom meg mindig boldogan hasznalja az Atrixot, gyari GB-vel. Ez egy piszok jol sikerult telefon! -
tvamos
nagyúr
válasz
Matada2.3 #4320 üzenetére
Na, a csoringer Amerikaiak nem csak az Atrix lecserelesere kapnak US$ 100-at...
Termeszetesen pont most diskuraltam a zugyfelszolgalatal... -
tvamos
nagyúr
válasz
Matada2.3 #4284 üzenetére
En is hallottam az ios7 gondrol... Ket munkatarsam hasznal 4-et, az egyik nem frissitett, es ugy is nagyon jo a telo, en is hagynam, a masik 7-tel hasznalja, de nem rossz ugy sem. Bar nem olyan furge, mint volt.
En regebben nagy Sony fan voltam... csak telefonok teren nagyon bennem maradt a tuske egy rossz emleku SE keszulek miatt. Tudom, hogy ez mar nem SE, es az nem is Droid volt, de valahogy meg nem tettem tul magam rajta.
Az a legrosszabb, hogy most is lattam valami dual sim Moto telot, ami nagyon tetszik, de...
-
tvamos
nagyúr
Hat.. Olyan híg f...s az egész. Hol ez nem megy, hol az. A Facebookon a chat nagyon instabi. A Skype is fura. A Google cuccai hiányoznak nekem. A bankom alkalmazása. Nincs file kezelő. SMB... Rendes zene lejátszó sincs. Az ie egy tragédia, persze Chrome nincs. Nincs memória Manager, ha tele rakod a ROM-ot, akkor HR.
Amugy, ha átjössz a Lumia 620 topicba, ott olvashatsz hideget, meleget. Van, amire jobb az Atrixnal, de nekem nem. Egyik eszköz sem jó, de talán az Atrix kevesbe rossz, ha sokat nyuzod. -
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
Az Atrixnal olcsobb, es jobb is. (Meg az osszes eddig altalam birtokolt Androidos telefonnal.)
Ami popec, az a GPS, nem hagy ott, nem hiszteriazik, nem allitodik el a compass orankent, nem kell hekkelgetni, a gyari, feltelepitett alkalmazas tokeletes. (Kiveve, hogy nem tud kerekparos navigaciot.)
De vannak hisztik, amiket nem szeret, olvasd el a topic-jaban. A 620 topicban kuzdunk paran.
Hasznalok egy Nexus 7-et, azon a JB nagyon tetszik, telefonban patent lehet a Nexus. Csak szerintem nagy. -
tvamos
nagyúr
620-am van, es marad is, legalabb februarig.
Konkretan a bankos alkalmazas jut most az eszembe.
De amugy rendes file kezelot sem talaltam, ami van is fizetos.
Mint ahogy a jatekok nagyresze is.Ha viszont fizetos, akkor legalabb menne patentul!
De meg csak az sem feltetlen van ugy, hogy minden 100-as.Persze, nekem nehez megfelelni, ez tagadhatatlan...
-
tvamos
nagyúr
Vegul megtalaltam az Atrix utodjat en is. Nagyon sajnalom pedig a keszuleket, mert hardware adottsagaiban meg mindig a szuper jo, a merete is nagyon tetszik. (Raadasul az enyem meg garancias is, meg a huseget is fizetem meg.)
Koszonom a segitseget nektek!Egy Nokia Lumia 620-ra esett a valasztasom. A GPS-e nagyon ott van!
-
tvamos
nagyúr
Bocs, ez ertelmetlen hozzaszolas volt! Nem is ezt akarom, rosszul ertelmeztem a dolgot.
-
tvamos
nagyúr
válasz
#41180928 #4021 üzenetére
Koszi! Feltettem a GPS Status & Toolbox -ot, es ma jol viselkedett a GPS.
Az volt a legerdekesebb, hogy mig a Sportstracker jol mutatta a poziciot, a Google Maps es a navigator teljesen rossz helyre rakott bennunket, ugy meg nem lehet navigalni. (Termeszetesen ugyan akkor, ugyan azon a telefonon...) -
tvamos
nagyúr
Most feltelepitettem a GPS status nevu progit... igazszobaban, de az ablakmellett, masfl ora alatt talalt 3 holdat, azt is eleg verszegenyen. Kozben lemerult. Amikor a toltore dugtam, elvesztett mindent,most, fel ora utan 2-nel jar. Ennyire azert nem volt eddig rossz. Szerintetek mi lehet vele?
A Nokiam ugyan itt 11 holdat lat, ebbol 5 stabilan megvan...
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Engem is erdekelne egy Lapdock, (Az Atrix 4G-hez valosi fajtabol,) de nem nagyon latok jo aron.
Az eBay-en taltltam, de az meg Tel aviv, Israel... Nem tudja valaki, hogy erre kell vamot, emg afat fizetni?
Vagy tudok valahol olcson venni, esetleg hasznaltat? Ami a hw apron van, az mind draga, nagyon...
/ Tomi
Majd' elfelejtettem, csak mokolasra kell... inkabb legyen olcso!... -
tvamos
nagyúr
Azt miert csinalja a telefon, hogy a bejovo hivast nem lehet felvenni, ammugy meg jo?
Raadasul nem is minden kartyaval, mert a Tre-vel, amivel adtak jo, a Telenorossal meg nem.
Csinalta ezt a csodat ketszer is... (Marmint cserelgettem a kartyakat.) -
tvamos
nagyúr
válasz
rum-cajsz #3501 üzenetére
Meg is kovezhettek, de akkor is!.. Nekem nagyon tetszik a JB. Most is arrol irok, (meg Tegra 3-rol,) es szivesen lecserelnem a telefonomon is a jo oreg GB-et.
Amugy, lazba hozott a frissites egy pillanatra, de nem latom, hogy a compasson javitottak volna. Ez teljesen elveszi a navigacio "elmenyet" es szerencsetlenkedest csinal belole, a fel orankenti kalibracioval.
Ha nem lenne nekem annyira fontos, hogy gyari fw-rel hasznaljam, mar reg lecsereltem volna. A keszuleket. Egy kinai dual sim-re.
Pedig milyen jo kis hw!.. Es akijelzo merete is optimalis, nekem. Es nem zavar a pentile, egyaltalan.
(#3502) Imdre
Ilyesmire gondoltal? -
tvamos
nagyúr
No, a kovetkezo a helyzet. Szarakodik mar regota a telefonom, ma betelt a pohar...
Nyomtam egy faktori reszetet. No, ezt nem kellett volna!
Most se a meglevo Blurr accountommal nem indul a telefon, se ujat nem tudok letrehozni.
Szamitogepem nincs, csak ceges, a Premetekollega altal linkelt drivert fel sem tudom tenni.
(Illetve tulajdonkeppen felmegy, de nem kapcsolodik a telefon, meg a szamitogep.)
Lehet ilyenkor valamit csinalni? Telefon nelkul "meghaltam"... -
tvamos
nagyúr
válasz
Matada2.3 #3397 üzenetére
Hat.. Tudom, hogy nagyon szkeptikus vagyok, de... En nem tudom, ez mennyire biztato. Sok procit programoztam mar JTag-en, de az, hogy meglett az osszekottetes a fejleszto eszkoz es a processzor kozott, az nekem eddig meg nagyon-nagyon tavol volt a software / firmware release-tol. Mar bocs, a negativ off-off-ert!
-
tvamos
nagyúr
De joooo! Mar be sem lehet kapcsolni a telefont. Ez mekkora!..
Csak a zold lampa reagal a toltore.
Nem vagyunk jo baratok... -
tvamos
nagyúr
" Ha eddig még nem tudtad volna, a motorola is lemondott az atrix 4g-ről"
En a magam reszerol a Motorolarol is lemondtam. Legkozelebb majd lesz olyan cegtol telefon, amelyik mara az Atrixnal regebbi keszulekere is kihozta az ICS-t. Sot, Tegras tabokra is.
Ez meg marad... filmet lejatszani a TV-n... meg jatszhat rajta a gyerek... erre jo a CM10, gondolom.
-
tvamos
nagyúr
Azert faramuci egy hozzaallas, hogy a Motorola csak az USA-t supportalja, mas mindenki le van ejtve. Pl. ha megkapnam a 100USD-s kupont, lehet, hogy mar holnap vennek egy HD-t. Igy meg semmit. Irjam meg a CEO-nak? Szerintem meg igy is a penzenel lenne a Moto. Hmm... a gyereknek meg pont jo lenne az Atrix... eljatszana vele... biztos orulne neki...
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
En meg mindig a 2.3.4 stock ROM-ot nyuzom, de elkezdett vacakolni.
pl. a Moto logonal megall a boot, ha sd kartya van benne, meg belassult, dobalja a 3G-t...
Egy Factory reset eleg lenne neki, vagy wipe? Szerintetek...
+ van a privacy settings-ben a Backup my data, meg az Automatic restore be van nekem allitva. Jo ez valamire?
Tomi -
tvamos
nagyúr
Felhivtam a vevoszolgaltatot, hogy gond van a telefonnal. Ujraindulgat, meg ilyenek. Erre azt mondta a csaj, hogy latja, van biztositasom, es utana fog nezni, mit lehet csinalni, de kivettek a Motorolat a forgalmazott gyartok listajabol, a szerviz sem megoldott, per pillanat.
En ezt nem ertem. Mi a baj a Motorolaval? Vagy mi a baja a Motorolanak Europaval? -
tvamos
nagyúr
Ilyet probalt mar valaki?
Gmate -
tvamos
nagyúr
válasz
rum-cajsz #3052 üzenetére
Blackberry...
No ilyen gondolataim nincsenek. Ellenben jokat rohogok a fonokeinken, ahogy szidjak. Mondjuk az Androidot, meg az iOS-t is szidnak.En aludtam.erre az egeszre... es ugy dontottem, ez a telefon sokkal jobb, mint az ICS tabletem. Az most is inkabb a taskaban pihen, mert szarul hasznalhato. Inkabb egy jo GB, mint egy bugos, rosszul portolt ICS. Ugy dontottem, en szeretem ezt a telefont, es orommel hasznalom tovabb!
-
tvamos
nagyúr
válasz
Matada2.3 #3049 üzenetére
Tulajdonkeppen ez a webtop megy rendesen? Mert nekem TV-n gyotrelem lassu. Persze nekem egy webtop nelkui ICS teljesen megfelelne. Csak gyari legyen!
Mostmar tokre idegesit... pedig teszi a dolgat! Nem tudom, minek idegeskedem rajta...
Mondjuk, ez nem igaz teljesen... Eloszor a gyari aksit nyirtam ki, fel ev alatt, es mar az utangyartott asi is kezd.... 10 %-ot esik a toltottseg 10 perc alatt. Pedig jo volt! Most nincs kedvem venni aksit! (Es pont tegnap jatszottamle az akku kalibraciot is, amitol talan megrosszabb lett!) -
tvamos
nagyúr
En tuti nem vettem volna meg egy Snapdragonnal, mert engem az erdekelt, hogy ket magos legyen, meg hogy nagy szamok jojjenek ki az Antutuban. (Egy kis tulzassal.) Szoval... nem volt ez alternativa a Moto-nak! Szegyeljek ossze magukat, hogy nem adnak ra rendes OS-t!
De mondjuk... amig nem beszelhettunk rola, nem zavart ez az egesz! (Az mondjuk igaz, hogy Froyoval nem vettem volna meg, akar hany magos!) -
tvamos
nagyúr
válasz
stbtamas #3037 üzenetére
Mivel en szeretem a telefonom ugy hasznalni, ahogy a kezembe adja a szolgaltato, es ez a telefon abban a formajaban hasznalhatatlan volt, kerdeses az, hogy akarok-e megegyszer Motorola telefont vasarolni tobb szaz USD ertekben... megha le is jon belole a 100.
Persze, ha hekkerkedem vele, akkor lehet jo is, de en annal sokkal jobban feltem a szemelyes adataimat, meg a garanciat, meg ilyenek... Persze, lehet mondani, hogy egy louncher csere meg belefer. De akkor is. Az nem Motorola, ami rajta van, es toluk semmi fele javito frissitest nem lattam jonni, sot, meg informaciot sem!
Mindezek fenyeben kisse visszatetszo ez a kijelentes:
"but continue to be supported with maintenance releases to Ensure optimum performance for the consumer"Es ezek utan, ez a szituacio, eljaras, hozzaallas meg idegesitobb, meg akkor is, ha alapjaban veve elegedett vagyok a keszulekkel, ugy, ahogy van.
-
tvamos
nagyúr
Marhasagokat hordok ossze!
Es meg dupla is! Bocs! -
tvamos
nagyúr
Hat en ezek miatr le nem cserelem...
De hol itt a frissites? Nekem a masodik pont utanni szamocska sem frissult!
Froyoval ez a keszulek meg... az csak vicc, hogy volt ilyen!
Nem? -
tvamos
nagyúr
válasz
rum-cajsz #2997 üzenetére
En meg a Lenovokat nezegettem... mer' csak jo lenne a dual-sim. Legigazibban az hianyzik ebbol a telefonbol nekem. Akkor meg lehetne dual-core, dual-sim, ICS telefonom. (
En nem is gondolkodom 4"-nel nagyobban! Nagyon megfelel ez a meret! (Az iPhone 5 nagyon tetszik!)
Csak mi a rakot csinaljak ezzel, amig le nem jar a huseg?!..) Jol van ez no...
// Bocs az off-ert! Sot, ez mar olyan ize... nem jut az eszembe mi na! -
tvamos
nagyúr
válasz
Kispósi #2992 üzenetére
En is hasonloan erzek. (Annyi kulonbseggel, hogy viszolygom a fozott ROM-oktol.) Bar azt nem ertem, minek uj telefon, ha jo a GB... de megis... nekem is az a kenyszerkepzetem, hogy kell egy JB-es keszulek.
Azt viszont kivalt kepp nem ertem, ha a notebookokon lehet ujjlenyomat olvaso, miert nincs egy tableten se, es a telefonok kozott is csak a mi Atrixunkon arvalkodik. En nagyon szeretem! Ezt nezze la a buszon valaki! -
-
tvamos
nagyúr
válasz
vin3too #2945 üzenetére
Nekem stock eu rom van rajta, es media dockal probalgattam.
A bongeszo kicsit lassan indul, (mint minden,) de ha mondjuk egy pdf-et akarsz megnyitni a bongeszobol, az gyoyrelmesen lassu. Pedig latszik, hogy 10-20 s alatt lenon a pdf, de mire megnyitja... parszor ki is lepegetett nekem a bongeszobol. Ha ehhez meg Skype is bejatszik... az a halal. Csiga lesz. Ja... es igy mar hagy megnyitni egyszerre tobb dokumentumot. Amkor teljesen kesz!
Egy olcso kinai dual core tablet sokkal jobb valasztas szerintem. De a media dock-kal kiprobalhatod... szerintem ugyan az lehet. -
tvamos
nagyúr
válasz
wertigo1984 #2900 üzenetére
A hangszoro vilagbajnok!
-
tvamos
nagyúr
válasz
Matada2.3 #2881 üzenetére
Neked megy az Asphalt 5? A gyerek valahogy mindig megtalalja, feltelepiti, utana meg nem megy, es nyaggat vele, miert!
Egyebkent a neon hianya engem sem zavar, de nem art, ha tudja az ember. Ami zavaro lehetne, hogy 1-2 film, amit a processzor dekodol, esetleg beszaggat. Ez van. (Az elvileg -es gyakorlatilag is- gyengebb tabletem meg viszi oket. Persze sok mas meg sz@r rajta, pl. a bongeszes.)
Azert manapsag az Atrix 2 -t erdemes valasztani, vagy a HD-t. En azert vettem ezt, mert nem volt penzem, ez meg volt a szolgaltatonal huseggel. Az Atrix 2 meg nem. Nagyon szeretem, mindenre megfelel. (Azert egy 4S szmartabb lenne...)
-
tvamos
nagyúr
válasz
snapdragon #2835 üzenetére
Raadasul azok az xda-sok lehet, hogy szabad idejukben csinaljak, nem? Vagy nem tudom... De mindegy is...
-
tvamos
nagyúr
válasz
rum-cajsz #2833 üzenetére
Es az is kerdes, erdekli-e meg az nVidiat a Tegra 2... nem tudom mennyire megy most ez a proci. Talan egyaltalan nem...
Megjegyzem, en jol meg vagyok a GB-vel, nem hianyzik egy bugos JB, vagy ICS. Meg mindig ez a legjobb es legstabilabb Android keszulek, amim volt. Szeretem!..
-
tvamos
nagyúr
válasz
rum-cajsz #2630 üzenetére
Nekem pl. valaszolt a HP, amikor a CEO-nak cimeztem a levelet... :-) Par napon belul felhivott a szervizvezeto, es jott a futar a cumoert. Ettol meg tavol fogom magam tartani toluk a jovoben.
Ha igazan gond van, nem a Facebook a megfelelo forum. Ott majd kesobb lehet sarozni oket, ha rossz a hozzaallasuk, meg nincs megoldas.
Ha baj van, akkor szerviz!.. -
tvamos
nagyúr
válasz
ressting #2615 üzenetére
Nekem sokszor nem nyitja elsore. Megis azt hasznalo. De pinnel is be tudsz menni. (Termeszetesen egyazon beallitas mellett, ha mondjuk odaadod masnak, az is tudja hasznalni, ha megmondod neki a pin-t. Ez nem a sim pinje!)
De ki is lehet kapcsolni. Vagy lehet hasznalni az androidos bogyoszedest... asszem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Asztrofotózás
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest