Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kispósi
üzenetére
Eddig minden funkció, amit használok, megy. Kameráról nem tudok mit mondani, kipróbáltam, ment - de hogy holnap is? Nem tudom, de nem is fáj

A tethering még 1 dolog, amit ki kell majd próbálnom, de ahhoz kell a 3G kártyám - ki kell cserélnem a másikból, és ezt per pill lustaság okán hanyagoltam.
Ja! Quadrant nem indul el.... -
Kispósi
aktív tag
válasz
Tomacko
üzenetére
a kamera néha sz@rakodik, nem akar elindulni persze akkor amikor leginkább kellene
Video felvétel, de azt nem is nagyon erőltetem. Nincs HWA (bár nekem nem hiányzik) Tehát nekem csak a kamera a zavaró de az is 10-ből 1x. Hirtelen ennyi jjutott eszembe, de már több mint fél éve használom -
törölt tag
válasz
Matada2.3
üzenetére
A PA 299-el 4 napot sikerült kihozni, igaz, 3G nélkül, de így is maradt 34%
Az AtrICS és az ICSakármi ennyivel rosszabb?
Ma meglett az "új" alaplap a 2-es Atrixba.
Woa. Wifi szuper, GSM -79 dBa (ahol eddig -95-110 volt...
Aktív autós tartó, még egy HD Dock (mondjuk így ez a második és tök fölös), dobozok, töltők... happy vagyok
-
törölt tag
Új kérdés: nem találtam olyan ICS / JB rom-ot, aminek a webtop-ja menne lapdock-al. Gondolom, ez nem véletlen? Azaz nincs ilyen?
-
törölt tag
Köszi! Valami hasonlóra gondoltam.
Látom PA299 meglett, úgyhogy inkább egy témát osztanék meg, ami, ha szereted a stock feel-t és tetszik a RAZR M -> MotoIspired 2.0 (JB) és 1.6 (ICS)
[link]
Ugyan Defy téma, de 100%-osan jó Atrix--on is - ezt használom.
Na meg a OneMoreClock gyűrűs widget-ét.
PA menü nekem kicsi volt, úgyhogy átkonfiguráltam normál méretre - így látom is ÉS el is tudom olvasni a feliratokat
-
Matada2.3
veterán
válasz
Kispósi
üzenetére
Ahogy Nortol kolléga is írta az akkumulátor ideje egy napot is csak szűkösen bír ki mindennapi használattal, sok a fix és most egy új cpu governort is tettek bele ami csínján bánik az akkuval de nem hat a teljesítményre. Az előlapi kamera megy a flash még nagyon harmatos de alakul. Ha bármi kérdésetek van.akkor nyugodtan kérdezzetek.

-
nortol
senior tag
Konkrétan a ROM felesztői oldalára lettem volna kíváncsi :-)
-
ADP10
aktív tag
-
nortol
senior tag
válasz
üzenetére
A több magot csak a frissebb kernelek kezelik. Ennyi az egész. És én sem vagyok meggyőződve már, hogy ez ennyire fontos, főleg, hogy a minap olvastam egy cikket, hogy a voda kiadott egy 1 magos telefont 15.000 Ft-ért, és már azon is vagy ICS vagy Jb fut...
Márpedig a jelenlegi helyzet az, hogy az xda-s developerek igaz, hogy nagyot alkottak azzal, hogy új kernelt barkácsoltak össze az atrix 4g alá, de az akkumulátor idő kicsinysége gyakorlatilag nem teszi lehetővé azt, hogy az ember a mindennapokban nyugodtan használhassa arra a telefont, amire azt ki is találták.
Nekem most cm7.2 van fennt és átlaghasználom a telefont, így 2-3 naponta kell töltőre tennem.
A másfél 2 nappal még kompromisszumot tudnék tenni, de jelenleg szerencsés esetben reggeltől estig elég az akkuidő az új kernellel. Egy napot nem lehet kihagyni töltés nélkül, ez pedig már nagyon kényelmetlen tud lenni.2.99-es Paranoid Android-ot: egy linket tudnál nekem adni? Kipróbálnám én is...
-
törölt tag
Buta kérdés: éppen próbálom (próbálgatom) a 2.99-es Paranoid Android-ot, ami a "régi" kernelen alapuló JB.
Ez miért nem jó? Miért lesz jobb az új kernel? Valami HW/driver dolog? -
Kispósi
aktív tag
Matada: hogy àll a tesztelès? Vannak új bugok? Vagy a kèszenlètet tesztelitek?
-
N.E.R.O.
tag
válasz
ressting
üzenetére
Én a sajátomat hasonlóan felextrázva (eredeti dobozos cuccok, autós töltő, pót akksi, külön pót-akksi töltő, 16GB memóriakártya, S-line szilikon tok, bőr flip case, tökéletes állapotban), de függetlenül, unlockolva, rootolva 48.000 Ft-ért sikerült eladni kb két hete...
-
ressting
csendes tag
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne a fórumozókhoz, hogy jelenleg szerintetek mennyit ér ez az Atrix?
Kezdetektől fogva fóliás + zsír új hátlappal + a régi hátlap + 5db kijelző fólia + szilikon tok + bőr tok + kábel + töltő + doboz
Minden gyári rajta!Szerintetek mennyit érhet?
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
premete gyári ATT-s magyar ROM-ját szeretném feltenni, de 3-ból 3x sikertelen, motorola logónál nem megy tovább. Más ROM-mal nem volt gond. Wipe megvolt. -
törölt tag
Nem tudjátok, a MotoNav-nak van 960x540-es változata?
-
RAiN91
őstag
Írtam korábban, kínai digitizerrel összeraktam a telefont, elindítom, semmire nem válaszol az érintő. Utána a gyári szoftverre felvettem ugyan azt a gyárit, jó lett. Aztán rátettem egy custom ROM-ot, nem jó. Mit csinál a gyári szoftver, hogy attól jó? Wipe stb recovery-s dolgokat már végigjátszottam.. Valami tipp?
-
tekoteko
tag
válasz
Tomacko
üzenetére
Köszi, lesem azt a l.blogot.
Amúgy van tapasztalatod JB rommal?
Mennyire akkuzabák? Pl az én régi GB.mhez képest mi lehet?Pl. Ha EZT kinéztem.
letöltöm a romot, INNEN , a gappsot, és a kernelt is innen.
Majd recovery-be megcsinálom a reseteket, felteszem a romot, majd a gappsot... a kernelt mikor kell? vagy tegyem fel a kernelt, restart, és azzal a kernellel tegyem fel a romot és a gappsot?
Belső tárhelyről mehet a dolog, vagy külső sd ???
Ez szerintetek mindennapos használatra megfelelne? Video mennyire nem megy benne?
Thx
-
Tomacko
őstag
válasz
tekoteko
üzenetére
Matada fórumtársunk a "guru" 3-4 hsz-l ezelőtt szólt utoljára....az Ő aláírásban van egy link, a saját blogja ahol találsz leírásokat az ATRIX romokról.
Én GB alapu romot használok, nagyon stabil nagyon aksi barát és a webtop, meg ujjlenyomaton felül mindent tud. MROM néven ismert, Matada leírásában szintén rá találsz erre is.
-
tekoteko
tag
Sziasztok ismét

Van nálam egy atrix4g.
Kernel v. :
2.6.32.56-MB860-faux123-GB-024paul@ubuntu #5Build sz.:
NottachTrix 1.6.0Bootoláskor bal felül UNLOCKED.
és recovery-t is megleltem...Erre szeretnék tenni valami JB-t, ha létezik valami ami nem nagyon akkuzaba, és minden szépen megy benne (ha van ilyen. ujjlenyomat olvasó nem érdekes ha nem..)...
Esetleg egy kis itinerrel, hogy mellik rom mellik kernellel a jó ( honnan lehet letölteni ) .
Meg olvastam hogy a baseband-eket is cserélgetitek, ebből van ami bevált ? (hol lelem és hogy kell feltenni
)Viszont ha JB nincs ami szinte tökéletes napi használatra, akkor egy bevált GB-t tudna ajánlani vki..
Thx

-
-
törölt tag
Froyo-s Atrix bootloader unlock + CWM ugyanúgy megy, mintha GB-s lenne?
Root-oltam, de nem találok telepíthető CWM-et. -
RAiN91
őstag
Froyo fruitcake tényleg lassabb a 2.3-nál, vagy csak valaki kitalálta, újabb=jobb alapon?
Jobban tetszik a régi, de ha tényleg jóval rosszabb akkor nem kell. -
törölt tag
-
Tomacko
őstag
válasz
üzenetére
Be tudod nekem linkelni őket? Mert ha magam kell meg keressem akkor azt hiszem, sose találom meg őket. Tegnap olyan helyen voltam éjjel ahol keresni kell a térerőt sok mindennel.....de egy ócska régiséggel éveken át nem volt bajom ott, legalábbis mindig fent volt 1-2 csíknyit a hálózaton. Na tegnap az Atrix egész éjjel el volt hasalva sajnos. Szóval kipróbálnék néhányat én is, meg gondolom a wifi erősség is ezen a rádiós részeken múlhat, abból se túl erős de az nem is annyira érdekes. Meg ha nem gond akkor a felrakásukról is írhatnál pár sort, egy analfabétának(nekem)

Matada, köszi a gyors ismertetőt az újításokról, a rádiós blokkodnak meg azt üzenném, hogy "felkeresem" ha nem szedi össze magát

-
Matada2.3
veterán
válasz
Tomacko
üzenetére
Szia,
Sajnos nem sikerült megoldani valamiért azt csinálja mint régen, egyik rádióval se megy, csak nekem van ez a problémám mellesleg. Sokkal jobb az akkumulátor, a 3D és sokkal folyamatosabb, front kamera megy, a vaki is éledezik már. Összességében sokat javult de még mindig van pár dolog.
-
Tomacko
őstag
válasz
Matada2.3
üzenetére
Igazából átmeneti telefonnak vettem, amíg az xperia s kényszerpihenős a hibája miatt, úgy néz ki, hogy a jövő 7-n meg tudom csinálni azt. És gondoltam ezt meg le cserélem egy kicsivel talán erősebbre, kicsivel nagyobb kijelzősre, talán kicsivel szebbre is, aztán meg kapja a 8 éves lányom, hogy néha játszon rajta. Ha meg nem játszik, hát akkor én lőnék vele fotókat....talán

De nem tagadom, hogy eléggé hozzám nőtt ebbe a talán másfél hónapba az Atrix, viszont a dockoló adta lehetőségket én nem használom ki tv-n.
-
Tomacko
őstag
Szerintetek EVO 3D, vagy Sensatin XE csere mennyire lehet jó ?
-
RAiN91
őstag
Köszi, már fel is dobtam rá.
Probléma a következő: digitizer nem érzékel. Volt már ilyen, ilyenkor RSD-vel feltoltam a gyárit, és jó lett utána bármilyen ROM-al. Ez a nem eredeti digitizer miatt van (kínai). Valami tipp? Gondolom valahogy kalibrálni kellene. Digitizer tuti jó, mert másik telefonon próbáltam, illetve ez a telefon is jó, mivel a gyári digitizerrel működött 1 órája. Recovery-ben full wipe meg volt, nem segít. -
-
RAiN91
őstag
Köszi srácok, de egyik sem segített, viszont közbe sikerült rávarázsolni egy custom recovery-t, innen már talán nem lesz gond.
-
nortol
senior tag
Finally got my phone working.
My problem was with the latest update (4.5.145)and trying to go back to 4.5.141. From Moto website" You cannot downgrade back to original software 4.5.141 after this update".
I read in a post somewhere that if you go into recovery and mount the phone as usb storage you can get access to the internal storage.
I copied Nottach Trix 1.2.9 zip to the internal storage and flashed that through recovery.
Phone booted right up into Nottach Trix and no more boot-loop.Lehet, hogy az eredeti motorolás androidtól el kell, hogy köszönj, de legalább lesz egy jó alternatív rom a telefonon.
-
RAiN91
őstag
Köszi, de ezt már néztem, itt korábbi verziókról van szó (91 és 141), neki a 141-es sbf menti meg a telefont, nekem pedig a 145-ös kellene, aminek elvileg nem létezik sbf fájlja

Unlock fájl flashelés után egyébként ezt kapom:
"motorola atrix svf:105:1:2 failed to boot 0x1000"
No OS Detected, és felkínálja, hogy be tudok lépni RSD, fastboot, stb módokba, úgyhogy valami megoldás biztos lesz. -
nortol
senior tag
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok,
Megjött az atrixom
keretet is cseréltek rajta meg digitizert is, minden rendben van vele és már rá is tettem a legújabb zárt alphát ami csak úgy hasít a telefonon
csak egy a baj, hogy valamiért elvesztettem a mobil részét a telefonnak, és a vpn beállítás se segít. -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Elfelejtettem, hogy 4.5.145-re frissült a telefon, és pedig rá raktam RSD-vel a 4.5.141-et.. Failed to boot 1. Eddig mindig sikerült vissza hozni, vagy újra flasheltem ilyenkor rsd-vel a 141-et, vagy unlockoltam a bootloadert, de most egyik sem segít, mert nem találok 4.5.145-ös SBF-et a neten, csak valami fastbootos verziót, de nem tudom, hogyan kell ezt felrakni. Valaki esetleg tudna segíteni? -
Tomacko
őstag
válasz
tekoteko
üzenetére
Szeva !
Hamar válaszolva itt egy link: Matada mester beszámolói a romokról. Ő és még páran a nagyobb szakik itt. De amit fixre tudok, az az, hogy az MROM (ha jól tudom a CM team rá tette a pecsétjét) és egy két társa az ami tényleg hibátlan és akumlátor barát egyenlőre, ezek viszont 2.3.7-re vannak, el is megy 4 napot szépen vele a telefon nem éppen kímélő üzemmódban. Létezik ICS rom is néhány ezeket viszont el kell felejteni mert még fejlesztés közbe megálltak velük, mondván itt a JB. Ebből is van custom verzió pár. Szintén meg találod a leírásait ezeknek is Matada írásaiban, a leg igéretesebb változat kiadás előtti alpha teszten van épp, le is tölthető használatra, szinte alig hibázik, de nagyon eszi az aksit, legalábbis a május eleji verzióról ezt el tudom mondani, azóta az újat nem tettem fel még.
Szóval sok sikert a romoláshoz.
-
tekoteko
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.
Adott egy Atrix 4G. Valami 2.3.x gyári rommal.
Létezik rá használható ICS vagy JB rom?
Ha igen, mi az ami bugos/nem működik ezekbe.
Nem szeretnék soxor romot cserélni, valami megbízható, gyors, stabil, akkukímélő kellene.
Ha az ujjlenyomat olvasó nem működik, az nem ver földhöz.
Vagy érdemes gyárinál maradni?Ezekhez valami linket is elfogadnék, ahol leírás van rootolás, recovery telepítés, romolásról.
Thx
-
hatpersze
tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Szerintem is a swype a legjobb (=
A gyári is jó lenne (ez is swype) ha tudna magyarul.
-
nortol
senior tag
válasz
hatpersze
üzenetére
Tegnap este meg vettem a swype-ot én is egy éves swype beta használat után. Hosszú szöveg bediktálást is 95%-os pontossággal fordít le írott szövegre, a telepítés utáni első kötelező beállítások alkalmával a magyar nyelvet is be tudod állítani...
Egyéni vélemény, de szerintem nincsen a swype-nak jobb alternatívája...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple MacBook
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

akkor az egyiket el is tudod adni esetleg, minden esetre megérte túrni akkor a fórumot