Hirdetés
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Egyébként mi igaz ebből hogy nem követi rendesen az erinteseket? Most olvasgatom a topikot.
-
batai15
félisten
válasz
interstart #1598 üzenetére
Hát én is gondolkodom hogy most mi legyen. Addig amíg nem zárul le a g2 javítása és esetleg ki tudja mikor adom el, nem merem be rendelnihogy lehet 2 hét múlva már küldenek. Aszony meg ölne. Viszont apropól nem akarok venni mert minek ha ennyiért meg kapom a xiaomi rol . nem baj tudok várni kicsit. Majd jobb lesz legalább.
-
interstart
tag
válasz
LewSmith #1597 üzenetére
Hát igen...pozitívan állok hozzá a dologhoz, mint kiderült a rendszer nem zárt le időben, így túlrendelés lett a vége. Ezt le is írták. Nem tudni mikor postáznak, ami nyilván mindenkinek bosszantó, főleg azoknak akik előre fizettek. Már nem mondom innentől előre, hogy a héten lesz belőle, mert in-stock nem lesz egy jó darabig szerintem az előrendelések miatt. Az meg hogy kinek lesz hamarabb telefonja abból ami majd esetleg megérkezik az rejtély. Írták ugye hogy a kínai raktárban is hiánycikk a telefon, nemhogy az EU-sban. Úgyhogy most szerintem az játszik, hogy vagy várunk és várunk, vagy ha valaki nem tud várni az ír nekik és felmondja a rendelést. Kicsit vicc és egyben komoly dolog, hogy egyébként a fórum nagy része ebből áll ki, hogy vagy szeretne venni, vagy valaki már rendelt, de még nem küldték ki.
...a maradék meg boldogan tapicskolja a készüléket gond nélkül
-
LewSmith
csendes tag
válasz
interstart #1586 üzenetére
Én is vágom, ha nincs akkor nem tudják küldeni,
de én azért írtam mert amikor rendeltem, ki is fizettem kártyával és in sztokk volt zölddel és elvileg legkésőbb tegnap kellett volna megérkeznie.
Szóval érdekelt mire számíthatok.
De megnyugtattak és válaszoltak 4 órán belül.Az Emagnál volt, hogy 1 napot is várnom kellett a válaszra, de az még mindig jobb amikor egy banktól kérdezel és várnod kell egy hónapot....
-
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1588 üzenetére
szabályos sárga csik vagy mosott ? illetve felül alul középen? mert amit visszaküldtem meizut az is sárgásodott felül...tehát ha kiraktam egy fehér háttérképet akkor nem egységes volt a fehér, hanem felül sárgásabb volt és lefelé ment át a szinátmenet fehérbe
csak ha lefotóztam az nem adta úgy vissza...azért kérdeztem ha te lefototózod az visszaadja e?
szerk : oké köszi értem
-
interstart
tag
válasz
batai15 #1585 üzenetére
Hát akkor a Samsungos Amoledes kijelzőket is felejtsd el, ugyanis az oled kijelzők egyik nagy baja, hogy a 3 szín élettartama nagyon különbözik. Nyilván még ez is sok idő ahhoz, hogy x év után zavaró legyen, de idővel "fakulnak" ott is a színek. LG G2-nél meg szerintem hőelvezetés miatt megy tönkre a kijelző, legalábbis amilyen képeket láttam róla, az kb olyan. Sony is egy kisebb szériánál eljátszotta ezt, hogy a MicroUSB csati környékén beégett a kijelző, de itt a Meizunál is akad egy két képernyőhibás változat.
@LewSmith
Én is írtam nekik kollektíven a "magyarok" nevében, de nyilván ha nem érkezik meg a cucc hozzájuk, akkor ők se tudnak mit tenni. Nyilván a pénz az nekik is pénz, szóval nem hiszem, hogy a párnájuk alatt dugdosnák a Meizukat
-
LewSmith
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is válaszolt a sziaomiforszell. Reggel 8 körül írtam 12 után már válaszoltak.
Röviden, sajnálják de kék 16gébés hiánycikk
, és azt is sajnálják, hogy amikor rendeltem és in stock volt az már nem volt igaz mert még nem frissített a rendszer.
Reménykednek, hogy a héten megkapják a resztokkot és amint lehet küldik.
Kívánom, hogy mindenki legkésőbb jövőhétre már a nottjáról lője a fórumot!
Amúgy spájszbúkon is bombázzák őket rendesen!
-
purpledonkey
tag
válasz
robi1979 #1562 üzenetére
Helló!
kb 1 hónapja van meg nekem. Olyan átlátszó szilikon hátlaptok van rajt, amilyet Goose-T linkelt: [link]
Nemrég rendeltem hozzá tempered glass-t is, de az még nem jött meg. Szal 1 hónapja csak a gorilla védi és eddig sikeresen, nincs rajt karc, de azért rápattintom az üveget, ha megjön.Aliexpressen Alipay van, én azt használom. Természetesen nem az igazi kártyámmal, hanem webkártyával, amin mindig csak annyi zsé van, amennyibe a rendelendő cucc kerül.
-
robi1979
aktív tag
Közben válaszolt a szájomiforsz@r: "Hello!
The delivery is already at the european airport but has to pass all necessary controls! All orders will be sent hopefully this week!
Thank you for being patient
"
Magyarul: sepregetik az európai reptéren az AirPort
Aztán lehet - remélhetőleg - még a héten postázzák...
-
robi1979
aktív tag
Az oppomart is kínában van helyileg vagy EU-n belül található és nagyon gyorsan küldenek mindent?
-
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #1576 üzenetére
Nekem nem lényeg hogy hányas android. Inkább az hogy az esetleg új flyme ficsőrök legyenek majd. Nyilván nem 2 évig várható ez el. Na csak paszolnam el a g2 tudnám rendelni.
-
batai15
félisten
válasz
cinemazealot #1574 üzenetére
Pont linkelni akartam. Kifejezetten utalom az ilyen híreket, főleg az ilyen fiatal telefon esetében mint a note. Ez fel veti azt hogy nem sokáig lesz támogatva a telefon. Mx3 kapcsán azért azt mondták hogy sűrven jön update . Ne értsétek félre, nem erre gerjedek, csak remélem lesz még egy ideig támogatva. G2 esetében legalább ott cm ha esetleg nem foglalkoznak vele már.
-
cinemazealot
addikt
Új találgatás látott napvilágot egy esetleges utódról.
-
Goose-T
veterán
válasz
robi1979 #1562 üzenetére
Az Oppomarton van ugyanolyan Ranvoo tok, amilyet keresel, bár fizetni kell a szállításért, viszont azzal együtt kerül centre pontosan ugyanannyiba, mint az aliexpressen "ingyen" szállítással. Ja, és az Oppomarton tudsz PayPallal fizetni.
Én kaptam hozzá egy gumitokot, nekem az egyelőre elég, de már útban van egy ilyen, ezen vannak pordugók, azzal jobban véd. Fóliát nem raktam rá, az előző két gorillás telefonomra (Motorola Defy+, Jiayu G4) sem raktam, és három év alatt nem karcolódtak össze észrevehetően. Az előző telómat (Jiayu G4) úgy vettem, hogy fólia volt rajta, de hamar leszedtem, és utána sokkal jobban reagált az érintésre.
-
törölt tag
válasz
AllTheBest #1568 üzenetére
az messze baba. átlag bő két napot bír nálam a tepsi, elég sokat nyomkodva folyamat wifi vagy mobilnet mellett. tegnap reggel vettem le és még 52% van benne. játszani mondjuk nem játszok, de exchange folyamat esik be, fb chat fixen megy, zenelejátszó is elég sokat... nincs kímélve, de szerintem filmezve is elzakatolna egy napot
-
batai15
félisten
Elő rendelni hogy kel? Prémium order menü nincs. Fizetni lehet után vettel is majd?
Erre a telefonra is jönnek heti v milyen frissitesek? -
robi1979
aktív tag
Mit érdemes még az m1 hez rendelni? Tok, fólia? Tényleg, fólia kell rá vagy jól bírja a gorilla glass? Olyan tokot ami tetszik is egyedül az aliexpresszen találtam (az a Ranvoo féle kék), viszont ott nem tudok paypallal fizetni, a Raifeisenes start okos kártyám meg nem dombornyomott pedig a bank oldalán ezt írják:
" használhatja készpénzfelvételre, vásárlásra, sőt az interneten is vásárolhat vele,"
Kipróbáltam de nem engedi így ez kilőve. Aliexpresszen nincs más fizetési mód vagy ti mit használtok vásárlásra?
-
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #1560 üzenetére
Simán tegyem kosárba ha úgy van ?
-
robi1979
aktív tag
válasz
LewSmith #1545 üzenetére
Az én angolom is az, elég ha ennyit írsz nekik:
"Hello,
I have already ordered last week the Meizu m1 note 16gb white from you, but the package status is:"preparation in progress".
When can you ship my package?
Best Regards,
XxX"Én ennyit írtam, remélem hamarabb ide ér a teló mint ahogyan válaszolnának
-
Goose-T
veterán
A GPS nagyon pöpec benne, tudja a GLONASS-t is, gyorsan talál pozíciót net nélkül is és nagyon pontosan tartja. Runkeeperrel futottam egyet múlt héten, és nagyszerűen lekövette a futópálya vonalát a Népligetben, nem voltak kilengések.
A hívószám elküldését pedig sosem a telefon határozza meg, hanem a szolgáltató telefonközpontja. A legtöbb telefonban van arra opció, hogy USSD-kódokkal ki-be kapcsolgassa a központi szolgáltatásokat (hívószám elküldése, hívástovábbítás, hívásvárakoztatás stb.), a Flyme OS-ből pont kimaradt a hívószám elküldésének a kapcsolgathatósága. Ettől függetlenül ha felhívod a szolgáltatód ügyfélszolgálatát, ott az IVR rendszerben tudod aktiválni a hívószám elküldését. Még egyszer leírom: a telefonnak semmi köze a hívószám elküldéséhez, kizárólag a központ határozza meg, hogy tovább küldje-e a te számodat a hívott félnek, vagy sem.
-
batai15
félisten
Most out of Stock a xiaomi for salen is. Kb meddig lesz készlet hiány? Ennyire jól fogy?
-
janaman01
addikt
Gps jónak mondható , tartja a jelet , a hivószámot nem lehet állitani hogy elküldje avagy sem, pl nekem az egyikben kártyás a másikban előfizus van, az előfizusat alapbólbelküldte, a kártyásat nem...hiába engedélyeztettem a szolgáltatónálba hivószám elküldését, megoldás az volt hogy letiltattam, majd újra engedélyeztettem azbelküldést a szolgáltatónálbés azóta jó....
Ui: gps t nagyobb városban magasabb épületek környékén pl B.P. még nem próbáltam..m -
Firpo
tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy ilyen telefon vásárlásán és lenne két kérdésem. Az egyik, hogy milyen benne a GPS, mennyire pontos, mennyire tartja a jelet? A GPS-t rendszeresen használnám...
A másik, hogy olvastam, hogy nem lehet beállítani a hívószám küldést a telefonban? Egyik sim-ről sem működik vagy mi? A hívott fél nem látja ki hívja? -
janaman01
addikt
ti azzal optok én meg a visszaküldéssel, elsőbbségi levélként adtam fel, amit a posta honlapján nagy vagányan 3 (munka)nap szállitással igér eu n belül...namost ugye múlt hét csütörtökön adtam fel, és a nyomkövető státusz még mindig célországba elküldve.....ennyi idő alatt már kireptettem volna egy postagalambbal
ráadásul olaszország...
-
LewSmith
csendes tag
válasz
interstart #1543 üzenetére
@interstart köszi a választ, nálam az order status-ban csak ez van még:
05/13/2015 Payment accepted
05/13/2015 Awaiting bank wire paymentszóval, nem úgy néz ki mintha történt volna már bármi is.
Ha lejár az 5 munkanap ami szerda, tekintve az eltolódást és a hétvégét, akkor írok nekik.
Bár lehet türelmetlen leszek és előbb írok akár már este.Bár az inglisem szegényes, de összehozom. Ezzel is tanulom a nyelvet.
-
interstart
tag
válasz
batai15 #1542 üzenetére
Igen, tudja az OTG funkciót, többek között ezért is mondták sokan, hogy elég a 16GB.
@LewSmith
Ha in-stock volt a cucc, akkor elvileg 3 nap kb amíg küldik a cuccot, na most hogy elküldték-e azt a xiaomiforsale oldalán, ha bejelentkezel, akkor nyomon tudod követni. Van egy Status rész, ahol vagy Shipped, vagy vmi hasonló...vagy mint nekem Preparation in Progress van. Ha utóbbit látod az azt jelenti, hogy még nem küldték el, feldolgozás alatt van a cucc. Namost az áruháznak van pár hibája, ami közé simán be tudnám sorolni, hogy kiírja hogy van készlet, de több a rendelés mint a cucc, így hiába "van készleten" a valóságban még sincs annyi. Nagyon felkapott lett ez a telefon főleg ennyiért, én kb 2 hete már legalább várok a fehér változatra 16GB, de ahogy olvasgatom, ezzel nem vagyok egyedül. A fekete-fehér variáns szerintem amúgy is igen népszerű, bár tudom te nem ilyet rendeltél. -
batai15
félisten
tudja az otg-t? az viszont nekem is fontos.. g2 is elég a 16 giga..
-
bigapu
tag
én simán elférek, RR 3-at is tolom.
-
motoflug
őstag
Hülye kérdés, tudom, hogy egyéni preferencia dolga, de ti hogy fértek el 16GB-on?
-
LewSmith
csendes tag
válasz
batai15 #1532 üzenetére
Eddig még nem jött meg. Szerdán este rendeltem, kártyával fizettem. Nekem amikor csináltam zölddel írták, hogy "in stock".
Remélem holnap holnap után megjön, ha nem akkor írok nekik mi a p---- van.
Amúgy van valakinek tapasztalata, hogy megy ez?
Kell kapni a sziaomiforszellen e-mailt ha raktárban van vagy a futárnál?
Látszik az rendelés infóban? -
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #1528 üzenetére
elefántok felejtősek ha rám hallgatsz....meg umi meg társai...
americanidiot: egyetértek
chigon tól meg pláne neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!( pressel) előrendelhető, azaz még nincs raktáron nekik..kifizeted és vársz..
a jiayu s3 am tőlük van, kb 1,5 hónapja nem tudom gariztatni velük mert szarnak a fejemre vagy 600 levelet küldtem nekeik
-
robi1979
aktív tag
Az enyém itt tart most és ennyibe került utánvéttel:
Viszont qrvára elegem van a "jövőhétenkapunk" témából a xiaomiforsz@ron, mert kb 1 hónapja ezt írogatják most meg 5 napja cseszik küldeni a telót mikor végre kibékültem a 16gb-s fehérrel.
Viszont egyre jobban tetszik az Elephone p7000, valakinek véleménye tapasztalata?
Innen rendelve még vám meg egyéb költség sincs és lehet hamarabb ide is ér mint a xiaomiforsz@rról az m1. Csak azt nem tudom hogy a "presell" a színeknél mit jelent a Chigonnál? Újra értékesített azaz használt????
-
batai15
félisten
Ja lehet után vétellel is? Akkor jó. Eladom a g2 és akkor ez lesz a be futó . Mx3ba gondolkodtam még, de ez jobban tetszik. Hatlap nem cserélhető igaz?
Flyme mennyire témázhato? -
motoflug
őstag
Xiaomiforsale a fehér 32gb-osra: "...we expect just the blue and green version at the moment, but we will know more in the end of this week..."
-
Goose-T
veterán
válasz
robi1979 #1515 üzenetére
Szerintem ez a legjobb minőségű kemény tok, amit kaphatsz hozzá, kár, hogy nincs kékben. Én egy ilyet rendeltem hozzá, pár nap múlva itt is lesz, mert Hollandiából szállítanak.
-
AllTheBest
őstag
-
batai15
félisten
Maga a meizu szoftveres supportja milyen?ertve hogy mennyire foglalkozik a telefonjaival ? Főleg a régebbiekkel?
-
gretzky77
veterán
Szia anno én is Lampardtól vettem a meizut,nekem azt mondta van itthoni kapcsolata,szervízes akivel javíttatja a telót ha pedig akkora a probléma akkor ő is Kínába küldi! Nekem az elsővel volt gondom,találkoztunk megnézte és gond nélkül adott egy másikat,mondta a többit ő intézi! Nagyon korrekt srác!
-
l miki
csendes tag
válasz
janaman01 #1512 üzenetére
ezt értem, de mivel tudja jobban értékesíteni a garanciát az eladó,akitől veszed, mint te magad? vagy ennyit számít a tapasztalat, az hogy már több tucat ilyen eseten túl van és esetleg jobban "szót ért" a kínai ügyfélszolgálatosokkal?
azért értetlenkedek, mert szerencsére nekem még nem volt és remélhetőleg nem is lesz ilyen problémám
-
janaman01
addikt
Mert ha magadnak kell intézni a kinai garanciát és már nem véd a paypal vagy valami más akkor baxhatod a garit...most kapásból van nálam kettő , abból az egyiket védi a paypal az a szerencsém, de nég igy se tudni mi lesz a vége.....azaz odafigyelni a garira is mert tényleg nem játék....
-
l miki
csendes tag
xiaomiforsale.com-on most volt a 32gb-os kék IN STOCK pár percig, aztán annyit gondolkoztam (ugyanis fehéret szeretnék), míg elfogyott
amúgy azt nem értem miért jobb ha helyetted valaki megrendeli Kínából, még ha intézi is esetleg helyetted a garanciális problémákat?
-
batai15
félisten
Üdv. Mennyiért lehet beszerezni ezt a telefont?
-
LewSmith
csendes tag
válasz
AllTheBest #1502 üzenetére
Hozzászoktam már nagyon a kártyás vásárlásokhoz és elszoktam a kp-tól.
A sziaomi pedig megbízhatónak tűnt a fórum hozzászólások alapján. -
cinemazealot
addikt
válasz
LewSmith #1501 üzenetére
Nyugodj meg, én is kártyával fizettem, és két nap alatt (keddről csütörtökre) megkaptam. Mondjuk, nekem annyiban szerencsém volt, hogy akkor még nem volt ekkora felhajtás körülötte és akkor még stabilan volt raktárkészlet, nem úgy mint manapság.
(#1502) AllTheBest
A fekete színhez nem feltétlenül kell ugorjon a garancia. Csak egy fekete színű műanyag/szilikon borítót kell venni rá és egy füst alatt megoldódott a fekete szín, valamint a csúszás- és törés gátlás kérdése is. -
LewSmith
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattalak titeket meg a cikkeket.
Ez is segített, hogy megvegyem a "Mizut!?".
Szerdán rendeltem este 10kor a sziaomiforszelen a telót. Már alig várom, hogy megjöjjön és kipróbáljam.
Hosszú ideig gondolkodtam milyen telefonom legyen, az LG G3 és a OnePlus One tetszett, de nem volt rá 100-120 ruppóm. Így amikor ezt a kütyüt megtaláltam, lázba hozott mert annyival nem marad el a másik kettőtől /ezzel az állításommal én is vitatkozom/. Az ár és a hozzá tartozó tudás meggyőzött.Remélem tényleg kihozzák 3-5 nap alatt amit írtak, ha így számolom legkésőbb jövő hét szerdára itt lesz.
Amúgy a sziaomiforszellen elrontottam az első rendelést, de mikor írtam nekik egy levelet erről 10-12 órán belül törölték és a levelemre is válaszoltak.
Most már csak azért van bennem egy kis félelem, mert nem bírtam várni és feltölteni a péjpált és kártyával fizettem. Szóval most van kicsivel kevesebb mint 57 ezrem a levegőben.
Egy valamit sajnálok még, hogy nincs feketében...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fűnyíró topik
- Nissan klub
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- World of Tanks - MMO
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Politika
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest