- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
" meg kell várnunk június 30-át, amikor az m1 note 2-vel együtt bemutatkozhat a nagyközönség előtt a Meizu MX5 is."
Jön az M1 Note2
-
erik88
aktív tag
Amúgy hardverapro részen Lampard19 kollégától lehet venni magyar garival
én is tóle vettem
nagyon korrekt ember
le a kalappal előtte
lehet még raktáton is van neki
kérdezz rá
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #1393 üzenetére
csak vicceltem
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #1392 üzenetére
Jó... volt tényleges hibája, de ha nem kamuzok hozzá egy kicsit, akkor nem csináltak volna vele semmit sem... Amúgy meg random kikapcsolt és villogott a kijelző háttérvilágítása....
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #1391 üzenetére
Ezeknek a hibás telefonoknak akkor van egy közös nevezőjük...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1389 üzenetére
köszönöm,
egyébként lehet azért is "húztam " le mert pl a képeket kinagyitva mikor ugye húztam el jobbra balra, úgy adta be mintha mintha a téglákat egymásra pakolgattad volna, eltolva a képrészleteket, és utána simult ki...sokszor megakadt görgetéskor főleg mikor sok szines tartalom volt bárhol bármilyen alkalmazásban...meg hát tudjátok a gondjaimat...és igy utólag belegondolva, nagy valószinüséggel kaptam egy hibás darabot, amit sajnos levéleményeztem, és hangot is adtam neki...de lehet ,egy úgymond hibátlan darabbal semmi gondom nem lett volna...
kérdés mit reagál a honorbuy....aki kézbekapja ezt a telót azt mondja hülye vagyok mert ennek semmi baja..de használat közben jönnek elő a bizony mélyen rejlő "hardverhibák" egy biztos ezzel a telóval valami nagyon nem kóser...kezdve a kijelző tetején lévő "sárgásodással,fehér alapon..stb stb...
-
Zajonc
újonc
Kérdés: Eldőlt már honnan érdemes venni? Végig futottam a hszeket és a mall.hu és a xiaomiforsale jött befutónak, de az érdekel van-e már egyértelmű nyertes?
-
Robez88
tag
válasz
janaman01 #1363 üzenetére
eddig csak read-only-ban voltam, de ha esetleg még nincs meg a válasz, szerintem ez hatásos lehet:
"I did not installed other rom because bootloader is not open (you can not install a new rom to meizu mobiles). In the left upper and right lower corner white pixels flashing during screen refresh. It is easy to see on the video what i send / uploaded to You. On unified, natural black background this phenomenon imperceptible. Additional problem is the colorful lines on gradient screen (also easy to realize).
I can not accept $15 what You offer, please be honest and provide to me a new device or i guess all value of this device. I have the box and all accessories and they are in original status (factory new).Please answer as soon as possible. I am hope your positive attitude. Thank You for Your cooperation. Best regards:"
Majd írj, ha jött válasz, szorítok
-
Root joggal ki tudom törölni valahogy a gyári billentyűzetet? Csak a google bill-t akarom használni, de ha kettő van telepítve csomószor behülyül és nem jön elő egy sem...
-
Goose-T
veterán
Foszforeszkál. A fluoreszkálás másfajta jelenség.
-
Este vettem észre, hogy a home gomb éjszaka fluoreszkál zölden. Vagy világít? Nem tudtam eldönteni. De iszonyat mekkora ötlet!!!
-
janaman01
addikt
Xiaomi mi3 a 4G t se tudja...bár a meizu sem de néha ha olyan helyen vagyok, akkor lényegesen jobb a 4G...pillanatok alatt nyomja a cuccost
-
janaman01
addikt
na itt a tok , de minek...ugyse sokáig lesz már nálam
-
-
hunaqua
addikt
válasz
AllTheBest #1370 üzenetére
Szerintem a XIAOMI szintet nem fogják elérni.Az és a LENOVO teljesen más szegmens már.Egyébként nem baj az,hogy valaki kevés,de nagyon jó minőségi terméket gyárt.Az előző kettő gyártó viszont a világ harmadik helyére hajt.
-
-
hunaqua
addikt
válasz
AllTheBest #1368 üzenetére
...miért,a XIAOMI az milyen név?
..vagy HUAWEI
..vagy SAMSUNG,...ja az ismert dzsunka márka -
AllTheBest
őstag
válasz
eladogeppc #1367 üzenetére
Viszont a neve furán hangzik kimondva, és egy laikus inkább vesz egy THL-t (mert az nem hangzik kínainak), mint egy meizu-t, amit még nekem is furcsa kimondani és a legtöbb ismerősöm csak pislog, hogy mit mertem venni a sony-k meg lg-k után...
-
eladogeppc
veterán
Üdv!
Tudjátok azt nem értem, hogy egy ilyen fasza telefon miért adható el baromi nehezen?
Azért tényleg jó anyagokból készült, nem ócska THL, vagy doogee. -
janaman01
addikt
válasz
Goose-T #1364 üzenetére
igen de valami értelmeset akarok nekik válaszolni , amit fentebb is leirtam, lássák már hogy nem csak pár pixel villan fel néha néha hanem valami komolyabb probléma van
ja meg most visszaküldöm, és ha utána xarnak a fejemre? nem kéne paypalon valamit azért inditani?
ja meg azért kéne nekik elmagyarázni , hogy képernyő frissitéskor villan fel a pixel, mert csak azt szajkozzák hogy állitsak be fekete hátteret és sreenshot...nade ugy nem csinálja meg olyan gyorsan nem tudok csinálni
-
Goose-T
veterán
válasz
janaman01 #1363 üzenetére
if you can not accept it,how about return it back,and then we change a new one to you?but you must confirm that there is no any damage for the phone,and the box of the phone is still intact
waiting for your reply.Ez azt jelenti, hogy ha sértetlen állapotban visszaküldesz mindent (doboz, töltő, telefon stb.) nekik, akkor küldenek egy új telefont helyette.
-
janaman01
addikt
na gyerekek válaszolt a honorbuy:
nagy segitséget kérnék, attól a ki jól tud angolul, irja már meg nekem a válszlevelet miszerint
nincs rajta másik rom, hisz a meizu ra nem is lehet másik romot feltenni, illetve abal felső sarokban , és a jobb alsó sarokban a fehér pixelek akkor villanak fel mikor képernyőfrissités van ahogy a videón is látszik, sima fekete háttérnél nem csinálja, illetve szinátmeneteknél csikózódik
sajnos nem tudom elfogadni a 15 dollárt és egy cserekészüléket kérek, vagy full refundot, természetesen a doboza megvan az összes tartozékával és mind a doboz mind a telefon sértetlen állapotban vannagyon nagyon megköszönném aki ezt a válaszlevelet mefogalmaná angolul...
we have received your video again,
we have saw your video again,
for the first and second video,we found that the whole phone screen flash ,could you please tell me why the screen flash?
whether you have installed other ROM on it?
about the last video,we found that the left of the corner flashed,we have advice you to change your phone's background or wallpaper to black color,then make a screenshot to check whether the pixel still appear,please send the screenshot to us again,
normally the pixel does not affect the using of the phone,
if you can accept it,we can refund 15usd to you as compensations,
if you can not accept it,how about return it back,and then we change a new one to you?but you must confirm that there is no any damage for the phone,and the box of the phone is still intact
waiting for your reply. -
eladogeppc
veterán
?
-
Több helyen olvasom, hogy a home gombot nyomva tartva le kellene zárnia a kijelzőt. Nekem helyette hangfelismerő jön elő. Van valami beállítás erre, vagy mi?
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #1353 üzenetére
Egyébként felfelvette volna videóra screen rec progival, akkor latna hogy mi az. Ha nincs rajra akkor lcd ha rajta van akkor gpu vagy mem...
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1353 üzenetére
-
eladogeppc
veterán
válasz
janaman01 #1352 üzenetére
Nem vagyok szakértő, de itt szerintem egyáltalán nem az LCD hibájáról van szó.
Ha LCD hiba lenne, az máshogy jelentkezne.
Ritka a "zajosodás" amiről egyik itteni kolléga írt, és az általánosan össze-vissza jelenne meg.
Inkább GPU, vagy GPU memória hiba, mint az asztali PC-knél. -
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1351 üzenetére
köszi nálam elég 10 másodperc és elkezdi csinálni...a jiayu se csinálja...na innentől elmehetnek ha ez sem elég nekik....
hozzáértők ? mi lehet gpu ?
ja és akkor ezekszerint lehet látni hogy miről is van szó? !!!
-
janaman01
addikt
én marha...elinditva ezt a szinváltós dead pixel programot (fix it)azt hittem ez normális hogy közben csikok vannak....de a jiayun megnézve nem "csikoz " be hanem szépen viszi a szinátmenetet, vagy mit.... szépen váltogatja a szineket...a meizu meg ...
nézzétek meg (23MB) direkt nem youtube ra raktam..( na a drive is lejátsza ...töltsétek már le plz).nálatok is ilyen ? mert ha nem akkor egyértelmü bizonyiték hogy valami nem kóser....
-
erik88
aktív tag
válasz
purpledonkey #1346 üzenetére
Neharagudj xd mindig elfelejtem mert mobilon nem jeleniti meg
Ja csak az a baj, hogy a szamom hiaba adom meg.. nem fogadja el -
erik88
aktív tag
Hogyan lehet rootolni a telefont ?
-
janaman01
addikt
baxa meg én is olyat akartam, nem is nagyon néztem de nekem meg ez jön meg jövő héten ( már az országban van)
-
janaman01
addikt
válasz
interstart #1333 üzenetére
köszi a tanácsokat, megfogadom, szerencsére vagy sajnos, még nincs tapasztalatom garizás ügyben, ezért szivesen veszek minden tippet
-
erik88
aktív tag
válasz
AllTheBest #1337 üzenetére
17 ezerért is van fönnt komplett lcd+digitizer.
Valakinek nincs eladó tokja?valami fémre gondoltam
vagy valaki nem tud olyan helyet ahol tudnék venni magyar raktárrol? Csak mert nem akarok varni az ebayes rendelesre
-
rasky
senior tag
válasz
interstart #1333 üzenetére
Van alkatrész, kijelző, akku, sim érintkező...ezek már vannak, igaz nem ebayen néztem.
-
interstart
tag
válasz
janaman01 #1330 üzenetére
Először jussatok 1ről a kettőre, egy refundot nyomjál szerintem ha nem válaszolnak egyáltalán. A telefont meg ne törd össze még véletlenül sem, ha az alaplapot nem is, de a kijelzőt, hátlapot, kamerát, akksit tudod értékesíteni, mert még ebayen sincs alkatrész a telefonhoz. Abból meg ha úgy van, vissza tudod hozni a pénzt. De! cseréljék ki, vállalták a gariztatást, videót is kaptak, ha ez se jó, akkor majd a paypal dönt
-
RGida85
tag
Szeretnék venni a telefonhoz egy ceruzát. Van tippetek melyik jó hozzá? Vagy esetleg valaki próbálta már? Én a note 3 cerkájával próbáltam, de nem érzékelte. Nem akarok találomra rendelni...
-
janaman01
addikt
válasz
interstart #1329 üzenetére
hm, látod ezt nem tudtam, viszont valamennyire ez jó hir nektek..kérdés hogy a honorbuy hol gariztat...
-
interstart
tag
válasz
janaman01 #1326 üzenetére
Annyi talán a különbség, hogy a Xiaomiforsale szervízközpontja tudtommal az EU ban van (asszem lengyel vagy csehország, valahol írták), így az Áfával nem kell ezesetben foglalkozni. A szállítási költséget viszont nem tudom, hogy hogy oldják meg...volt itt a fórumon valaki akinek az ügyében indult garanciális intézkedés, majd hátha ír, hogy nála hogy zajlottak a dolgok.
-
hunaqua
addikt
válasz
AllTheBest #1323 üzenetére
Aki "cégre" veszi,akkor jó ár.Ez a számla tartalmazza legálisan az Áfa-t.
+ 2év Magyar garancia!
-
janaman01
addikt
ha azt nézzük..hogy kb egy 10 el több.....viszont az mx3 as topikban olvastam hogy a mall ról rendelt valaki, problémás volt a teló, és egy hét után már kezében volt egy másik készülék...
ha meg esetleg nekünk kakál be akár nektek is...és kinába kell visszaküldeni, ad egy kifizeted a vissza költséget......isten se tudja csinálnak e valamit rajta, sima postával visszaküldik, arra meg fizetheted az áfát meg a 2000 ft kezelési kültséget,mert az meg már kinából jön..szóval meggondolandó...én már megbántam ...
eltelt egy csomó idő és még sehol nem tartok a gariztatásban ha egyáltalán lesz belőle valami...
mindeddig én is ugy voltam hogy velem nem lesz ilyen....most egyszerre kettő is ( jiayu, meizu)
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #1324 üzenetére
A ping digital-nál is van már, de az is jóval drágábban adja mint a xiaomiforsale. Én kb 2 hete rendeltem meg onnan a sajátom, szerencsére pont volt raktáron
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #1323 üzenetére
Jogos.
Azt hittem, hogy eddig mindenkit csak az bántott, hogy miért nincs raktáron? Itt meg van. -
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #1322 üzenetére
Bent van összefoglalóban már elég régóta...
Elég sokan keresnek telefont, de nem ennyiért...
-
purpledonkey
tag
Hoppá, nem is tudtam. Ki keresett telefont? [link]
-
erik88
aktív tag
válasz
eladogeppc #1318 üzenetére
Ja igen most néztem. 5 perc folyamatos körözés után lassabban jön a célkereszt ez igaz.
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1318 üzenetére
köszi hogy megnézted te is ! na mindegy....kiváncsi leszek mit válaszol a mostani videókra a honorbuy...most nagyon csöndben vannak...hál istennek paypal al fizettem..és most az 180 napig véd...és ha a honorék vakaróznak nyomok egy full refundot..azt majd lesz valami...
-
janaman01
addikt
próbálom kiszürni a gpu t, ha beléptek a mérnökibe *#*#3646633#*#* hardware testing/touchscreen/handwriting, és elkezdtek mondjok kört rajzolni, nálam egyidő után már nem tudja követni a kezem, illetve a kör folytonosságát ahogy ugye rajzolom....követi de nagyon durván le van maradva...szaggat is és minél a több folyamatosan rajzolt kör , annál durvábban....most megnéztem a jiayun..az követi rendesen, akármennyit firkálok...
megnézné még ezt valaki?
-
janaman01
addikt
van valami amivel ki lehet driteni , hogy valójában mennyit ment a teló igazából ? nem nagyon mi?
-
janaman01
addikt
köszi....lehet az enyém valami visszaküldött szar volt...ehhh
-
motoflug
őstag
válasz
interstart #1306 üzenetére
Köszi!
Szerencsére nem égető a dolog, ráérek a telefonváltással. Pusztán csak az 'zavar', hogy nem válaszoltak még nekem. De jogos, közben megnéztem én is a facebook oldalukon, szóval majd megpróbálok gyorsan lecsapni, ha lesz.
-
interstart
tag
válasz
motoflug #1304 üzenetére
Nyilvánvalóan, ha nincs "Add to Cart" gomb, akkor nem tudsz előrendelni a cuccra. Ez azért van, mert nem minden esetben tudják garantálni, hogy az adott termékből belátható időn belül lesz még raktárkészleten. Így is sok a panasz, hogy van egy csomó előrendelés, de kínából meg ugye akadozik az utánpótlás és így szinte mindig Out of stock van a kütyükből. Mint ahogy ugye a kollégának előbb is írtam, 1 nap alatt elkapkodják az egészet és most még ráadásul ahogy olvastam kínában is eléggé új ez a cucc, nyilván még ha idegesítő, akkor sem tudnak pont annyit rendelni belőle, hogy mindenki happy legyen
Egyébként ajánlom a facebookos oldalukat, általában 1-2 nap alatt válaszolnak a kérdésekre és nem mellesleg ahogy olvasgattam mindig van, aki kérdezi hogy az M1 Note-ból mikor lesz raktáron, szval mások elintézik helyettünk a kérdezgetést.
Ami meg a raktárkészletet illeti...akkor van készletük, ha jön kínából cucc. Legutóbb volt 32Gb-os változat készleten (két hete), de azóta nem tudják megmondani, hogy nekik is mikor lesz lehetőségük rendelni ilyen változatot. Javaslom, hogy légy türelmes (nekem se megy már amúgy
), szerintem ha nem létszükség az új telefon, akkor várj vele és a másik, hogy írj a Facebookos oldalukon (ne privát üzenetet, hanem az oldaluknak a falára, úgy egyébként is mindenki látja, hogy hogy állnak a beszerzéssel).
Remélem tudtam segíteni és ha valamit esetleg rosszul írtam le, akkor nyugodtan javítsatok ki!
-
zero977
tag
Kösz a segítséget, megrendeltem a xiaomiforsale-ről, 16GB-os fehér.
Utánvétes fizetéssel 56 655 HUF. -
motoflug
őstag
Xiaomiforsale mizériára: 1 hete írtam mindkét kontakt címűkre: zéró válasz. A kérdésem az volt, hogy mikor várható 32gigás fehér m1 note.
Lehet átsiklottam felette, de hogy tudok előrendelni, ha nem aktív az 'Add to cart' gomb? -
interstart
tag
válasz
robi1979 #1300 üzenetére
Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy mind3 színből vagy 2 hete volt a Xiaomiforsale raktárában, csak 1 nap alatt az előrendelésesek, meg akik éppen jókor voltak jó helyen elkapkodták a készletet. Javaslom én is hogy ha tudod, hogy milyen kell neked, akkor rendelj elő, a Facebook oldaluk szerint jövő héten vagy max utána lesz készleten telefon (már ha egyáltalán lesz, mert gondolom sok az előrendelés, amit eddig nem tettél meg). Szóval nem lecseszésként írom, de nem 1 hónapja Out Of Stock a cucc, csak lemaradtál mint én is a legutóbbi eresztésről.
(én is akartam rendelni, de akkor még nem volt rá meg a keret, úgyhogy csak bánatosan néztem, hogy van raktáron, de nem rendelhetem meg
)
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1282 üzenetére
no igen és köszi , feltöltöttem dropbox ra is elküldtem a linket nekik és irtam hogy töltsék le mert elég poor a dropbox videólejátszója
-
AllTheBest
őstag
válasz
robi1979 #1300 üzenetére
Miért nem mered megrendelni? Félsz, hogy lehet, hogy elsőként kapsz a készletből amint lesz?
Tessék nekik írni ha kérdésed van, nincs itt senki se aki közeli kapcsolatban állna a xiaomiforsale embereivel, mi is csak találgatni tudunk. általában 2 napon belül válaszolnak az e-mailekre
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Projektor topic
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- iPhone 14 128GB Blue Akkumulátor 89%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest