- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Én mivel csilivili játékokkal már nem akarok játszani(ezért nem foglalkoztat hogy antutuban kebesebb pontot ad, viszont hands-on videók alapján ez is bőven pörgős rensszersebességű), de a bővíthetőség jól jöhet egy m2 note-ot rendeltem tegnap. Jövő héten tudok majd írni infót, hogy milyen. Nekem külsőre is egy fokkal ez jobban tetszik, plusz azért az is számított, hogy újabb, alapból frissebb rendszerrel.
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #2694 üzenetére
köszi, a link amit küldtél azt írja:
"What is in Hard Box ?
l Original lcd screen
l 1 set of Free tools "jól értem, hogy akkor a tapadókorong, a csavarhúzó, a "pengető" meg minden ami kell a művelethez az benne is van a dobozban? Persze ragasztó nyilván nem, de az ott van a másik linken, azt is köszi szépen! Szerintem meg fogom rendelni, mert ez a 4 dolcsi már olyan mindegy... ne ezen múljon, csak legyen már jó a telcsi.
-
M1 Note-ot vagy M2 Note-ot választanátok inkább?
Úgy az M2-ben kicsit gyengébb a SoC, de bővíthető SD-vel, és olcsóbb is. Más különbség nincs.
-
purpledonkey
tag
válasz
Lacika2013 #2693 üzenetére
Nemtom, egy Iphone 3gs-nél magam is szedtem le digitizert az LCD-ről és nem feküdt meg. Munkatársammal közösen pedig egy Lenovon cseréltünk szintén pókhálósodás miatt érintőt és nem lett baja, sőt azóta el is adta.
Nem lehetetlen küldetés, viszont az tényleg igaz, hogy a frame-re ügyelni kell. Igazából ez csak otthoni körülmények között igényel több odafigyelést meg rutint. Egy jó szervizes meg tudja oldani sztem, mivel ahogy említetted, csinálják is. Szike helyett megoldás lehet a hozzá adott "gitár pengető" szerű műanyag is, sőt!
Nem direktbe kell nyomni nagy hőfokon a hőlégfúvót és lehetőleg maximális ventillátorsebesség mellett.
Tény, hogy sokkal egyszerűbb egyben cserélni.
Úgy gondolom, hogy nem kell feleslegesen elijeszteni senkit a feladat összetettsége miatt, mivel nem tudhatjuk, hogy ki milyen tehetséggel van megáldva
Senkit nem szeretnék az önálló digitizer cserére rábeszélni, pusztán a lehetőségeket vázoltam 1-1 mondatban.Elsődlegesen én is azt a megoldást támogatom, hogy szakemberrel csináltassa mindenki az ilyen jellegű javításokat.
Szerk:
természetesen inkább én is az általad linkelt variációt tartom könnyebben kivitelezhetőnek, és a későbbiekben is jó szolgálatot tehet bárkinek!
Keresőszavak: Kijelző, digitizer, javítás, sérült, leesett, betört
-
Lacika2013
tag
válasz
OCs_Csabi #2692 üzenetére
Én ezt vettem,full tökéletes.
http://www.aliexpress.com/item/For-Meizu-M1-NOTE-Original-LCD-Display-Screen-Touch-Digitizer-glass-assembly-MTK6732-FHD-5-5/32312517510.html
De nem árt ilyet is rendelni hozzá,hogy valamivel visszaragaszd a frame-t rá
http://www.aliexpress.com/item/Promotion-Super-Slim-Ultra-Strong-Adhesion-1mm-300LSE-3M-Clear-Double-Sided-Sticky-Tape-for-Cellphone/1886207148.html
-
Lacika2013
tag
válasz
OCs_Csabi #2691 üzenetére
Ez a legnagyobb gond,hogy nincs hozzá külön frame.
A hivatalos szervíz is azt mondja,hogy ők is lemelegítik.
Hőlégfúvóval nekifeszülsz,meg mondjuk egy szike pengével,és úgy nagy nehezen elfogja engedni.
De akkor a kijelződ ugrik,meg szerintem a touch része is.
Én is komplett kijelzőt cseréltem. -
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #2684 üzenetére
köszi mindenkinek a tanácsokat, azt hiszem lemondok az olcsóbb megoldásról és komplett LCD-t cserélek.
Ez a frame melegítés ez hogy? a meizu-s linken nem láttam ilyesmit, mondjuk ott kiveszik kompletten az LCD-t aztán félre teszik és el is köszönnek tőle, csak a telót boncolgatják tovább. Másik kérdés ezzel kapcsolatban: lehet ilyen frame-et venni külön? Gondolom nem lehet egy nagy beruházás, akkor meg inkább legyen az is új, ne kelljen fűtögetni semmit ha nem muszáj.
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #2689 üzenetére
Kamera az olyan amilyen volt, ez nem szoftveres dolog, a kamera erre képes. Pár hozzászólással feljebb minden le lett írva, linkekkel együtt
. A rendszer még béta, szóval vannak hibái, szerintem várd ki a hivatalost
-
Lacika2013
tag
válasz
AllTheBest #2688 üzenetére
Akkor mit javítottak a rendszeren?
A kamera jobb lett valamivel?Tudsz adni egy linket,hogy honnan lehet leszedni?
Hogy lehet feltelepíteni?Köszi
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #2687 üzenetére
Egy ideje már 5.1-et használok, csak nem ezt a verziót. Teljesen őszinte leszek: hova gyorsuljon a telefon? 4.4-es rendszerrel is szinte mindenhol stabil 60fps-t produkál és 5.1-en sem változik a dolog...
-
Lacika2013
tag
válasz
AllTheBest #2686 üzenetére
Gyorsabb az 5.1-el?
-
AllTheBest
őstag
Újrahúztam az 5.1-et és most már lehet közelre is fókuszálni a kamerával, plusz visszajött a rezgés is
-
AllTheBest
őstag
Használ itt valaki nova launchert? alul a vissza gombos sávot el lehet valahogy tüntetni?
-
Lacika2013
tag
válasz
AllTheBest #2683 üzenetére
Ne feletsétek,hogy a komplett lcd-nél is le kell szedni a frame keretet a régi kijelzőről,mert anélkül jönnek az lcd-k.
Sanos azt is melegitgetni kell.. -
AllTheBest
őstag
válasz
OCs_Csabi #2675 üzenetére
Sajnos ha csak a digitizer-t cseréled, akkor nagy az esélye, hogy elrontod. Szakember meg tudja csinálni rendesen, de az meg lehet többe kerül mint egy komplett lcd-s... Én a helyedben kompletten venném, cserélni egyszerűbb meg kisebb az esélye annak, hogy a ragasztás miatt foltos marad a kijelző
-
purpledonkey
tag
-
Lacika2013
tag
válasz
OCs_Csabi #2675 üzenetére
Hát nemtudom.A régi kijelződről hogy fogod leszedni a sérült touch panelt?
Ezek összevannak keményen ragasztva.
Azt szintén csak melegíteni tudod majd.
Szerintem a kijelzőnek nem fog jót tenni a melegítés.
Én ahogy a frame keretet szedtem le a kijelzőről,már akkor megsérült.Tudja valaki hogy hányas az a 2 csavar,ami alul van a keretben?
az egyiket elhagytam,olyan óriásiak -
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
purpledonkey #2671 üzenetére
köszi a segítséget, ez a 13 dolláros csak touch panel-es (?) megoldás nagyon szimpinek tűnik, ehhez adnak csavarhúzót is... nagyon el voltam keseredve amikor megláttam a pókhálós picurka repedéseket, de most már nem találom annyira reménytelennek a helyzetet! A vicc az hogy nem is esett nagyot, de pofával lefelé (nyilván... mint egy jó zsíros kenyér), párhuzamosan a padlóval. Kb 40 centit ha zuhant szabadon. Tok volt rajta, aminek a kerete vagy másfél mm-rel kiemelkedik... nem is értem hogy törhetett be, lehet hogy pont maga alá temetett egy pici kavicsot, vagy a padló nem volt síkban...
-
Lacika2013
tag
válasz
Az a szopás a kijelző cserével,hogy van egy frame keret rajta,és azt marha nehéz leszedni a régi kijelzőről.
Keményen melegíteni kell, hogy megadja magát.
Sajnos az uj lcd-ket mindet frame nélkül árulják,és ezt a frame keretet külön meg nem lehet beszerezni.
A xiaomi 28.000-ért javítaná le csehországban,plussz posta oda vissza. -
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
Nagyon köszönöm a tippeket, most még dolgozom, ha haza értem meg is nézem a linkeket is!
-
purpledonkey
tag
válasz
OCs_Csabi #2668 üzenetére
Helló!
Akkor valószínüleg csak a digitizer sérült.
LCDvel együtt drágább, viszont cserélni egyszerűbb. Így már belecsúszhat a vámolásba az ára miatt.
Teardown azaz szétszerelős segédlet.
Nem kerestem vissza, hogy honnan rendelted, de esetleg érdemes lenne felvenni a kapcsolatot vagy egy helyi szervizzel, vagy a xiaomiforsale webáruházzal, hogy esetleg mennyiért javítanák meg, ha nem akarsz nekiesni
-
BloodRay
veterán
válasz
janaman01 #2669 üzenetére
Akkor úgy néz ki honorbuy lesz, ott olcsóbb az m2 note és elvileg van is készletük. Vajon ez igaz is lehet? Az eu raktárra vonatkozik az infó remélem. Mert fontos lenne a gyors szállítás.
Paypal itt is van, úgyhogy ha minden ok velük akkor lehet holnap rendelem is a készüléket.
Chigon-ért kár mert az áruk tényleg nagyon jó. De gondolom akkor megvan az ára. -
janaman01
addikt
válasz
BloodRay #2667 üzenetére
Ját a xiaomiforsale, ott tuti tudsz paypalal fizetni, és valamivel ólcsóbb mint a honor, a honor al jó tapasztalatom volt gari ügyben , talán az szól még mellette..de chigon felejtős az biztos, már nemnegy embertől hallottam hogy nem foglalkoztak vele garancia ügyben.
Csabi , rendelj egy kijelzőt, a cseréje nem bonyolult !(amihez adnak csvarhúzót is)
Van egy kollega aki nem küldte vissza xiaomi nak , de annak meg pont a kijelzője bajos azthiszem pixelhibás hardveren hirdeti magát , rákérdezhetsz esetleg -
OCs_Csabi
csendes tag
Help! Sikerült pofával leejteni a telót, a kijelző berepedt. Működik és olvasható, de szeretném javítani. Ötlet vagy donor telefont várok. :-(
-
BloodRay
veterán
Sziasztok!
Most tervezek venni egy m2 note-t. Korábban az m2 topikjában linkelt aliexpresses chigon-tól. Ez megbízható forrásnak számít? Persze paypal-al fizetnék és dhl-el szállítást kérnék.
Azért írtam ide, mert ott egyelőre még szinte semmi mozgás.
Illetve ha valaki meg tudná mondani hogy az olcsóbbik normá, illetve az international változat között mi a különbség? Mert a leírások alapján semmi, viszont akkor miért az árkülönbség?
Ezekről lenne szó:
http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Meizu-M2-Note-4G-FDD-LTE-Dual-SIM-Mobile-Phone-5-5-1920X1080P-MT6753-Octa/1153179_32361077715.html
Illetve
http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Meizu-M2-Note-International-version-4G-FDD-LTE-Dual-SIM-Mobile-Phone-5-5-1920X1080P/1153179_32391240166.htmlElőre is köszönöm a segítséget!
-
AllTheBest
őstag
válasz
mathaus=) #2663 üzenetére
Összefoglalót olvasd át
Én LG G2-ről váltottam m1-re és teljesen meg vagyok elégedve vele
. 2 giga ram elég, nem akadozik, akksiidő nagyon jó és az összeszereléssel sincs baj, a telefon nem recseg még komolyabb csavarásra sem. A Flyme OS meg teljesen jó, antutuban a telefon 5.1-el 45ezer pont körül kap
-
mathaus=)
senior tag
Sziasztok! Egy m2 note vásárlása előtt állok, és mivel a hardverben nincs tul nagy különbség a kettő között, ezért titeket kérdezlek hogy mi az általános vélemény igy pár honap használat utan? Meghibásodás? Fagyás, lassulás? Első ilyen kinai telefonom lenne ezért szeretnék képben lenni a dolgokkal
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #2660 üzenetére
Meg szebb képeket lő, meg jobb videókat is
, viszont a jiayu tudja a 4g t 800 on , azt többet használom mint a kamerát , és az a baj hogy vannak helyek ahol 4g van, viszont 3g meg szinte semmi...
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #2657 üzenetére
Ááá...van itt már elég kinai
úgy tűnik marad a jiayu, még tesztelem a beszédhangszórót...
-
janaman01
addikt
Ha az m1 ben kikapcsolod akkor a gyari alkalmazásokban jelenik meg amihez nyilván kell is mert ehhez a telóhoz (egygomboshoz) lettek optimalizálva, az összes többibplayról akárhonnan telepitett nél már nem jelenik meg...az a kevés gyari, zárcsázó stb meg elviselhető....
(Enyém valszeg eladó lesz 2/32 es,kék,üvegfóliás, tokos) -
Kowi84
aktív tag
válasz
AllTheBest #2652 üzenetére
Úgy tudom én is. De ellenben az M2-nél még azokban a "bizonyos esetekben" sem jelenik meg. És a kérdés az az lett volna, hogy ez az újabb rendszenek köszönhető-e, és ha az M1-nek frissül a rendszere, itt is eltűnik-e végleg.
-
Kowi84
aktív tag
válasz
namilegyen #2649 üzenetére
Engem az zavar, hogy a kijelző "hasznos" felületéből vesz el. De mit vált ki a home gomb felhúzása? Attól még ugyanúgy ott lesz, nem?
-
Kowi84
aktív tag
Az M1 Note és az M2 között van egy olyan különbség, hogy eltűnt az M2-nél az un. "smart bar". Ez a megváltozott home gomb-nak köszönhető, vagy a lollipop alapú rendszer miatt van?
Minden szempontból nagyon szimpatikus ez a teló csak iszonyatosan zavar a "képernyő aljára odaragadt vissza nyíl sáv", és ha ezt kiküszöböli a hamarosan érkező 5.xxx rendszer, már rendelem is :-)
-
bigapu
tag
na közben megjött a Xiaomi-m is
-
bigapu
tag
toljátok Real racing 3-at.....néha le kell tennem olyan meleg, de bírja
-
AllTheBest
őstag
válasz
namilegyen #2644 üzenetére
Mondjuk nálam is főleg akkor ha mxplayerben videót nézek szoftveres dekódolás mellett. Nyilván a a kamera körül van ott az mt6572 és azért melegszik ott
-
namilegyen
tag
válasz
AllTheBest #2643 üzenetére
Nekem a kamera körül szokott melegedni kicsit amikor a Mortal kombat x van nyúzás alatt hosszabb ideig.
-
AllTheBest
őstag
,,Végre,, én is megtapasztaltam a melegedést a telefonnál... A nyári hőség és a kicsit furcsa 5.1 meghozta a hatását
Lehet, hogy Estefelé én is visszatérek a 4.4-re...
-
RGida85
tag
Sziasztok! Akkor egyenlőre nincs dátum hogy mikor jelenik meg a végleges verzió? A betához milyen gyakran jönnek a javitások? Ugyanugy lehet frissíteni ezt is a frissítés menüpontból?
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #2638 üzenetére
nem kell nyomni, igazából én egy párszor megcsináltam ezt a müveletet oda vissza, de egyszer sem csináltam cleart, sőt A s rommal kaptam az egyik meizumat
más...közben megjavult a jiayu s3 is, valamelyiktől meg kell válnom...nehéz döntés, met a meizuhoz már jobban húz a szivem, viszont a jiayu tudja a 4g t vidéken is...még agyalok..
-
purpledonkey
tag
Jó kérdés, ez sajnos nekem sem tiszta. A mezufan fórumon páran jeleztek olyan hibát, hogy U- A váltás után a telefon jobban melegedett és gyorsabban merült. Mindegyiktől azt kérdezték, hogy nyomott-e clear data-t?
Szerintem nem láma, hanem lényeges az általad feltett kérdés.Mindjárt jön janaman01 és megmondja nekünk a tutit
-
janaman01
addikt
ha ez zavar akkor rakd fel az A s romot, ugyanaz mit az U csak nincs benne kinai sallang , illetve nem jelzi ki a nem használt simeket...
ja és a bootanimáció nem kinai lesz hanem meizus
-
kidnou
őstag
válasz
janaman01 #2634 üzenetére
Egyenlőre nem rakom fel az 5 öt, nem igazán találok hibát ebben a romban. 5 napja van meg a készülék minden működik rajta rendesen a mobilnet is szaguld. Egyedül az irrital kicsit hogy újrainditásnál kiirja a 2. Sim hiányát és az értesítési sávban is ott viritt az ures sim ikonja.
-
kidnou
őstag
válasz
janaman01 #2631 üzenetére
Köszi. Youtube és a messenger eddig stabilan működik, remélem így is marad.
Más. Rom csere elötti rendszermentés itt hogy működik? Csak a csak a beállitásokban található Backup phone data opció van? Ha jól olvasgattam a fórumot akkor itt nincs cwm vagy hasonló mentési lehetőség
-
janaman01
addikt
mhl kábel re illetve támogatására visszakanyarodnék, ugyanis, most párom egy samsung note 3 at használ, ami ugye tutira tudja az MHL t, kipróbáltam ezzel a kábellel azt is de az se megy, szóval lehet tudja a teló, majd beszerzek egy másik kábelt megnézem azzal is..
-
janaman01
addikt
válasz
namilegyen #2628 üzenetére
A térképet valóban elkuffantja , viszont nálam a youtube tökéletesen működik már kb 1 hónapja, és szerintem gyorsabban is nyitja meg.
-
namilegyen
tag
válasz
purpledonkey #2626 üzenetére
Nálam csak rossz tapasztalat van. Amit onnan frissítettem az force close. Térkép YouTube stb... De persze nem rögtön hanem némi használat után. Érdekes.
-
purpledonkey
tag
namilegyen ez nem hit kérdése.
-
kidnou
őstag
Az alkalmazás központ mennyire megbízható? Napok óta jelzi hogy van frissítés programokra ( messenger firefox YouTube stb..) de a Play szerint a legfrissebb van fent a telón
-
Kowi84
aktív tag
Voda mobilnet az megy rendesen?
-
Haneto
tag
válasz
cinemazealot #2618 üzenetére
T a barátnőmé. Övé a telefen. Csak én vettem neki és én foglalkozok vele mert ő nem ért úgy hozzá. Szóval én követem nyomon ezt a topicot is. Nagyon meg van vele elégedve és csak a mobilntere panaszkodik. Meizufans.eu-n pedig olvastam, hogy sokan panaszkodtak 3g/4g-re és úgy egyáltalán a mobilnetre. Ezért érdeklődtem kinek milyen. Azóta bele tettem az én telenoros kártyám és azzal jobb de még mindig nem olyan jó mint az én telefonomban.
Ja és vidékről beszélünk.
-
OCs_Csabi
csendes tag
T-vel a 4G brutálisan gyors Bp. szerte, máshol nem próbáltam. Előző tapasztalataim alapján (igaz csak 3G-s volt a telóm akkor) Telenor nagyon gyenge. Itt ahol lakom sokszor telefonálni sem tudok, mert akadozik a vonal ha nem vagyok közel az ablakhoz, ezzel együtt a T-nek még a pincében is van lefedettsége, még net is van. Bp-en belül természetesen ez is.
-
Haneto
tag
Ti milyen szolgáltatónál vagytok és nektek milyen a mobilnet. T-vel nagyon gyenge. Nehezen hoz be bármit is. Telenor viszont Ok. Az sem az igazi de jobb.
-
Goose-T
veterán
válasz
purpledonkey #2611 üzenetére
Felveszed a küldő telefonszámát a telefonkönyvedbe, és akkor már a Personal részen fogja mutatni.
-
purpledonkey
tag
Urak! Azt tudja valaki, hogy a gyári sms appban hogy lehet egy beérkező üzenetet a notices-ből átteni a personal-be? Köszi!
-
Goose-T
veterán
Nekem 4.2.0.5A volt fent, de elvileg kompatibilisek az U és az A verziók egymással. Ha elindul recovery módban a telefon a telepítéshez, a Clear data-t mindenképpen kapcsold be. Előtte biztonsági másolatokat készíts. Sokan panaszkodtak arra, hogy nem megy rendesen a Gmail, nekem viszont tökéletes több fiókkal is (két magán-gmail, egy céges gmail és egy yahoo). Persze előtte fel kell tenni Google Installerrel a Google szolgáltatásokat. A Titanium Backup eléggé hiányosan működik, nem lehet vele sem fagyasztani, sem uninstallálni, a restore-ban is csak a Data only opció működik, de az is elég. Ha volt egy alkalmazásod, csak újra fel kell telepíteni a Play-ről vagy apk-ból, és ha nyomsz rá egy Restore data-t, akkor visszaáll minden benne.
-
Goose-T
veterán
Gyerekek, felraktam a Flyme 4.5.3A 06.29-es változatát. Hát ez veretesen gyors! Egyelőre ennyi.
-
cinemazealot
addikt
válasz
AllTheBest #2605 üzenetére
+1
Az enyém is xiaomiforsale.com-ról származik, de én bevállalós voltam és kártyával fizettem előre (nem PayPal-lal). Két nap alatt már jött is a futár, a készülék pedig hibátlan. Kop-kop-kopHozzáteszem, szerencsém volt, mert amikor rendeltem, akkor pont volt EU-s raktáron az, amelyiket kinéztem (16 GB-os fehér).
-
AllTheBest
őstag
válasz
MittuDomain_ #2601 üzenetére
Xiaomiforsale-t merem ajánlani
Onnan rendeltem, utánvéttel, rendelés leadása után 3 nappal már nálam is volt a telefon.
-
l miki
csendes tag
válasz
ha van raktáron, xiaomiforsale.com-ról is 3 nap a szállítás
most megnéztem, 16gb-os kék van raktáron, 16gb-os fehér pedig kínában van raktáron, és azt írja onnan ~7 nap míg európába ér
nekem semmi gondom nem volt a xiaomiforsale-el, csak hetekig nem volt készleten telefon, a sok fórumtárs azért húzta a száját -
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
enyém is a Honor-ról van, igaz hogy 40 dolcsi a kiszállítás, de 2 nap alatt itt van és jobbakat olvastam itt a fórumban a Honorbuy-ról (pl garancia ügyintézés!), Xiaomiforsale-t sokan szidják... mérlegelni kell
-
motoflug
őstag
válasz
Jobb áron nemigen van máshol. Egyébként Honorbuy még EU raktáras, de ott húzósabb a szállítási ktg.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Hol érdemes most venni egyet, ha nem akarom, hogy megtréfázzák?
xiaomiforsale-en láttam EU warehouse-ból 195€-ért, lehet most ennél jobb áron beszerezni biztos forrásból, garanciával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- eBay
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest