Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rasky
senior tag
Aki xposed + gravityboxban gondolkozik, az felejtse el, mert rendszer FC-t okoz. Sajnos nem szereti a flyme-ot.
-
hunaqua
addikt
válasz
AllTheBest #897 üzenetére
Nem kell hamisat venni!A Lenovo-nál nem úgy hamisítanak mint a Xiaomi-nál.Ott ráírják valamire,hogy Lenovo,és adnak valami új számot neki.A Xiaomi nagyobb gáz,mert ott copy 1:1.
janaman01
Nem a Note volt,a sima K3.
-
hunaqua
addikt
válasz
AllTheBest #894 üzenetére
,,,na nekem ez a gond a Flyme-al,ill. nincs különösebb gond csak hozzá van "kötve" a telefon.A Vibe -ot utálom én is,nem is azt használom a Lenovo cuccokon.
janaman01
Ez sem igaz teljesen,volt 2 napig egy K3 (olcsó 120-130usd.-) dobtam rá egy CM Rom-ot,és nagyon jó kis telefon lett belőle.
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #894 üzenetére
talán ezt annyiban cáfolnám, hogy régebben "csak" jó telefonokat gyártottak, mára már elkurvultak ők is...és igen vannak jó telóik de azok 400 dollár környékén indulnak
...viszont a vibe ui stb nekem se jön be...
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #892 üzenetére
egyetértek, a coolpad f1 en meg az volt ( mint custom) mellesleg az f1 az egyik legjobb középkategóriás teló!
kár volt eladnom.. -
janaman01
addikt
Na igen , de visszatérve a flyme ra tényleg egész jó...viszont amit még észrevettem(viszonylag sok hivást intézek), hyakran használom a tárcsázót, és sokszor a vissza gombra bead véletlenszerüen egy alkalmazást egy pillanatra és kilép, vagy csak kilép...néha bosszantó, mert ilyenkor törölni kella a ramot...
-
hunaqua
addikt
válasz
AllTheBest #887 üzenetére
Azért a Lenovo is jó cucc.
(nagy brand,nagyon sok típust gyárt különböző kategóriában)
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #887 üzenetére
Az oppo color os e se kutya...olyan is volt a jiayun...sőt szerinzem az lesz a favorit rá
...
-
AllTheBest
őstag
válasz
janaman01 #886 üzenetére
Tudom, kb 1 éve nyomon követem a kínai telefonok evolúcióját
. Csak 2 márkát merek bevállalni közölük(Xiaomi, Meizu). Végül a Meizu győzött a jobb árral
Nyilván egy akármilyen nevenincs telefont nem vállalnék be vakon.
Engem főleg maga a Flyme OS győzött meg, ha stock androiddal lennének a Meizuk, akkor szerintem maradtam volna a nagyobb márkáknál... -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #885 üzenetére
Én már egy jó ideje csak kinait használok, mostanában viszont óvatosan kell választani!
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #883 üzenetére
nálam is ilyesmi, de pl a flyme ugye...nem látom hogy mennyi az annyi az akku nál mert nem fér ki....ha átállitom kicsire a betüméretet és angolra a nyelvet még akkor sem..csak 6h......tehát már nálam is volt 6 óra valamennyi
viszont levett fényerővel jiayu s3 ( meizunál ez kb 60% os fényerő) 7 óra 30 perc a rekord 2 simmel, és állandó wifivel : -
janaman01
addikt
kezdeményezés , hogy adja ki a meizu a forráskódot...több esélyünk lez egy tökéletes romra...
én már "aláirtam"
-
törölt tag
válasz
AllTheBest #878 üzenetére
az alulról húzható sávra gondoltam
azon láttam hogy a futó programokat ha elhúzod akkor oda lehet tenni mindenféle funkciókat. az nem él nálam
-
törölt tag
tudom láma kérdés de az istennek nem találom...
1: több home screent hogy tudok megadni?
2: a multitask baron több videóban is láttam hogy lehet balra húzni és ott fényerőt állítani pl. az nálam nincs... azt rá lehet varázsolni? .4u-s fw van rajta... -
cinemazealot
addikt
válasz
janaman01 #873 üzenetére
Szerintem ez Android hiba lesz. Ma fejlesztés közben találkoztam egy olyan jelenséggel, hogy mintha 320 és 480 ppi között nem is lenne előre definiált pixel sűrűség az API-ban. Ez meg ugye pont félúton, 400 ppi sűrűséget képvisel. Na pont az nem létezik, de olyannyira, hogy ha rá is akarnám erőltetni, az alkalmazás lefagy.
Furi...
Legközelebb 416-ot tudtam rá belőni.
-
janaman01
addikt
Igen de ez nem a teló hibája....a jiayu s3 nál is ezt irja a cpu...
-
RGida85
tag
válasz
cinemazealot #804 üzenetére
-
AllTheBest
őstag
Elvileg nemsokára lesz összefoglaló, már csak a moderátorokon múlik
-
RGida85
tag
válasz
AllTheBest #867 üzenetére
Megvan. A CPU-Z azt írja 26,46 GB
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #867 üzenetére
ööö olayan 26, valamennyi
-
AllTheBest
őstag
Most kezdtem el írni az összefoglalót.
Akinek 32 gigás van az meg tudná mondani, hogy abból mennyi a szabadon felhasználható? -
janaman01
addikt
válasz
South Velen #864 üzenetére
igen ott drágábbra jön ki, cserébe kapsz üvegfóliát, sima fóliát, ablakos tokot, autós usb töltőt, meg eu adaptert kb...mondjuk ebből az üvegfólia a fontosabb....illteve nekem gyorsan kellett...szombaton rendeltem, kedden a kezemben...
-
seven7
aktív tag
válasz
South Velen #864 üzenetére
Jogos.
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #859 üzenetére
akkor most igy hirtelenjében lesz egy mi4 ed, egy meizu note meg egy meizu mx4:?
ja az U s nem ment fel valamiért, újraraktam, az A s verziót az update ( nagy) 700 mb s zipet) felment a rootolot rendszerre, a root elszállt, de a flyme fiókban újra kellett engedélyezni..ennyi kb,,,,
-
AllTheBest
őstag
válasz
South Velen #859 üzenetére
Én anno e-mailt írtam nekik, amire 2 napon belül válaszoltak is.
-
South Velen
addikt
válasz
purpledonkey #856 üzenetére
Mondjuk engem lehet, hogy utálnak akkor, mert FB-n se méltattak válaszra múltkor, tegnap meg berendeltem egy Mi4-est amit már tegnap emailben lemondtam, ennek ellenére ma szépen kiküldték..
-
South Velen
addikt
Tudom, hogy off, meg nemszabad, de ez egy win-win sztuáció lehet, sokan várjátok itt, hogy legyen raktáron.
Ha valaki gondolkodik egy kék 16GB-s verzión, nálam lesz egy két hetet használt hibátlan, xiaomiforsale-ről.
Felváltok MX4-re, nehezen élek fémkeret nélkül.
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #856 üzenetére
szolnok megyében ha van egy meizus kollega, jelezzen már köszi ..akár privátban is..
-
AllTheBest
őstag
válasz
robi1979 #853 üzenetére
Ha kosárba tudod rakni, és úgy rendeled meg, hogy nincs raktáron, akkor amint lesz készleten azonnal küldik a telefont.
Sajnos arra még nem sikerült rájönnöm, néhány verziónál miért nem lehet belerakni a kocsiba, viszont általában hamar feltöltik a készleteket, de 1 nap alatt szinte mind el szokták kapkodni -
robi1979
aktív tag
válasz
AllTheBest #852 üzenetére
Kezdjétek már a vásárlás szekcióval mert én kb 2 hete várok a xiaomiforsale-re hogy legyen náluk raktáron. Először a 32gb-st pályáztam meg de az még mindig nem rakható kosárba, illetve most már bele nyugodtam a 16gb-sbe, de az még mindig out of stock fehérben. Azt meg várhatom hogy kizöldüljön az in stock... Megrendelni meg kifizetni így nem merem, mert nem tudom így mikor küldik kb mert addig meg lehet beérkezik hozzájuk a 32gb-s fehér is....
-
AllTheBest
őstag
Na srácok, este elkezdem megírni az összefoglalót, addig írjátok el ide a tapasztalataitokat(pozitív/negatív) és a végére be lesz rakva a ti személyes véleményetek is
-
Matutitu
csendes tag
válasz
janaman01 #847 üzenetére
Én is így jártam... és nagy meglepetésemre azonnal be is jelentkezett egy ügyfélszolgálatos, ő mondta el a további teendőket (megjegyzem rosszul, de az már más kérdés)
SMS 1430-ra (díjmentes): negatív jel, aztán csupa nagybetűvel, ékezet nélkül számtiltás, szóköz és a jelszavad.
Tehát: -SZAMTILTAS 12345
Ezután újraindítás és jónak kell lennie -
janaman01
addikt
AllTheBest: na még ezt ki kell nyomozni mitől van, lehet tényleg az U s romot kell rá fellökni,
nálam se küldi el a hivószámot a 2. simben lévő kártyásról, viszont az 1 simben lévő előfizetésest elküldi...
ja és én rendeltem a honorbuyról
-
Matutitu
csendes tag
válasz
TheGerike #843 üzenetére
Szia! Nálam ugyanez a probléma tegnap jött elő, tegnap költöztem át a Meizuba. T-mobile-s vagyok, alapból engedélyezve volt a kártyán a hívószám küldése, mégis magánként csörögtem mindenkinél. Felhívtam a 1430-at, ahol először letiltottam a hívószám küldését, aztán pedig újra engedélyeztem (ezt amúgy lehet sms-ben is, ha gondolom leírom a menetét), újraindítottam a telefont és most már kijelzi. Ezt még megpróbálnám a helyedben.
-
TheGerike
tag
Sziasztok!
Kérdés, bár tudom, hogy volt már téma.
Szolgáltatónál alapból be van állítva a hívószám küldése.
De miért nem jelzi ki, ha átrakom a Meizuba a simemet?
Oké, hogy nincsen ilyen opció a Flyme-ban, de ha egyszer szolgáltató oldalon be van állítva, akkor miért nem jelzi ki?
Esetleg mert két kártyával használom?
Ötlet?
Hasonló probléma? -
seven7
aktív tag
Honorbuy-ról rendelte már valaki a telefont?
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #839 üzenetére
Hmm ez furi....nálam most előjött a melegedés, ment a 4g gps, és hót meleg az eleje hátulja....furi ez is....
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #837 üzenetére
Tudok, milyen hibát, vagy nem is látod a telót? Win 8.1 van nálam, de ha drivereket akarod telepiteni alá, akkor az macerásabb , aláriatlan driverek telepitését engedélyezni kell. Majd leirom hogyan...
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #835 üzenetére
Jahogy nem láttad a telót a borosüvegtől rendesen?
Mindenképp megér egy próbát ugyanis most nyomkodom stb egyszercsak bedobja hogy a zseblámpa alkalmazás leállt..ehehe...jó van ájjá le ha jólesik -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #833 üzenetére
Uhh durva sztori....a képet is megnéztem...hát ...no comment
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #829 üzenetére
Köszi neked is, kiváncsi lennék egy A ra is , közben a mérnökiben csak megtaláltam a media level 6 235 ön
tuti nem én állitottam, ráadásul 2 helyen is...nah mindegy beállitottam vettem egy kötztes értéket level 5 és level 7 között..most jó
ehh
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #827 üzenetére
Nekem A...hmm ez furi egyfeszt engem találnak meg ilyen gondok
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #824 üzenetére
Na backi....ez nem jó hir, melyik rom van fent neked?
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #822 üzenetére
És a teló hangszóraja?
Fülesen nekem is egyenletes, megnéztem mérnökiben de egyenketesen van elosztva a media mindenhol...hmm furi...az nvram ban meg még nem merem lecserélni az audió részt -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #820 üzenetére
Benne vagyok
Lehet ujabb hiba?
Nézzétek már meg ti is...hallgatok zenét vagy youtube ot elkezdem levenni a hangot a gomb al...ugye halad a folyamatjelző lefelé 3s a közepéhez érve hopp hangosabb lesz , majd halkitom tovább és egyre halkabb...visszafelé ugyanaz , hangositom...majd a közepénél megint hangosabb,
Kiváncsi vagyoknalatok milyen
Le kell irni az összefoglalót, van ennek egy próba topkha is, majd szópni egy modinak hogs rakja bele
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #819 üzenetére
Tudom, szerintem most, hogy egyre több helyen kezdik el forgalmazni a telefont elég sok új ember fog majd érdeklődni a hibák és pozitívumok iránt
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #818 üzenetére
Nagyon jó ötlet, magam is foglalkozom a témával. Olvasom a Meizu és a Meizufan fórumokat is rendszeresen, hogy minél több infó legyen. Azt valamikor neki kéne állni összegyűjteni a linkeket a gyakran felmerülő kérdésekkel kapcsolatban. Ezen kívül nem ártana összefoglalni, hogy milyen romok vannak, mik a különbségek köztük, stb.. Mintának meg jók a már meglévő összefoglalók más készülékekről.
-
AllTheBest
őstag
Szerintem aktuális lenne egy összefoglaló írása... Az összes észlelt hibát is bele lehetne írni.
Van ötletetek, hogy tudnánk összefoglalót csinálni a topicnak? -
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #816 üzenetére
Dehogy, de ha komolyan mondtad volna, akkor is lenne benne realitás
Egy nagy bánatom van, nem tudom mókolgatni, bár ez a flyme nekem is tetszik, a jiayura is felraktam, csak bugos volt még akkor a custom rom..
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #813 üzenetére
mondjuk arra én is kiváncsi leszek , a loli már ki tudja akázni a 64 bit lehetőségeit a 4.4 még nem...
purpledonkey: lassan a végére érek
-
janaman01
addikt
Sajnos gyerekek csináltam egy apró tesztet 3 telon...jiayus3, meizu, és lenovo s920 (régi soc al)....ramot kitakaritottam, és a youtube ot inditottam el milyen gyorsan tölti be....sajnos a meizu vesztett.....jiayu1 lenovo2 meizu3....remélem optimalizálják azért még ezt a rendszert...egy ilyen vasnak sűvitenie kellene , nem kullognia
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #810 üzenetére
Akkor akár kezet is foghatunk
Nekem 3GS-ből van kb 3 db a telefonos fiókban, azokat szerelgettem én is eleget. Még az ebay-es készletem is megvan hozzájuk. -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #808 üzenetére
Há mondom én h Te leszel az én emberem ha lesz valami
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #806 üzenetére
nem is tudom honnan lehet olyan kis "hozzávaló csavarhúzót" vagy mit beszerezni
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #804 üzenetére
nekem ma playról való telepités közben kifagyott az egész....a power gomb megoldotta
attól félek mi lesz ha a power se oldja meg...akkut ugye meg nem lehet kivenni..
a cpu z is 4,6 nak látja, de a jiayut is...nem tudom miért -
cinemazealot
addikt
válasz
janaman01 #794 üzenetére
Nagyon imádom ezt a sikamlós tepsit, de most én is szólok róla egy-két rossz szót:
1. Nem lesz stúdió kellék:
Minimumra véve a fényerőt (bár ez lehet, hogy irreleváns) és viszonylag halkan hallgatva fülessel, a képernyőn történt változások behallatszanak a fülesbe.Konkrétan tegnap éjjel néztem rajta egy filmet minimum fényerőn fülessel és ahogy az MX Playeren hozzárve a kijelzőhöz megjelent a vezérlő sáv, cicergést hallottam a fülesből. Xperia acro S-en ez nem jelentkezik.
2. Gőze nincs róla, mekkora:
Írtam egy alkalmazást, ami a rendszerből kiolvasott képernyőméret-adatok alapján lövi be a saját méretezését, hogy az egyes elemek minden képernyőn ugyanakkorák legyenek (felbontástól és képernyőmérettől függetlenül). A minap, amikor beindítottam, furcsán minden nagyobbnak tűnt. Ma megnéztem Developer Tools-szal a képernyő adatokat, és ezt láttam:Konkrétan ő azt hiszi magáról, hogy 4,6"-es a kijelzője.
Vajon lesz ennek javítása, vagy lehet ezt jelezni valahol a Meizunak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- LG 55UQ81003 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest