Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstart
tag
4.5.7A stabil verzió kint van, az alkalmazásból lehet frissíteni
-
ropogós
tag
Ismét sziasztok!
Kontaktokat le tudom menteni a telóból?
Nem találtam ilyen opciót...csak "biztonsági mentés" lehetőséget.
De ilyenkor hova menti az adatokat? Factory reset után ezeket honnan tudom visszahívni?Köszi!
-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok lehet kerul hozzam egy ilyen telefon mikre erdemes digyelni vasarlaskor ?
Tipus hibak stb ?
Elore is koszonom -
l miki
csendes tag
köszi a tippet, de sajnos az alkalmazásközpontból újratelepítve se javult meg a probléma
-
ropogós
tag
Sziasztok!
Olyan létezik, hogy egyik pillanatról a másikra tönkre megy az akksi?
100%-ot jelez, de percek alatt lemerül...és újabb percek alatt elméletileg 100%-ra tölti...
Ez lehet szoftveres hiba?
-
kidnou
őstag
-
l miki
csendes tag
Sziasztok!
youtube alkalmazás problémával találkozott már valaki?
nekem már hetek óta nem képes videót lejátszani, azt írja "hiba történt a lejátszáskor, érintsd meg az újrapróbáláshoz", persze érintésre ugyanezt dobja fel
újraindítással és az app újratelepítésével már próbálkoztam, sikertelenül
egyébként beágyazott videókat le tud játszani, meg néha külső linkről megnyitva is megy4.2.0.5U flyme van fennt
köszönöm a segítséget!
-
cinemazealot
addikt
Nekem egyelőre egy mobilnetes SIM van benne, ezért a szolgáltatón kívül mástól nem nagyon kapok SMS-t, írni meg nem tudok ezzel az előfizetéssel. De amit kapok, azokra számítok is. Nem nagyon tapasztaltam még olyat, hogy számítok rá, de nem kapom meg. A gyári "Messages" alkalmazást használom.
-
Adamis
őstag
Üdv! Másnál is előfordult az, hogy nem kapott meg minden sms-t? Handcent, Textra, gyári - mind ezt játssza...
-
szifi
csendes tag
Sziasztok!
Nyár óta vagyok tulajdonosa ennek a kis drágaságnak, és gondoltam, megosztom a tapasztalataimat azoknak, akik most gondolkodnak egy ilyen vásárlásán. Persze ez nem teszt, és csak a saját tapasztalataimat írom meg. És egy csomó dologról nem is szólok.
Előre leírom: Nagyon meg vagyok vele elégedve, ki se tudom használni a telefon erejét igazán. De nézzük részletesen,,,
Méret/védelem: Nagy emberként nekem tökéletes, könnyen kezelhető, nem éreztem még sosem, hogy lapát telefonom lenne, amit nem tudok hova tenni. Netezni tökéletes, a kijelző jól látható már csak a mérete miatt is. Tokot mindenképp javaslok, mert (bár ez lehet, hogy saját magamra igaz), könnyen "csúszóssá" válik a telefon, vagyis én már többször elejtettem. Ipaky tokban tartom, eddig mindig megvédte mindentől. De itt jön az első tapasztalat: Az üveg kijelzővédő.
Odafigyelve, okosan felrakva nem voltam megelégedve vele. Bárhogy igyekeztem, nem ragadt a kijelzőre 100%-an. Bosszantott, de végül rajta hagytam, amíg csak lehetett, bár a különböző tokok mindig "nyomtaák a védőüveg széleit, így az folyamatosan feljött a széleknél. Ekkor azt mondtam, hogy soha többet védőüveg erre a telefonra. Aztán repült a kezemből a telefon, és akkor éppen egy vékony szilikon tok védte a telefont, hiszen az üveg miatt ez tűnt a kisebb rossznak az Ipaky tokkal szemben. És az esés eredménye:
És a kijelzőnek semmi baja.
Konklúzió: több telefonnál is láttam, hogy az üveg kijelzővédő nem illeszkedik igazán, a tok nyomja és feljön a széleken, de az biztos, hogy megvédi a kijelzőt.Az Ipaky tok esetében fontos elmondani, hogy egyfelől, ha ahsználod, csak olyan vezetékes fülesed lehet, ami a tok jack-helyébe bele megy, ugyanis még a hagyományos vékony hengerben végződő jack csatlakozó is akad néha. Bluetooth füles ajánlott inkább. Bár nálam a bluetooth füles, ha zsebre rakom, időnként elveszti a jelet. De zakó-kabát felső zsebében, vagy kézben, tökéletes.
Az Ipaky tok esetében a töltő helye is picit szükre van szabva, nélam egy esésnél tört is a vékony műanyag, úgyhogy egyszerűen kitörtem a töltő nyílását fomáló részt, nincs jelentősége.Kijelző: Tökéletes, arra jó, amire kell, szép, jól látható, biztos van jobb is, de sztem a tulajok 99% azt mondaná, hogy tökéletes. Ennyi.
Hangszóró: Sokan mondták, írták, hogy halk, rossz minőségű, stb. Nálam olyan, aminek lennie kell, elég hangos, ezen zenét ritkán hallgatok, átlagos minőség, semmi kirívó. Ezzel kapcsolatbana forumban van néhany tanács/trükk.
Akksi: Nálam itt 10/10, két nap mindig megvan, ha rendesen használom, bár én nem nagyon játszom a telefonon, néha póker, Bejeweled... Egyébként én 2g-n használom, csak ha netezni akarok, akkor megy a 4g, nincs állandó szinkronizáció, de mikor bekapcsolva hagytam, se merítette nagyon a telót, tehát üzemidőben kiváló.
Rendszer:Az elején szokatlan, de: MOBILARENA FORUM. És mindenre, értsd MINDENRE kapsz választ. Csak olvass vissza, vagy keress a fórumban, ennyi. Nincsenek rá különböző romok, csak gyári, illetve a meizufans honlapján a beta romok, ennyi, de szerintem a tulajok 80%-nak ennyi sem kell. Én azért kipróbálnék néha valami újat, de ez egyéni szociális probléma
Ja, és sose fagyott még, egy újraindulásom sem volt fél év alatt.
Tehát aki ennek a vásárlásán gondolkozik csak ajánlani tudom.
2 dolog vásárlás előtt-alatt-után:
1. MOBILARENA FORUM olvasása
2. TOK és FÓLIA/ÜVEG a telefonhoz.
És nem kell félni attól, hogy nem sam-son-ifon a márkája. Én imádom.
-
kidnou
őstag
válasz
Lacika2013 #3482 üzenetére
Én a meizu alkalmazás központjából telepitettem rendesen működik
-
Lacika2013
tag
Sziasztok.
4.5.7-es romra melyik play aruházat tehetem fel?
Feltettem a legujabbat ami található.1 napig működött,azóta nem indul el. -
kidnou
őstag
Kipóbálta már valaki a 4.5.7A verziót?
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
RGida85 #3476 üzenetére
kijelző csere hónapokkal ezelőtt volt és ja, van térerő tehát ez valami rejtély....
a tiszta telepítést nem próbáltam még 4.2.0.5.A-s ROM van most fent. ha valaki linkelne egy kevésbé bugos lolli alapú ROM-ot, azzal megpróbálnám. bocsi hogy ilyen "lusta" vagyok csak nem sok időm van ezzel (sem) foglalkozni és most nem lapoznám át több ezer hsz-t hogy melyik az amelyik nem beteges ás az A-s ROM-ra rámegy... hálásan köszi előre is!
-
-
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
Goose-T #3458 üzenetére
feltűnt a pannon kissé oldschool mivoltja,
ezt a telenoros leírást én is megtaláltam, csak más webhelyen. Most így van beállítva minden, de nem megy a cucc. Kaptam olyan véleményt ami szerint elbaltázott APN esetén rá sem áll a 3-4G hálózatra. Itt meg ugye van hálózat, csak net nincs
-
Goose-T
veterán
Ezzel a linkkel lehet, hogy jobban fog menni.
-
Goose-T
veterán
válasz
RGida85 #3464 üzenetére
Érdekes, én még le tudtam tölteni délelőtt. A múlt heti 4.5.7A viszont még fent van. Lehet, hogy akkor nem rakom fel ezt a legújabbat, csak nem véletlenül vették le. Nem szokásuk így eltüntetni, ennyire nem szigorúak.
Szerk.: most viszont megint működik az új 4.5.7A letöltés! Ki érti ezt?
-
RGida85
tag
válasz
Goose-T #3457 üzenetére
amit linkeltél
Itt én se találok
semmit... Gyors lekapták ha volt is fent. -
jtzk
tag
Sziasztok. Nagyon le vagyok maradva az én kis m1-emmel. 4.4.4 van fent, 4.2.0.5U-val.
Szerintetek átlagos felhasználónak érdemes váltani újabbra? Én ezzel meg vagyok elégedve, néha a kínai dolgai kicsit idegesítenek, de ennyi. -
rasky
senior tag
válasz
Goose-T #3460 üzenetére
Nekem volt fent lollipop, mikor még visszalehetett térni kitkatre, hát igen ég és föld...de sajnos a kitkat javára. A kamera fókusz is sokkal rosszabb lett, értesítések se jöttek meg mindig, hiába pipáltam be a securityben, és ugye a kijelző érzéketlenség a széleken, ami jelzem az M2 esetén is megvan, szóval ez biztos valami feature...bár lehet azóta javítottak egy két dolgot, de egyelőre nem merek váltani lollira újra.
-
Goose-T
veterán
Ég és föld a Kitkat és a Lollipop között a különbség gyorsaságban, ráadásul egy csomó idegesítő hibát is javítottak. Nekem most még a hivatalos 4.5.6A van fent, de a képernyő széli érzéketlenség szerintem egyáltalán nem zavaró, már ha van olyan egyáltalán. Nekem sosem tűnik fel, még úgy sem, hogy mások azt mondják, hogy márpedig ott van.
Ha a képernyő szélét nyomkodom, akkor valóban nem nyomódik meg a p és a q betű, viszont ha a p és a q betűt nyomom, akkor megnyomódik, ennyi. Csak akkor érzéketlen, amikor az ujjam már egyébként is beleér a keretbe, úgy meg nem szoktam nyomkodni. Szerintem szándékosan van ez így, hogy a telefont fogó ujjak ne zavarjanak bele az érzékelésbe. Lehet, hogy valakik szerint túltolták az érzeketlen rész szélességét, szerintem viszont nem.
-
Goose-T
veterán
válasz
OCs_Csabi #3455 üzenetére
Pont a factory reset vágja tönkre az APN-beállításokat, mert elavult adatok vannak benne gyárilag, és azokra áll vissza. Töröld ki az összes APN-t a fenébe, és állítsd be az itt leírtak alapján. Nem is tudom, hogy nem tűnt fel neked, hogy baromságok vannak benne gyárilag. Szerinted mikor volt utoljára Pannon GSM a Telenor neve?
-
Goose-T
veterán
-
RGida85
tag
válasz
OCs_Csabi #3455 üzenetére
Ez érdekes. Nekem nincs kapcsoló, hanem ki kell pipálni melyik apn-t szeretném használni. Melyik rendszer van fent? És ha reseteled a beállítást? (gondolom megvolt...,de azért hátha). Csere megvolt mindkét slotba? Esetleg frissítettél kitkatról lollira teljes törlés nélkül? Állítólag akkor produkál érdekességeket a telefon..! Egyenlőre más ötletem nincs. Agyalok, de hátha jön közben valaki aki tapasztaltabb.
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
OCs_Csabi #3454 üzenetére
na, közben baszkuráltam az APN-eket, az tűnt fel, hogy a "Pannon MMS" című APN az aktív, a "pannon NET GPRS" című pedig szürke, haloványabb. Van benne egy "APN engedélyezése" kapcsoló, ami ki van kapcsolva, de inatív, nem lehet átkapcsolni. Ha létrehozok egy másik APN-t amit beállítok mondjuk egy másik telefon alapján, az is ugyanígy inaktív lesz, benne a kapcsoló is szintén inaktív. Mi leheet a hiba? oké, be kell kapcsolnaom, engedélyeznem kell az APN-t, de hogyan? Tovább megyek, mi a frásztól lett inaktív, és maradt olyan egy factory reset után...?
-
Goose-T
veterán
Dolgoznak ezek a kis kínaiak, mint a güzü. Már van 4.5.7A "nem publikus" béta ROM is!
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
RGida85 #3447 üzenetére
az a fura, hogy hónapok óta használom jelenlegi formájában a telefont, eddig ment minden. semmit nem változtattam rajta, egyik pillanatról a másikra nem hajlandó netet használni 3/4G-n keresztül. nem nyúltam az APN beállításokhoz, meg más sem az biztos.... mindezek ellenére ha valaki le tudná írni nekem egész pontosan hogy hogyan néznek ki a működő beállítások telenor-os op esetén, azt megköszönném, mert azért csak leellenőrizném... hátha
-
RGida85
tag
válasz
interstart #3449 üzenetére
Pl. Én arra gondoltam hogy a hangerő növelés/csökkenés mennyiségét lehet vele állítani... Kipróbálom
-
interstart
tag
válasz
RGida85 #3445 üzenetére
jólvan, igazad van. Én még az elején állítottam át a max értéket, úgyhogy csak fejből mondtam, hogy a value-val a hangerőt állítod, közben meg a max-al lehet játszadozni ahogy írtad. Próbáld ki, hogy ha magasabb értéket adsz neki, akkor milyen hatása lesz, ha nincs változás akkor állítsd vissza...jobbat nem tudok mondani én sem.
-
OCs_Csabi
csendes tag
Sziasztok!
Ismert probléma hogy egyik pillanatról a másikra megszűnik a mobil internet a készüléken? WiFi-ről megy minden, a SIM másik telefonban hibátlan, ám az M1 note-ban nincs mobilnet. A 3G vagy 4G kijelzés még megvan a térerő pálcikáknál, de internet az meg nincs.
Másik SIM-mel sem hajlandó (másik szolgáltató).
Factory Reset sem (!) segített. Ötlet valakinek a megoldásra? köszi előre is! -
RGida85
tag
válasz
interstart #3444 üzenetére
Ökkhmm... Mondjuk az a max vol ami te mondasz...
-
RGida85
tag
Az Engineering mode-ban a hang beállításnál a value értékkel mit is állítok?
-
Goose-T
veterán
válasz
zero977 #3439 üzenetére
A Flyme 4.5.x-ben már nem csak a Security/Permissions-nél kell auto launch-ot engedélyezni. A Security/Power/jobb alsó ikonra
kattintvarányomva előjön egy másik hasonló lista, itt tudod megadni, hogy milyen programot ne lőjön ki, ha a háttérben fut, itt is kell engedélyezni. -
zero977
tag
válasz
zero977 #3436 üzenetére
A chat-fej / Link Bubble problémát megoldotta a beállítás a Security-ban, de a HD Widgetnél hiába engedélyeztem mindent, nem akart frissülni. Kipróbáltam még párat (Beautiful widget, Fancy widget) hiába állítottam be az auto laucnh-ot csak nem akart frissülni a widget tartalma a képernyőn. Végül a Buzz widget működik rendesen.
Viszont a zenelejátszó olyat csinál hogy szám közben leáll, olyan mintha kilőné a telefon a háttérben. Kipróbáltam itt is párat, engedélyeztem amit lehet de nem segített.
Végül kipróbáltam a stock zenelátszót, az működik rendesen, nem áll le.
Nem igazán értem én ezt .... -
Adamis
őstag
válasz
Falatkable #3437 üzenetére
Ha a széleken levő érzéketlenség nálad nem jelentkezik, akkor ne... Szerintem. Onnan még bármikor lehet lefele váltani 4.4.4-re. 4.5.6-ről már nem megy vissza mondjuk 4.2.0.5-re sehogy!
-
Falatkable
csendes tag
4.5.5Arol frissitsek vagy nem nagyon van ujdonsag?
-
zero977
tag
Feltettem a Flyme 4.5.6A-t.
Két hiba:
1. Ne frissül a widgetej tartalma. Pl. kint van egy óra widget, lezárom a telefont, feloldom később nem mutatja pontos időt, olyan mintha időközben kilőtte volna a programot a telefon.
2. Nem működnek a chat fejek, sem a Facebook messengerben, sem a Link Bubble sem működik.Van ezekre megoldás? Igazából mind a kettő igen zavaró
Gondolom visszatérni korábbi verzióra nem lehet .... -
törölt tag
nálam is i van nem igazán láttam érdemben előrelépést úgy semmiben igazából
hangerő fel és bekacs gomb kikapcsolt állapotból, ahogy rezeg egyet a bekapcs elenged a hangerő nyomvatart. bejön egy külön felület clear data és system upgrade kell majd neki. clear data nélkül is felmegy elvben de az ilyen frissítéseknél jobb gyalulni... ehhez a györkérben kell legyen a letöltött zip file ahogy lejött úgy
downgrade-et nem tudom lehet e utána és most nem is vagyok a közelében.
-
bg2001
csendes tag
Sziasztok! Nekem I-s a telefonom most a 4.2.0.6i van fent. Le töltöttem a frissítést de nem raknám fel. Mert ez a rendszer elég jó. Szóval miben más a 4.5.6i? És ezzel is csak az a teendő hogy a dokumentumok kezelőjében megnyitom? Ha nem egészséges vissza tudom állítani a mostanit?
-
namilegyen
tag
A kijelzőn nekem elmosódnak a betűk. Vettetek észre hasonlót. Főként a szürke színeknél veszem észre. Meg egyszínű háttérnél mintha sávok lennének a kijelzőn. Tapasztaltatok ilyet?
-
Majom19
tag
Szerintetek az játszik, hogy az A-s romba belepakolom az I-s romból a nyelvi fájlokat?
Illetve alvó állapotban nem működik az óra kilövi a rendszer annak ellenére, hogy a security-ben megadtam minden jogosultságot neki... -
törölt tag
Biztos hogy ebben van valami.. Nálam a ph fórumban zavaró pl.. Fent vannak az új hsz-ek és hosszú a lista.... Megpoccintem hogy leguruljak na azt nem szereti pl.... Az i csinálja ahogy láttam csak de mint mondtam annyira nem gáz nekem, a mindennapokra úgyis kicsi a kijelzője nekem
-
törölt tag
bugokat nem látok viszont faj hogy snap 800as telón vaj sima belakva is a görgetés itt meg ezzel a rommal se. Egyik teszten sincs a két eszköz között jelentős eltérés pontokban és megis.. Mondjuk annyira nem faj mert másodlagos telefon nálam főleg navira oda meg mindegy
-
törölt tag
4.5.6I tényleg kapott magyar nyelvet. fel is szaladt. sok más extrát nem látok eddig benne, sebességben nekem ugyanúgy nem tetszik a sok apró megakadással a görgetések közben.
-
namilegyen
tag
Hú gyerekek nem vagyok egy nagy telefon dobáló, de ma eddig háromszor esett ki a telefonom a kezemből itthon. Semmi baja jó ez az unibody ház.
-
törölt tag
és hogy teszed fel a tiédre? ahogy nézem hivatalosan kint is van az i is, bár teló nem szólt de akkor rápróbálok mit mutat
i-re nem megy rá semmi. próbáltam már sokszor. i-re csak i megy ez tutifix. és legjobb tudomásom szeirnt a és u se eszi meg az i-t... de persze tévedhetek ebben mert nem tudtam kipróbálni, csak fórumokon láttam.
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #3410 üzenetére
Ezzel egyetértek! Ezelőtt egy Alcatel Idol S telóm volt. 2 év alatt egy frissítés, de maradt 4.2.2 alapokon. Le is cseréltem... A Meizu jobban is tetszik. De ez már off.
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #3406 üzenetére
Most jött ki! Tehát elvileg abban van magyar? Egy másik fórumon rákérdeztem, most várom a választ. (Meizufans) Viszont ha jól láttam, az A verzióra sűrűbben jön update, igaz? Nomeg ha feltenném az I romot, akkor bajosan menne rá az A később. Ajj, miért nem tudnak egy verziót fejleszteni...?
-
zero977
tag
Sziasztok
4.2.0.5U-ra melyiket tegyem fel, a 4.5.6A-t vagy a 4.5.6I-t?
-
Adamis
őstag
Ha valaki használ HandcentSMS appot, meg tudná nekem mondani, hogy a beszélgetések miért nem kötegelt módon jelennek meg és miért van mindegyik beszélgetés mellett egy piros felkiáltójel? Amúgy működik minden, csak nem értem. Azt hittem a 4.2.0.5U rom hibája, de 4.5 alatt is ez volt! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Mini-ITX
- Egérpad topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vicces képek
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest