Hirdetés
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
-
b.ben
csendes tag
A masik gondom meg, hogy eszméletlenül forrosodik a telefon. Fülemhez teszem és éget... Attol felek, hogy belül a nagy hőtől nemhogy valami tönkremegy
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #694 üzenetére
Nekem hétfőn lett shipped, szóval lehet, hogy neked csak jövő héten jön meg(csak ne legyen igazam...). Ma kb másfél órát nyomogattam full fényerőn, ez idő alatt 17%-ot esett az akksi töltöttségi szintje. Az összeszerelési minőség is jó. Bár nekem fehér helyett kéket küldtek(de sebaj, jól néz ki
)
Külön pacsi a xiaomiforsale-nek, hogy adta átalakítót a töltőhöz
-
cinemazealot
addikt
Fiúk-lányok, én is elkárhoztam: kedden megrendeltem, ma átvettem (fehér, 16GB, 4.2.0.3U-val). Az első benyomások nagyon pozitívak.
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #693 üzenetére
Sztem sem! Hogy figyel a kutya
Tegnap lett shipped a rendelésem, remélem holnap megjön
Nem bírtam ki, hogy várjak még 2 hetet. -
AllTheBest
őstag
Szerintem nem csinál rossz képet
[link]
-
cinemazealot
addikt
-
törölt tag
malból rendelt valaki ilyen telót? tegnap előttre írták hogy átveszi a futár, ma is nyitott a rendelés, semmi mozgás... továbbra is azt írja hogy cseh raktárban... aki onnan rendelt az mennyi idő után kapta meg?
-
törölt tag
aki még nem látta: tippek trükkök a flyme-ben
-
motoflug
őstag
válasz
AllTheBest #682 üzenetére
32gb? Ha igen, mennyi a szabad hely?
-
AllTheBest
őstag
hogy lehet beállítani, hogy ne rejtett számként mutassa másoknál ha hívok valakit?
-
AllTheBest
őstag
Most érkezett meg a telefon(vasárnap este rendeltem). Fehér helyett kéket küldtek, de élőben jól néz ki a kék, szóval örülés van, hogy nem fehéret küldtek
4.2.0.3u rendszerrel küldték
-
robi1979
aktív tag
Az OTG-t próbáltátok? Gond nélkül működik külső pendrive-al vagy külső vinyóval?
Ezt most találtam:
Xiaomi Redmi Note vs. Meizu m1
https://www.youtube.com/watch?v=qYzaeEZr7YU
Valahogy az m1 jobbnak tűnik, bár megnyomkodva a Redmi note is tetszett, kérdés hogy az m1 mennyire fog ha lesz végre 32gb-s fehérben?!
-
b.ben
csendes tag
Sziasztok,
múlt héten lettem egy ilyen teló tulaja, minden frankó, és tetszik, kivéve, hogy naponta 1x 2x újraindul a kicsike
Valaki tapasztalt hasonlót?
-
hunaqua
addikt
Van átjárás az U és az A szoftverek között?
-
Matutitu
csendes tag
Két problémám merült fel a kezdeti használat során: random programok használata közben megfagy a kijelző, ami csak a képernyő ki-, majd visszakapcsolásával szüntethető meg. Tapasztalt már valaki ilyet? Ezzel lehet valamit kezdeni?
A másik, hogy ha a play áruházban megnyitok egy bármilyen alkalmazásról készült mintaképet, nem tudok visszamenni, nincs visszanyíl, csak home gomb, play áruház leállítása, mert ugye ha újra megnyitom, visszalép a megnyitott képre. Ötlet? -
AllTheBest
őstag
válasz
cinemazealot #663 üzenetére
Gondoltam
Kicsit gyanús volt nekem, mondjuk nekem annyira a szín nem számít, csak érkezzen már hozzá m a sajátom
-
gretzky77
veterán
válasz
AllTheBest #660 üzenetére
Bocs nem is figyeltem,hogy nincs fekete a noteból!
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #658 üzenetére
poén
szerintem nincs fekete
bigapu köszi
-
janaman01
addikt
auto fényerő müködik nálatok ??
cinemazealot: a feekete note m1 a klón változat nem tudtad?
-
bigapu
tag
na, mostmár jó minden.reggeltől eddíg tartott.egyedül a fentről lehúzható menüsáv alatti inteligens menüsávot nem tudom előcsalogatni(zseblámpa stb.) valakinek megvan,hogy hogyan kell?
-
gretzky77
veterán
válasz
cinemazealot #654 üzenetére
Hajól sejtem mall.hu oldalon
-
törölt tag
nekem péntekre jön meg mallos 16g-s fekete
széttúrtam minden fórumot, videót, amire nekem kell ideális lesz
-
Goose-T
veterán
válasz
purpledonkey #651 üzenetére
Meg a régi jó hárommásodpercezés a Westelnél!
-
Goose-T
veterán
válasz
gretzky77 #646 üzenetére
Hívott szám elé #31# prefix a szám rejtéséhez, ha be van kapcsolva a küldés, *31# a szám küldéséhez, ha ki van kapcsolva. Nem bonyolultabb beírni a tárcsázóban vagy akár a telefonkönyvben a szám elé, mint a menükben mászkálni. 15 éve még mindenki vágta ezeket a kódokat, már viszont nagyon eltunyultak az emberek, pedig ezek azóta is ugyanúgy működnek.
-
gretzky77
veterán
válasz
motoflug #647 üzenetére
M1 note-ot itt az oldalon hirdetett lampard kolléga nem kellett rá várni és már régóta gondolkodtam vmi nevesebb kínai telefon kipróbálásán,így ez kapóra jött,valamint pont telefon cserén gondolkodtam! Szerintem nagyon jó kis telefon komolyabban nem tudnék belekötni semmibe,egyetlen ami tény,hogy rettentően csúszik a hátlap. Viszont a G3 is régóta a kiszemeltek között volt (G2-t használtam,szerettem) és találtam jó áron egy 3gb-os változatot,így úgy döntöttem beleugrok a G3-ba! Van pár apróság a G3 szoftverben amit szeretek pl ugye a quickremote az osztott kijelző stb! Szerintem mindkettő jó telefon és egész jó áron ki lehet fogni G3at is! Hosszútávon nem használtam a meizut így messzemenő következtetéseket nem tudok levonni,de szerintem simán megéri az árát!
-
Goose-T
veterán
Bakker, ennyire agyatlanok ne legyetek már! A hívószám küldése ki/bekapcsolható a szolgáltató ingyenesen hívható IVR ügyfélszolgálatán (Vodafone: 1270, Telenor: 1220, Telekom: 1230). Aki meg innen nem tudja megoldani, az tényleg húzza le magát.
-
robi1979
aktív tag
válasz
gretzky77 #641 üzenetére
Mármint abszolút nem lehet hívószámot kiiratni egyik SIM slotból sem? Hiába várom én a 32gb-s fehéret, egyszerűen nem akarjás stockolni. És már a 16gb-s fehér is elfogyott.... Szerintetek egy Xiaomi Mi3 16gb ér annyival többet (20.000ft) mint az m1 note vagy megéri várni az m1-re? Csak azért kérdezem mert az már egy 2 éves típus....
-
hunaqua
addikt
A hívószám kijelzést azt hol lehet ezen beállítani?
-
hunaqua
addikt
Amennyiben nem szeretném a Flyme fiókon keresztül Root-olni,akkor mivel lehetne még? Ötlet?
-
bigapu
tag
azt mondja már meg valaki,hogy mi a bánatot csináljak? a frissítés után semmi play áruházas cuccot nem tudok feltenni,mert azt írja ki,hogy telepítve. maga a play áruházat sem tudom elindítani,a Chrome eltűnt,semmi play-os cuccot nem enged,egyszerűen nem indul a letöltés,vagy azt írja,hogy telepítve. de a telón sehol nem találni őket.HELP
-
zityi
csendes tag
válasz
South Velen #627 üzenetére
Én a zöldet választottam, mivel nem volt fehér készleten...ez viszont élőben nagyon jól néz ki!
Eddig mindenkinek bejött
A home gomb nálam is erősebben világít a bal oldalon, de ezt csak most vettem észre...eddig nem foglalkoztam vele...és szerintem ezután sem fogok -
Matutitu
csendes tag
válasz
South Velen #628 üzenetére
Nálam a home gomb megvilágítása egyforma körbe, engem inkább az lepett meg, hogy nagyon halványan éjjel is világít. Olyan mintha foszforeszkálna
-
South Velen
addikt
válasz
janaman01 #613 üzenetére
Nálam is ilyen a home gomb háttérvilágítása, csak nálam épp a bal oldala világosabb.
Igen, nagyon alacsony a minimum fényereje, habár nem értem, ez miért baj.
Aki pedig a Redmi Note-tal hasonítja össze: elég nagy különbség van a két teló között a Meizu javára, nekem is volt 4G-m, a kijelzője ehhez képest ocsmány, a készülékház helykihasználása szintén, nálam az összeszerelés se volt rendben a xiaominál, és jóval gyengébb hardvere van..De az is szerethető készülék, de ez sokkal jobb érték/ár arányú
-
South Velen
addikt
Én is elégedett vagyok a cuccal, szűk két hete vettem a xiaomiforsale-ről. Vagyis nem, mert csak kék volt akkor és bevállaltam, de rettentő ocsmány kék ez..
De amúgy minden működik f@szán, a szoftvernek vannak butaságai, de semmi műszaki probléma nincs vele. G2-ről jöttem, de volt már G3-am is. Na utóbbinál egyértelműen szebb a kijelzője is, és az akksiidő is duplája, de a G2-nél is jobbnak érzem a cuccot, olyan egyedibb vagy nem tudom.
-
janaman01
addikt
újabb kérdés...aki két kártyával használja esetleg...hol a francba lehet beállitani, hogy pl a második , kártya hivószámelküldését engedélyezze? volt már egy pár telóm de itt az istennek nem találom mert alapértelmezett nem küldi el a hivószámomat a 2.sim hely...
-
hunaqua
addikt
Szerintem teljesen jó cucc. ( ...a maga hibáival együtt )
-
AllTheBest
őstag
Jó azért ilyet is olvasni...
-
Matutitu
csendes tag
Hm... ezek után én már meg sem merem írni, hogy nekem nagyon tetszik ez a telefon
-
janaman01
addikt
ja most olvasom a mobilarénás teszt utolsó sorait :
és bánatunkra a készülék alján, könnyen eltakarható helyen lévő mono hangszóró sem sikerült emlékezetesre. A maximális hangerő erős közepes, a kiáradó hangok pedig tompák. Ez igazából az első komolyabb baki
hát akkor ez ilyen
na emelkedő csengőhanerő probléma megoldva , sqlite editor fel, system settings .db , azon belül ,ode_ring_up értéke alapból 1 átirni nullára azt jóvan restart azannyát má neki
-
AllTheBest
őstag
Esetleg nem próbáltatok a gyárin kívül más kamera alkalmazást? Lehet, hogy jobb képeket tudnátok vele lőni...
gsm gsmarena-s kép összehasonlításon azért nem szerepel rosszul... hasonlítsátok össze egy sony z-vel...
-
robi1979
aktív tag
válasz
motoflug #612 üzenetére
CC5700? Az meg mi? Hasonló configurációban egy Redmi note 4G drágább mint az m1, 8euro van köztük a for salen. Én azért néztem ki az m1-et mert ami teszt készült róla az jól hangzott, megtetszett a készülék kb 1 hónapnyi teszt olvasgatás után. De amit írtok róla elszomorít
Így most nem tudom be merjem e vállani, bár még gondolatban mindig játszik a Redmi note 4G meg az Mi3 (bár az meg egy 2éves típus, ez már elavultnak számít?)
A sapkás kolléga képét meg betoltam az Xnview-be, exif infónak ezt írja:
F: 1/25 (ilyen értéknéll ha nincs állványok a készülék, bemozdulhat, ez a fátyolszerűség a bemozdulás
ISO: 430 (iso 200on nyilván zajmentesebb)
-
janaman01
addikt
hát gyerekek ez marha halk...mármint a media lejátszásakor....nektek nem az ? ebből is kifogtam egy hibás darabot ?
nah az szép lenne
ilyen apróságokat már nem is irok hogy a kör alakú gomb háttárvilágitása se olyan szép ...a bal oldala kevésbé világos mint a jobb...felemás
illetve ha leveszitek a fényerőt fullra, akkor nálatok se igazán látni már a képernyőt ?
plz válaszoljatok me küdöm vissza...
illetve itt szolnok megyében nincs valakinek meizuja megnéznék egy másikat is mostmár...
-
motoflug
őstag
válasz
Lacika2013 #611 üzenetére
Nekem anno volt egy CC5700-em, valószínűleg felskálázott 13mpx, de egy kis játszadozással hihetetlen szép képeket lőtt, szóval ezt sem félteném.
Megtaláltam a linket:cc5700
-
Lacika2013
tag
válasz
AllTheBest #609 üzenetére
Egy xiaomi redmi note olcsóbb,és abban jó a kamera.
Sőtt egy inew v3-ban is tökéletes.
A teszteken is jót írtak róla -
motoflug
őstag
válasz
cinemazealot #606 üzenetére
Ha a sapkás kolléga fejére rázoomolsz, akkor ott egy fura fátyol. Azt leszámítva vállalható.
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #607 üzenetére
Egy ilyen árkategóriájú telefontól nem kell sokat várni
Én se a telefonom fogom fotózásra használni, de arra,k hogy ha hirtelen le kell valamit fényképezni, na arra teljesen jó
-
janaman01
addikt
vicces ez a teló kivettem hogy hiváskor ne rezegjen de csak elkezd rezegni egy idő után....az oroszok beraktak egy megoldást arra hogy ne emelkedjen a hivás hangerő, de nem lelem..mármint a settings.db ben a mode_ring_up ot....kellene átálltani...de nincs ilyen ehhh röhely mire meghallom csörögnek vagy 3-at---a másik oldalon...
nehogymá ne lehessen beállitani ejj
-
zityi
csendes tag
Hát nem tudom, hogy kinek milyen problémája van a telóval, szerintem úgy jó, ahogy van. Mondjuk én nem szoktam kihangosítva zenét hallgatni rajta, így erről nem is tudok véleményt mondani...amikor cseng, akkor jól szól
Az aksi másfél napig simán bírja, és utána gyorsan fel is tölt.
A kamera szerintem szép képeket csinál, legalábbis az előző HTC-mhez képest mindenképp! Igaz, én csak kint fotóztam vele eddig, így azt nem tudom, hogy a beltéri képei milyenekEgy szó, mint száz, bőven megéri az árát a teló!
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #597 üzenetére
nade nekem nem is mutatja hogy lenne nem fogadott hivásom...csak ha elkezd valóban kicsörögni....ha csak egyet csörgetnek, nem jelzi hogy lett volna hivásom...
robi1979: nincs benne....az oroszok nál találtam valami leirást, de bele kell nyulni a rendszerbe...
sőt felraktam egy billentyüt de azt se cseréli le..marad a gyári...nah...kezdem törölgetni a cuccokat, de igy meg félő hogy nem mennek fel a frissitések...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vírusirtó topic
- Bestbuy játékok
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- IBM THINKPAD T21 2647 retró notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest