Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
janaman01 #1798 üzenetére
No meg a másik, hogy olvastam több fajta verzió létezik belőle, ki tudja mit kap az ember...?
Ilyen szempontból jobb a Xiaomi, ott igaz csak társadalmi munkában dolgoznak az emberek, de legalább teljesen honosított rom is elérhető...
Nyilván a gyártó nem a HUN piacból fog megélni... -
janaman01
addikt
már az van
na jó egy két angol menüt látsz benne, de a jiayu ban is, illetve a csirkeláb pl az A s romban szinte semmi, az U ból meg 2 másodperc és ki lehet takaritani...
C et biztos nem, a többi meg szinte ugyanaz, sőt az A-s illetve U s ami a leg gyakoribb kompatibilis egymással...próbáltam szóval no para
-
janaman01
addikt
igen nekem olaszországba kellett visszaküldeni, ma d.e jelezték hogy megkapták, és ma már meg is mozdult a csomagom mármint a másik telefon...a cserekeészülék( remélem új az is mert paypalon azt irták többször is)
2015-05-26 14:04:21 In preparazione Slovenia
2015-05-26 12:49:23 Preparation in EU Warehousehol nem ajánlják és miért egyébként?
ja és a visszaküldés diját most igényeltem vissza a paypaltól....3 e ft...elküldtem a cuccost a paypalnak, és 9 e ig visszatéritik ....tehát még az sem bukó..
-
janaman01
addikt
nos én rendeltem, chigonéktól egy jiayu s3 at ami bexart , na mondom elkezdem gariztatni.....
még megy a gariztatás addig kell teló ugye...na berendeltem egy meizut a honorbuytól ( igaz sok a szállitási költség, dhl 2 nap itt) de nekem úgymond megérte....
na közbe bexart a meizu is , úgy hogy használtam 2-3 hetet...na visszaküldtem honorék eu s részlegéhez( olaszország kb 1,5 hét) most ott tartok hogy küldenek egy feltehetőleg másik újat ami szerintem csütörtökön meg is érkezik, azt is dhl el küldik ( nyilván azért már nem fizetek)....
és most jön a lényeg a chigon féle jiayu még mindig nálam, mert csak igérgetnek meg sajnálják, meg majd küldik a cserealkatrészt stb....( most talán megint elkezdődőtt valami mert kaptam egy magyarországi kontaktot( nem hungobungo, aki ugyancsak xart a fejemre) hanem egy másikat....szóval addig rendesek még vásárolsz tőlük de mivel ott nem véd a payapal, utána nehézkes a gariztatás..
-
cinemazealot
addikt
válasz
Lacika2013 #1763 üzenetére
Nem feltétlenül. Én egy 600 GB-os SAS vinyót küldtem ki céges berkekben Lengyelországba DHL-lel és hát volt vagy 25e Ft.
-
zzola
titán
üdv!
Külföldről honnan/kitől érdemes ilyen készüléket venni (összefoglalóban leírtakon kívül) ? xiaomiforsale-en nem elérhető a készülék...esetleg aliról "Shenzhen Chigon Technology Co., Ltd. "-től?
Köszi! -
interstart
tag
válasz
batai15 #1787 üzenetére
1800MHz a Hipernetes 4G frekvenciája és ahogy a kolléga írta a 800MHz a vidéki telenor-telekom keresztszerződéses 4G sávja. A telefon ebből csak az 1800-as sávot tudja a vidékit nem.
(Kiegészítés: Az International {i} változat tudja a 800at is, de azt kínában nem forgalmazzák és ami nektek van is ugye A vagy U-s változat)
-
batai15
félisten
válasz
South Velen #1786 üzenetére
telenor melyik frekin megy? mondjuk sajna flottás vagyok, és ott leszel ahol a flotta...
-
janaman01
addikt
na megint változott a státus a honoron In preparazione Slovenia
dekára úgyanúgy mint multkor...akkor átviszik triesztbe és csütürtükön kézben a teló..ez már tuti dhl el jön... -
Goose-T
veterán
Nekem úgy tűnik, hogy csak tovább olcsósítják az m1 note-ot, legalábbis az MT6753 erre enged következtetni: 1,7GHz helyett csak 1,5GHz a core órajel, és ARM Mali-T760 helyett csak feleannyi shaderrel rendelkező Mali-T720 van benne. Szóval egyelőre nem kell dühöngeni, hogy most vettük, és már ki is adnak egy kicsivel jobbat ugyanannyiért.
-
Goose-T
veterán
A hivatalos fórum szerint egy hét múlva már kaphatunk open beta Lollipopot.
MX2 / MX3 / Charm blue note
June 2, open beta phases
June 30, released a public beta version of the firmware
Thank you for understanding and support of the Friends of the charm, the follow-up we will promptly announce Android 5.0 adapter progress information.A Charm blue note az m1 note-ot jelenti, csak arrafelé így mondják.
Az mondjuk fura, hogy június 2-án open beta lesz, 30-án meg public beta. Kissé félreérthető, hogy mi az open és mi a public.
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #1774 üzenetére
nem ők kb 10 esbe viszik...talán a dpd azthiszem 6500...de 3 e tuti nem..
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #1763 üzenetére
nem nem....én olaszolszárgba küldtem pl vissza, elsőbbségi levélként add fel dobozban ajánlva, elsőbbségivel 500 gramm alatt, 3000 ft ból kijössz nekem valami 485 gramm volt, igaz a szemét posta oldalán azt irják hogy 3-5 (munka)nap alatt ott van, de kell neki vagy 12 nap...( legroszabb esetben ) mondjuk nálam benne volt hétvége is, meg az ünnep is sajnos)
szóval ha igy adod fel, akkor kb 3000 e ft.ha minden igaz holnap a honorbuy (remélem) dhl el küld egy újat és pénteken a kezemben, de legkésőbb hétfő, ha a számitásaim nem csalnak, de ha olasz postaával adják fel, akkor 2 hét is lesz, az olasz posta marha lassú, múlt hét szerdán már ott volt a csoagom, és ma kapta kézhez az illető elsőbbségivel..szép mondhatom..
-
bg2001
csendes tag
Ma jött ki a 4.2.0.6 i a meizu Facebook-ja szerint. Én azt nem értem miért nem frissül automatikusan. Le lehet tölteni. 630M. De akkor minek a rendszer frissítés app???
-
Lacika2013
tag
Csehországba küldte már vissza valaki a telefont?
A posta 8000 ft-ért vinné el értékbiztosítva.
Az egy kicsit vicces szerintem
Jha és 3-4 nap -
batai15
félisten
és mi a külömbség?
keresek de semmi érdemlegeset nem találok a verziók kapcsán.
annyit sikerült kideriteni hogy van állítólag snap dragon 615 verziója is. -
janaman01
addikt
az enyémen meg A verzió volt..
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1755 üzenetére
bontatlant tuti nem , mert irták hogy az összeset felbontják és ellenörzik mielőtt elküldik....
mondjuk bárhonnan rendeltem , minideal, alis chigon stb, mindig bontott ban jött, igy utólag belegondolva, gondolom leellenörzik hogy bekapcsol e stb...tök mindegy már csak müködjön...gondolom nem küldenek xart mert a paypal vita él nincs lezárva, ha van eszük hiába küldenek hibásat nincsenek előbbre... -
janaman01
addikt
na fejlemények a paypalon, ugye megérkezett hozzájuk a teló
hello,
we have received your package,
we will arrange a new shipment to you soon,
please kindly cancel this dispute,
regards!ezek teljesen hülyének néznek,????? ha zárom a vitát , oda a pénzem, oda a teló és utána már semmi nem véd köcsöööööög banda
irtam nekik persze zárom ha kezemben az új teló..
de szerintem ebből paypal claim lesz...hoppá hoppááá...új fejlemény, ahogy visszairtam ezt, rá 5 percre a rendelésemnél mármint a teljesitettnél ez a státusz : Preparation in EU Warehouse
na? csak lesz belöle valami? -
Goose-T
veterán
válasz
Lacika2013 #1749 üzenetére
Az az International verzió, olyan valószínűleg senkinek sincs itt, mert a kínai webshopokban olyat nem lehet kapni. Errefelé az A és az U verziók mennek.
-
Goose-T
veterán
Érdekes módon most az I verziósoknak jött egy új firmware, innen letölthető. Elég sok dolgot javítottak benne.
-
Altradan
tag
Sziasztok!
Ha esetleg volt szerencséje ehhez a telefonhoz, illetve a G2-höz, elmondaná a véleményét? E két készülék között vacillálok. Jelenleg tesco-féle open dottom van, de sajnos nagyravágyó vagyok -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1726 üzenetére
Most vettem észre , jó hogy frissitgeted, köszi sztem a többiek nevében is
-
vH2
csendes tag
Szep jo eset.
Erdekelne egy ilyen M1 Note, kb egy hete meg is rendeltem a xiaomiforsale oldalarol, azonban a paypalommal volt vmi gond, es idoben nem ment ki a fizetes, ezert a megrendelest lemondta a szoban forgo oldal.
Olvastam fentebb h Kinaban is hiany cikk pillanatnyilag, ezert abban szeretnek segitseget kerni, h milyen masik oldalrol erdemes rendelni? Az etotalk-n lattam hasonlo aron, csak az ugye keletNagyon megkoszonnem a segitseget, az en telefonom megadta magat(egy ZTE v970) kb egy hete es azota az asszony telefonja van nalam, az o legnagyobb sajnalatara. Ja es fogytan a turelme
Udv,
Barna -
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #1739 üzenetére
mint mondtam nem ellene akartam beszélni.
-
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #1736 üzenetére
mert a xiaomiforsale nem ?
nem ellene akarok beszélni, mert pl a k3 lenovo jó árba van..
csak innen én is meg tudom rendelni .. ha kináról lenne szó akkor bevállalnám mert onnan még én se rendeltem . Apropó k3 note esetlegesen még szóba jöhet.. -
focus
csendes tag
Sikerült már valakinek usb mass storage módot beállítani a telefonon és így file-okat másolni?
A gyerek régi telefonjáról másoltam a képeit az új m1 note-jára, de az mtp mód miatt minden file dátuma a másolás időpontja lesz. Lehet ezen valahogy segíteni?
-
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #1734 üzenetére
lampard kollegánál sajna 1 darab volt ha meg van még neki.
Meg mondom őszintén én nem szívesen fizetném ki a többletet ha már énis meg tudom innen venni kp-ra magyar forintal..
szóval remélem 1-2 héten belül sikerül a g2 eladni, és addigra meg hátha pont lesz készlet. pár hetet tudok várni még esetleg.
azé a ping digital 84 ezres ára se kutya... -
batai15
félisten
válasz
robi1979 #1731 üzenetére
aza baj hogy ennyiért mást nem kapni ami ezt tudja.
nem tagadom, ameddig nem adom el a telefont, nézelődök még alternatívák felé...
látván hogy van aki lassan1 hónapja vár a telefonra..
de eddig sem használtan, újonnan meg főleg nem találtam ami meg közelíti a telefont.. max mx3.. de szvsz sok mindenbe gyengébbb.. -
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #1731 üzenetére
én a felsoroltakból egyiket se venném......ebben az árban jobbat nem kapsz..várjál vele, ha most kellene rendelnem ennyiért nagy bajban lennék...
én a honorról csak azért rendeltem mert sürgősen kellett egy teló, igaz 2 nap alatt itt volt de baxhatom, mert vissza is ment a feladóhóz illetve a jiayu se áll még sehogy de már több pénzem nincs ezekre a foshokra
a párom már igy is a plafonon van.. -
robi1979
aktív tag
Na ajánljatok gyorsan valami másik boltot ahonnan meg tudom rendelni kb ilyen árban és qrvagyorsan itt van mert az ilyen "elakadtareptérenvagynemisvolt" mesékhez már túl öreg vagyok.
Esetleg másik típus ami hasonló ár/érték aránnyal rendelkezik? Az sem baj ha 5" csak jó legyen, kevés meghibásodással típuson belül. Komolyan mondom már kezd tetszeni a Lenovo S90 meg a k3 note...ILLETVE ZTEv5 MAX-ról mi a vélemény?
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1728 üzenetére
ez meg a parkoló másik oldala...whehehehe kerülj bele gugli maps be
najó nem offolok -
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1725 üzenetére
-
AllTheBest
őstag
Kicsit változtatva lett az összefoglaló
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1723 üzenetére
az is lehet, és a fórumtársnak egyszerűen nincs szerencséje
-
robi1979
aktív tag
Na ma kaptam egy választ a szájomiforsz@rról miután kb. másfél hete írták hogy már "itt van európában csak éppen a reptéren várakozik"
"Hi,
we are sorry about this situation but Meizu M1 Note is totally sold out, even in chinese market, we are trying to do our best to catch some pieces for european market as soon as possible."
-
-
LewSmith
csendes tag
válasz
South Velen #1715 üzenetére
Köszi a választ! Én is így gondoltam, de kíváncsi voltam olyannak a véleményére is akinek volt szerencséje mindkettőhöz! Bár más fórumon olvastam, volt olyan akinek egyáltalán nem melegedett az MX4. De lehet nem ez a jellemző.
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1717 üzenetére
Értem . Köszi!
-
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1715 üzenetére
Melyiket tartottad meg végül? Vagy egyiket se?
-
South Velen
addikt
válasz
LewSmith #1714 üzenetére
Nekem volt mindkettő.
Nagyon nem ér meg annyival többet az MX4. Amiben jobb az a fémkeret, és fenomenális (!) kijelzője van. Ilyen szép IPS kijelzőt, mint ami az MX4-ben volt még sohasem láttam. Picit jobb a kamerája is.
A mindennapi használat során viszont jobban bevált az M1 Note: nem melegszik (az MX4 nagyon fel tud forrósodni), jobb akkuidő, jobban össze van rakva (igaz a glossy-t nem szeretem de az m1 unidoby ezért nem recsegett, az MX4 igen) sebességben pedig nem éreztem különbséget.
-
LewSmith
csendes tag
Sziasztok!
A meizu MX4 és az m1 note között van akkora különbség, hogy érdemes legyen érte fizetni +30-35 ezer ropit?
Nekem bejön mind a kettő, a 16gb-ből az egy 57e a másik meg 92e mindennel együtt.
Ha a számokat nézem az előlepi kamerán és a dual simen kívül az mx 4 jobb, de volt e már valakinek mindkettőhöz és van e összehasonlítási alapja? -
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #1712 üzenetére
igen én fizettem, mondjuk EU ba küldtem 500 gramm alatti, 3000 ft volt elsőbbségivel trackingel ajánlva, de ez az elsőbbségi felér egy nagy kalap xarral..már elnézést...megnéztem térképen olaszország azon részére kellett küldeni ahová pl autóval 6,5 óra alatt kint lettem volna...( kivittem volna céges kocsival jobban jártam volna)
-
robi1979
aktív tag
válasz
Lacika2013 #1710 üzenetére
Te is utánvéttel kérted a xiaomiforsale-ről? Én ezért akarom lemondani a rendelésem mert utánvéttel kértem nem tudtam payapallal kifizetni és ha bármi gond van akkor így nincs buyer protect. Gondoltam lemondom és megrendelem ismét paypallal csak biztonságosabb így, gondolom én, nehogy a végén sz@rjanak a garira.
Janamannak és a paypal beállításoknak hála így már nem számol fel a paypal 2500ft-ot plusszban :-)
Ilyenkor ha gond van a telóval a postaköltség kit terhel? Ti fizetitek?
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #1710 üzenetére
és mit irtak cserélik vagy javittatják ?
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #1708 üzenetére
Te hol vetted?
( az enyém a tracking szerint már a cimzett városában van a postán...és át is vehetné....de inkább kivárja a lusta olasz hogy kedden kivigyék neki...)
vagy legalábbis gondolom ez azt jelentené olaszul
Inviato dal centro postale di UDINE CP a UD EUROPA CPD in data 22-MAG-2015
-
cinemazealot
addikt
válasz
Lacika2013 #1705 üzenetére
Én is ezt tapasztalom, de csak azután, hogy az app teljesen kiürül a memóriából. Fura, hogy nem menti a beállításokat.
-
rasky
senior tag
válasz
Lacika2013 #1705 üzenetére
Kaptál egy másik készüléket? Elvileg te visszaküldted.
-
Lacika2013
tag
A kameran a vaki nektek is allandoan le van kapcsolva?
Beallitom automatara,a kovetkezo indulasnal megint kivan kapcsolva -
r4dek
csendes tag
A Flyme A-ból mely appokat lehet eltávolítani gond nélkül?
-
bigapu
tag
én sem bátam meg,írtam Lampard-nak,utaltam,és másnap nálam volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest