Hirdetés
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Visszaírtak Xiaomiról,úgy látszik ez egy template válasz: jövőhét folyamán lesz info.
-
cinemazealot
addikt
válasz
< CyberBob > #1495 üzenetére
Nekem a hang minőségével (fülesen keresztül) volt egy kis problémám, de ez különleges eset, nem feltétlenül zavar mindenkit, én sem idegeskedem miatta.
-
bigapu
tag
én egy ilyennel használom,elképesztően jó,a real racing 3 autóhangjai döbbenetesek.
-
janaman01
addikt
válasz
< CyberBob > #1495 üzenetére
A füles hangerő, illetve minőség nagyon jó, jobb mint az átlag, én a képernyő érintés késlekedésből semmit nem vettem észre, teljesen jól működik az is szerintem, pedig nekem aztán voltak gondjaim a telóval
A hangminőségről már más is érdeklődött, össze is hasonlitottam egy jiayu s3 al(pedig annak se rossz) a meizu határozottan jobb( és most fülesről beszélünk) -
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Tetszik ez a telefon és érdekelne, hogy milyen a hangereje / hangminősége fülalgatóval? Esetleg lehet tudni, hogy milyen dac van benne.
Még annyi, hogy a tesztben írták késik egy kicsit az érintő felület, ezt más is észrevette? -
bigapu
tag
válasz
South Velen #1490 üzenetére
köszi, már jó
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1491 üzenetére
komolyan mondom ilyen társaság ritkán gyűlik össze egy topikban..... -
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #1486 üzenetére
De van rá lehetőség...
A home gombon húzd fel az ujjad és kész is...
-
Lacika2013
tag
Alkalmazásból hogy tudok visszalépni,mint többi telón a vissza gomb?
mert ugye a főmenüvel leteszi az alkalmazást a futók közé.
Egy ablakkal szeretnék visszalépni,de nincs rá lehetőség.. -
robi1979
aktív tag
-
janaman01
addikt
nos gyerekek a tisztesség úgy kívánja hogy megemlitsem itt is, hogy blackrulz fórumtárs segitségével (Ő irta le nekem angolul a végső levelet, amit a visszaküldött csomagba bele is kellett raknom a honorbuy kérésére) sikeresen visszaküldtem a mai nappal a meizut olaszországba az eu s központukba, és várom majd a remélem új készüléket
itt is köszönet neki, és aki eddig is segitett, azaz majdnem mindenkinek -
RGida85
tag
Sziasztok! Ismét megpróbálom.
A fejlesztő menüben ahol a hangerőt lehet buherálni ott mit jelent a value érték? Köszi előre is! -
purpledonkey
tag
válasz
janaman01 #1476 üzenetére
így már tökéletesen érthető. Nálam rendben működik, a számhoz tartozó képet jeleníti meg és azt is hívja.
Azért te rendesen rászabtál ezzel a telefonnal, sajnálom...
honorbuy-os pici óccó csapat meg székeljen farfekvéses süncsaládot, mert tuti, hogy nem bontatlan telefont kaptál. Sáomiforszél-ről rendelt telefonokkal még nem voltak ilyen gondok, amiket felvetettél. -
janaman01
addikt
Köszi mindenkinek az újrakalibrálást megpróbálom, arra gondoltam, hogy pl visszanézem kit hivtam , és ugye van a fénykép mondjuk a páromé de mellette nem az ő telefonszáma van , hanem azé akit utána hivtam
és ugye ha hivást inditok onnan akkor nem a páromat hivja hanem a másikat
-
janaman01
addikt
Még egy kérdés , hivásinditáskor nálatok is megvan a proximity hiba, mármint elég gyakran nem sötétül el a képernyő ha a fülemhez rakom..
Illetve a hiváslistában a számokhoz az előzőleg hivottak fényképeit rakja be..? -
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1466 üzenetére
értem, köszi ( én nem)...
-
janaman01
addikt
egyébként aki a xiaomiforsale ról rendelt annak hogy érkezett bontatlan dobozban, vagy már felbontott doboz ból vette ki?
-
janaman01
addikt
ide is berakom, hogy ha paypal al vásároltok, akkor állitsátok át , hogy ne a paypal váltsa mert akkor drágább...
na szóval
My Account/profile
My money ---------My preapproved payments------------------------update(itt katt az updatera)
Set Available Funding Sources(katt rá)
Conversion Options(katt rá)
és itt rakd át a pöttyöt a Bill me in the currency listed on the seller's invoice.-ba hogy ne a paypal véltsa mert akkor sokkal többet von le
majd a submit ra katt és kész -
zero977
tag
Én is utánvéttel rendeltem szombaton, de azért írtam nekik emailt, hogy miért van kint az out of stock ha lehet rendelni, hétfő reggel egyből jött a válasz, hogy no para, a héten kapnak szállítmányt és akkor egyből küldik.
"right now it is out of the stock, but we expect the delivery during this week. You can order it already and when it will be available we will send it immediately (you will receive an automatically sent mail with tracking number)." -
l miki
csendes tag
fasza, köszi mindkettőtök gyors válaszát!
-
l miki
csendes tag
Hali!
xiaomiforsale-n az utánvétes szállítás hogy néz ki? Megérkezik a csomag, postán kifizetem forintban és kész? Az mindegy, hogy milyen valutát választok ki az oldalon? -
RGida85
tag
Kérdés. A fejlesztő menüben ahol a hangerőt lehet buherálni ott mit jelent a value érték? Köszi
-
cinemazealot
addikt
válasz
robi1979 #1447 üzenetére
Az Általad számolt 56926 Ft vélhetően egy középárfolyama volt egy ki tudja milyen banknak (ha Google-on nézted, akkor a Google forrásának), ami nem ugyanaz, mint amivel a PayPal számolja a valószínűleg nem középárfolyamon számolt végösszeget. Ráadásul, ahogy azt Lacika2013 is írta, a PayPal sem ingyen dolgozik. Többtényezős a dolog, de mindig úgy, hogy Te rosszabbul járjál.
Szerk: most látom, hogy namilegyen is linkelt egy hasznos cikket a témáról. Akkor megint lassú voltam.
-
Goose-T
veterán
Settings/Accessibility/Intelligently hide SmartBar.
zolszi: a Home gombon húzd fel függőlegesen az ujjad a képernyő irányába, ez helyettesíti a vissza gomb funkcióját. Ha pedig a Home gomb mellett csinálod ugyanezt, akkor feljön a futó alkalmazások listája, ahol az ikonok felfele húzásával egyesével lehet kilőni a progika, lefele húzással pedig az összeset egyszerre.
-
zolszi
tag
Sziasztok,
Itt a Flyme rendszerben nincs olyan, hogy ki lehet nyomni a futó programokat? A play áruházban, ha megnézek valami app-ot, képekkel együtt, akkor ott beragad és visszalépni nem lehet, mivel nincs hozzá billentyűzet. Hohy lehet ezt megoldani?
Üdv
-
Valahol benlehet allitani milyen alkalmazaskor jelenjen meg vagy ne jelenjen meg a legalso vissza gomb sor? Illetve rezges erosseget mivel allithatom? A billentyuzetnel ugy rezeg mint ha foldrenges lenne.
root nem problema
-
robi1979
aktív tag
Komolyan mondom agyf@szt kapok a xiaomiforsale vs paypal hülyeségeitől! Ugyanis, xiaomiforsalen lehet papypallal fizetni, a végén checkou és ott a paypal. Rá is nyomtam mert végre ma ott tartottam hogy megrendelem a 16gb-st, csak 1 valamit nem értek, nagyon nem.
Tehát: az m1 note xiaomiforsalen 180euro+5,50euro posta. Ami napi árfolyammal számolva 56926ft. A paypal mégis 59378ft-ot akar velem kifizettetni!!!!!!!!!!!! Mi a jóisten ez a 2452ft PLUSZ KÖLTSÉG egy ekkora tételnél????????????
-
eladogeppc
veterán
Volt itt már valakinek Huawei Honor 6-osa ?
-
törölt tag
válasz
janaman01 #1441 üzenetére
minden telefonból van szar. még vertuból is. csak drágábban szar, amit tömeggyártanak ott előfordulhat hiba. megértelek én mondtam, de elvárni hogy egy hétfő esti levélre kedd délután válaszoljon egy helyről ami 6-7-8 óra eltolásban van, az elég hogyismondjam... te dolgod, én is próbáltam segíteni, de jól láthatóan több az ideg és az izom már mint a nyugalom, és a türelem. azzal meg sokra sajnos nem lehet menni.
az ajánlat továbbra is áll, pm-ben szívesen segítek, a melóm felében supportot abajgatok verseny szinten kína irányába
-
motoflug
őstag
válasz
AllTheBest #1436 üzenetére
MHL képes a teló?
-
AllTheBest
őstag
válasz
South Velen #1440 üzenetére
ezt az alkalmazást próbáltam én is, de nem kicsit csal...
Szóval ezekre a mért értékekre nem szabad támaszkodni
-
janaman01
addikt
válasz
#56573440 #1438 üzenetére
2 hónap alatt ez a második kinai szarom...jiayu, meizu....egyik gariztatása se indult be...a jiayué immáron kb 1 hónapja itt áll nálam..., elhiszem hogy a kinaiakat megérted, de engem is megérthetnél...
és ezzel le is zártam...nem irkálok ide többet...
americanidiot: azért irtam hogy az enyém.....céloztam ezzel arra hogy nálam valóban nem stimmel valami..
-
-
törölt tag
válasz
janaman01 #1434 üzenetére
nem. viszont egyértelműbb lenne ha látnák hogy natív fhd felbontásban egy screen recorderrel felvett videón is megvan a hiba, ez esetben simán gpu vagy annak a memóriája döglődik és nincs mese... bár ezt csak 3x tippeltem be, és pl a színátmeneteknél is perdöntőbb lenne...
az meg hogy tegnap írtál nekik este és ma délutánig nem válaszoltak, az tényleg példa nélküli kínából, főleg hogy ők dealerek, tehát vélhetően tovább is dobták az anyagot a gyártó szervizesének további elemzésre, vagy épp nyitottak egy ticketet hogy akkor most te visszakaphatnád e a lét vagy sem, vagy csak nem jutottak a 21.ei kupac végére még...
ha kell segítség fordításban, akkor pm-ben küld el hogy mit írjak hátha gyorsabbal lezárul ez a pokoljárás, mert ez a felgyújtom, elégetem, átmegyek rajta kocsival ez már...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1436 üzenetére
óóóó az enyémnek nem kell annyi..ez már akkor is melegszik ha elkezdek vele videózni mondjuk 5-10 percet..már süt az eleje illetve a hátulja a kamera résznél
de kösz a tippet , megjátszom
..nehogymá leszivassanak ezzel a telóval mást is...( akárkit is)
-
janaman01
addikt
ja és még valami..ha sokáig elhúzzák, úgy fogják visszakapni, hogy lefüstöltetem a panelt valami ütős játékkal vagy teszttel...hogy tuti ne küldjék majd el másnak.....( másnak nem kivánom hogy igy járjon....)
-
janaman01
addikt
válasz
interstart #1433 üzenetére
ezt ki se kell rakni fhd ba hogy lássa a paraszt az első másodpercben a jobb alsó sarkot és után az abból kiinduló fehér csikot...innen nem tudom mi a fenéről kell még vekengeni ez nem normális müködés...ennyi..
-
interstart
tag
válasz
janaman01 #1431 üzenetére
Szerintem ott bukott a történet, hogy garanciát vállaltak rá amikor megrendelted, hogy kicserélik a cuccot...ehelyett le akarják tudni egy jelképes összeggel, hogy nesze ne sírjál, kapsz egy csokit, utána meg ne csesztesd őket. Megértem, hogy postaköltség meg 10ezer levél naponta nekik, sok user-errorral, hogy nem működik a kütyü...stb, amúgy meg nincs semmi baja; de asszem ezen már túl vagy a videók sorozatával.
-
janaman01
addikt
sok sok videót feltöltöttem már...ha ezt pl letöltöd (23mb) és megnézed eredeti minősben, látod hogy a szinátmeneteknél igencsak nem smakkol valami...mikor váltogatja
-
janaman01
addikt
na ez jó kérdés, mert ugye az lett volna a legegyszerübb ha irnak valamit , akár azt hogy küldjem vissza a telót, és cserélik, vagy azt hogy küldjem vissza és visszaadják a pénzt, de mivel kénytelen voltam a paypalhoz fordulni, ezért tuti elhúzódik , ezért kénytelen vagyok ezt használni( mivel a jiayu gariztatása is eszméletlen döcögősen megy), úgyhogy szerintem hamarabb lszel ha megrendeled
blackrulz: hogy mi okozza a hibát azt nem tudni, de már ők is belátták hogy valami nem stimmel, és hogy attól lehet használni és kárpótolnak 15 dodóval...na jah..csak mindennnapi használatban ez már egy kissé zavaró...és valami nagyobb gebasz lehet , mert sunyi módón azért odairták hogy ha megvan a doboz , meg a teló tökéletes állapotban van akkor lehet szó cserekészülékről ha visszaküldöm, erre egyik fórumtárs segitségével válaszoltunk is hogy oké nem kell a 15 dodó , akkor legyen csere...
erre viszont már nem jött válasz...szerintem azon vakaróznak, hogy ússzák meg
Dear Janos
we have received your video again,
we have saw your video again,
for the first and second video,we found that the whole phone screen flash ,could you please tell me why the screen flash?
whether you have installed other ROM on it?
about the last video,we found that the left of the corner flashed,we have advice you to change your phone's background or wallpaper to black color,then make a screenshot to check whether the pixel still appear,please send the screenshot to us again,
normally the pixel does not affect the using of the phone,
if you can accept it,we can refund 15usd to you as compensations,
if you can not accept it,how about return it back,and then we change a new one to you?but you must confirm that there is no any damage for the phone,and the box of the phone is still intact
waiting for your reply.ezt irták.....de azt a pixel dead progit azért inditottam el hogy lássák az , amikor a szinek hirtelen váltakoznak, akkor tele van "csikózódással" átlósan egyenesen is ...érdekes itt a fórumban egyből látta mindenki miről van szó..ezek meg csak értetlenkednek...nem hülyék..csak próbálják elkerülni a garit...
-
interstart
tag
válasz
Lacika2013 #1429 üzenetére
Szia,
igen 16GB fehér változatot rendeltem egy hete, eredetileg úgy volt, hogy múlt hétre fog jönni cucc, de aztán mondták, hogy valószínűleg a héten várható hogy megérkezik hozzájuk a készlet. Keep Calm és igen...még nincs raktáron és aki rendelni akar az szerintem most tegye meg, mert ennyi előrendelés mellett szerintem vagy 10 percig ha lesz belőle előrendelés nélkül telefon. Én utánvéttel rendeltem meg...ha később sem jön, akkor lehet nekik levelet írni, törlik a megrendelést és visszautalják a pénzt. De szerintem légy türelmes, megéri várni rá
-
Lacika2013
tag
Sziasztok.
Rendelt mostanában valaki xaoimiforsale-rol?1 hete kosárban kifizetve a cucc,de még nem küldik.
Valószínű nincs raktáron -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1425 üzenetére
hát szerintem erre a legkisebb az esély a kis ferdeszemüekkel való tapasztalataim alapján de ha igy lesz megbeszéljük
ma is egyszer csak belassult mint állat...hivás nem inditható stb...restartolni kellett...néha fogja magát és eldobja a tudatát...ja és semmit nem futtatok..se face se instagram..egyedül az időkép és a gmail fut...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1423 üzenetére
a vitában is "leirtam" nekik hogy nem kell a xaros telefonjuk...én visszaküldöm nekik ( dugják fel) és pénz meg vissza... ha meg nem tudunk megegyezni akkor majd a paypal dönt...ezen nincs mit vakarózni napokig, a videókón jól látható hibás a készülék, ezek meg vakaróznak már napok óta...hogy igy meg úgy...haggyuk má...
-
janaman01
addikt
válasz
Goose-T #1421 üzenetére
mert nem válaszolnak
hová küldjem ? eddig meg kapásból irták hogy ők bizony nem látnak semmit, meg hogy ezt rakjak fel meg azt rakjak fel meg adnak 15 dollárt meg stb....idióta banda....nem fogok fél évig levelezgetni velük, vagy épp arra várni hogy mikor tartja kedvük váloszolni őkegyelmüknek...
-
janaman01
addikt
sőőt..már el is inditottam...ebben a pillanatban..mennyenek ahová gondolom...
-
janaman01
addikt
igértem hogy beszámolok a honorbuy mit reagál a levélre...
hát gyerekek , a nagy semmit....holnapig várok és inditom a vitát paypalon...
(szerintem még azon filóznak, hogy tudnák megúszni a dolgot...)
-
eladogeppc
veterán
Végre megjelent a cikkem hivatalosan is a logouton.
[link] -
robi1979
aktív tag
válasz
motoflug #1415 üzenetére
Nekem is ez a gondom, de ha bele veszem a képbe hogy tud OTG-t és ha hozzá csattintok egy 64gb-s pendriveot már nem is olyan kevés. A 32-es meg kb 65+postába jön ki, de akkor meg már ott az mi3 ami 64gb-s 76+postáért viszont az meg egy kifutó modell és állítólag a meghibásodás kb olyan ritka mint a fehér holló... de ennyiért inkább már tabletet veszek. Qrva nagy dilemma, de tény hogy az arany középút a 32gb-s m1 note lenne.
Most ilyeneket nézegetek hogy Kingzone k1s, elephone p3000s, umi hammer (nehezen törhető ami tetszik), de tény, ár/érték arányban az m1 a legszimpatikusabb.
-
RGida85
tag
Az MX5-ről egy kép. Remélem ez már valós!
Cikk:
[link] -
robi1979
aktív tag
Mindig ez a qrva várakozás. Már vagy 2 hete írtam a xiaomiforsale-nek a fehér 16gb-s vagy 32gb-s m1 note készlet ügyében, eddig semmi válasz. Van itt esetleg olyan aki úgy rendelt az elmúlt 1 hónap távlatában hogy a státusz OUT OF STOCK volt végig és mégis megkapta? A másik gondom a xiaomiforsale-el hogy nem lehet paypallal fizetni, így hogyan tudom érvényesíteni a USER PROTECT-et? Azaz így akkor disputot sem tudok nyitni sehová ha utánvéttel érkezik és ha valami gond van vele, ezek lehet pont lexarják ha válaszolni sem képesek. Esetleg tudnátok valami hasonló típust ajánlani ami hasonlóan jó ár/érték aránnyal rendelkezik mint az m1 note és minőségi? Mert már lassan 1 hónapja várakozó státuszban vagyok, válasz semmi és elegem lett a várakozásból.
Janaman-on kívül ha jól értem másnál hibátlanul szuperál a masina?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- World of Tanks - MMO
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest