Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eli577
senior tag
Van visszalepes, ranyomsz a home gombra és felhuzod.
Több emberben felmerult, hogy G3 ról érdemes-e váltani. Egyszerű a válasz : nem. Nekem a dupla sim miatt kellett, G3 jobb készülék minden téren, nem kell szépíteni. Asszonynak G3 van, úgyhogy van összehasonlítási alapom.
Viszont egy kérdés felmerult bennem. Hogyan lehet contact - ot csillagozni, favourite - té tenni? Nem tudok egyszerűen rajonni.
-
Matutitu
csendes tag
Sziasztok,
a cseh mallnál már kapható, egész elviselhető áron, ez azt jelenti, hogy hamarosan elérhet minket is? Tudtok esetleg olyan osztrák webshop-ot, üzletet, ahol már kapható lenne?
-
ropogós
tag
A "vissza nyíl" hiánya csak engem zavar?
Ha pld facebook chaten kapok több képet, megnyitom, hogy tudok visszalépni a chat felületre?
-
eladogeppc
veterán
Inkább a videó lagg érdekelne.
-
gretzky77
veterán
https://www.flickr.com/photos/93102411@N08/sets/72157651032417491/
Nem tudtam rendesen linkelni a 61-es hsz-ben rendesen van linkelve!
-
gretzky77
veterán
válasz
eladogeppc #294 üzenetére
Nálam már nincs itt a meizu,de anno linkeltem pár képet még a legelején automata beállításokkal! Azok között van 2 kép ami full sötétben készült,volt aki lehúzta de sztem simán vállalható! Videót passzolom!
-
eladogeppc
veterán
Valaki informálhatna, hogy sötétben hogy fotóz , illetve laggol-e a video ??
-
ropogós
tag
válasz
eladogeppc #289 üzenetére
Ha dual sim-es lenne, egy percig sem gondolkodnék...
-
ropogós
tag
válasz
thenameless #286 üzenetére
De néztem tesztképeket, pont azért vettem meg nyugodt szívvel.
Ki azért nem borultam.
Túlélhető a dolog, pár hónapot kibírok vele, de okulós, én ejtem a márkát. -
-
gretzky77
veterán
Hát nem tudom lehet a te készülékedben van a bibi! Nekem teljesen vállalható képeket készített! Nem fényképező ez tény de ,hogy botranyosan szar az nagyon nagyon erős túlzás szerintem! Anno ide is linkeltem képeket amiket én csináltam keress rá! Mindenféle állítgatás nélkül automatán! Botrányostól szerintem messze van!
-
ropogós
tag
Ha tudom, hogy ennyire botrányosan szar képeket készít, nem veszem meg...óriási csalódás!
Ez a teló max egy belépőszintű alsókategóriás gagyifon szintjét hozza...
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Egy kérdés.
Sötétben leesik a video fps ?Laggol ?
-
5423r
tag
Sziasztok!
Egy időre én is beálltam a táborba.
A kérdésem az volna itt a root mindenkinek működik?
Megcsináltam a meizufans oldalon (LINK) fellelhető "root bekapcsolás" metódust, mégsem kap egyik program sem root jogosultságot, még akkor sem, ha külön bekapcsolom az engedélyt.Van valami turpisság?
Köszi előre is.
-
Greg-77
aktív tag
Nekem olyan nagyon tetszik ez a telefon az utóbbi időkben nem nagyon volt ami így megfogott, de mikor a youtube-on néztem pár videót amit az m1-el csináltak lesápadtam annyira szörnyű a minősége. Kár érte.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Egy kérdés.
Sötétben leesik a video fps ?Laggol ?
-
ropogós
tag
válasz
thenameless #275 üzenetére
Igen, már késő, annyi mindent beállítottam!
(És időközben meg is oldódott)
Azt viszont nem tudom beállítani, hogy a kettes simről ha hívok, ne rejtett szám legyek...
-
ropogós
tag
Sziasztok!
Megvettem a telót, szép és jó...
Illetve még sem, és ebben kérném a segítségetek.
Valamit lehet, hogy én bénázok el.Ha ékezetes karakter akarok írni a billentyűzeten...és lenyomva tartom az adott karaktert, akkor feldobja az ékezetes opciókat...de ugrál, villog, nem tudom kiválasztani, amit szeretnék...
Telepítettem az anysoft magyar billentyűzetet...sikerült beállítani, aztán valamit töröltem, és nem tudom ujra visszatenni...(hiába állítom be, hogy az legyen az alapártelmezett) így a telón ékezetes karaktert nem tudok beállítani.
Valami ötlet?
-
-
miyu
tag
Sziasztok!
lassan hazaérek kínából. itt kinn vettem egy ilyen készüléket tegnap, kipróbálás céljából (meguntam hogy az XperiaV-met naponta 2x dugtam rá a powerbankre fotózás miatt) illetve a kellemes ára miatt.
Jövő hét hétfőn érek haza és tervezem eladni a kicsikét.
16 gigás fehér verzió, gyári fólia még rajta illetve az ajándék csomaghoz járt tokban tartottam. még csudálatos eredeti Meizu fólia illetve mindenféle hülyeség is van hozzá (kínaiak küldtek mellé ezt azt).
Hátulütője a kínai szabványos töltő, ellenben tényleg vadonat új.Gondoltam itt dobom fel mielőtt felrakom apróra.
Akit érdekel az kérem priviben írjon, max legkésőbb a jövőhéten válaszolok (ki tudja miféle netet fogok ki miután elhagyom a céget)
ja természetesen fdd-lte, illetve az itt leírt újraindulási problémát nem tapasztaltam eddig.
átvétel pedig pesten lenne megoldhatóÜdv,
miyu -
thenameless
tag
Magyarul használom.
Tudtommal nincs főzött rom, zárt bootloader miatt, de ha tévedek, valaki javítson ki. Szóval ha a fapados kinézetű (ne kövezzen meg senki pls..) CM-et akarsz akkor nem nyerő. Ezelőtt amikor csak lehetett miui-t használtam, de nem hiányzott már 1 hét után.
Akku: aktív nyomkodás 4-5 óra kijelző használattal. Vígan bírja a napot. Ha alig piszkálom egész nap, csak szinkron akkor 10-20%nál több nem nagyon megy le.
Utóbbi 2-3 évben nem volt jobb telefonom, winfóntól engem a hideg ki ráz...
Asszem' ennyiben tudok segíteni. -
David75
őstag
Heloka, úgy döntöttem kiprobálok egy kínai telefont, azt látom a fórumokon, hogy nagyon megvannak elégedve velük nagyon sokan. Legfőképp kíváncsiságból teszem épp ezért ezt az ugyan erős közép kategóriás mégis kavicsokért árult meizu-t szeretném, meg mert sok éve volt meizu mp3 lejátszóm ami nagyon jó minőségű volt. Pár kérdésem lenne a telefonnal kapcsolatban: Használja valaki angol szoftverrel? Az érdekelne hogy az angol verzió az teljesen le van fordítva vagy ott is beleakadok kínai részekbe? Ha esetleg buherálni lenne kedvem akkor rámenne cynogen vagy miui? 1 napot masszív nyomkodással azért lehoz? Fülhallgatón keresztül mik a tapasztalatok, szépen szól? A lumia 925-höz képest mindenképp fénysebesség lesz használni, de a kérdés bennem főleg az, hogy melyik idegesítőbb napi használat során. A lumia úgy, hogy azon kevesek egyike vagyok aki szereti a metri ui-t még úgy is azt mondom, hogy 7/10-es stresszt tud okozni a telefon
Az internet Explorer az 10/10. Előre is köszönöm a válaszokat
-
törölt tag
-
motoflug
őstag
Vajon egy s4-et (i9505) megérné erre lecserélni? Van amiben a note rosszabb?
-
kenny123
addikt
Hali, sziasztok!
Csak egy gyors kérdés. Mx4 és m1 note között mik a lényegesebb különbségek?
Itteni aprót nézem az árak tekintetében, a note olcsóbb az mx4-nél, ennek mi az oka? A gyengébb felbontás, meg a "gagyiműanyag" borírás?Ha valaki nem sajnálja az időt, megköszönném ha felvilágosítana.
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #257 üzenetére
Dzsízösz, hogy hasonlíthatsz egy Magyarorszégi árat egy amazonoshoz vagy aliexpresshez képest.
Azért hoztam fel példaként a két linket, hogy jelenleg még ott is drágább.Én értem hogy nem ismered a Meizu egykori csúcsmodelljét, de most azon rugózni mennyi volt itthon? Még egyszer leírom, utoljára: 200e körül nyitott Magyaroszágon, majd nagyon sokáig 150-180 körül mozgott az ára, ezért a Mall-os (eredetiként megjelölt) ár abszolút rendben van. Mert itthon ennyibe került. Igen, külföldön kevesebb volt a nyitóára is, de ez neked újdonság?
Vagy bemész a budaörsi tescóba reklamálni mert féláron van a kenyér, holott osztrákban alapból annyi?
Úgy látszik vagy nem akarod érteni amit írok, vagy pontosan érted csak szórakozol velem
-
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #255 üzenetére
Szimplán nem vagy tisztában vele (a készülékkel) vagy találgatsz?
[link] Ez 115e, ehhez dobd hozzá a hazai kötelező dolgokat és a 185 még egy óvatos ár. Mo-n bőven 200e Ft körül nyitott az MX3, később ment le az ára 160 környékére, és az MX4 megjelenéséig azt tartotta isEz nem egy Nokia 1100
-
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #252 üzenetére
Hajrá, mutass egy kínai shopot ahol ennyi
Nem magyart, kínait. Gondolom megszakértetted és a hasadra csaptál majd írtál egy okosat
Azt pedig csak úgy jelzem hogy a Szlovák Mall-on 51 000Ft-nyi euró.
motoflug: nem igaz amit mondd, ne hallgass rá, ez ennyiért ajándék. 8 mag, 2GB RAM, FHD kijelző, Flyme OS... kínában sincs ennyiért, nem tudom a fórumtárs melyik bolygón él
Viktor0610: Amazon: 316USD [link]
Aliexpressen a legolcsóbb!!! 200 EUR[link]És mindezekre még jön a Tréfa és 0 garancia.
Soroljam még?
A MALL-os akció egy raktársöprés, ezért kerül ennyibe. Ennyi a titok. És nem, soha nem került ennyibe, sehol.
-
motoflug
őstag
válasz
Viktor0610 #252 üzenetére
Ó,én meg már azt hittem ez bestbuy. (Nem vagyok képben az árával.)
-
-
blueMerle
veterán
Aki M1 Note vásárláson gondolkodik, annak érdemes megnézni az MX3-ast amit most a Mall elképesztő áron ad (a szlovákiai mall pedig még ennél is olcsóbban)
-
BalanceR
addikt
Ha esetleg valaki eladná az M1 Noteját, vagy cserélné S4re, szóljon bátran.
-
vampire17
addikt
Baratnom mondta, h volt nala random ujraindulas, eddig 3x a ket het alatt, miota megvan. ebbol 2x tolton volt, egyszer csak ugy mellette este es reggelre mar kerte a pin kodot.. Valaki tapasztalt ilyet? Mit gondoltok ez lehet hardver hiba, vagy inkabb szoftveres(remelem, mert akkor meg bizhatunk a frissitesekben)?
-
gretzky77
veterán
Na srácok ha esetleg érdekel vkit van egy eladó fehér darab,makulátlan állapotú garis! Keressetek rá én hirdetem! Semmi gondja nincs kipróbálni vettem nagyon jó készülék ajánlom mindenkinek ezt a telót,de sajna nem bírja sokáig egy teló sem nálam,szeretem cserélgetni őket! Amúgy hibátlan,megbízható készülék!
-
Majom19
tag
Ahogy olvastam romolgatni nem nagyon lehet, mivel zárt a bootloader. De csak lesz valaki olyan okos hogy eszt kikerülje.
Flyme-alapú lehetséges, mivel új hardver valószínű, hogy meg is kapja.
Csak az aggaszt, hogy egyszer elfüstöl eddig a max 64°C-volt. Clean master alapján.
-
gretzky77
veterán
válasz
thenameless #242 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek én is több érdekességet találtam benne,gondoltam megkérdezem! Amúgy szerintetek várható lolli alapú frissítés vmikor?
-
gretzky77
veterán
Szerintetek!?
[link] -
janaman01
addikt
a flyme os ben hogy lehet elérni a fejlesztői lehetőségeket ? felraktam a jiayura egy flyme os t , de a buildra hiába kattintgatok
-
gretzky77
veterán
válasz
Atomcsirke #234 üzenetére
Mit takar ez a nyűg,mert én most kipróbáltam és nincs gond mutatja rendesen a pozicíómat!
-
Atomcsirke
aktív tag
A szintén MT6752-es Lenov P70 topicjában jelezték, hogy wazze... izé, Waze-nyűgök vannak, azaz a progi nem kompatibilis az új SoC GPS-ével. Az m1 Note-nál szintén felmerült ez a hiba, vagy esetleg, más navi-programokkal kapcsolatos nyűg?
-
Majom19
tag
Most nézem, ha belemegyek a névjegyekbe akkor ott van a helyi és a google névjegyek, amiben semmi...
Nos az elöző telefonomon ki volt kapcsolva a szinkronizálás, hiába adtam a google fiokomhoz a számokat azokat nem mentette el. Lehez ez volt a baj. -
jeni
félisten
-
gretzky77
veterán
-
Greg-77
aktív tag
Az MX 4-nél olvastam, hogy nem lehet a hívószám elküldést állítani. Itt is van ilyen hiba? Többen is írták újra kelett indítani a készüléket. Erre miért volt szükség? Másnak sem sikerült a google névjegyeket szinkronizálni? Gondolkozom a m1 note vásárlásán, de még nem tudom, van más jelöltem is. Sok dolog tetszik benne, de a negatívumok érdekelnek leginkább. Tudom, hogy ennyi pènzèrt nagyon jó vètel. A garancia ami még kérdéses számomra.
-
karmatt
csendes tag
válasz
thenameless #175 üzenetére
Sajnos a kurzor bug az MX4-nél is jelen van. Nem csak swiftkey-nél, hanem jópár bill. - nél :-(
Írni kéne a supportnak... -
Majom19
tag
Nekem szuper minden, iletve a gé nem ismeri fel, ismerősömnek gépe win 8.1-alatt simán felismerte.
Nekem nem volt fagyás, se újraindítás, mióta megvan.
A proci az fűt rendesen.Kijelző összeszedett pár alig látható hajszálkarcot.
Google névjegyeket nem tudtam szinkronizálni.
-
vampire17
addikt
válasz
gretzky77 #223 üzenetére
En is aktivaltam asszonynal a tarhelyet
nalatok mi a helyzet a teloval?Valami hiba? nalunk egyszer volt, h nem eledt fel ebreszteskor a kijelzo, illetve egyszer ujra kellett inditani.
Mas meg nem volt. Azert egy frissites nem lenne rossz
De ugy latom a Meizunal nem kapkodjak el...
Miui ebbol a szempontbol bejovosebb.
-
janaman01
addikt
jiayu s3 ra is kiadták a fözött flyme os t, csak a 4g nem müködik, illetve az értesitő led...hol van ebben a rendszerben a modem rész , lehet ha átraknám a gyáriból..akkor menne
-
gretzky77
veterán
Sziasztok nagy a csend! Nem tudom,hány embernek van ilyen telója,de ma jöttem rá,hogy van benne egy Flyme fiók! Gondoltam miért ne! Csináltam egyet semmi extra nem kell hozzá! Majd bementem a beállítások menü alatt és vigyorogva észleltem,hogy ahol írja a felhasznált tárhelyet ott az fogadott,hogy 80mb az 1 TB-ból! Bizony bizony 1 TB!
-
vlevi
nagyúr
válasz
thenameless #220 üzenetére
-
thenameless
tag
válasz
thenameless #219 üzenetére
akinek ilyen jellegű hasfájása van annak ajánlom a SpeedDial alkalmazást, ez a legegyszerűbb és korrektebb amit találtam. Progit megnyitod és amiről kell azonnali hívás ikon azt kijelölöd, és kész.
-
csongi
veterán
válasz
thenameless #215 üzenetére
Minialkalmazas vagy widget formajaban nem tudsz kitenni nevjegyet?
-
gretzky77
veterán
válasz
thenameless #213 üzenetére
Szia igaz én nova launchert használok, de abban kirakható!
-
thenameless
tag
sikerült már valakinek azonnali hívás parancs ikont kitenni?
-
csongi
veterán
Igen, elírtam a típus számot, de már nem volt időm javítani.
"Rockchipes, rk3188-as táblagépem, és a háttérfolyamatok,....."
Eladtam, nem bírta az ideg rendszeremDöccenések? Melyik középkategóriásba nincsenek döccenések?
Akik ezzel érvelnek, azoknak fogalmuk sincs az egészről....
Nem rád gondoltam.
-
Gaga_30
tag
-
blueMerle
veterán
A SAR érték teljesen változó, elsősorban a legközelebbi adótorony távolságától függ. Ha távol laksz a legközelebbi toronytól, annyira kurvára mindegy milyen SAR értékű a telefonod mert valszeg úgyis maximális kakón fogja égetni az agysejtjeid ( ha halkan beszélsz hallod ahogy serceg, sikít...
), ha pedig egy nagyobb városban akkor az a bizonyos tikkelés a jobb szemeden csak 5-10 év múlva fog előjönni
Szóval no para.
-
Gaga_30
tag
SAR értékeket talált valaki valahol? Vagy azt ma már nem divat megnézegetni? Egy tesztben azért elvárnám, hogy ott legyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest