- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandisk0224
csendes tag
A wifi miatt nem toltotte le... Elmentem tesomhoz.. Azonnal le tudta tolteni. Uh istene
-
kidnou
őstag
válasz
bandisk0224 #3897 üzenetére
Formázd az egész sd-t és úgy csinálj egy tiszta telepítést. Nekem is volt régebben a sok frissítéstől bugom , mióta megcsináltam minden rendesen megy
-
Adamis
őstag
válasz
bandisk0224 #3895 üzenetére
Nekem a stabil van fent. Lehet, hogy bug...
-
stadi1995
csendes tag
valaki kicsit hosszabban kifejtené nekem hogy hogyan tudok egy frissebb romot rávarázsolni az m1 note-omra? előre is köszönöm
-
monti0222w
addikt
válasz
bandisk0224 #3890 üzenetére
Nem, nincsen, mert nem akarta az asszony, pedig az akkori rommal még magyar volt a telefon nyelve, könnyebben meg tudtam volna csinálni akkor. Angolban nem jeleskedem, szavakat ismerek csak.
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
monti0222w #3889 üzenetére
Rootolva van a készülék?! Mert root nélkül nem fog menni!
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, próbáltam az asszony mobilját magyarítani a Morelocale progival, de nem jutottam vele sokra, mi lehet a gond? 5.1 droid van fent, Flyme 5.1.3 0A, ha ez ad nektek valami táppontot mi lehet a gond. Köszi előre is.
-
stadi1995
csendes tag
válasz
bandisk0224 #3886 üzenetére
sajnos egyiket se tudom frissiteni szval megvagyok lőve :c
-
stadi1995
csendes tag
üdv érdekelne hogy hogyan tudnám a meizu m1 note-ot rootolni? remegyek h rendszergazdai jogot kérek rebootol a telefon de a helyzet változatlan úgyanis az adb shell azt mondja nincs root jogom előre is köszönöm
-
Adamis
őstag
válasz
Falatkable #3881 üzenetére
Tedd újra a rendszert! Melyiket pakoltad fel?
-
Falatkable
csendes tag
Én most nagyon ráb*sztam. Frissites utan beragadt a viber, instagram, idegesito volt, wipe data-t hasznaltam en is. Nem kellett volna
a felulrol lehuzhato notification bar nem hasznalhato, az alulrol huzigalhato futo appok nem megy, uzeneteimet nem tudom megnyitni, whatsapp es viber nulla. Valami javaslat?
-
Goose-T
veterán
Másnál is összefosta magát a Security app a legújabb, 5.6.3.8-as béta verzióval? Nem mintha hiányozna, csak fura. Ha elindítom, megjelenik egy pillanatra a zöld-fehér képernyő, aztán ki is lép mindenféle hibaüzenet nélkül. Nem működik az adatforgalom-számoló widget sem így, mert az is onnan venné az adatot.
-
NNG
csendes tag
Mióta az alap rendszert frissítettem 5.1.3.0A-ra az automatikus fényerő állítás nem jó. Régen szép folyamatosan állította, most meg sokszor észre sem veszi, hogy állítani kéne, aztán egy nagy lépésben változtatja a fényerőt. Néha akkor is állítgatja amikor nem is változtak a fényviszonyok. Manuális fényerőn pedig sokkal sötétebb mint korábban. Más is tapasztalt ilyet? Van rá valami megoldás?
-
zero977
tag
Tegnap kijött megint egy új frissítés 5.6.3.8 beta, azóta nagyon halk, alig hallom amit beszélnek.
Fülhallgatón jó és kihangosítva is jó.
Találkozott vki ilyen hibával? -
Adamis
őstag
Akkor tudom ajánlani a Flyme.cn oldalt, ahol megtalálod a legfrissebb rendszert. Letöltöd, felmásolod a telefon gyökérkönyvtárába, majd a fájlkezelőben rányomsz erre a fájlra. Itt újraindul, frissít, te pedig örülsz.
Innen töltsd: http://www.flyme.cn/firmwarelist-8.htmlSzerk.: azt nem írtam, hogy előtte biztonsági mentést csinálj! Az egész belső tárhelyről akár, hogy el ne vesszen semmi...
-
bigapu
tag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni,hogy az mitől lehet,hogyha hív egy telefonban nem szereplő szám,akkor azt írja ki,hogy a tárcsázó működése leállt.gyakorlatilag nem tudnak hívni,csak a telwfonban szereplők. köszi a segítséget.
(Meizu M1 Note)
-
iamdoki
tag
válasz
iamdoki #3851 üzenetére
Nos, pár hét használat után észrevettem pár apró bugot.
-A gyári böngésző néha beakad 10-15 másodpercre, szerencsére ritkán csinálja.
-A lassított felvétel kicsit sötét.
-Ha sok program fut a háttérben, és a home gombbal visszatérek a kezdőképernyőre, olyan, mint ha hot rebootolna a készülék, 2-3 másodpercig a Flyme logo forog, aztán minden okés.Ezeken kívül nem tapasztaltam semmi más bugot. Szerintem így is bőven az egyik legjobb készülék és rendszer, amit valaha használtam, pedig járt a kezeim közt jópár készülék.
-
Kowi84
aktív tag
Sziasztok!
Melyik az a rom amit ajánlani tudnátok? Valami ezer éves rom van rajt 4.x.x.x már vagy 1 éve. Legyen rajta magyar nyelv, és a lehető legkevesebb hibát tartalmazza.
-
bigapu
tag
maradok ennél ami van. köszi mindent
-
bigapu
tag
ez szerintetek jó? és van magyar nyelv?
-
Goose-T
veterán
Ha rootolva van, akkor azért. Akkor csak kézzel tudod telepíteni a frissítést, ami nem ördöngösség: letöltöd az update.zip-et a Flyme oldaláról, felmásolod a telefon gyökérkönyvtárába, kikapcsolod, bekapcsolod recovery módban (bekapcs + hangerő fel gombok egyszerre nyomása hosszan), aztán rányomsz a Start update gombra. Ha Flyme 4.5-re vagy 5-re frisítenél, akkor a Clear data opciót is be kell pipálnod.
-
bigapu
tag
sziasztok,tudnátok abban segíteni,hogy miért nem frissül a telóm ha a frissítésre kattintok? vmit be kell még kapcsolni? 4.2.0.5A van rajta,Wifi ok.de mindíg azt írja,hogy ez a verzió a legfrisebb. köszi
-
kidnou
őstag
válasz
monti0222w #3830 üzenetére
Semmi köze hozzá szerintem. A lakat mindössze annyi, hogy nem engedi kilőni a memóriából. Valami más tarthaja ébren. Powerampot használok, ott legalábbis nincs ilyen gond
-
kidnou
őstag
válasz
monti0222w #3828 üzenetére
Engedélyezted hogy memóriában maradjon?
-
monti0222w
addikt
válasz
monti0222w #3812 üzenetére
Sziasztok, bármit próbálok akár a rádióval, akár a zene lejátszóval ugyanúgy leáll pár perc múlva, nem értem.
Amivel jött rom, meg utána pár frissítéssel jó volt, folyamatosan mentek ezek az alkalmazások, most meg nem. Valami ötletetek van?
-
arfer
senior tag
válasz
solmilolmi #3826 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom!
-
natë
nagyúr
Visszatérnék Meizu-ra Windows platformról, melyiket érdemes vennem, az m1 note-ot vagy az m2-t? A fényes hátlap ami kicsit elrettent az m1-től, viszont jobbnak tűnik a kemerája (nekem fontos), s a fizikai gomb sem nyert meg magának.
-
NNG
csendes tag
Flyme 5.1.3.0A rendszerben hol lehet rootolni? Ebben az új settings-ben nem találom :S
-
arfer
senior tag
Valaki meg tudná mondani, hogy OTG pendrive csatlakoztatása után hová mountolja azt? A saját Dokumentumkezelőjében látom a file-okat, de pl. a Total Commanderben már nem találom, pedig az számomra sokkal használhatóbb filemanager...
-
Falatkable
csendes tag
Valaki segitsen nekem abban, hogy a chatfejeket messengerben hogy tudom elovarazsolni. A telefon ugy erzi, hogy megjelentek, kapom az ertesitest, de egyszeruen nem ugrik fel beszelgetes, bar kesobb olvasottnak jeloli a programban. Valakinek valami otlet?
-
kidnou
őstag
válasz
bandisk0224 #3813 üzenetére
Kilövi a rendszer. Kezdő képernyőn húzd fel az ujjad alulról akkor feljön a használt appok listája ott kb2 másodpercig bökj rá akkor lesz rajt egy lakat. Utána már nem lép ki
-
Adamis
őstag
válasz
bandisk0224 #3813 üzenetére
Védett alkalmazás? Nem lehet, hogy kilövi a rendszer?
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
monti0222w #3812 üzenetére
Furcsa módon nekem néha a poweramp lép ki magától.. A sima zenelejátszó nem.. De még nem mentem bele még mélyebben ebbe a dologba, viszont már kíváncsivá tett
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, egy kérdésem lenne, nálatok, már aki használ online rádiót annak folyamatosan működik? Az a szitu, hogy az asszonynak van fel telepítve pár rádió app, és kb. 5-6 perc hallgatás után kikapcsol + a zene lejátszó is ezt produkálja fülessel és anélkül is! Vagy, ha valaki ebben tudna valaki segíteni, hogy miért kapcsol ki megköszönném.
-
namilegyen
tag
Új béta. A changelogot még nem találtam meg csak tyúklábas nyelven.
-
Adamis
őstag
A mostani hozzászólásom nem szoftveres, hanem hardveres:
Anno elpattant a kijelzőm, és azt ajánlották nekem itt is, hogy frame-mel rendeljem az új kijelzőt, mert a másikat a régiről szenvedés leszedni. Meg is rendeltem így, be is pattintottam a helyére, de azóta éreztem, hogy valami nem stimmel. A kijelző kiállt ugyanis a telefon házának síkjából és érezhetően akadályt jelentett a kényelmes használatnak.
Valamelyik nap már annyira kiállt, de nem csak oldalt, hanem már felül is, hogy gondoltam, szétszedem, és meglesem, hogy mi a baj. Ekkor jött a meglepi. A frame úgy, ahogy van, elengedte a kijelzőpanelt! Ekkor láttam, hogy olyat, hogy kétoldalú ragasztó, nem látott ez a változat, hanem csak egy-két pötty "ragasztó fogta egymáshoz a két részt. Bevillant, hogy még megvan a régi frame, amit csak leoperáltam a régi kijelzőről, és itt kezdtem el áldani az eszemet, hogy nem dobtam ki annak idején. Mert az újról, ha már úgyis lötyögött, gondoltam leszedem és újraragasztom. De mikor a két frame egymás mellé került, kiderült, hogy csak kb egyeznek meg. Nagyjából ott van minden, ahol kellene, de differencia van a kettő között, mégpedig akár mm-ek! Ez egy ilyen kütyü esetében nagy baj!
Mert ezért nem fogta rendesen le a házhoz a kijelzőt, ezért lehetett, hogy szépen lassan elvált a kettő egymástól. Fogtam ezért a régi frame-t, átcsiszoltam óvatosan, körömlakklemosóval letisztítottam, pálmatexel bekentem mind a két részt, majd pár perc várakozás után összefogtam őket. Száradás után visszapattintottam a helyére, becsavaroztam, ahol kell és lás csodát, ismét passzentosan ül a helyén!
Konklúzió: ha vesztek új kijelzőt, nézzétek meg, hogy rendben ül-e a helyén! Ha nem, nézzétek meg a differenciát a két frame között és ha eltérés van, nyugodtam álljatok neki kicserélni, mert az originál utángyártott panelhez csak néhány apró ponton szorul oda, már ha...
-
namilegyen
tag
A dialerrel meg a contacts a bűnös. Más playes működik rendesen.
-
Goose-T
veterán
válasz
namilegyen #3806 üzenetére
Megnéztem, nekem tegnap szinkronizált utoljára. Kikapcsoltam, bekapcsoltam, és tényleg rossz lett, el is tűntek a kontakjaim. Párszor ki-bekapcsoltam, buzeráltam a naptár beállításait (ki-bekapcsoltam a gmailes fiókom naptárbejegyzéseinek a megjelenítését), és egyszer csak jó lett. Érdekes.
-
Goose-T
veterán
Amúgy valakinek sikerült már gördülő háttérképet beállítani Flyme 5-ön a kezdőképernyőre? Csak én nem találok valami, vagy tényleg eltűnt ez a feature? A beépített háttérkép-választóban csak fix háttérképek vannak, még a letölthetőek között is. Ha külső programmal állítok be gördülő háttérképet, akkor is fix lesz.
-
kidnou
őstag
válasz
namilegyen #3802 üzenetére
nálam rendesen megy
-
Goose-T
veterán
válasz
namilegyen #3802 üzenetére
Nálam megy mindenféle sync, pedig hat fiók van bekötve (egy Facebook, három Gmail, egy Yahoo és egy saját szerveres email).
-
namilegyen
tag
Az 5.6.2.1 bétában nem megy a google contact sync nálam. Elég idegesítő. Várjatok a felrakásával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows 10
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest