Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Yettel topik
- Így változhat a Xiaomi 16 dizájnja
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ginola
addikt
Sziasztok.
Ilyen telefon is szóba került vásárlásnál.
Milyen bosszantó hibái vannak? Fontos a jó hangminőség, ill. a ropogásmentes összeszerelés. -
janaman01
addikt
ugyan ezt irta a honorbuy is..
we have saw your picture,but we want to know more details,
does the pixel appear only appear when you watch video/movies?
whether it will appear when you use other functions?
please kindly back up your date,
then restore factory settings to try,the step is;setting- about phone -store -wipe date to try,
if still can not solve,please kindly send a video to feedback your problem to us,
we will provide your video to our technician to check and then provide solution for your,
you an upload the video to droxbpx,then send a link to us.
regards! -
janaman01
addikt
most a telefonból nyomtam egy visszaállitást , nem recoveryből kinai alkalmazások fent ( pedig A s romot ir ) illetve gugli úgy ahogy van eltűnt eheheh nah ez furi....
-
janaman01
addikt
öö az még nem volt, most az recovery ből kell ennél ? illetve a dobozon U s rommal jelölik , de már az A s rom volt rajta....most beleléptem recoverybe és ott nyomtam egy resetet kiváncsi leszek akkor most melyik rom jelentkezik be
szerk : ugyanaz a frissitett A s rom jön elő csak minden beállitásomat törölt kb ennyi.., nah felrakom az U s romot..hátha, de mondom most nálam se csinálja...lehet befolyásolja az akku töltöttségi szintje? bár ezt kétlem.., de majd este kiderül
-
janaman01
addikt
még agyalok.....mi változott tegnap óta..most nem a bal fölső illetve jobb alsó fehér kis pixeleken, hanem a filmben azok a brutál nagyokon....tegnaphoz képest annyi változott hogy most az akku kb 70 százalékon van, tegnap meg 15 körül volt...illetve már 10 alatt mikor néztem..szerintetek ez befolyásoló tényező lehet...na estig lemeritem és megnézem akkor is..mert ez már lassan kezd paranormális jelenség lenni hogy most meg nem csinálja...( a kis fehér pixelek attól megvannak..) érdemes 1080 ba és full képernyőn nézni kb az 5 mp ben mivel fektete van bal alsó sarokban felvillan egy pillanatra..
-
janaman01
addikt
itt a videó, kb a 3. perctől ahogy ugye a kocsiban beszélgetnek....
viszont most irt a honorbuy tegyek fel videót róla, bekészültem stb, most meg az istennek nem csinálja, csaka kis fehér pixelek jönnek elő hol bal felül , holjobb alsó sarok , hol egyszerre egy pillanatra...hát nem értem komolyan mondom, most mi a francot csináljak? -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1186 üzenetére
tegnap má idegemben majdnem szétkaptam, de nem csavarhúzóval hanem a fenyő asztal sarkával...a párom fogott vissza
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1184 üzenetére
ehh ezt nem is tudtam..sajnos nincs még tapasztalatom a gariztatásban, vagy inkább szerencsére, akkor inditsak vitát a paypalon ? vagy mit csináljak szerinted,?
szerk nade ez a bal sarokban felbukkanó 4 pilács nem hiszem hogy szoftveres?
-
South Velen
addikt
válasz
janaman01 #1166 üzenetére
Ezt már máshol is olvastam, hogy az honorbuy szarik a vásárlókra, tehát ott kb nincs garancia.
Még szerencse, hogy a PP véd, bár én biztos minden publikus fronton elmesélném a sztorit róluk.
Persze ha szoftveres hiba, akkor nem garanciális eset, márpedig nem elképzelhetetlen, hogy a Meizunál szoftveres hiba legyen. Full triviális dolgokat nem bírnak hónapok óta javítani...
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1182 üzenetére
oké most feltöltök egy videót hogy mit is kellene néznetek, igazából az mx playerel is ugyanaz a helyzet, illetve a gyári lejátszóval is ez a helyzet...egy egy pillanatra bukkanak fel ( elfektetve függölegesen ezek a pixelcsikok , illetve ha álló helyzetben van a teló akkor meg vizszintesen...tehát mindig egy irányban...
ja 05 U A van fent azaz a legfrisebb
itt egy kép a videót megállitva
illetve itt a link ahol megnézheted mire is kellene odafigyelni, és mindjárt töltöm magát a filmet is, az elején amikor a kocsiban beszélgetnek, akkor jön elő ez a probléma inkább, de máshol is -
janaman01
addikt
Ja és youtube on is ha leveszem a lejátszás felbontását 720 ról kisebbre , már ott is elkezdi a klipp alján tetején , és mondom főleg nem szines hanem inkább fekete szürkés tartalomnál...
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1176 üzenetére
Huuu azt nagyon megköszönném d.u feltolom a filmet ..( sorozat egy része) h264 23 fps, mpg4, valami 720 x 404 azthiszem, és főleg a sötétebb jeleneteknél csinálja köszi elöre is !! Supernatural 10. Évad 18. Rész egyébént
de bármely ilyen jellegűnél előjön illetve mondom a bal felső sarokban, de már a jobb alsóban is elkezdet és ráadásul egyszerre ...néha egy egy pillanatra felbukkan 4 fehér pixel fekete h@ttérnél , nem tudom ez számit e valamit....marha nehéz lesz ezt igy gariztatni ugyanis nem mindig csinálja...lehet visszaküldöm, ott nem csinálja...azt nagy ivben tojnak a fejemre...és azt hiszik hülye vagyok...
-
motoflug
őstag
válasz
cinemazealot #1178 üzenetére
Persze, én most csak általánosságban írtam. Azért ha tényleg 2 hetente jönnek frissítések (valaki erősítsen meg), akkor szerintem adnak a felhasználói visszajelzésekre.
-
cinemazealot
addikt
válasz
motoflug #1177 üzenetére
Dehogynem, de egyelőre azt lenne jó tudni, hogy pontosan hogyan rekonstruálható a jelenség, hogy ők is meg tudják vizsgálni. Momentán valakinél előjön, valakinél nem, így ezt nem lehet eléjük tenni, csak ha már találkoztak hasonló megkereséssel és esetleg már meg is van rá a gyógyír.
-
motoflug
őstag
válasz
cinemazealot #1176 üzenetére
Egyébként a szoftveres gondokról nem lenne érdemes írni a Meizu-nak? Hátha figyelembe veszik és javítják, bár lehet rózsaszín ködben élek.
-
cinemazealot
addikt
-
cinemazealot
addikt
válasz
janaman01 #1173 üzenetére
Szerintem ezt tapasztaltam én is nemrég, de most mintha nem látnám. Szerintem eseti és valószínűleg szoftveres hiba lesz. Nem hinném, hogy garanciális problémaként fogják kezelni, inkább fogják azt mondani, hogy használd a feltelepített videólejátszót az általa meghatározott formátumokkal.
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1171 üzenetére
Átálitottam , de úgy is kaka....nekem honorbuy mégcsak nem is válaszol
-
janaman01
addikt
na erre varrjatok gombot, ha feldugom töltőre, akkor meg nem csinálja....ötlet ?
-
janaman01
addikt
Hát gyerekek..valami baj csak van a kijelzőmmel
érdekes mert pl youtube on nem csinálja ha ott nézek filmet, viszont a saját videó, vagy az mx playerben elinditva egy avi t főleg a sötét jeleneteknél össze vissza véletlenszerüen függőleges pixelcsikok villanak fel egy egy pillanatra...leginkább piros fehér szinben....ehhh hát nem tudom hogy fogom gariztatni de inditok pay palon egy vitát , még hál istennek védve vagyok mert ezek a rohadékok(honorbuy) egy hete nem válaszolt semmit...
-
Unsign
tag
Sziasztok
Viberben nem jelennek meg kontaktok és nem is tudok hozzaadni. Mi lehet a gond?
-
-
cinemazealot
addikt
Ma megjött a szilikon hátlap (pontosan 2 hete rendeltem), sokat segít a készülék foghatóságán, csússzósságán. Itt-ott picit sorjás ugyan, és az alján lévő lukak sincsenek tökéletesen pontosan a helyükön, de passzentos és a célnak tökéletesen megfelel. Azt a ~430 Ft-ot pedig bőven megéri.
-
Goose-T
veterán
válasz
janaman01 #1156 üzenetére
Gondolom mert egyrészt ez a legolcsóbb telefonja a Meizunak, nincs akkora haszonkulcsa, mint a többinek, így alacsonyabb prioritással fejlesztenek rá. Másrészt hardveresen is jelentősen eltér a többi Meizutól, valószínűleg nem annyira kiforrott még a kódbázisuk rá, mint a többi modellhez.
Szerk.: te keveset fizetsz, az MX4 tulajok sokat, nyilván őket részesítik előnyben. Ennyire egyszerű.
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
Nem rossz
pedig nyáron jön az f1 re is a gyari lalipop
, most opvastam a jiayu ra is kijön pár héten belül, nem értem a meizu m1 et miért "hanyagolják".....nyilván erre is iijön majd valamikor, kérdés hogy egyes telókon hogy fog szuperálni...pl a thl6 ok megszivták mert a lolin a play szolgaltatás bexarik náluk...flashalhetik a régi romot...meizunál ez érdekes mert ugye flashelni nem tudunk...mindenképp meg kell várni a tapasztalatokat..mert ha egyszer felment , lehet nincs visszaút...
-
bg2001
csendes tag
Sziasztok!
Meizu note1-em van és nem tudom elő hozni a
a firmware-t. Ha a hangerő le és a bekapcsoló
gombot nyomom akkor a jobb sarokban
ez jelenik meg =>FIRMWAER MENU...
nagyon apró betűvel. Ezenkívül semmi nem történik. Lehet hogy keveset vártam (kb. 2 percet)? -
janaman01
addikt
Szebb a képernyő , jobb a hangszóró, mind előlapi, mind hátlapi, jobb videókat csinál a coolpad főleg este, jobb a rendszeroptimalizálás, gyorsaságban nem fogsz észrevenni különbséget, talán a gps ben , több holdat lát a meizu, nyilván ugye ez már tudja a glonast, a nagyobb kijelző szokható olyannyira hogy már nem nagyon kellene 5 colos, ugye a meizu tudja a 4g t imitt amott az országban de a B20 freki (800) hiánya miatt elég kevés helyen...
Igazából akkor lehetne jól összehasonlitani ha már a meizura kijött volna lalipop, mert szerintem akkor fognak beindulni ezek a mostani vasak igazán, tehát hiába a 64 bites proci ha a rendszer nem használja ki....várok már én is lalipopot akár a meizura, akár a jiayura...kiváncsi vagyok már én is.... -
motoflug
őstag
Írtam a xiaomiforsale-nek, nem igazán akaródzik válaszolni. 32-es kellene, azon 'férek' el kényelmesen. Nektek mennyi idő alatt válaszoltak? Más opció van esetleg eu-s forrásból?
-
AllTheBest
őstag
Én a bass booster pro-val szoktam zenét hallgatni és teljesen elégedett vagyok vele. Az más kérdés, hogy a fejhallgatómhoz már kevés a telefonom, de hát eddig egyik telefonom se tudta teljesen kihajtani
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1139 üzenetére
Tudom hogy jól szól
ezt nem vitatom! És persze a fülesen is sok múlik, igaz nem piston füles hanem egy lenovo, de az is szépen szól
Ami még eszembe jutott ha ez számit...a meizu sokkal hamarabb feltöltődik 0 ról 100 ra mint a jiayu...ha esetleg ez számit valakinek... -
janaman01
addikt
válasz
#71562240 #1136 üzenetére
Nos kb egyforma lehet, de mintha a jiayué egy picit másabb lenne talán jobb a dinamikája szebb a mély..de holnap ra tuti biztosat mondok, igazából engem még az se érdekelne már de nekem a meizu sokszor meg meg akad görgetéskor ( névjegyek stb) és ez engem zavar, a jiayu tök simán megy...nyilván ez szoftveres és lehet mire kész a jiayu, addigra kijön vagy 3 frissités a meizuhoz
,
Visszatérve tényleg nem akarok hülyeséget mondani, de holnap meghallgatok vagy 3 féle zenét mindkettőn fülessel!Erik : hajaj coolpad f1 ről váltasz? Nos én azt hajtottam fél évig...csalódni fogsz....
Ha lenne coolpad f1 ami tudja a 4g t , akkor tuti azt venném, nálam az az etalon abban az árkategóriában... -
törölt tag
válasz
janaman01 #1128 üzenetére
Köszi. A Jiayu kamerahátránya nekem is kevésbé döntő szempont, mert fényképezőgéppel fényképezek.
Persze, fej-/fülhallgatón érdekelne a hangminőség, zenehallgatásilag! A Meizu hangminőségét tegnap próbálgattam is a PingDigitalnál, de az S3-at elfelejtettem meghallgatni, mert akkor még csak az M1 Note volt az érdeklődésem homlokterében, részben a tőle várt jó hangminőség miatt (nem véletlenül volt már egy-két Meizu médialejátszóm korábban). Csakhogy közben az M1 Note eleve diszkvalifikálta magát nálam egy-két ma kiderült hibája miatt (nem bővíthető, nincs rádiója...), ezért érdekelne, a tapasztalatod az S3 fej-/fülhallgatós hangminőségéről az M1 Note-hoz viszonyítva. Persze igyekszem majd meghallgatni is, mert nálam alapszempont a zenehallgatási hangminőség. Köszi előre is, ha tudsz erről egy-két tapasztalatot mondani.
-
rasky
senior tag
válasz
eladogeppc #1131 üzenetére
Azért nem mernek gyárilag nagyobb hangerőt adni a médiának, mert így is küszködik...külső fórumokon is említik.
-
erik88
aktív tag
Köszönöm Mindenkinek
Amúgy Coolpad F1-ről váltokaz már jó ha 6-7 órát is írtatok. a Coolpad 5-6 között volt de inkább csak 5 már , mert régi akku volt már benne...
-
AllTheBest
őstag
válasz
eladogeppc #1131 üzenetére
A minőségbeli hátrány nagy hangerőn jön elő, bár ez engem nem érint, mert vagy fülessel vagy külső hangszóróval hallgatok zenét/nézek videót
-
janaman01
addikt
válasz
#71562240 #1123 üzenetére
Marmint füles vagy a h@tsó hangszóró..? Még megvan a jiayu is várom hogy kész legyen
mivel nekem fontosabb a 4G b20 tudása mint a kamera , valszeg a jiayu....
Viszont a meizu kamerája tényleg jobb mint a jiayu é..ma is kellet képeket lőnöm munkával kapcsolatban és marha jó képeket lő megfelelő fényviszonyok mellett... -
erik88
aktív tag
válasz
AllTheBest #1125 üzenetére
Köszönöm szépen
akkor tehát jó a a telefon
a másik kérdésem: Kamera milyen ?
ja meg, hogy akku időre mennyire veszélyes ? -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !Emelkedő csengőhangot hogy a francba lehet kikapcsolni ?Szétidegel....
Most kerestem rá.... hát nem gondoltam hogy szerkesztgetni kell. -
erik88
aktív tag
sziasztok
Csütörtökön én is tulajdonosa leszek ennek a kínai telefonnak
Annyi kérdésem lenne, hogy mik az első lépések amiket megcsinálhatnék, hogy használhatóbb legyen a telefon....Pl: root, valamilyen alkalmazás amit érdemes eltávolítani vagy valami hasonlóra gondolok
Köszönöm előre is
Üdv Erik -
törölt tag
válasz
janaman01 #1122 üzenetére
Utólag szerkesztettem is, hogy a tesztben eleve a bővíthetőség hiányából indulnak ki, csak a specifikáció írja ezt a SIM2-es bővíthetőséget.
Te visszatérnél az M1 Note-hoz képest a Jiayu S3-ra? A kettő egymáshoz képesti (zenehallgatási) hangminőségéről mondjál légyszíves valamit!
-
janaman01
addikt
válasz
#71562240 #1121 üzenetére
Hivószám kijelzés már marha egyszerű, engedélyezed a szolgáltatónál, illetve ha már megvan, akkor letiltod, majd mégegyszer engedélyezed, szerintem a 2. Sim nem tudja a micro sd t hisz nem is olyan a kialakitása..szerintem azt meg senki nem kockáztatja meg hogy heragad a micro...akkor lehet szétszedni az egészet...szóvalbszerintem baromságokat irtak.
-
törölt tag
Még nem olvastam az egész topikot végig, elnézést ha túlhaladottat kérdezek.
- Ha jól értem, a 2-es SIM foglalat esetében nem működik a hívószámunk kijelzése. Jól értem? Illetve javította-e már ezt valami frissítés? - mármint a gyári FlymeOS-en.
- A GSMArena szerint a 2-es SIM foglalat fogad microSD kártyát, tehát eszerint bővíthető memóriával a készülék. Úgy látom, itt ezt még senki se próbálta. Jól látom? (Szerk.: A specifikációnál írják, hogy fogadja a microSD-t a 2-es SIM, de a teszt abból indul ki, hogy nem bővíthető.)
-
purpledonkey
tag
válasz
eladogeppc #1119 üzenetére
Jól lett a cikk, gratula!
-
eladogeppc
veterán
válasz
AllTheBest #1118 üzenetére
Akkor rakjam át Blog módba ? Ott hogy találnak akkor rá ?
Elvileg itt már olvashatjátok. Szerintem még jócskán van mit fejlődnöm.
Meizu M1 Note vs Lenovo K3 Note
SZERK: Mehet vélemény majd a Blogba, aki gondolja hogy megosztja velem a véleményét....
-
AllTheBest
őstag
válasz
eladogeppc #1116 üzenetére
Ez bizony idő
akár hetekbe is telhet
Pedig már én is szívesen elolvastam volna
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1116 üzenetére
Hát ez jó kérdés, szerintem a blog hamarabb ment volna
-
janaman01
addikt
Ja majd el felejtettem a meizunak a hátsó hangszórója gyatra, a jiayunak meg a beszédhangszórója...egymáshoz képest..szóval lehet válogatni, a meizu képernyőszinhőmérséklete meleg, a jiayué hideg..illetve élénkebbek a szinek rajta...de ha valami konkrét dolog érdekel kérdezz nyugodtan meg tudom nézni...
-
janaman01
addikt
válasz
kocsisdavid5 #1112 üzenetére
Nekem mindkettő van
..meizu kamerában jobb, jiayu rendszeroptimalizálásban,illetve tudja aB20 4g t , gps mindkettőben hasónló, wifi valamivel jobb a jiayuban, elvileg mindkettőre jön a lalipop nyáron...attól függ mire használnád?
-
kocsisdavid5
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek a jiayu s3-at vagy a meizu m1-et válaszam? -
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #1107 üzenetére
szintén zenész. szerencsére az enyémmel sincs ilyen gond
-
janaman01
addikt
hmmm érdekesen hangzik, hál istennek a kamerával nincs bajom, megfeleő fényviszonyok mellett tök jó képeket lő, itt a forumban nem is nagyon olvastam olyat akinek xar lenne
AllTheBest: ez tök j ötlet , megnézném én is mindkettőt, hány "tekerés"a különbség..
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #1106 üzenetére
Én nem fordítottam semmit sem, csak kikövetkeztettem abból amit itt olvastam, valakinek tökéletes a kamera, valakinek sz@r. Ha valaki akinek kaki a kamerája lepattintaná a hátlapot és lefényképezne a kamerát, akkor én is szétszedném a sajátom és összehasonlíthatnánk vele, mivel az enyém jó képeket lő
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #1105 üzenetére
Igen, igazad lehet. Olyasmit beszélhet, amennyire sikerült kivennem, hogy a szoftver hiába mutatja azt, hogy ráfókuszált a kamera a tárgyra, az mégis kinagyítva mosódott lesz. Ez nem mindig a firmware miatt van. Akkor forgat az óramutató járásával megegyezően a kamera modulon és úgy mindjárt éles lesz a nagyított kép is. Ezt az orosz felirat angolra fordításából és a videón látottakból legóztam össze
-
janaman01
addikt
jó lenne tudni, hogy ez a ruszki mi a fenéről vakerál a kamerával kapcsolatban, és miért állitja el a fókuszt ?
-
janaman01
addikt
-
Goose-T
veterán
válasz
eladogeppc #1100 üzenetére
1. Eleve alig van még olyan kínai telefon, amire van Lollipop.
2. Nem úgy megy az, hogy csak beleverik a drivereket, oszt jóvan. Meg kell először írni azokat a drivereket Lollipop alá.
3. A hivatalos Android nem támogatja a dual simes működést, úgyhogy még azt is meg kell írni.
4. Rá is kell illeszteni a Flyme keretrendszert az Android 5-re, az sem két nap. Gondolom támogatni akarják az új feature-öket is, azt is meg kell oldani.
5. Tesztelni is kell az egészet, aztán javítani a hibákat, újratesztelni stb. Rengeteg időt elvisz ez is.A szoftverfejlesztési iparban dolgozom, szóval van elképzelésem róla, hogy megy egy összetett rendszer frissítése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- Cyberpunk 2077
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest