- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
saddybaddy
tag
válasz
zoleeno1 #4811 üzenetére
Nyilván én is kívárom a V30-at, addig marad a kis V10. Kíváncsi vagyok mit találnak ki mert olyat olvastam, hogy nem lesz benne second screen (WTF? hisz ez az egyik fő megkülönböztető jele a többi telefonhoz képest meg a kiemelkedő audio képesség ).Bár egy e-ink second screen nem lenne rossz mert annak szinte nulla a fogyasztása. Ha ez kimarad akkor V20 lesz ha már becsúszik 130 alá.
-
-
saddybaddy
tag
válasz
zoleeno1 #4355 üzenetére
Dettó. Google Keyboard, LG Keyboard, SwiftKey ugyanúgy laggol, szánalmas ez a messenger már. De van megoldás, le lehet tölteni régebbi verziókat amik meg faszán futnak. Az automata alkalmazás frissítést meg el felejteni mert eszi a rendszert,nekem Android 4.0 óta ez ki van kapcsolva és sok erőforrást spórolok vele.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
zoleeno1 #3451 üzenetére
Te is úgy raktad fel a V10-re , hogy levetted az eredeti hátlapot? (ha rajta van, akkor nagyon nehezen megy rá és a Bőr belső felén az a jó anyag gondolom azért van, hogy a hátlapot le kell venni és alsó részen is vannak bevágások a jack , és microusb-nek) ezért ajánlott levenni a hátlapot nem?
L
-
-
E2E4
aktív tag
válasz
zoleeno1 #2857 üzenetére
Ja es a kamera lencsere is ragasztottam foliat, mert azt is adtak hozza.
Ezt az egy matricát - a fő üveg fólia törés tesztje után
- nem dobtam ki, mert nem tudtam, mire való. Gondoltam még jól jöhet valamire.
Most esett le, hogy mire való.Fel is tettem a kamerára ez egyik szimpatikus átmérőjű kis köröcskét.
Zsiráf barátom, hálás köszönet az elejtett instrukcióért.
-
törölt tag
válasz
zoleeno1 #2493 üzenetére
Köszönöm a választ!
Gondolkodom hogy belevágok! Vagyis erre cserélem a jelenlegi telómat. Vásárlásnál van valami amire figyeljek? Egy simes készülékre gondoltam. Bár,nem tudom van e hátránya a dual simesnek?! Samu A3 nál sajna van nem is kis különbség az egy és a dualos között. Hogyan tudom ellenőrizni hogy eus,magyarországi készüléket vegyek biztosan? -
E2E4
aktív tag
válasz
zoleeno1 #2302 üzenetére
...Vagy még ennél is jobbra. (A fórumtárs 25%-on tette töltőre. Tehát még lett volna akár 1-1,5 óra hossza SOT pluszban.)
A lényeg az, hogy nagy általánosségban kibírja a készülék az esti töltésig.
Nagy talány, hogy hogyan sikerült a hivatalos teszten átlag 3 órás SOT-ot összehozni, illetve az egyik kolléga miképpen tarthatja az átlag 2,5 órás "minimál rekordot", amikor a legtöbb felhasználó ennél érzékelhetően "combosabb" üzemidőről "anekdótál".
-
E2E4
aktív tag
válasz
zoleeno1 #2209 üzenetére
Ezt a Greenify appot, (ahol az "alkalmazas fagyasztas+kepernyo lezarasa" anomáliát tapasztaltad) próbáltad már ezt:
Alkalmazások \ Alkalmazások konfigurálása \ Optimalizálások mellőzése \ Greenify elé pipát tenni?
illetve a com.lge.fingerprintsettings-t is kipróbálni pipálni, ha nem lenne jó?a kcsg facebook appot mindig fagyasztom vele
Alternatíva: Facebook uninstall, majd:
Facebook Lite install
esetleg Messenger install.
(Mindkettő akkukímélőbb az első opciónál.)raadasul en jobban is szeretem ugy lezarni, hogy rabokok az ikonra, mint hatul tapizni.
Hogy mi?
Kijelelő lezárása sima dupla koppal? -
E2E4
aktív tag
válasz
zoleeno1 #2201 üzenetére
Kezdem a sort.
Android 5.1.1 -> 6.0
Előny:
- Minden app-nál kompatibilis a Hi-Fi üzemmód
- Másodlagos kijelzőn a hét napjainak rövidítése már nem angolul, hanem magyarul jelenik meg. (Ma már "Pén" van. Lehet, hogy a mai az Pén-zes nap lesz? ...)
- Ha lehet, az akkumulátor futási idő egy paraszt hajszálnyival jobb is, mint 5.1.1 Android esetén volt (bár nagyon részletes analizálásba nem mentem.)Hátrány:
- nulla.
(Egyetlen pici említésre méltó. PowerAmp-hoz az Alpha 704 kiegészíővel a zenelejátszó összeakadt, csak az Alpha 703-al ment jól. Egyik kolléga még ezt is megoldotta (újratelepítéssel) ennek ellenére én azt, ami nem megy azonnal "pöpec" módon, már nem tudom nyugodt szívvel ajánlani a téma-összefoglalóban.)Elismerésem a türelmedért, hogy eddig vártál, valamint egyen nagy "pacsi" az LG-nek, hogy egy olyan telefonra, amely hivatalosan nincs benne a FOTA rendszerben, mégis kijött OTA-n a frissítés.
-
E2E4
aktív tag
válasz
zoleeno1 #2165 üzenetére
Kérlek, hogy jelentkezz a megfelelő topikban.
Köszönöm. -
E2E4
aktív tag
válasz
zoleeno1 #2157 üzenetére
Végre!
zoleeno1-ben nem lehet csalódni.Én is vidéki vagyok, kb. 182 km-re vagyok Gyulától, míg Budapesttől csak 180-ra míg te 229 km-re vagy Budapesttől.
Szerintem a törzsközönség (tesztelők) Budapestiek lehetnek, ők meg a legtöbbször nagyjából csak Bp. határáig hajlandóak elmenni. (Tisztelet a kivételnek.)
Szóval nekünk kellene majd elmennünk Budapestre, ha ezt logisztikailag össze tudjuk hozni.
Szerinted fog ez menni? -
E2E4
aktív tag
válasz
zoleeno1 #1846 üzenetére
Köszönöm zoleeno1 fórumtárs finoman célzó kerítő írását, még akkor is, ha az abban foglaltak beteljesülése kevésbé valószínű, mint az 5-ös LOTTO telitalálata. (Természetesen a női oldal miatt.)
Apropó LOTTO! A zoleeno1 és m@xsys által adott számokat megjátszottam, azonban a főnyeremény elmaradt, szóval ezúttal sajnos nem kerülnek kiosztásra az AKG K3003-asok. Bennem meg volt a szándék…
-
válasz
zoleeno1 #1838 üzenetére
Esetleg ez? A weboldal az hmm, finoman szólva nem túl modern, de árban jó lenne.
-
E2E4
aktív tag
válasz
zoleeno1 #1810 üzenetére
"viszonylag olcsón meg lehet úszni"
Őőőőő.... A GYIK és a Buhera rész még nincs teljesen kidolgozva, de már 10+ oldal...A telefon már majdnem 2 hetes, és még egyetlen karc sem látható a gyári fólián. Zsíros ujjlenyomat annál inkább. Szóval ha megjön az üvegfólia, azonnal felkerül a V10-re...
-
E2E4
aktív tag
válasz
zoleeno1 #1775 üzenetére
Megjelent egy nő a színtéren, - finom provokációra, mint egy fűben lapuló nyúl, váratlanul ugrott elénk - s mi, mint éji bogarak, úgy repültünk a fénylő lámpásnak.
Köszönöm a megelőlegezett bizalmat.
Kb. akkor kezdhettem el írni az összefoglalót, amikor a hozzászólásod megérkezett. (Annyira belemerültem, hogy észre sem vettem a hozzászólásodat. Természetesen egyedi grafikát szándékozom gyártani a főcímeknek is. Kell neki pár hét, mert - ahogy írtam - bevárom a Hi-Fi kiegészítőket, hogy egy tisztességes(ebb) audio tesztet is írhassak.)
Szóval, tényleg nagyon jó az intuíciód. Szándékozlak megkeresni a közeljövőben a LOTTO számok tekintetében... -
E2E4
aktív tag
válasz
zoleeno1 #1574 üzenetére
Még nem volt rá lehetőségem, de reményeim szerint hamarosan... Szóval addig csak általánosan "osztom az észt".
Amint meglesz ez a remek készülék, - a V10, - kicsit jobban szeretném letesztelni, hogy ne csak olyan kis nyúl farknyi gondolatot kellejen leírnom, mint amilyet ezen fórum debütáló hozzászólásában tettem.
(Bár egy barátom szerint inkább a logout-ra kellene cikket írnom.)
-
Taci
addikt
válasz
zoleeno1 #1565 üzenetére
Egyben (legolcsóbb, amit találtam): ~11.300 HUF
-
-
sixpak
nagyúr
-
zombinyul
addikt
válasz
zoleeno1 #1426 üzenetére
Néhány G4-nek is beégett az IPS kijelzője, amit eddig elképzelhetetlennek tartottam, de mégis. Mondjuk a szervíz cserélte szó nélkül.
zoleeno1: nem lehet tudni mi okozza, számos MM-ot futtató telefonnál előjött a probléma (sőt, egyre több 5-ös Droidos eszköznél is). G4-nél, S6-nál, Nexusoknál (etc.) már vagy egy hónapja az egyik legsűrűbben előbukkanó téma ez. Az okát senki nem tudja, típuson belül se jön elő mindenkinek. Nekem is kb. a felét nyújtja az akksi a megszokottnál, elég rég...
-
Ixion77
addikt
válasz
zoleeno1 #1406 üzenetére
Én hajnalban ébredve 20 centiről se... Kivéve ha kinyitom a szemem és fókuszálok, de akkor már késő...
Btw +1: Legyen állítható, hogy mely full screen alkalmazások esetén kapcsolódjon ki. Videólejátszásnál hasznos hogy kikapcsolódik, de pl. ebook olvasásnál idegesítő.
-
TakiUZ
tag
válasz
zoleeno1 #1386 üzenetére
Azért, mert sok gsm bolt nem 0%-os számlát ad, hanem adásvételi szerződést, mivel 0 perces használtként adja. Na az ilyen adás-vételit nem fogják elfogadni. Az LG-t nem érdekli, hogy ki mennyi ÁFA-t fizet, ő csak a szabályos számlát követeli meg. Az ÁFA tartalom az NAV hatáskör
G4 topicban sokat lehet erről olvasni.
OFF befejezve. -
TakiUZ
tag
válasz
zoleeno1 #1384 üzenetére
A 0 %-os ÁFA nem kizáró ok. 5 millió Ft árbevétel alatt nem kell ÁFA-s számlát kiállítanod, alanyi adómentes vagy. Valószínű több cégnéven árulnak, adót "optimalizálnak". Az LG tudtommal IMEI számos, a magyar jogszabályoknak megfelelő számlát kér. Na most, ha alanyi adómentes vagy, akkor a számlán 0%-os lesz az ÁFA tartalom. De garanciális ügyintézést ÁFA tartalomhoz kötni, nem éppen jogszerű.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest