- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
manoarc
senior tag
Imádom ezt a telefont de azért ezt gáznak találom, hogy ilyenekkel kelljen matekozni , hogy nehogy fel merjem húzni a fényt rajta vagy használat után rögtön le kelljen zárnom mert be fog égni és még 1 éves sincs a készülék. Remélem nem bántottam meg senkit csak ez úgy kikívánkozott már belőlem.
-
manoarc
senior tag
válasz
saddybaddy #4837 üzenetére
leadom énis szerencsere garis még
-
manoarc
senior tag
válasz
saddybaddy #4835 üzenetére
sárga v szürke?
-
manoarc
senior tag
Nekem nagyjából a felső egyharmada és a szélek két oldalt egy fél kisujjnyi szélességben. Nagy fényerőn sose használtam 😞
-
manoarc
senior tag
Sziasztok skacok !
Akiknek 1 év körüli a készüléke nem tapasztaltak beégést a kijelzőn?
-
manoarc
senior tag
Sziasztok!
Érdekes dolog történt a napokban , gondoltam megosztom veletek hátha másnak is lesz ilyen.
Csak úgy magától egy jack kábel ikon jelent meg a fenti kijelzőn és totál elment a hang a hangszóróból.Se hívásnál se zene lejátszásnál nem volt hang.
Gondoltam koszos lehet a jack bemenet és vmi kontakt hiba állhat fenn.Lámpánál kitakarítottam bár nem volt benne semmi. Ugyanúgy nem működött.Fogtam a fülest és ki be dugdostam hátha, de ugyanúgy semmi.Ki-be kapcs semmi.Akku le semmi. Kigyáriztam a telót ugyanúgy semmi.Utolsó próbaképp kivettem a simet és a memória kártyát is, és azonnal megjavult minden.
Zene appokat nem használok és sima 6.0 van rajta.
Az,hogy ez mi volt fogalmam sincs de egyenlőre megúsztam a szervízt. -
manoarc
senior tag
Skacok nincs vkinek egy fölös sima mezei fóliája és Bp-i ?(nem ingyen persze) Voltam pár telefonosnál és kb azt se tudták milyen telefonról beszélek 😃
-
manoarc
senior tag
válasz
Litván Zongora #1853 üzenetére
gyári visszaállítást próbáltál már ? Akkut szedted már ki amióta nem jó ? (akkus dolgot szerelő haver mondta)
-
manoarc
senior tag
válasz
Litván Zongora #1849 üzenetére
Nálam hasonlókat akkor produkált amikor elrontottam vagy a kódot vagy az ujjamat pl. rosszul helyeztem rá az olvasóra. Egy ilyen akció után mindig össsze vissza működött hol jó volt hol nem.
Ha sokáig nem rontottam el se a kódot se az ujjlenyomat leolvasást akkor volt,hogy napokig jó volt.Én sem vagyok biztos benne,hogy 100%-osan jól működik ez a dolog , de mivel Én nem használom ezt a fajta lezárást kikapcsoltam így nem is zavar. Persze ez nem megoldás ... -
manoarc
senior tag
Én nem bántam meg a feketét szerintem semleges sztenderd szín , tokot is könnyű választani hozzá, szóval vegyetek feketét mert nekem is az van
-
manoarc
senior tag
-
manoarc
senior tag
Szia, én 1.5 év note 4 használat után váltottam v10 re. Sztem jó döntés mindenképp,minőségibb szebb gyorsabb és sokkal stabilabb is. Ha nem gáz,hogy nincs cerka hozzá akkor ne gondolkodj rajta.Én nagyon kritikus vagyok a telefonokkal kapcsolatban, de egyenlőre még mindíg nem találtam negatívumot az lg vel kapcsolatban. Tokot és ha kell fóliát érdemes előre beszerezni mert nem egy ismert típus szóval nem úgy van,hogy csak besétálsz az első telefonos boltba és kapsz hozzá mindent.
-
manoarc
senior tag
válasz
szabosasito #1493 üzenetére
Pont ma gondoltam hogy leírom kb. ugyanezt . kipróbáltam az air drive funkciót , imádom 😃
Ti szoktátok használni? -
manoarc
senior tag
válasz
akertrendezo #1477 üzenetére
Az LG bridge progival tudod feltenni a számítógépről.
-
manoarc
senior tag
válasz
littleshagy #1464 üzenetére
Hogy miben jobb ? Úgy nagyjából mindenben. Szerintem nem is kell gondolkodni ezen. A pendrive méretű powerbankok idejében pedig elfogadható szerintem ha nem hoz annyit az akksija mint esetleg a huawei.
-
manoarc
senior tag
válasz
ronaldo #1451 üzenetére
Nekem 32-es EU modell van és igen van már 6.0 mindkettőre én is így tudom.
Nekem 6.0 óta se jobb se rosszabb nem lett az akkuidő , 4g-t sztem érdemes kikapcsolni mert ha folyton ugrál 3g és 4g között az eléggé le tudja szívni.Ha nem sokat nyomkodom 2 nap simán megvan , ha rákattanok akkor nyilván csak 1.Fényerőt érdemes 50% körül tartani az is rengeteget tud dobni rajta.
A battery drain-t nem tapasztaltam,remélem nem is fogom.Egyébként note 4-ről jöttem részben a battery drain miatt,szóval ez nem nexus meg lg sajátosság mostanában hanem szimplán csak az android maga. -
manoarc
senior tag
Ha esetleg valakinek nem szól az fm rádió 6.0-ra frissítés után , vagy ettől függetlenül akkor külön kell frissíteni a rádió appot,hogy működjön.
Közérdekű közlemény vége -
manoarc
senior tag
válasz
szabosasito #1397 üzenetére
Nekem 3g-n átlagos használattal simán kibír 1 napot , van benne net , zenehallgatás , meg kevéske telefonálás is vegyesen, igaz a kijelző fényerőt visszavettem kicsit.
Ha már meguntad a G4-et sztem simán cserélheted, túl sokat sem kell ráfizetned ha tudsz szerezni jó áron V10-est.Konkrét típushibákról nem tudok. A topic sem pörög , ami azt is mutatja,hogy nagyon jó a készülék -
manoarc
senior tag
Valami látványos pörgős játékot tud ajánlani valaki ami szépen fut ?
-
manoarc
senior tag
Ma megvettem Énis a "kicsikét" egy fekete példányt.
Tényleg eszméletlenül jó,köszönöm akik "rábeszéltek" egyenlőre odáig vagyok meg vissza, pedig már volt pár csúcs telefonom -
manoarc
senior tag
Note 4- ről szerintetek mekkora előrelépés lesz a teló ?
Már Énis alig várom,hogy meglegyen -
manoarc
senior tag
Sziasztok,
Gondolkodom a V10 vásárláson mert nagyon tetszik.
Haver a G5-re próbál rábeszélni ami tény,hogy 1-2 dologban jobb , viszont másban meg a V10
Akik már V10 tulajok mennyire elégedettek a "kicsikével" ?köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 - 64 GB - független
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest