Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
Háááát az a "weboldal" tényleg vicces, ennél még én is jobbat dobnék össze

Ahogy azt E2E4 kolléga is írta, ha szerencséd lesz és bontatlan, EU-s készüléket kapsz, IMEI-el ellátott számlával, akkor jó lehet... Kérdés, hogy ennél az összegnél megéri e pár ezer forinton spórolni, ami cirka egy jobb tok ára

-
E2E4
aktív tag
[szarkazmus on]
"Üzletünk azzal a céllal jött létre hogy kielégítse a rohanó világból fakadó idő hiánnyal küszködő leendő vásárlóink minden igényét s óhaját."
Az időhiány jegyében, weboldalunkat kb. 20 éves dizájn, valamint a céges adatok megadásának teljes hiánya jellemzi, amin az NFH bármely munkatársának szeretnénk kedveskedni, hogy az sírva röhöghessen.

Számomra az weboldal "kellemes felüdülés" volt a szakmai írogatások közepette, szóval köszönöm az élményt.

[szarkazmus off]
Az kínált ár nagyjából 4-6 ezer forinttal az elérhető legalacsonyabb ár alatt van. A kérdés csak az, hogy mi van a valóságban?
Itt a fórumon még nem bukkant fel ez a weboldal, tehát bármi lehetséges...
Ha kockáztatsz, és ott veszed, kérlek, mindenképpen írj ide egy hozzászólást a vásárlásról, én tényleg kíváncsi vagyok rá.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest