- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
TakiUZ
tag
válasz
zoleeno1 #1386 üzenetére
Azért, mert sok gsm bolt nem 0%-os számlát ad, hanem adásvételi szerződést, mivel 0 perces használtként adja. Na az ilyen adás-vételit nem fogják elfogadni. Az LG-t nem érdekli, hogy ki mennyi ÁFA-t fizet, ő csak a szabályos számlát követeli meg. Az ÁFA tartalom az NAV hatáskör
G4 topicban sokat lehet erről olvasni.
OFF befejezve. -
TakiUZ
tag
válasz
zoleeno1 #1384 üzenetére
A 0 %-os ÁFA nem kizáró ok. 5 millió Ft árbevétel alatt nem kell ÁFA-s számlát kiállítanod, alanyi adómentes vagy. Valószínű több cégnéven árulnak, adót "optimalizálnak". Az LG tudtommal IMEI számos, a magyar jogszabályoknak megfelelő számlát kér. Na most, ha alanyi adómentes vagy, akkor a számlán 0%-os lesz az ÁFA tartalom. De garanciális ügyintézést ÁFA tartalomhoz kötni, nem éppen jogszerű.
-
-
TakiUZ
tag
Sziasztok!
Én is belépek a klubba, most adtam le a rendelést.
Mivel Mobilkernél nincs, Mobilvarázsnál veszem. Van 1 és 1+1 év garival. Megkérdeztem mi a különbség. A plussz 1 év szoftveres
garancia. Mondom arra nincs szükségem. Rendben, de az 1 év garanciás most nincs készleten, viszont az 1+1-esből most jött. Mondom, ha ahhoz, hogy készleten legyen kell a plussz 1 év garancia akkor 1+1 évvel kérem, azon a kb. 2 000 Ft-on nem fogunk össze veszni. Ti tudjátok, hogy miért van ez a legtöbb gsm boltnál, hogy a különböző garanciális feltételű készülékek elérése nem egyforma? Ott ahol van mondjuk 10 ezer eltérés, ott még megértem, hogy az árukeresők miatt beírják az olcsóbb árat és az soha nincs, vedd meg a drágábbat. De 2 000 Ft-on nem értem mit szórakoznak.
Számlát adnak, így elvileg lesz LG garancia. Vagyis bízom bent, de inkább abban, hogy nem lesz rá szükség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest