Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozso1989

őstag

Ma ismét teszteltem a One-t a többi telefonnal szemben. Próbáltam egy P7-et... hát valami szörnyű. Még egy sima menüs görgetés is akadozik rajta. Viszont a hardvere miatt hasonlóképp egyszerre indultak el az appok (ha épp nem szaggatott be valami XD). Volt, ami gyorsabban töltött be, volt ami lassabban... Aztán a kedvencem. Megnéztem a szupergyors villám csodatelefont, a Z1 compactot. Hát majdnem kettétörtem, olyan lassú. Minden app késik, lagol... de ez az egész telefonra elmondható. Irritált a használata... semmi sem indul azonnal ilyen Samsungos fura késés van minden érintésnél. Mintha be lenne szívva és és nem fogná fel "jaj, megérintettek, bocsi, indítom!!!". A Z2 viszont nagyon korrekt lett, ott egyedül a multitasking lassú (valamiért gyorsabb az M7, Z2-n lagol), minden másban villámgyors és bitang érzékeny, smooth a görgetés (viszont már túl nagy nekem).

Egyszerűen basszus nem fogok tudni venni semmi más telefont ezután, csak ezt a k*va HTC One-t (és azt hiszem ezzel nincs baj:DD), mert ehhez képest minden telefon sz*r. :D Legalább is Android téren.

Jah, meg még próbáltam a csoda G3-at a szuper kijelzőjével... hát olyan, mint egy Sony TN kijelző a One-hoz képest. Nagyon furcsák, fakóak a színei. Viszont akár hiszitek, akár nem... élesebbnek hat a képe picit. Pedig ez is brutálisan tűéles, de az odab*sz nagyon. De hát ilyen 5 bites színekkel... A működését meg hagyjuk. Szörnyű... Csomó animáció ki van kapcsolva azon gyárilag és még úgy is akadozik, lassú....

Új hozzászólás Aktív témák