Hirdetés
- iPhone topik
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Be kellett adnom a telefont szervizbe... Sztori a következő: Elromlott a gyári headset bal oldala. Na most ugye 1 év garancia van kiegészítőkre, bementem T-be, hogy megkérdezzem, hogyan is működik mindez. Elment a srác megnézett valamit (gondolom utánajárt a dolognak) majd visszajött és közölte, hogy telóval együtt kell leadnom és 14 nap az átfutási idő. Hát mondom ez k*va jó...
Megkértem, akkor inkább mutasson nekem valami headsetet (bár sejtettem, hogy egyik sem fog tetszeni). Hozott egy Samsungot 4 ezerért, meg valami 3 ezres TDK. Hát kipróbáltam a Samsungot, beletekertem a mixbe és vettem is ki. Mondom bocs, de ez szörnyű... "hát én is ilyen használok az S4-emhez". Oké, hogy ilyet használsz, de ég és föld és a kettő. Azt mondja, "akkor a 3 ezreset meg se nézzük". Hozott még egy fülest, az 8 ezres TDK volt, bedugtam a fülembe, play gomb és húztam is ki... mondom ez sem jobb. "Igen? Akkor tudhat valamit a HTC"... Hát, mondom ennyi.
Teljesen más a hangzása... nézegettem headseteket még, találtam 15 ezerért valami sennheiser cx300, meg 6k-ért cx200. De ha a 8ezres értelmetlen volt, a 6k-sat meg sem próbáltam, ráadásul írták, hogy elég gyenge a basszusa, úgyhogy maradt a szerviz..
Amin viszont elgondolkodtam... Szóval, ha a One-on ilyen bénán szóltak ezek a fülesek, akkor hogy szólhatnak egy Samsungon, vagy Sonyn??? Azokban nincs erősítő mint a One-okban. Úgyhogy azt hiszem életem végéig csak HTC telefonjaim lesznek, ez eldöntött meccs, a többi az én igényeimnek nem felel meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóhifi
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest