- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Mobil flották
- Apple Watch
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Kaptam egy jó Motorola-t kölcsönbe...Szóval lehet még Note 3 lesz belőle a végén.
G2-öt 148-ért kapnám, az azért annyira nem rossz.
ROM oldalról szerintem változás lesz, mert úgy viszik, mint a cukrot. Jelenleg az egész ország kifogyott, és szerda-csütörtöknél előbb a nagyker.-ek se kapnak.
Ha azt veszed, hogy annyiba kerül mint egy új HTC One, annyira nem is rossz vétel. -
zack
nagyúr
Mekkora pleff lenne ha nem tudnák megoldani 4.2.2-től az S-OFF-ot.
Azért már eltelt lassan 3 hónap...És még mindig nincs megoldása.
Már pedig ha nem lesz megoldás, az a garanciális ügymenetre is ki fog hatni. Én is azért várok, mert ebben a HTC dev-es nyitásban nem bízok. Annak van szerencséje, akinek olyan baja van mint nekem, és ettől még használható a telefon. Akinek viszont kihat a működésre, az beszopja a garit, amíg nincs S-OFF.
-
-
Avicularia
veterán
De legalább szoftvert frissítettek volna, de még azt se. Volt hozzá pofájuk ráírni a papírra, közben meg még ennyit sem tettek meg, nemhogy javítsák
Remélem ez a mocskos cég tönkremegy végre valahára. Tiszta szívemből kívánom nekik ezután.
Pedig a one-x-nél megfogadtam amit csináltak többet nem veszek htc-t -
Caaabi
senior tag
Ha minden jól megy szeptember eleje körül már nálam lesz a készülék, addig pedig figyelgetem a fórumot, meg olvasgatok sokat, a rootolas muszáj lesz efs mappa menteshez, hiszen a készülék Vodafone UK én pedig magyar vodas vagyok, és elvileg nem fog menni itthoni vodas karival... :S ha menne semmi gondom nem lenne...
-
Kevin's
senior tag
-
Nightfall75
tag
Arra figyelj, hogy ha véletlenül megfullad majd az S4 Active a medencében, akkor a Samsung nem vállalja a garanciális javítást. Valahol érthető a Samu álláspontja is, hogy ki akarja védeni a visszaéléseket, csak ez így nem túl jó reklám egy elvileg vízálló telefonnak.
-
N4ri87
senior tag
Pedig a panorámán mintha nem mindig lenne meg a fókusz. Pl. bal szélen a korlát.
A második képnél meg ugye a sokat emlegetett "5 méter". Ami annál messzebb van, homályos lesz. Kicsit fura, mert a panorámánál meg nem olyan vészes. Az égbolt , úgy látom neked is beégett, ugyan úgy, mint nekem szokott. -
zack
nagyúr
Ezt jó tudni.
Bár nem ez a két gyártó számít úgy igazán az Androidos piacon, és amikor Androidos telefont említ valaki, nem is ezekre gondol szerintem. Sony, Samu, LG elsősorban.
(#9684) SzlobiG
2GB RAM-nak van hozzá köze, de alapvetően nem ezen múlik a gyorsaság és a folyékonyság. Használtam 2GB Samukat, mégse tudta egyik sem ezt a szintet hozni szoftveresen. Az egyik fő kulcsa lehet ennek, a driverek jobb optimalizálása.
-
dani3l
őstag
Ezek szerint lehet megis föltettem az xposed frameworköt elözöleg, bar nagyon nem emlekszem ilyesmire. Dehat regen volt na..
Mindenesetre most csak ezert nem fogom föltenni..
Viszont az kicsit furcsa, hogy most marha sokaig kell nyomni a power gombot, hogy egyaltalan bejöjjön a menü. Na nem mintha annyit hasznalnam, hogy zavarjon, de ez egyböl föltünt.Meg az is, hogy a teamseven kernelben meg mindig nincs sweep2sleep, csak sweep2wake..
Igaz legalabb a wake jol müködik, jobb, mint a logos megoldas eddig. -
Kokufuu1986
tag
Ooohhh
Írhattad volna előbb isDe nem baj, ezzel is tanultam ma valamit (pár adb parancsot).
Most éppen a Google Edition-nal szórakozok, jó dolog ez a PhotoSphere. És itt tényleg nagyon érezni a Project Butter-t, szó szerint folyik minden.
A kamera apk hol van a ROM-ban, ill. a PhotoSphere? Azt nem lehet véletlenül kiszedni és áttenni másik ROM-ba pl? -
HUTCHDB
nagyúr
"2.Telefont fastboot-ba (hangerő le + power) és gépre csatlakoztat, majd a fastboot.exe-ét tartalmazó könyvtárból parancssorban a következőket kell beírni:"
ez a "fastboot.exe-ét tartalmazó könyvtárból" ez mi is lenne?
a fastboot.exe-t indítom, és az általa megjelenített ("feldobott") parancssorba írom be a többi parancsot? -
Kokufuu1986
tag
Lehet hülye kérdés, de firmware frissítéstől ugye nem áll vissza az S-ON vagy valami más...
Ilyenkor hboot és radio frissül?
Csak mert kipróbálnám az Google Edition-t...
[Google Edition]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- DOOM - The Dark Ages
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged