- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktor82
őstag
-
dani3l
őstag
-
hurrikan
addikt
válasz
Loboda #26346 üzenetére
De ha igaz hogy ahhoz is kell a recovery, akkor nem fog felmenni. :/
vagy te mit tudsz erről?zaibatsu
Még ebben a hónapban.Spy89
Ha gyári garit akarsz akkor Expansys. Ha boltit Partnero.
Bár ahogy visszahallottam a Partnerotól is Európait kaptak jó páran. Így ott is 2év a gari -
Gee_-
tag
válasz
Loboda #26133 üzenetére
Azért akkarom átírni a cidet mert tmob101 a cidem és unom hogy későn kapok minden frissítést.
A régi desire hd m rom oltam és nem tettem tönkre szerencsére, remélem sikerülni fog a one t is nem tönkre tenni.
Hol szoktak elvérezni a telefonok s off közbe melyik lépéseknél vigyázak?
Elnézést a sok hülye kérdésért de csak akkor akkarok neki álni ha már biztos vagyok a dolgomba.
-
Gee_-
tag
válasz
Loboda #26128 üzenetére
Értem ha ezt mind megcsinalom akkor a telefonom már rootolva lesz ha jól értem szóval tudok su jogot adni a programoknak. És ha atirom a cidet supercid re megkapom a legujabb frissítést utána hogyan tudom gyári állapotra vissza állítani a telefont? Supercidel akkor kapom meg a frissítést mint minden gyári független Htc?
-
NandorHUN
addikt
válasz
Loboda #26086 üzenetére
Akkor ehhez nem kell root ugye?
Amugy nekem már működött csak nem a screen mirroring, ugy oldottam meg, hogy a TV-ben a Wi-fi direkt alatt az AP-t bekapcsoltam és a TV-hez, mint Wi-Fi-s eszközhöz csatlakoztam (mintha router lett volna), de csak a képek vetítése ment a "Média app-ból) máshoz nem. Illetve a TV-n a Source-ban nem volt ott a telefon.
Meg am, mint mondtam a TV-m totál azt csinálja, mint ami a videon van, de mokr rákattintok a telefonomra, amit megtalált, akkor nem csatlakozás jön, hanem egy kérdés hogy akkor most vagy PIN-t választom, vagy ezt a PMB (? - lehet rosszul irom) -ot.
De most látom tényleg van Wi-Fi direkt a telon Wifi beállitásokban, vidin nem igy csinálták, de ha működik akkor nincs problem... majd megpróbálom ha hazaértem, köszi -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Loboda #25768 üzenetére
Az utóbbiak (2-3) mind full rom volt, így minden egyes telepítendő dolgot külön külön aktiválni, vagy eltávolítani kell az aromában, ráadásul ugyanez a helyzet a kernellel is, amit szintén újra kell húzni...
Ha már itt tartunk van a romban és a kernelben is egy true color rész.
Az mi lehet? -
Steve1207
veterán
válasz
Loboda #25731 üzenetére
Én úgy olvastam valamelyik dev twitterén, hogy 1-1-ben ugyanazok a funkciók lesznek meg, kivéve a kamera ugye és nem lesz megvágva a rendszer semmilyen ponton.
Ha már tokokról folyik a téma, beszereztem egy KLD Oscar és Enland tokot is (mák, mert csak 1-et rendeltem
), nagyon kis kellemes vele használni.
-
Tűzkígyó
tag
-
boksz
senior tag
válasz
Loboda #24809 üzenetére
Asszem a samu s5 már tudja, plusz a nokia is, hogy az elkészül kép után lehet változtatni az élességet.
Plusz a samsungnál, ha benyomod a fénykép készítés gombot és nyomva tartod akkor megőrzi az élességet és az adott pont fénymérését ( mint az igazi fényképezőgépeken a félig lenyomott exponáló gomb )
-
Loboda
senior tag
válasz
Loboda #24584 üzenetére
De már kint van az új kernel forrásra építette ElementalX-m7-14.0 kernel is!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Loboda #24552 üzenetére
úgy néz ki megvan a hiba egyik forrása...
a PC.
letöltöttem az arhd 53-as romot a telefonnal, és onnan simán települt.
szóval szerintem csak részben mentek át usb-n a telefonra a romok, pedig alaplapi az usb csatlakozás, és innen csinálok már rég óta minden flash-t.
most jön az arhd nandroid mentése, majd próbálkozom az s-off-al rumrunner-rel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Trollok komolyan
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest