-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kllzslt
tag
Nekem ott ezek vannak:
- WCDMA only
- GSM auto (PRL)
- CDMA auto (PRL)
- CDMA only
- EvDo only
- GSM/WCDMA, CDMA, and EvDo (PRL)
- CDMA + LTE/EvDo auto
- GSM/WCDMA/LTE auto
- CDMA/EvDo/GSM/WCDMA/LTE auto
- LTE only
- LTE, CDMAItt ki tudom választani, csak az a furcsa, hogy a Beállítások menüben nem szerepel.
-
Loboda
senior tag
Nem kell hozzá vissza zárni!
Itt a leírás!Ezt még hozzá tenném!
Folyamat után vissza áll a készülékre az alap kernel és recovery, így ezeket újra fel kell tenni!
Először a custom recovery, majd a kernelt ( csak a főzött kerneleket érinti, aki gyárit használt azt ez nem )! -
-
hurrikan
addikt
Ma megpróbáltak az utcán kirabolni itt Egerben a ház előtt.
Lementem a kisboltba, visszafele jövet SMS-t jelzett a One, és el akartam olvasni.
Ekkor egy figura kikapta a kezemből és futni kezdett vele, rácseszett mert utolértem, elég robbanékonyan tudok gyorsulni, 7éve vagyonőr vagyok így megszoktam, volt időm gyakorolni tolvaj kergetést.
2 olyan maflást kapott a One élével hogy kifeküdt a parkolóban, ezután fogtam magam és bejöttem nehogy jöjjön a rokonság a bokor mögül xD
Bár a One nagyon bejött fegyverként, szerintem két csík lesz az arcán egy darabig, nem szándékosan, inkább kényszerből használtam fegyverként, hiszen kicsavartam a kezéből és abban a pillanatban azzal kapott, el nem engedhettem a telefont hogy puszta kézzel üssem.
Amint jön tesztre a G pro, beviszem a T-hez és megkötöm azt a q..a biztosítást. Olyat amiben a lopás is benne van. xDsze: bocsi nem neked akart menni válaszként, csak új posztként de mellé nyomtam
-
Loboda
senior tag
-
dani3l
őstag
Teamseven, bulletproof, elementalx, mindegyik tudja.
-
NandorHUN
addikt
Köszi, még annyi lenne nekem, hogy pont s-offolnám, de gondoltam elötte felteszem a 4.2.2, de most látom, hogy nekem még a 4.1 van fent.... és szerintem kamera frissités sincsen még fent, viszont a telo nem talál frissitást... még nem jött ki frissités, vagy valamit rosszul csinálok? (Független telefonom van).
-
Xaels
félisten
Én ezt megoldottam Sony Vegas-al múltkor. Hangsávot elég egyszerű cserélni
[link]
(#6421) S e t h: önmagához mérten ahogy FRG is írta a tesztjében fejlődött. Könnyű vele értékelhetőt gyártani, persze ilyen fHD-s monitorokon nézve a teljes méretű képek nem olyan szépek mint egy 13mp-séi de nem tudom hányan használnak 21"-22"-os digitális képkeretet
-
g0n21
senior tag
bár csak műanyag, de egész alu hatás, rendeltem is egyet most...
azt a body fóliát várom, h megérkezzen, csütörtökön postázták nekem...
-
Badboys
őstag
2 fém nem befolyásolja az antennákat? Tudjuk a gyári hátlappal jó minden,de a 2. fém az lehet már befolyásol nem tudom csak gondolom. Mivel a Samunál a fém tok le árnyékolt.
Ahogy elnézem nem egyszerű ezt szétszedni,ha gond lenne vele. Miként tudják összerakni,hogy ilyen maradjon ?
-
GyureX
tag
Elég sokat filóztam én is, hogy melyik legyen, de nekem a fekete túl snassz, nem tűnik annyira különlegesnek, bár szépnek szép az is.
Az meg ha ideküldenek nekem egy visszaforgatottat, és netalántán még több baja is lesz, mint az előzőnek az 1 pixelhibájával, hát én telefonon úgy el küldöm őket a fenébe, hogy csak na. Mert eddig tényleg ott tartunk, hogy 3 megrendelésből 2 már visszament, hétfőn megy a padfone 2 is. Nem hiszem, hogy egy műszaki cikket ennyi mizériával, utánatelefonálgatással, boltba rohangálással lehet csak magaménak tudni. Idáig akármikor vettem bármilyen elektronikai kütyüt az életem folyamán, őszesen nem volt ennyi gond a vásárlással, mint most ennél a két telefonnál. Párommal pont azt beszéltük, hogy lassan ott tartunk, hogy nem is kell már új mobil.
Ha most is szart kapok, erősen elgondolkodok, hogy szolgáltatót váltok. Kezd olyan lenni, mintha direkt szopatnának. -
g0n21
senior tag
Ezt én is így tudom, de saját bőrömön tapasztaltam, hogy nem cserélik helyszínen, visszaküldik a webshopnak, azok pedig visszaveszik, a szerződést visszaállítják, és nem másikat küldenek, hanem a visszaállított szerződésemmel rendelhetek MAJD újat (kb 2-3 hét.. mondjuk nekem szerencsém volt, megrendeltem egy másik céges előfizetésre, holnap jön a 2.próbálkozás,
téteket elfogadok:
anyaghiba1- rossz illesztés, odds: 1,5
anyaghiba2- sorjás alumínium, odds: 1,2
anyaghiba3- szőrös, szétkúrt műanyagok: odds, 1,3
pixelhiba odds: 1,8
eredményhirdetés holnap 9-12 között, pénzkifizetés a'la t-mobile 30 napon belül -
GyureX
tag
Az a par nap lesz par het, mig visszaallitjak az elofizetesed. Tudom, mert velem is ezt jatszottak el tegnap.
Igaz, csereltek volna, ha szerintuk lett volna olyan ok, amiert lehetseges. Az 1 pixelhiba, amit elvileg csak a "kedves ugyfel lat" nem indok a cserere. Azt hozza kell tenni, hogy a faszinak haromszor szoltam, hogy tegye mar kozelebb a szemehez a kijelzot es ne mozgassa osszevissza, mert fel meterrol meg vilagosban persze, hogy nem olyan feltuno. De o csak forgatta, ertetlenkedett, komolyan, mint aki direkt nem is akarja eszrevenni. Bekaphatjak komolyan. Ment vissza 8 naposban. -
volt már ilyen másnál is, hogy így lepasszolták, leírtuk neki a lehetőségeket, utána telefonon felvette a kapcsolatot a szolgáltatói ügyfélszolgálattal (1430), ahol vázolta a problémát, és már intézték is a dolgot, sűrűn elnézést kérve!
az s3 témában találod az esetet, neked sem kell ennyiben hagynod, üzletben is kötelesek cserélni, te egy szolgáltatóval állsz szerződésben, az az ő problémájuk, hogy milyen folyamatok futnak náluk külön! -
markyy18
aktív tag
Érdekes. Nekem anno cserélték a HOX-ot pedig én is neten rendeltem és a boltban cserélték.
Abban az volt a fura h javítani vittem be, a szervizes meg szólt h nem 3 hanem 8 napom van cseréltetni én meg pont a 8. napon vittem vissza. Határozottabbnak kellett volna lenned.robit74: sajna SLCD2 is az volt a pixelhibákra.
-
Koris
aktív tag
Nna ma kozoltek velem a T-nel,hogy nem tudjak cserelni a 2 napos kijelzohibas One-omat.Ugyanis webshopbol rendeltem,igy oda kell visszajuttatnom mivel mas raktarkeszletbol dolgoznak mint az uzletek.(uzletben meg egyebkent nincs is).Nem cserelnek,visszaveszik,torlik a huseget(par nap) es rendeljek ujat
Mas:Ma teszteltem gps+toltes=elegge melegszik.A kijelzo napon sokkal gyengebb a sokat fikazott Xperia TFT-nel.Amugy nagyon lehet szeretni.Pl a Htc Zoe nagyon asz, es nagyon butter az egesz Blinkfeed,sense,minden. -
markyy18
aktív tag
Akkor olyasmi ez mint a pixelhiba.
Csak mégsem.
A HOX-omat anno az Egri T-pontban de az más helyzet abból volt raktáron bőven már a megjelenése után 6 hónappal.Ezzel a telóval más a helyzet. Ebből még most indul meg az értékesítés normálisan itthon szóvaé számíts rá h nem lesz egyszerű.
A One-omat meg a speed cserélte de várnom kellett rá egy hetet, igaz megérte.tomas01: igen ki persze, külön menüpont van neki. Halkabb lesz.
-
markyy18
aktív tag
Nincsmit. Sok sikert a cseréhez remélem korrektek lesznek velem anno nagyon azok voltak mikor a HOX-ot cseréltettem.
Viszont érdekes ez a hibajelenség.Ez pixelhiba vagy mi lenne?
N4ri87: hát nem tudom lehet a FR megoldaná a problémát. Eddig erre nem panaszkodtak itt fórumban vagyis én nem emlékszek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest