- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
Az a par nap lesz par het, mig visszaallitjak az elofizetesed. Tudom, mert velem is ezt jatszottak el tegnap.
Igaz, csereltek volna, ha szerintuk lett volna olyan ok, amiert lehetseges. Az 1 pixelhiba, amit elvileg csak a "kedves ugyfel lat" nem indok a cserere. Azt hozza kell tenni, hogy a faszinak haromszor szoltam, hogy tegye mar kozelebb a szemehez a kijelzot es ne mozgassa osszevissza, mert fel meterrol meg vilagosban persze, hogy nem olyan feltuno. De o csak forgatta, ertetlenkedett, komolyan, mint aki direkt nem is akarja eszrevenni. Bekaphatjak komolyan. Ment vissza 8 naposban. -
volt már ilyen másnál is, hogy így lepasszolták, leírtuk neki a lehetőségeket, utána telefonon felvette a kapcsolatot a szolgáltatói ügyfélszolgálattal (1430), ahol vázolta a problémát, és már intézték is a dolgot, sűrűn elnézést kérve!
az s3 témában találod az esetet, neked sem kell ennyiben hagynod, üzletben is kötelesek cserélni, te egy szolgáltatóval állsz szerződésben, az az ő problémájuk, hogy milyen folyamatok futnak náluk külön! -
markyy18
aktív tag
Érdekes. Nekem anno cserélték a HOX-ot pedig én is neten rendeltem és a boltban cserélték.
Abban az volt a fura h javítani vittem be, a szervizes meg szólt h nem 3 hanem 8 napom van cseréltetni én meg pont a 8. napon vittem vissza. Határozottabbnak kellett volna lenned.robit74: sajna SLCD2 is az volt a pixelhibákra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest