Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
Az a par nap lesz par het, mig visszaallitjak az elofizetesed. Tudom, mert velem is ezt jatszottak el tegnap.
Igaz, csereltek volna, ha szerintuk lett volna olyan ok, amiert lehetseges. Az 1 pixelhiba, amit elvileg csak a "kedves ugyfel lat" nem indok a cserere. Azt hozza kell tenni, hogy a faszinak haromszor szoltam, hogy tegye mar kozelebb a szemehez a kijelzot es ne mozgassa osszevissza, mert fel meterrol meg vilagosban persze, hogy nem olyan feltuno. De o csak forgatta, ertetlenkedett, komolyan, mint aki direkt nem is akarja eszrevenni. Bekaphatjak komolyan. Ment vissza 8 naposban. -
volt már ilyen másnál is, hogy így lepasszolták, leírtuk neki a lehetőségeket, utána telefonon felvette a kapcsolatot a szolgáltatói ügyfélszolgálattal (1430), ahol vázolta a problémát, és már intézték is a dolgot, sűrűn elnézést kérve!
az s3 témában találod az esetet, neked sem kell ennyiben hagynod, üzletben is kötelesek cserélni, te egy szolgáltatóval állsz szerződésben, az az ő problémájuk, hogy milyen folyamatok futnak náluk külön! -
markyy18
aktív tag
Érdekes. Nekem anno cserélték a HOX-ot pedig én is neten rendeltem és a boltban cserélték.
Abban az volt a fura h javítani vittem be, a szervizes meg szólt h nem 3 hanem 8 napom van cseréltetni én meg pont a 8. napon vittem vissza. Határozottabbnak kellett volna lenned.robit74: sajna SLCD2 is az volt a pixelhibákra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest