Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sziasztok.

Előre is elnézést kérek, ha kérdésem warezba nyúl át, ez esetben kérem törölni!

Tegnap kezeim közé került egy HTC One, melyet használtan vettek, egy Custom ROM-al rajta. Az új tulajdonos egy eredeti rendszert szeretett volna rá, mindenféle root, és piszka nélkülit (Sony, Samsung készülékeket sokszor hoztam már vissza a halálból, így a témában nem vagyok kezdő ). Egy eredeti rendszerről készített zip fájlt le is szedtem, az xda-ról. A telefonra rámásolva recovery módból elindítottam a telepítést, mely rendesen végbe is ment. Újraindítva azonban a HTC animáción át, az Android világító feliratnál ( ez lesz a ROM bootanimation ) megáll,és csak tölt, és tölt. A probléma ott kezdődött igazán, hogy a számítógép nem ismeri fel a készüléket ( az usb eszközt nem lehet felismerni szöveg jelenik meg ), valamint töltést sem vesz fel. Hardveres hiba szerintem ki van zárva, ugyanis maga a készülék tölt, és még a ROM bootanimation-ig is eljut, tehát maga a rendszer ott van, azonban recovery módba képtelen vagyok eljutni, akárhogy is próbáltam a billentyűkombinációkat. Tegnap este le is merült a készülék 0-ra. Vissza lehet hozni valahogy ebből az állapotból?

Válaszotokat, véleményeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák