- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
BenHans #36359 üzenetére
Nem, ezt megint elkiabáltam. Most volt időm foglalkozni vele, beállítottam a dolgok egy részét, aztán telefonáltam volna, de nem tudtam... Alig hallanak, nagyon halk a mikrofon... Megnéztem, az első és második mikrofon is működik, csak alig
Most van egy telefonom amit nem sikerült április óta elintézni, hogy hibátlan legyen, a garanciám már lejárt, és a legutóbbi szervizelés az egy szar mikrofont és pixelhibás kijelzőt adott nekem:
(katt rá a teljes méretért, nem volt türelmem most manuális beállításokkal szórakozni a tökéletes képért, látszik így is)És mivel legutóbbi szerviznél a több mint 3 hetes kiküldési időre hivatkozva nem javították, hogy majd a T-Mobile oldja meg a dolgot. Azt meg én nem fogadtam el, hogy kicseréljék egy ki tudja milyen (szintén garancia nélküli) készülékre, így a sajátom kaptam vissza, amiről csak most tudtam meg hogy ez is szar rajta. Szerintem ennyivel a garancia lejárta után hozzá sem fognak nyúlni, nem is tudom van-e értelme próbálkozni vele. Mindenesetre már totál elegem van az egészből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Androidos tablet topic
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő