Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bdanyy

addikt

válasz BenHans #36359 üzenetére

Nem, ezt megint elkiabáltam. Most volt időm foglalkozni vele, beállítottam a dolgok egy részét, aztán telefonáltam volna, de nem tudtam... Alig hallanak, nagyon halk a mikrofon... Megnéztem, az első és második mikrofon is működik, csak alig :((

Most van egy telefonom amit nem sikerült április óta elintézni, hogy hibátlan legyen, a garanciám már lejárt, és a legutóbbi szervizelés az egy szar mikrofont és pixelhibás kijelzőt adott nekem:

(katt rá a teljes méretért, nem volt türelmem most manuális beállításokkal szórakozni a tökéletes képért, látszik így is)

És mivel legutóbbi szerviznél a több mint 3 hetes kiküldési időre hivatkozva nem javították, hogy majd a T-Mobile oldja meg a dolgot. Azt meg én nem fogadtam el, hogy kicseréljék egy ki tudja milyen (szintén garancia nélküli) készülékre, így a sajátom kaptam vissza, amiről csak most tudtam meg hogy ez is szar rajta. Szerintem ennyivel a garancia lejárta után hozzá sem fognak nyúlni, nem is tudom van-e értelme próbálkozni vele. Mindenesetre már totál elegem van az egészből.

Új hozzászólás Aktív témák