Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Steve1207
üzenetére
Először április 17 volt a leadás dátuma - kamera lilul , hangszórók halkabbak lettek , mikrofon nem működik.
Április 28 jött az sms hogy mehetek érte másnap mentem is. A bolt előtt leültem egy padra bekapcsoltam és szépen beállítottam a telefont.Közben szétsült a kezem , néha le is kellett raknom a padra mert nem tudtam kézben tartani.Amint végzett elindítottam a hangjegyzetet , nem csinált semmit így telefonáltam. Semmit nem hallottak belőle így mentem is vissza hogy a mikrofon továbbra sem jó.Felhívott a boltban dolgozó hölgy és ő is mondta hogy semmi nem hallatszik. Április 29 az ismételt leadás napja - idézem a munkalapról mikrofon nem szól most jött vissza szervizből , melegszik a készülék (ezt megmutattam a hölgynek is azért is lett ráírva ). Azóta várok és még mindig csak azt mondják hogy javítás alatt .Ezért kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest