- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezzel szebb: [link]
-
Szép munka
Timing attack
(A rövidzárral azt éred el, hogy nem tudja olvasni az EEPROM-ot a gép. Viszont nem minden gépen a bekapcsolástól kell, van, ahol ugyanebben van a BIOS, és ha nem tudja olvasni, nem indul
)
Én egy R61 lapon csináltam ilyet, amit a jóképességű eladó jelszóval bírt küldeni...És hát igen, egy T440-en ez már nem fog menni. Érdemes beszerezni egy CH341A flash olvasót, az az igazi ilyesmire
"hisz ezelőttig én sem tudtam, de a net az ember jóbarátja is lehet ilyen ügyekben."
A net elsősorban erre való, hogy megtalálj infókat@joghurt :
-
Ez a megcsukjuk az EEPROM-ot bekapcsoláskor harmadik generációs Lenovokig működött is teljesen jól. Anno ezt ipari mennyiségben műveltem. HP, Dell és Fujitsu gépekre meg lehetett generálni helyreállító kódot. Ez se tegnap volt...
-
Graphics
Jómunkásember
Zsugorcsöves megoldással én már egy Dell gépet adtam vissza a tulajnak.. Ott is ponthegesztést alkalmaztak egy régebbi Latitude-on.
Ez a jelszóvédett barkács még az egyszerűbb megoldások közé tartozik, és egy ilyen idős gépnél már a "warez" jellegét is elvesztette szerintem a dolog.
-
joghurt
addikt
Szerintem ez teljesen jó barkács.
Mi annak idején csak a BIOSba nem tudtunk belépni. Megvolt a jelszó lenyomata, de ebből persze nem visszafejthető az eredeti. Megdebugoltuk a BIOS-t gépi kódban, hogy mi történik a begépelt karakterekkel. Itt szerencsénkre olyan egyszerű kódolás történt, amivel nagyon könnyű volt hash-ütközést produkálni. Mondjuk egy 45.89.AB.CD hash-hez a "<=:;8945" karaktersorozat begépelése is megfelelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Autós topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Nem darabolták fel a Google-t, a sztratoszférába repült a részvény
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G10
- Intel Core i5 14400 + 2027.02.08-ig garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest