- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Sajnos az újabbakon már ilyen módszer sincs, ki kell olvasni, módosítani és visszaírni... fain.
Asszony Acer laposánál lehetett online kódot generálni, de csak egy bootra oldotta fel. Lenovo T450-nél ez sincs, csak a kiolvasós módszer. Nem para, szerencsére a boot sorrend jó, tudom használni. -
Ezzel szebb: [link]
-
Szép munka
Timing attack
(A rövidzárral azt éred el, hogy nem tudja olvasni az EEPROM-ot a gép. Viszont nem minden gépen a bekapcsolástól kell, van, ahol ugyanebben van a BIOS, és ha nem tudja olvasni, nem indul
)
Én egy R61 lapon csináltam ilyet, amit a jóképességű eladó jelszóval bírt küldeni...És hát igen, egy T440-en ez már nem fog menni. Érdemes beszerezni egy CH341A flash olvasót, az az igazi ilyesmire
"hisz ezelőttig én sem tudtam, de a net az ember jóbarátja is lehet ilyen ügyekben."
A net elsősorban erre való, hogy megtalálj infókat@joghurt :
-
Ez a megcsukjuk az EEPROM-ot bekapcsoláskor harmadik generációs Lenovokig működött is teljesen jól. Anno ezt ipari mennyiségben műveltem. HP, Dell és Fujitsu gépekre meg lehetett generálni helyreállító kódot. Ez se tegnap volt...
-
Graphics
Jómunkásember
Zsugorcsöves megoldással én már egy Dell gépet adtam vissza a tulajnak.. Ott is ponthegesztést alkalmaztak egy régebbi Latitude-on.
Ez a jelszóvédett barkács még az egyszerűbb megoldások közé tartozik, és egy ilyen idős gépnél már a "warez" jellegét is elvesztette szerintem a dolog.
-
joghurt
addikt
Szerintem ez teljesen jó barkács.
Mi annak idején csak a BIOSba nem tudtunk belépni. Megvolt a jelszó lenyomata, de ebből persze nem visszafejthető az eredeti. Megdebugoltuk a BIOS-t gépi kódban, hogy mi történik a begépelt karakterekkel. Itt szerencsénkre olyan egyszerű kódolás történt, amivel nagyon könnyű volt hash-ütközést produkálni. Mondjuk egy 45.89.AB.CD hash-hez a "<=:;8945" karaktersorozat begépelése is megfelelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Exkluzív órák
- Battlefield 6
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Viccrovat
- Bittorrent topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő