Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
boksz
senior tag
válasz
LUCKY78 #1699 üzenetére
Én is ott rendeltem meg, és a kapcsolattartó ezt írta nekem vissza:
Kérem, hogy értelmezze a reggel írtakat
a.) nem vagyok az expansys alkalmazottja, azaz nem kezelem/követem/szolgálom ki tételesen a hazai rendeléseket, nem is követem ezért percenkét a htc one állapotválzotásait. már egy hete, amikor lemondtam a történetrőlb.) a blogban azt írtam, hogy nem látom, hogy bármi is módosul azzal, ha 50-100 db-s készletek érkeznek, én február óta várok, ezüstre. nem kaptam még meg. És azért nem, mert tisztességtelen is a kiszoklgálás menete, nincs is elég gép a csőben. A tisztességtelen részével nem tudtam mit kezdeni, jogilag nemn támadható, a másik része meg a HTC-n múlik.
Természetesen ha kívánja, bármikor, bármi megint módosítható, csak meglátásom szerint engem feleslegesen dolgoztat, magának pedig sok-sok kidobott időt allokál feleslegesen.
Ha tenni kell valamit valamelyik rendeléssel, akkor kérem, hogy a következőkben:
Rendelésszámmal és cikkszámokkal levelezzen, napi 70-80 ügyet kezelek, fogalmam sincs, hogy mi volt előzőleg, és mit miről, hova kéne módosítani.Túl sok az ügy és 3 hete totál feleslegesen dolgozok bármely HTC ONe módosításon.
Pl szerintem az Ön rendeléseivel is ezt tettem most.A 04/11 és a 04/12-+es rendeléseinek módosítgatása számomra kb arról szól, hogy a kb 3500. vagy a 3600. helyen áll-e, nem túl lényeges, amikor mos pl 86 db készülék van a raktárban.
Én a februári rendelésemet nem kaptam még meg, pedig 500 db-t eladtak az elmúlt 3 hétben. -
LUCKY78
tag
Sziasztok.
Van-e valakinek valamilyen tapasztalata az Expansy-es rendelésekről.
kicsit unom már hogy 2hete megrendeltem a H1-et és folyamatosan 4nap, 1nap, most 7nap a rendelés visszaigazolásomnál.
már írtam nekik és elég érdekes választ kaptam. idézem: "konkrétan fogalmunk nincs mikor várható"
ez mi?
De hogy a témához is írjak, a fotózás mobillal egy olyan dolog, hogy jelenleg i5-öt használok, (a mindennapokra) és azért tudok ám azzal is igencsak értékelhetetlen képeket csinálni. szvsz ki kell tapasztalni a mobilodban lévő kamera képességeit és utána egész jó képeket lehet vele készíteni. Az i5 előtt egy i4-em volt ami ugye 5mp. volt rá példa, hogy egy témát fotóztam, amiből később multiplakátot nyomtattunk. Persze belekellet nyúlnom PS-el, (egy kis zajszűrés, kontraszt stb...)mivel többnyire a mobillal készült fotókat a mobilodon mutogatod, nézegeted, így a one fotói szerintem nem olyan rosszak. Igen láttam én is jót, meg értékelhetetlen minőségűt, de összességében nem rossz. Pláne hogy a vas igen ütős lett, így ez kompenzálja a kamera gyengeségeit. majd talán valamikor lesz egy frissítés a szoft-ra aztán meglátjuk... -
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #1688 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudni mi is a pontos állás. Az első szériák szerintem itt is problémásak lesznek, pláne a kamerának köszönhetően. Nehezen és keveset tudnak gyártani, ki tudja lehet szériahiba is. Tegnap végig olvastam az Anandtech tesztet és megnéztem a képeket is. A zaj ott is jelen van sokszor ami az algoritmus hibája, amióta HTC-t használok azóta ilyen mind felbontástól és egyéb hardvertől függetlenül, szerintem látatlanban is meg tudnám már mondani melyik kép HTC-s. Viszont az összegzésben azt írja, hogy az egyik legjobb kamera a piacon és a képek összehasonlítva tényleg nem maradnak nagyon alul, van ahol kifejezetten jobb. Na de itt jön a kérdés, hogyha ott jól működik akkor másnál miért nem?
Amúgy meg fejlesszenek csak, ha nem is sikerül tökéletesen, de valakinek el kell mozdítania a piacot a jelenlegi kerékcsapásból és bár van hová fejlődjön ez az Ultrapixel technika, de azért az előnyeit is lehet látni főleg az éjszakai képek és videók tekintetében.
-
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1692 üzenetére
A sötétben jól látás az előny, és a Sony-t megveri ebben, Nokiához nem hasonlítanám, mer annak egy orangután optikája van, hogy nézne ki a One olyannal?
-
r4z
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1692 üzenetére
Hatalmas +1
-
kdennis
aktív tag
Igen, megnőnének a méretek rendesen ha 8 MPX lenne. Egyébként meg szerintem azért is 4 megapix mert a processzor ennyit bír jól lekezelni. Ahhoz hogy jó ZOE képeket készítsen, elég nagy sebességgel kell neki mintavételezni, és eltárolni. Lehet hülyeség, de mint láttuk már sok hozzászólásokban, nagyon szépen stabilan suhan. Hát akkor valami csak jól van benne optimalizálva, igaz a kamera kárára, de a méret és a sebesség javára. Akkor mi kellene? Hát nekem az utóbbi.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz
stilo18 #1689 üzenetére
Igen, elég jól szól. Nekem eddig bejön, szerintem sosem szólt még telefon ilyen jól, legalábbis azok, amik nekem voltak eddig. Volt belőlük bőven... S1-hez képest, ami kb etalon, nem tudom mit tud, már mocskos rég volt, de az biztos hogy tisztán szól, és a basszus NAGYON rendben van.
-
stilo18
addikt
válasz
ForRedGlory #1655 üzenetére
Fülessel is jól szól?
-
ForRedGlory
félisten
-
Gáborka17
csendes tag
kár ezért a kameráért....
-
Xaels
félisten
válasz
Hegasus #1685 üzenetére
Csak az elfelejted, hogy ahhoz, hogy az "Ultrapixel" mivoltja megmaradjon ahhoz az érzékelőt egy 8mpx-es verzióhoz meg kéne duplázzák. Ehhez viszont több hely kell és vagy kapunk egy 808 féle dudort HTC módra vagy egy sokkal vaskosabb készüléket, de akár más kárára is nőhet az alkatrész mint pl az akku.
-
Hegasus
senior tag
és Poplacsek, BenHans
az is igaz hogy ami volt korábban linkelve szoftveres javítás tényleg szépen megdobja majd a minőséget.de sajnos könnyen ki tudom nézni, hogy mivel ez a "telefon" (gsm modullal ellátott, multimédiás zsebszámítógép) minden téren brutálisan jó, egyedül a kamerában lehet majd fejlődni, és szerintem fog is majd ősszel és hogy azt a verziót is ellehessen adni valamivel, ezért abba majd 8 mpx-es kamera kerül. (amit szerintem most is tehettek volna bele, de akkor mi kerülne majd a +-os verzióba)
de ne legyen igazam!
(amúgy tény hogy 4 mpx-en is csodás képek születhetnek, de én csak a részletek miatt szimpatizálok a sok-sok megapixellel)
-
BenHans
addikt
válasz
Hegasus #1681 üzenetére
Én is ezt mondtam az első tesztek után... És akár használható a felbontás akár nem, kis túlzással ezt kezelheti a HTC prototípusként, mert mégis csak az első ilyen Ultrapixel megoldás, és szépen a "szénből gyémánt lesz" a HTC-re úgyis elég nagy nyomás helyezkedik ehhez...
-
Burt1793
veterán
Ezzel én is így vagyok, van egy kis és egy nagy gépem, objektívekkel...
1,5 év alatt nem csináltam 10 olyan képet, amit átvittem volna gépre. Persze azért van közel 500 kép a mobilon, de azokat csak mobillal nézegetem, ha nézegetem és ott gyönyörűek
/Minden szép, amire szeretettel nézünk./
Másfél éve az van bennem, hogy úgyis szar a kamera a mobilban, viszek inkább fotógépet. -
mumk1
addikt
válasz
Poplacsek #1677 üzenetére
Az igazság az, hogy az általam támasztott követelmények egy mobil kamerával szemben roppant alacsonyak és igazából még ez is megfelel nekem. Ha fotózhatnékom van, akkor minden kategóriába van használható gépem, ami valóban fotózásra való. De ez csak én vagyok és megértem azokat is, akik ezzel szeretnének fényképezni.
-
Xaels
félisten
"In the smartphone camera bench album, note that only locations 3, 4, 5, and 7 were available for use. The real world bench photos look subjectively good to me, final hardware has fixed most of the issues with the left or right side of the image being slightly soft or out of focus." - Forrás - Ez érdekes, mert nálad is jellemzően látszik ez a bal oldali elmosódás az 1. képen. Kérdés vajon, hogy itt is lesznek ilyen szériahibák? Mint tudjuk a kamera modul miatt van késés.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Én ezt nem értem...
Akoska07 One-ja teljesen elfogadható képeket csinál, fel is töltötte [ide]. (Nekem ez teljesen megfelelne, arra a célra, ha nincs nálam rendes gép.)
Különböző oldalaknál is észrevehető, hogy az egyik lehúzza, a másik meg elfogadhatónak sőt bizonyos körülmények között átlagon felülinek ítéli.Most akkor mi a helyzet a kamera szoft frissítéssel? Ha ez így marad én is várok a következőre, azért viszont fájna a szívem ha az nem ilyen burkolatban lesz.
[ Szerkesztve ]
-
ptya
tag
Akárhányszor elolvasom a sok áradozást, hogy milyen gyors és gyönyörű a telefon, egyből azt érzem, hogy ezt kell vennem. Aztán meglátok egy képet amit a készülék csinál, és kb. üvegtörés háttérzajjal fordul le a szám íve.
-
Xaels
félisten
Anandtech teszt. Azok a nagyon közeli képek a telefonról nagyon komolyak
-
blt.62
őstag
A képek minősége van olyan mint az SGS3-é?
-
Xaels
félisten
válasz
monti0222w #1666 üzenetére
Pedig most tényleg vállalhatatlan a 2. kép teljes egészében. Nagyon mosott az egész, semmi részlet nincs rajta. Itt valahol nagy gondok vannak.
-
monti0222w
addikt
Nem olyan rossz ez a felvétel a minden napokra sztem megfelel.
-
válasz
ForRedGlory #1658 üzenetére
Köszönöm Mester!
-
válasz
Mikor írod meg a cikked a telefonról? Csak azért kérdezem, mert örömmel venném a teljes helyzetjelentést Tőled.
Olyan szinten tetszik, hogy azt el sem tudom mondani! -
hurrikan
addikt
válasz
Na ez jó hír
köszi az infót -
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #1641 üzenetére
Nem torzít be max hangerőn sem?
MA teszterek ilyesmit említettek a videóban.[ Szerkesztve ]
-
Poplacsek
senior tag
Expansys-tól rendelt ONE-hoz milyen garanciát adnak?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Burt1793 #1648 üzenetére
Lehet S4 kimarad... Attol fugg, hogy ez hogy birja uzemidovel. Az biztos, ez elsore jobban megfogott mint a HOX. Xperia Z nem lesz az fix, mert az nagyon lemaradva kullog a HTC es az S4 mogott.
(#1649) O N E: meg nem volt alkalmam szet nyomni a szemet, de epp azon vagyok
Kamera tuti alatta van az inger kuszobomnek, szoval... Csodat nem varok.
[ Szerkesztve ]
-
O N E
tag
válasz
ForRedGlory #1638 üzenetére
Kamerájával meg vagy elégedve? Akksi hogy bírja (ha már sikerült egyszer lemerítened, vagy nagyon friss a teló?)
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1647 üzenetére
S4-et is be fogsz majd szerezni?
Egy One, S4, SXZ összehasonlítás lenne a legjobb
Azt oda-vissza elolvasnám.
Engem a google+ még nem fogott meg, csak a FB van...
Billentyűzetnek meg az Anysoftkeyboardot használom, 4 sorban vannak a betűk és minden ékezetes betű kint van folyamatosan. Majdnem olyan gyorsan gépelek mint géppel. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Burt1793 #1646 üzenetére
Ok, beke
Elso rossz pont. Blink feedben nem allithato be a Google+
Egy jo pont. Az uj Sense billentyuzet baromi jo, oltari konnyu vele jol es pontosan irni, nehez felre utni. Kivalo a "nyomaspontja". Utoljara ilyen jot csak iphone eseteben tapasztaltam. Meg a Samsungnal is jobb. Legalabbis S3-nal es N2-nel tuti. S4 meg majd elvalik.
Jo dolog ez az utomata kepernyo kikapcsolas, nem kell beallitani hogy mikor kapcsoljon ki ha nem erunk hozza. Mondjuk nem tudom hogy mukodik, de szerintem giroszkoppal, ha erzekeli hogy mozog a telefon, nem kapcsol ki a kijelzo. Legalabbis amig mozgattam, nem kapcsolt ki, majd amikor letettem, par masodperc alatt kikapcsolt.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1645 üzenetére
Oké, én nem erre az egy példára értettem, összességében.
De ez nem beszólás akart lenni, csak egy ártatlan megjegyzés!De tényleg, szóval bocs.
Az összehasonlítást már nagyon várom, a note2&s3 is nagyon tetszett.
Bár nekem (már egyszer írtam, és akkor is lehülyéztetek) nagyon nem tetszik a n4, valahogy belülről rühellem a külsejét, lehet, hogy azért mert a főnöknek is ilyen van, de hárr
A stock android felületet is már annyit használtam, hogy nem akarom egy ideig most látni, de egy ilyen cikkre nagyon vártam már, siess vele! -
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1643 üzenetére
Mindig ilyenkor nevetek, amikor az előző generációt szarozzátok le, fél évvel ezelőtt meg az volt az Istenkirály
Tudom, ez a fogyasztói társadalom lényege, de ezt rossz olvasni. Sajnos ez mindennel így van, veszek egy autót, ami gyönyörű és nagyon tetszik, 3 évre rá kiadják az újabb szériát és ronda szar az enyém melletteAz viszont biztos igaz, hogy gyönyörű és minőségi ez a One, szinte már műtárgy
-
ForRedGlory
félisten
Vallalhato az uj Sense...vegre kezd hasonlitani a stock androidhoz, ami nalam nagy plusz pont. Egy helyen lagol minimalisan, az app drawer megnyitasakor, sehol mashol eddig. A Nexus 4 mellette nem tunik olyan minoseginek, pedig az is brutal. Ez odabassza az iphone 5 anyagminoseget is. Remelem nem karcolodik es az akku is jo lesz. A bongeszo egy alom, tokeletesen es szelsebesen tori az oldalt, nem olyan szarul mint a HOX.
-
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1641 üzenetére
Addig is jöhet minden észrevétel
-
jacis
nagyúr
válasz
Milyen? Minden érdekes
-
Dreamie
őstag
válasz
Mázlista!
Gratula!
-
ForRedGlory
félisten
Na mirol irok, na mirol???
-
-
batai15
félisten
-
batai15
félisten
Mindenki csak ezért a belebújtatós tokért van oda?
-
Dreamie
őstag
válasz
Poplacsek #1624 üzenetére
Nekem ilyen van. Moto Razr-hoz használom, kíválló mínőségű cucc.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Poplacsek #1620 üzenetére
Na nekem egy ilyen kell: PDAir bőrtok
-
Burt1793
veterán
Igen, azt nem írtam oda, én anno, amikor még új volt a mobilom, olyan tokkal használtam, ami teljesen védi, amikor nem használom, de amikor használom, akkor kiveszem a tokból és a szép vékony telefon van a kezemben
Ennél a HTC-nél is ilyen kell, feltétlenül, különben, mint írtam, oda az egész varázs.
-
Poplacsek
senior tag
Egyetértek, ez a "double dip" szörnyű...
Én egy jóféle övre csatolható v. fűzhető fekvő bőr tokot (krusell, brando, belkin v. akármi) fogok hozzá venni és slussz, semmi mást..[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz
Burt1793 #1618 üzenetére
Egyetértek. Nálam ilyenben van most az S3, és ha ez lesz vagy az S4 az is marad abban, csak ilyen tokoknak látom értelmét. Megvédi a telefont a por és karcok ellen, viszont mikor kézbe veszed csak simán ki kell húzni így a jó anyag érzése sem veszik el meg a vékonyság sem.
-
Burt1793
veterán
Egy ilyen tokkal minden előnye elveszik a telefonnak ami a külsőt illeti.
Eltűnik a gyönyörű fém burkolat, nem lesz szép vékony, oda a menő hangszóró kialakításnak.
Így már nincs előnye az S4-gyel (amire szintén vehetsz egy hasonlóan szép tokot) szemben, amit szerintem csak külsőben nyomott le, de abban nagyon. -
O N E
tag
válasz
ForRedGlory #1608 üzenetére
Nem tudom, nekem műanyagnak tűnik
amúgy ez a hordozható akksi is nagyon ütős
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
[link] gyerekek ezen kiégtem teljesen
-
rizso
addikt
válasz
ForRedGlory #1612 üzenetére
-
-
hombár
csendes tag
-
O N E
tag
válasz
ForRedGlory #1601 üzenetére
Jól néznek ki, de nem csomagolnám műanyagba a szép alumínium házat
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz
-=Ghost=- #1599 üzenetére
nagyon eltalált telefon, végre, talán sokaknak jobban is tetszik mint az aktuális Galaxy s
talán még jobb is
de ezt a kamerát nagyon leszurtak, egyrészt nem csinál annyira Jó képet mint a 13 megapixeles
illetve emiatt nem tudnak eleget gyártani
miért nem lépnek és csinálnak gyorsan egy htc one v2-t, ami megkapja a 13 megapixeles Sony kameramodult?
-
Xaels
félisten
válasz
-=Ghost=- #1599 üzenetére
Az a baj, hogy itt nem sok mindent tudsz kezdeni beállításokkal mivel hétágra sütött a nap. Gyakorlatilag némelyik képen zajosabb az ég mint One X-nél aminek nem ilyennek kéne lennie. Pont az lenne az Ultrapixel egyik lényege, hogy kevesebb zajnak kéne keletkeznie. Attól tartok, hogyha ez fényes nappal ilyen akkor rossz fényviszonyok között még rosszabb lesz. Bár egyelőre reménykedem még.
(#1601) ForRedGlory: rég nem használok tokot, de szerintem most egy flip tokot én is beszerzek.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Jo kis tokok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115