- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Éppen akartam írni, mert nálam is van egy ilyen vas. Van kibontható értesítés.
Viszont újfent nem értem a HTC -t és a Sense-t.
A 2.3 alatt a 3-as Sense felület kb. másfélszer annyit tudott, mint a stock Android.
Ezzel szemben most a JB alatt a stock Android másfélszer annyit tud, mint a Sense 5 a HTC-n. Hiába az egy-két extra szoftver...
Egyértelmű a visszafejlődés a HTC részéről, ami kevés a megváltáshoz. Itt már csak az segít, ha elhagyja a Sense-t és a pucér android kerül a telefonra.
-
Strengar
tag
Fúúúú mennyi érdekességet lehet itt olvasni...
Azért néhány dolgot szögezzünk le. Mobilos berkekben "jó" kamera nem létezik. Legalábbis én még egyet sem láttam. Elég sokat foglalkozok fényképezéssel és még a középkategóriás kompakt gépekhez képest is kukába valóan ocsmány az összes mobillal készült kép. Legyen az akármilyen Ultrapixel, vagy PW vagy bármi. Arra maximum jó, hogy teszem azt egy koccanásnál ha kell hirtelen lekapd a keletkezett kárt, vagy ha éppen nincs nálad más akkor azzal lőj 1-1 képet.
2. Aki alap beállítások mellett akarja használni a kamerát, vagy bármilyen másik funkcióját egy készüléknek, az könyörgöm ne az alapján válasszon mert nyilvánvalóan pont a saját preferenciájához hülye./off sok/ A samsung azon felül, hogy olyan anyagokból készíti a telefonjait, amiknél egy bucsui zsákbamacskán nyert vízipisztoly is komolyabbat tud felmutatni, az Amoleddel egy életre elkaszálta magát nálam. Egyszerűen nem létező színekkel dolgozik a panel. Persze szép, hogy csilivili meg agyonszaturált, de egyszerűen köze nincs ahhoz, amit megjeleníteni hivatott. Ja hogy szép a fekete rajt ? És mégis a természetben milyen gyakran fordul elő a fekete szín, nem a sötét szürke, hanem a fekete. Na ? Innentől kezdve ez mint előny tárgytalan. Arra már ki sem térek, hogy emellett a fehér szín megjelenítésére fizikailag képtelen a samsung panelje, valamint egy egy tájképen az árnyékosabb részek részleteit kivehetetlenné teszi.
olvastam egyszer ehhez egy frappáns véleményt: "Akinek szürke a valóság, az kezdjen el élni"on: A Htc One gyakorlatilag olyant gurít a jelenlegi piacon, amit senki más. Mind vasra mind minőségben. Ezáltal megengedhetik maguknak akár a bizonyos szintű túlárazást is. Btw a 200k-s kezdő ár még sztem teljesen korrekt is. Az hogy drága, megint elég relatív. Akinek telik rá annak nem az, akinek meg nem, az ne akarja most megvenni.
-
utomi
senior tag
Kind csak egy kiegészítés a cikkhez a félreértések elkerülése végett:
To expand notifications in Sense, you’ll need to pinch horizontally rather than dragging down. Unfortunately that’s not a particularly obvious gesture, nor is it easy to perform.
source:androidcentral.com
Tehát van kibontható értesítés!
-
Cyberpunk
félisten
Jó gép. Ha robot kélne ezt venném. S4-nek esélye sem lenne nálam.
-
zdanee
őstag
Sokakkal együtt nekem sem világos, miért terjed a trend, hogy a microSD foglalat-ot kihagyják, a spórolás egy 200eFt-os telefonon nem lehet indok.
Az infra jópofa, az N900-amon is volt ilyen, elvétve használtam egy DVD-nél, aminek elveszett a távirányítója. Ha már N900: egy FM-transmiter szintén jól jött volna.
Ami a kamerát illeti, az eredmények alapján nem vagyok lenyűgözve, de lássuk meg, mi lesz a vége. Azt azért hozzátenném, hogy egy 38MP-s képet lekicsinyítve egész biztosan több részletet, jobb eredményt kapsz, mint egy natív 4MP-s szenzornál, szerintem az lett volna a korrekt, ha ugyanazt a részletet a Nokia 808 digitális zoomjával kivágva vizsgájuk meg. Bár lehet, hogy még úgy is a 808 nyerne.
Az Unibody ház eszméletlenül elegáns, valamint minden idők legkevésbé javítható készülékét rejti. A HTC ONE-nak nem éri meg betörni a kijelzőjét, mert kb javíthatatlan. -
G.FeT
tag
Részemről a microSD kártya hiánya miatt kap egy homlokráncolást. Oké, hogy 32 vagy 64 GB sokmindenre elég, de ha hirtelen át kell másolni valamit és nincs kéznél számítógép, még mindig a haver microSD kártyájára a legegyszerűbb. (Apropó, a tesztben 32/64 szerepel, a specifikációknál 16/32, kéretik javítani!)
A fotós részre nem mondok semmit, megvárom a frissített cikket. Minden más frankó. -
Akula
őstag
szép.
de ennyit nem adnék érte -
Dr.FantastiK
őstag
jo telefon, tetszik.
-
Balinov
titán
Az One teszt topikjaban linkeltem par ma delutani infot a keszulekkel. Ha gondoljatok sasoljatok at oda
-
Horovic
aktív tag
Nagyon klassz készülél, csak lenne kisebb.
-
AMD Power
titán
Egy komoly zászlóshajót láttunk.... engem meggyőzőt de attól félek ,hogy a hamarosan megérkező S4 el fogja venni ennek is a "sikerét".
-
Roxbury
őstag
-
simonlaci55
tag
válasz
Ferenczi Áko #280 üzenetére
azt ne mond hogy a xperia z meg a htc szebb szebb képet csinál?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
simonlaci55 #278 üzenetére
Elbújhat ja.. Szerintem gondoljad át még egyszer mit akartál írni.
-
stilo18
addikt
válasz
Ferenczi Áko #276 üzenetére
Igen. Vissza kaptam. Kicsit más a panel. Szerintem jobb lett.
De lehet csak beképzelem... -
stilo18
addikt
válasz
Ferenczi Áko #274 üzenetére
Ezt írták, hogy lehet állítani a kijelző szaturáltságát...! Nagyon jó dolog! Megnézném mégegyszer ezek után...
-
Ferenczi Áko
addikt
Amúgy a hülyeségeimet félretéve nekem is tetszik a telefon,nem is kicsit.. Az egyik ismerősömnek van egy HTC Butterfly telefonja,hát azt is elfogadnám. Végre olyan lett a külseje,ami miatt megkülönböztethető a többi HTC-től. ( Xperia Z-t is fogtam mát,ez ugyan annak az ismerősömnek a birtokában van, és tényleg el vannak baszva a színei, bár a napokban jött ki egy frissítés ami állítólag korrigálta ezt a dolgot..)
-
gergobox
tag
Nekem még egy dolog hiányzik belőle, ami nem más, mint az FM transmitter, régen pár csúcs N-es Nokiában volt, ha lenne benne erősen elgondolkodnék a vásárláson.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
-=Ghost=- #263 üzenetére
nem ertem miert irtam hulyeseget?
lattam a feluletet es nem igazan tudtam minek nevezni.
a tapetas kinezet miatt nekem wp jut eszembe rola, raadasul egy androidos feluleten en csak ikont es widgetet ismerek. mivel ezek nem ikonok, igy nem tudom miert is ne lehetne widgetnek nevezni?amugy koszi, hogy reszletesen leirtad, hogy mit is kell rola tudni.....
-
randras
veterán
"az új alkalmazás letisztultabbm egyszerűbb külsőt kapott elődjénél"
"melyet bekapcsolva a renszer földrajzi koordinátákat"
"pedig három másodpercetrögzít videóként"
-
Kiköpött Jiayu G3
-
pezs89
tag
-
opr
nagyúr
Lehet hülyeség, de én annyira beleszerettem, hogy a többi idén már nem is érdekel
Majd valamikor nyáron, amikor közelebb lesz a 100, mint a 200k-hoz, tuti beszerzek egyet -
stilo18
addikt
válasz
Ferenczi Áko #260 üzenetére
A Bravia E2 ügyes húzás, hogy ne látszódjon annyira a tft minden hátránya...! Ezt elismerem! De ez most másik liga, tessék visszaülni...
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
BatchMan #249 üzenetére
A zoe-król is volt 2 sor. máshol egy full postot szántak (ami kb olyan hosszú mint itt az egész teszt) csak a kamerára és a vele kapcsolatos beállításokra, plusz szolgáltatásokra...
#259:
Nekem bejön a "wp-s inditofelulet" de látom nem sok fogalmad van róla mi is az.
Képzeld úgy, mintha az egyik főképernyőd egy folyamatosan megnyitott rss olvasó lenne. Különböző forrásokból képes híreket megjeleníteni.
Ezen kívül a különbözö social szarokat is kezeli facebook, twitter, linkedin(asszem), stb kutyaf*sza.
Semmi widget nincs benne. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #260 üzenetére
mar bocs, de pontosan ez a baj a sony-val, a nev moge bujva akar megmaradni...
tudod egyaltalan mit jelent a htc rovidites, es hogy miota gyart a htc okos telefonokat, es foleg telefonalkatreszeket?
igen nivos cegrol van szo, akinek joval nagyobb neve van itt, mint a sony-nak! -
-
stilo18
addikt
Nem értem miért nem raknak bele...Meg a másik, hogy miért kell erőltetni egy SLCD kijelzőn a fekete menü alapot....meg mernék esküdni, hogy láttam Youtube-on egy videót, ahol háttérkép volt. Na, de ez már csak az én szellemem marad..
Samsung is nagyon jól megoldotta a színprofilokkal.
-
falijja
őstag
Hát gondoltam hogy nem lesz valami nagy előre lépés az slcd3 az slcd 2 höz képest ...kár hogy nincs szoftveresen lehetőség a saturációt állítani...
-
HUTCHDB
nagyúr
honnan veszed, hogy tömörített a videó?
1080P-s a fevétel.....legalábbis így van feltöltve.....nem tudom miért is butítanák le azt?
nem akarok ezen rágódni, de nem csak a képminőséggel, hanem az állandó fókuszálással, az ellenfénynél (fehér hó) fellépő "tétovázással" is küszködik a HTC.....
már ha a videót egyáltalán ONE-al készítették...... ugye? -
pss
csendes tag
Igen az árára én is kíváncsi leszek. Nem hiszem hogy ez annyira fontos lenne hogy, 4mp vagy 8mp.. Lehet egy készülékben 8mp-es kamera ha sz@rt sem ér... Jó pár cikket elolvastam már róla,szerintem "hibátlan" képeket készít. Na és a dizájn! Én biztos vagyok benne,hogy újra fel fog lendülni a htc készülékek értékesítése köszönhetően ennek a csodás új modellnek. Ezt odatették! Grat nekik érte!
-
BatchMan
senior tag
Jó teszt? Most szerintem alulmúltátok magatokat. A telefon jó.
Infra távvezérlő, mint újdonságról alig tudtunk meg valamit. Van.
NFC kezelésről semmit nem láttam. Van.
Kijelző, betekintési szögek, színek - mert ez is új.
Hangja jó, csak hangosan torzít - ennyi?Ennél többet megérne ez a masina, ha már kézközelbe került!
-
HUTCHDB
nagyúr
ezt honnan veszed, hogy ez kamu?
miért lenne az?
ha megnézed sok egyéb videó van ugyanezen orosz oldaltól és millió egyéb teszt is.
nem értem miért rontanák szándékosan a ONE imázsát?(#242) istnag!
én a linkelt videóból nem látom, hogy miért lenne jobb a ONE....
mivel egyiket sem fogtam még a kezemben, nem tudtam egymás mellé tenni, így csak pl. ezt a videót tudom alapul venni.
no meg azt, hogy a mostani SIII is brutál jó videót csinál!csak hogy tiszta legyen, nem vagyok samsung buzi!
kb. 3 hónapig használtam i5-öt, előtte One X-et szintén kb. 2-3 hónapig. most kb. 4 hónapja pedig SIII-at.
előtte is volt már szinte minden, szóval nem elfogult, hanem realista vagyok.(#247) FeRRaR1!
az s3 milyen kijelző "állásban" volt?
egyszerűen rámondani, hogy túlszaturált.....
a Shitsungok......(itt szerintem a Samsungra utalsz) gondoltak arra, hogy legyen lehetőség kinek szájíze szerint állítania a kijelzőt.....ami ugye minden csúcstelefonban benne van....vagy nem ? -
FeRRaR1
őstag
-
Xaels
félisten
Ne is mond a GSMArena-t. One tesztben lőttek pár távoli képet a szemközti épületről meg 1-2 belsős tesztet megcsináltak azt ennyi. Ma nézem az S4 tesztet és lazán kimentek a szabadba relatív fotóztak egy csomót...
(#244) kovee01: vegyél te Plazma TV-t és nézd rajta a Maúnikah sót... Alulméretezve vagy sem, de ennyit bír a konkurencia is. Ezek már nem 3310-es szintű telók amikhez hozzá sem nyúlt az ember hetekig
-
kovee01
tag
Ennyi pénzért inkább vegyetek Plazma TV-t
Az akkuja meg hát nem kicsit alul van méretezve, ha már újként is csak 1 napot bírt ki...
Nekem tetszett plecsni, de nem vennék.
-
dejaris
addikt
Kinezetre nagyon pofas es a blinkfeed is jonak tunik
-
stilo18
addikt
1:58-tól....Igaz nem S4, meg nem One...de azért ha van egy fél pillanatod nézz rá.
Betekintés, lilába csapó árnyalat, miegymás'.....
(#238) HUTCHDB
Úr isten...van aki még komolyan vesz egy egymás mellé szerkesztett, ezerszer áttömörített videót? A GSMArena nem kicsit Samu párti, az összehasonlításnál még ők is leírták, hogy ezen a téren jobban szerepel a One.
Egyébként ha egy kicsit jobban belógatja az ujját a gyerek, lehet jobb lett volna a One képminősége....
-
Xaels
félisten
válasz
Dominó85 #233 üzenetére
A One-nál szerintem csak szoftver kérdése lesz a dolog. Ha jön az ígért frissítés akkor lehet jobb lesz az eredmény,de a távoli részletek akkor sem lesznek versenyképesek a 13Mpx-es versenyzőkkel összehasonlítva. Teljesen alap felhasználásra viszont jó lesz. Kérdés, hogy az ImageChip mennyire szól bele a feldolgozásba.
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Scoobyka #116 üzenetére
És ha már megvan az a jópár minden?
#119: 200k-ért felsőkategóriás pc-t? Annyiért kapsz egy felsőkategóriás VGA-t, a maradékból meg még vehetsz mellé RAM-ot mert szarért hugyért szórják de kb ennyi...
100x le lett írva, hogy ki lehet kapcsolni, eltűnni nem fog, de ha nem állítasz be forrást nem lesz mit frissítenie, nem generál adatforgalmat, nem szívja az akksit. A default home screent is oda rakod ahova akarod, nincs semmi ráderőltetve, csak gondolkodni kéne.#147
Most szólok, az nem úgy működik, ahogy azt te hiszed...#197
Amagad az a színhű amoled#206
Battery performance tesztekben 10órát írnak video playbackre... nálam az legalább 6 1.5órás film... És még belefér egy sorozatrész -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Dominó85 #227 üzenetére
mikor HOX-om volt, sajnos ugyanezt tapasztaltam.
ha már egy picit oldalról kellett néznem a kijelzőt, már szürkült, (egyébként szemből is számomra gagyi hatása volt) egyre kevesebb dolgot lehetett látni.
lehet kamu a kép, de én a HTC és SIII vonatkozásában teljesen ezt láttam/látom. -
Dominó85
addikt
Hogy érted, hogy a kijelzőre izgulunk? Én csupán azt nem értem, hogy lehet egy csúcsnak titulált készülékbe egy technológiailag jó pár éve "megbukott" panelt tenni? Mi a francért erőlteti a Sony még mindig ezt a nem túl acélos TN panelt? Lehet azért mert
qváraa profitra mennek rá és egyáltalán nem vevőorientáltak. Csak az a ciki, hogy más gyártók meg röhögve lekörözik őket. Nem az számít a csúcskategóriában, hogy "ki jön ki elsőként" valami újjal*, hanem hogy az az új kinél a legjobb! Hiába a felbontás, ha a mellé párosított technológia elavult vagy éppen gagyi hatást kelt. A ZTE Blade-m betekintési szögeivel vetekszik az Xperia Z, na ez a vérciki!*Xperia Z, FullHD kijelző
A HTC One-nál bevállalósak voltak ezzel az új kamera varázslattal, de lehet öngólt rúgnak vele. Természetesen olyan készülék sohasem fog létezni, ami tökéletes. Már csak azért sem, mert minden fogyasztónak (ha az általánosságban nézve minimálisan is de) eltér az igénye egy adott termék esetében. És ez így jó.
-
zotyesz66
őstag
válasz
ForRedGlory #157 üzenetére
Fogtam N4-et kézben, és nagyon bejön. De ez jobban kidolgozottnak tűnik. Ami meg a samut illeti, hát dolgozzanak egy kicsit még, bár tudom, a tömegeknek elég, amit ad, ezért nem is fog. Ennyi pénzért amit elkérnek, sajnos szánalmas a minőségük. OK, nem recseg-ropog (egy darabig), de 150k fölött ez kevés. Az N4 sokkal jobb, a sok S fan meg csak szopja a marketing dumát.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Dominó85 #227 üzenetére
az üzemidőbe beletörődtünk már szerintem mindannyian akik "2(4)maggal4colfölött" telefonálunk... reggel lehúzom-este felteszem.
(#228) HUTCHDB: ej de jól sikerült fénykép, az l9 képe ugy néz ki mintha összekeverték volna az SIII-mat meg az Xperia Z-t, nem tudom hogy van megvilágítva de ezt az effektet én nem tudom előhozni rajta
-
Dominó85
addikt
válasz
DiamondBack #225 üzenetére
Hiába csúcs készülék az Xperia Z, ha egy rakat romhalmaz a kijelzője... Hiába a FullHD-s nyáladzás ha fakó és élettelen a kijelzője. Az üzemidőn pedig tudtommal a mai napig nem sikerült javítaniuk. Igaz én brand telefont egy darabig nem fogok venni. Egészen pontosan addig, amikor végre a fogyasztó kerül az előtérbe és nem a statisztikák meg a kimutatások, továbbá az IT villongatások. Minden gyártó huszárkodik itt össze vissza és ennek a fogyasztók isszák meg a levét...
Xaels
Mit sem számít a megapixelek száma, ha ugyanaz a gyatra optika van mögötte és 5, max 8 reális megapixel van felskálázva 13-16MP-re, majd szoftveresen elbuzerálva. Tegyenek bele egy normális 5 MP optikát nagy látószöggel és értelmes vakuval. De addig csak megy az e-farokcsóválás a másik brand székháza előtt.HUTCHDB
Az a kép egy epic fail! Aki kicsit is ért a fotózáshoz, az levágja hogy nem azonosak a feltételek (távolság, betekintési szög, látómező szöge). Ha mindegyik telefont ugyanazon a ponton, ugyanolyan feltételekkel fotózták volna, akkor releváns lenne, de így nem.(Amúgy tudom mire gondoltál, hogyan értetted
)
-
Xaels
félisten
Pedig úgy néz ki, hogy jó felé fogja billenteni a mérleget. Legalább is az előrendelések azt mutatják. Amúgy szerintem ha ez nem akkor más nem is fogja.
Más: a megapixel háború azért is érdekes mert ugye, ha a 808-at kihúzzuk akkor azután telefonba talán a HTC tette a legnagyobb felbontású egységet a Titan II-ben levő 16Mpx-el.
-
S e t h
nagyúr
szerintem nem ez a készülék fogja kihúzni a gödörből a htc-t, a gyengélkedő részvényről szóló hírek nem fognak megszűnni, mindent egy készülékre tesznek fel, de annyival nem jobb, a riválisok meg minden árszegmensben ott vannak
-
stilo18
addikt
Most nem érzem azt a lelkesedést, mint tavaly a One X tesztnél. Gondolom az S4-et jobbnak érzitek, ezért a finom hangvétel...
Kiváncsi vagyok mit javul a képek minősége, ha lesz frissítés...
-
EQMontoya
veterán
Ejj-ejj, mas autojaban fotozzuk a tesztkepeket?
-
Dominó85
addikt
Amíg ilyen pont (dot) optikákat szerelnek a telefonokba, ne várjon senki sem csodát. A dizájn és formatervben észlelhető trendek (kamera modul ne türemkedjen ki a telefon hátlapjából) megölik az esélyét annak, hogy normális hardveres környezetbe legyen ültetve egy korrekt képfeldolgozó egység élén a lencsével. Mint ahogyan normális koncentrált vakut (például xenon-t) sem tesznek ezekbe, csupán ledes vackokat (tisztelet a kivételnek, ahol azért erősebb led kerül bele, de az sem koncentrált). No meg persze a Xenon vaku többet fogyaszt, ezért is menne a sírás, mivel a minél karcsúbb (ezáltal kisebb akksis) telefonok nem bírnák sokáig a xenon mellett. Egy kis Led vs Xenon telefonokban összehasonlítás. Ezek a szoftveres megoldások pedig nem a legjobbak.
A mai napig nem lehet olyan képélességet és színeket elérni digitális képfeldolgozással, mint amilyet analóg esetén elértek. Ugyanez van a katódcsöves TV versus bármelyik slim TV esetén is. Egyiknek xar a fényerőssége, a másik túl szaturált, a harmadiknak a válaszideje rossz, míg a katódcsövesnél ilyen nem volt. Ja és azok 10-15 évig voltak TV-k, csak nagyokosok kitalálták, hogy az rontja a szemet, no meg technológia-innovációs forradalom korszakában nem volt maradása mily meglepő... a mélysége miatt! Lásd okostelefonok. Min spórolnak? Hát a "vastagságon", mi ússza meg ennek a levét? Hát az üzemidő. XXI. század gratulálok!
-
razzorr
őstag
A teszt fain lett, a fotós rész is, máskor is jöhet ilyen fincsi összehasonlítás :-)
Most már várjuk a tulajokat,hogy láthassunk minél több ultrapixeles képet és dönthessük el,hogy ez most jó húzás volt a htc részéről vagy öngáncs. Sajnos az az érzésem, hogy az utóbbi és emiatt nem tudnak megfelelő ütemben gyártani. Ami viszont felveti azt a lehetőséget,hogy sokan inkább az s4et veszik meg. Talán. -
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
matyi012345 #195 üzenetére
Nehéz meghúzni a határt, hogy meddig érdemes ügyeskedni egy telefonnal a szép képek érdekében, de alapvetően úgy gondolom, hogy a normális szoftveren sok múlik, mert a felhasználók többsége nem fog expozíció korrekciót alkalmazni. A mostani cikk szempontjából az a lényeg, hogy a One gyenge fényviszonyok között jobb, mint a Z; ha megjön az S4, szerintem tolunk majd egy összehasonlító kameratesztet a három csúcsmodell között. Addigra remélhetőleg a Z szoftvere is javul majd.
-
Wa2x_
veterán
válasz
matyi012345 #139 üzenetére
Sztem auton lőtték a fotókat.
(#217) Bocha: erősíts meg a fenti állítással kapcsolatban kérlek.
-
HaJózsi
aktív tag
válasz
matyi012345 #139 üzenetére
ISO 800-on meg zajosabb lesz...
Igazából mindegy szvsz.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Király lett az a készülèk! HTC odatette magát! Reméljük jön a jó marketing is.
Ultrapixel meg azèrt lehetne jobb is! Ára sok, de azèrt mert kevés a fizetés itthon, dr ez màr màs téma!
Köszi a tesztet! -
Wa2x_
veterán
Én még mindig várom a 8S folytatását, annál szebb teló nincs a piacon.
-
Xaels
félisten
válasz
Don't Panic #209 üzenetére
Hát este/rossz fényviszonyok esetén ez tuti. Ott még a One X is gyepálja a Lumia800-at.
-
Don't Panic
senior tag
szerintetek egy lumia 800 vagy ez csinál szebb képeket?
-
DiamondBack
senior tag
pedig nem azért linkeltem...
jóindulatú gonoszkodás: azért maradt a ONE 4,7 colon hogy "PPI király legyen"
?
Nem picit lett más az új sense, első látásra egészen WP-s hatást kelt. A távirányító jó dolog bár rossz ómen én naponta kb hatszor szoktam leverni amitől atomjaira hullik szóval ennek kiváltására nem venném meg -
Dominó85
addikt
Vigyázz mit írsz, mert a sok FHD őrült még jön ide trollkodni. Egyébként egyetértek abban, hogy egérmozizáshoz untig elég a méretben bőven kisebb 1280-as felbontású HD videó is. Az OTG egy jó dolog, de jelenleg egy okostelefonon megnézel 2 darab 1,5 órás filmet és dughatod is töltésre.
-
r4z
nagyúr
Pont erre találták ki az USB OTG-t. Felteszed a pendrive-ra a filmet, és mehet a telefonon. Belátható időn belül úgyse nézed meg többször. A telefon kijelzőjén amúgy szvsz tök felesleges az 1080p, a 720p is tökéletesen éles.
(#148) batai15: Amikor nyomkodtam, nem találtam ilyen opciót, de nincs kizárva, hogy később belekerül.
(#157) ForRedGlory: Fogtam mindkettőt. A One tényleg masszívabb és időtállóbb készülék benyomását kelti.
(#167) mumk1: Ha bármelyiket eladod, dobj PM-et
-
Dominó85
addikt
Sürgősen felejtsék el ezt a "technológiai újítást". Akinek van szeme a fotózáshoz, most fogja a fejét a szörnyű látvány láttán. Ezen SW frissítés sem fog segíteni érdemben. Jaj HTC miért kellett ezt?
vipnolf
Nem inkább világoskék? Bár köztudottan a férfiak egy része színvak. -
vipnolf
aktív tag
nem vagyok htc fun, sőt.
de a One legalább szép. a htc ezúttal olyan készüléket alkotott, ami elegáns, letisztult. jah és nem műanyag. lehet vitatkozni az anyagokról és formákról. de nálam már fél győzelem az ha valami nem műanyag és vállalható külseje van... és nem mellesleg még hardveresen is a csúcson van. ez így együtt egy nagy wow részemről.
azt kell hogy mondjam hogy ez nem egy kategória egy s4-gyel. nem műanyagtelefon tiniknek.
-
vipnolf
aktív tag
válasz
DiamondBack #197 üzenetére
tényleg jó link, a két samsungon szép zöld a fehér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Riasztó topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Steam Deck
- Autós topik
- Honda topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest