- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Jó, de most tél van, kevesebb a fény. Az ION-t nyáron tesztelték ami szerintem a maga nemében sem volt kimagaslóan jó az MA tesztképeket nézve. Remélhetőleg mire az 1080p Beasts összehasonlító tesztet megírják a srácok addigra jobb idő lesz és akkor más lesz az állás.
Amúgy nekem hiányzik az éjszakai képességek komolyabb kivesézése.
-
keIdor
titán
Xperia Z-vel lett összehasonlítva, ami nagyon gyenge. Elég durva visszafejlődés...
-
keIdor
titán
Kis érdekesség, ION ilyet lőtt, MA teszt.
Kijelzője is jobb, amit én tényleg marhára nem értek, az a Z meg ZL visszafejlődése, bocs az offért, de nem tudok elmenni mellette... -
HUTCHDB
nagyúr
hú ez a videó tényleg nem a legjobb!
tudom troll vagyok, meg s...... buzi, de ezen a videón is azt látom, amit már tegnap is írtam.....amikor is kegyetlenül le lettem tolva, hogy hogy képzelem.....
"nem akarok ezen rágódni, de nem csak a képminőséggel, hanem az állandó fókuszálással, az ellenfénynél (fehér hó) fellépő "tétovázással" is küszködik a HTC....."
[link]esküszöm, hogy a HOS-al készített jobb!
-
tajcsi
őstag
válasz
ForRedGlory #493 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik. Elképesztő. Jó nagy darab vasból faragták ki a házat
-
forgonati
őstag
Épp ma volt a kezemben, kicsit megfogdostam. Kiváló, minőségi holmi, de 640 EUR az brutál sok érte... A kameráját meg eléggé túllihegték szerintem, nem egy kimagasló cucc.
-
-
AMD The Best
tag
Elfogadnám az biztos
-
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
Az jó, így már le tudod mérni a fűnyírót is
A videókat most akkor le kell töltenünk és el kell forgatnunk, hogy normálisan lássuk, nem? Legalábbis fejjel lefele most nem 1az1ben látom, mert álló a videó a fekvő monitoromon...
A youtube lassan reagál, de mindjárt jó lesz! -
Balinov
titán
Kivancsi vagyok en is, hogy a tobbiek mit mondanak, en sem vagyok hasraesve tole. SlowMo 320p, fastmo 720p lenne csak vagy a YT hulyit?
Osszehasonlitaskent egy korabbi, sajat HOS tesztvideo, meg ICS-vel, nem JB-vel.
-
Balinov
titán
Akkor az igert tesztvideok YT-re feltoltve
elforgatassal most nem tokoltem, 1-1be ment fel a video.
Standard (FHD) mod
Slow Motion mod
Fast Motion mod
FHD HDR modelnezest az ingerszegeny, nem tul akciodus jeleneteketert, de a lustasag gyozott
juhi_: hat, nem...max tollasbalba
-
PAtr0n
addikt
Végre egy olyan HTC ami szakít azzal a randa egykaptafa szappanforma design-al. Nagyon bejön. Sony fan vagyok, de ez még az Xperia Z-nél is jobban kellene. A teszt meggyőzött.
-
Burt1793
veterán
Ha letöltesz a playről egy hangerőmérő programot, ami kiírja decibelben az adott értékeket és beleordibálsz, lesz egy határ, amíg kiírja. Ez ilyen paraszt módszer, szerintem ez így megmutatja a valós értéket. (Bár ha nagyon jó a mikrofonja, akkor 100+ decibellel kell majd ordibálnod
Nálam 93 dB a határ, az előző telefonom kevesebb volt, szóval gondolom ez a mikrofonon múlik!
Én feltekertem a hangerőt, ordított a sub bass monster, most nem hallok semmit!Én a smart tools-t ismerem, abban van ilyen lehetőség, de fizetős lett...
-
Balinov
titán
Acconts&Sync-nel egenfoldon nem talalom a szinkronizalas gyakorisagat beallito opciot.
monti0222w: ugyvanugyvan
-
juhi_
csendes tag
A hangszórók az ok, de valóban írtak a mikrofonok érzékenységéről. Azért izgat a dolog ennyire, mert pont most akartam beszerezni egy rögzítőt /ZOOM, vagy vmi hasonló/, de az lenne az igazi, ha a ONE-nal menne a dolog. Mondjuk egy zenekari próba rögzítése, vagy egy koncert felvétele...
-
keIdor
titán
Nekem az a véleményem, hogy emiatt a kamera miatt nem érte meg bevállalni a gyártási nehézségeket és ezzel "megvárniuk" a Galaxy S 4-et, ami kamerában fel fogja mosatni ezzel a padlót, más tesztek alapján.
One X is ugyanilyen mosottas képeket csinált...semmit nem haladtak előre...
De legalább a ház meg a kijelző nagyon tetszik, kíváncsi leszek erre előben meg az S4-re, ott eldől melyik kell.Ez az Xperia Z viszont még gyengébb...
-
Balinov
titán
Igen, gyari zongezo, settings, genral-nal fan tickbox a fullscreen modhoz. Megnyitottam 10 oldalt, 10 kulonbozo tabon (meg engedne tobbet is, csak meguntam). oldalak kozotti valtas szerintem smooth,egybol ugrik a korabban megnyitott tab-ra, statikus oldalaknal ugy tunik, instant latod az oldal tartalmat, dinamikusnal (pl. hvg.hu) a tab kivalasztasa, majd megnyitasakor reload van.
Erdekes, alapertelmezett karakterkodolas Latin1, ezt gyorsan at is raktam utf8-ra.
Latok Web Page preload menut, never/ only on wifi/always kapcsolokkal.
Keszitettem elobb az erkelyrol par tesztvideot, normal, slowmo,fastmo, hdr modban, most maszik fel YT-re, amint fennvan, betagelem rendesen linkelem majd. MPCHC MediaIInfo erdekel esetleg valakit az egyes videokhoz?
szerk:
juhi& Xaels: ha megmondjatok, hogy teszteljem a mikromonyt/hangrogzitot, szivesen megteszem.
-
tajcsi
őstag
Támadnak a klónok!!! Hihetelen, hogy nem kapható még de klónja máris van
-
Szeretném megkérni a tisztelt társaságot, hogy a további hozzászólások szorosan kapcsolódjanak a HTC One készülékhez, és kerüljük az OFF hozzászólások gyártását, valamint a felesleges személyeskedéseket.
Tengermély tisztelettel köszönöm.
-
HUTCHDB
nagyúr
teljes képernyős mód van-e?
a megnyitott oldalak közötti lapozás mennyire jó?
a baj az, hogy pl. a samsungnál kicsit nehézkes a megnyitott mondjuk 6 lap közül kiválasztani azt amit szeretnék, mert ahogy oldalra görgetek, mindig túl pörög....
hány oldalt enged megnyitni egyszerre? -
Balinov
titán
mire vagy konkretan kivancsi? feature, oldal? tegnap delelott ota van meg, delutan par orat nyaggattam, de meg idom nem volt teljesen belemerulni, meg csak most lakom be.
Elso tapasztlatom a gyari bongeszovel hogy gyors, stabil. most gyorsan megnyitottam a hvg, index.origo, prohardver, bbc.co.uk oldalakat, tabok kozotti valtas ok, yt-t es vimeot megnyitva random klippet thumbnail-ba behozza, latszik a play,stb. kezelo gombok a videon, de nem indul el a lejatszas.
hulye vagyok, default a flash disabled a gyari zongezovel, bekapcsolva ok a yt, vimeo.
5-ik droidos HTC-m a sorban (meg 1.6 HERO-val kezdtem), nekem 1,5 nap utan ez tunik a legjobban kiforrotnak, de meg fel kell fedeznem ugy erzem, eleg sok a kulonbseg a HOS 4+ Sense-je meg az 5-os Sense kozott.
Kovetkezoi par mondat nem neked szol.
Kicsit rosszmajuan, de hadd jegyezzem meg, hogy ez a HTC ONE MA-s tesztjehez kapcsolodo forum, de oldalakon keresztul mast se olvasok, hogy SGSII igy, SGSIII amugy, bezzez majd az SGS IV...legyunk mar kulturaltak es foglalkozzunk a topik alapjaul szolgalo keszulekkel tulnyomoreszt. Nyilvan kell hasonlitgatni, de az en gyomromnak mar kezd sok lenni, ami itt megy
-
Remus389
veterán
válasz
Burt1793 #428 üzenetére
elvileg jobban bírják az új Full HD telok uzemidoben
10 óra videolejatszast tudnak! míg sgs1 jó ha 3-4-et, gondolom az sgs2 se sokkal jobb
sgs1 3 óra netezest tud, sgs4 8-at!!!
úgyhogy ne sírj, van fejlődés, örülj a telefonodnak, de hagyd örülni a htc one tulajokat is, vagy az sgs4 tulajokat
remélem nem a fusztracio és vagy irigység szól belőled...
-
istnag
addikt
válasz
Burt1793 #423 üzenetére
Egyből kiszúrtam,hogy nincs mobilnet kapcsolat. Szóval ez nekem nem mérvadó,ha S2-m lenne,akkor sem lenne az.
(#416) ForRedGlory:
Azt hiszem nem írja ki,hiába nyom rá. Legalábbis a Sense 4+Lehet az 5 igen,de nem tartom valószínűnek.
(#428) Burt1793:
köszönöm nem kell. Ismerem az S2-t. Tudom mire képes és mire nem. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #416 üzenetére
no ez mar erdemi info az akkurol!
errol mar lehet beszelni, es nem a masikat piszkalni, ha le mer irni valamit, ami esetleg nem pozitivum.
a baj az, hogy a HOX is igy indult anno, hogy az akksi keveset birt!
nyilvan az itt linkelt s2-hoz nem illik viszonyitani....mert ugye az mar custom rom-os.FeRReR1!
en ?
a forumtars azt mondja, hogy a custom romok rosszak.
mar ezt sem lehet megcafolni? -
FeRRaR1
őstag
Majd írhatnál egy élménybeszámolót, mennyire vagy elégedett, milyennek találod, kamerát, mindennapi használatot, stb...
HUTCHDB
Fejezzétek be ezt, vagy folytassátok privátba.
Burt1793
Ez semmit sem jelent, lehetetlen hogy ugyan úgy használták a két készüléket, ha meg kihasználnád azokat a funkciókat ami miatt okos telefonnak hívjuk a készüléket közel sem menne ennyit.
Amikor csak Sms/Mail-t fogadtam meg pár hívást, plusz néha időt néztem nekem is ment több mint két napot a HOX.
-
Remus389
veterán
válasz
monti0222w #412 üzenetére
Samsung fanny-ként ez az őszinte véleményem
prohardver.hu/tema/re_galaxy_blog_kiprobaltuk_a_galaxy_s4-et/hsz_185-186.html
nincs egyértelmű győztes, a videót is csekkoljatok le
-
-
Balinov
titán
válasz
ForRedGlory #409 üzenetére
linkelt statnal tobbet nem tudok, de ha megsugod,hogy meg tudom-e nezni, akkor megnezem. Kb annyit, de mint irtam, nem toltottem csontra
FeRRaR1: SSMG II huzta le nagyon, mig a fodrasznal ultem az tobb 10%-ot jelentett
ami erdkes, mert ugyanez az N7-et nem meriti annyira
-
Balinov
titán
Uzemido, este kb 95%-ra feltoltve vettem le, ejjel (8 ora alatt kb) 3%-ot merult (energy saving ON), 1-2 rovid hivasom volt ma, kiscsillio appot tettem vissza wifi-n Play-rol, 1-2 sms, kb 20perd SuperStickmanGolf II meg kis HVG-s hirolvasas.
Stat most igy 28%-on (30%-nal mar pofazik, hogy pl. DropBox szinkron-t off-ra rakja, flash OFF).
-
szekra
addikt
Feketében eszméletlen jól néz ki! Remélem nem csak fehérben lesz a szolgáltatóknál, mert az eléggé ocsmány..
-
Balinov
titán
bakker mennyi HTC One topik...
HTC_001 CID-esek valoszinuleg gyarilag fuggetlenek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Hálózati / IP kamera
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest