- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
Nyomatékosan kérnék mindenkit, hogy maradjon a topik témájánál. Ami ebben az esetben a HTC One.
Aki ezek után ismét nekiáll flamelni, offolni, trollkodni vagy személyeskedni, az adott esetben figyelmeztetésben részesülhet.
A közérthetőség miatt a következők NEM a topik témái:
- Általánosságban a Samsung S4 (beleértve a kijelzőjét, a kameráját és a kidolgozását)
- Milyen olcsó unibody telefont vegyek / vegyek unibodys telefont?
- Milyen 4"os Android telefont vegyek?
- A drága telefon külsőségnek minősül?
- Fotóminőség úgy általában.Ezen témák ONnak minősülhetnek, ha a hozzászólás tartalma egyébként szorosan kötődik a HTC Onehez, de csak és kizárólag ebben az esetben.
-
Router
őstag
Azért a HTC elérte a célját a telefonnal. Letett egy tényleg prémium minőségű cuccot az asztalra és kivétel nélkül mindenki az S4-gyel méregeti össze. Szerintem ez bőven elég lesz a sikerhez. Ha beszélnek róla (mert beszélnek róla) akkor venni is fogják
Sokan itt nem látnak túl az internetes közösségeken. Millió ember idáig azt sem tudta ki az a HTC csak az Apple és a Samu pörgött a köztudatban, most végre még szélesebb rétegnek a fülében ül meg a márkanév és ez jó!
Amúgy nevetségesnek találom néhány ember hozzáállását. "Le fogja nyomni az S4" LOL
Mi az, hogy lenyomja? Hogy nyomja le? Több lesz eladva S4-ből?
Persze, hogy több lesz eladva amikor a Samsung annyi pénzt tol marketingre mint amiből egy "kis" HTC végvisz egy komplett tervezési szakaszt. Nézzétek már meg a két cég tőkeállományát.Remek telefon született! Bár én továbbra is maradok a WP-nál
-
petipetya
nagyúr
Dead Tigger + Temple Run 2 + HSDPA net + töltőre raktam + kikapcsoltam a procival való energiagazdálkodást is. Fél óra játék után 45 fokot mutat az aksi hőmérsékletre az Elixir2, a telefon hátlapja pedig forró, a legjobban a htc felirat és a beats audió logó között a hátlap alsó felén. Kifejezetten kényelmetlen ilyenkor teljesen tenyérben fogni. Emellett az előlapi üveg is meleg lett, de azt nem kényelmetlen közben tapicskolni.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
FragMaster #634 üzenetére
Az elég nagy szopatás valljuk be.
-
FragMaster
addikt
válasz
Rhino666 #513 üzenetére
16gb-os úgy tudom nincs is belőle, de a 64gb-os úgy tűnik at&t exkluzív lesz: HTC One with 64GB will be an AT&T exclusive in the US
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #600 üzenetére
Szabadon felhasználható belső tárhely: 21,43GB kép
Aksi (folyamatos Google/Google+/Facebook szinkronizálás, reggel volt hsdpa-n is mivel szarakodott a kábelnet, most pedig folyamatosan wifin lóg): kép1 kép2 kép3 kép4 kép5 kép6 (sajnos az aktív képernyőhasználatot nem találtam meg)
Proci: kép
Kijelző: kép
-
tajcsi
őstag
Tényleg lehet benne valami, hogy az octásba más cuccok mennek majd. A galaxy SII-ben sem egyformák ám a kameramodulok! Na de ez még nagyon korai téma. A flamelést meg már hagyjátok abba! Még ti One pártiak is!
Ignoráljátok ha valaki hülyeséget ír vagy már repülőböllátszik, hogy fanboy. Oszt ennyi. -
joey04
titán
válasz
Cyberpunk #613 üzenetére
Hát az akksi is egyéni dolog, mert a gsm arena tesztben pl netezésnél több mint egy órával többet bír a One, a másik 2 szempontból meg éppen nyerő a samu. Az Exynos meg kérdés, hogy mennyivel lesz jobb ebből a szemszögből, mert anno a Tegra 3 is így volt hypeolva, hogy mennyit tud spórolni, aztán látjuk mi lett a vége. Amiben tuti, hogy jobb lesz a samu, az meg a fényképező, de mobilos mércével nézve a htc is jó, még ha az ultrapixel parasztvakítás is. A HTC pedig minőségben lesz jobb. A többi kb. egál. Kijelző és GUI ízlés kérdése (szerintem a HTC sokkal szebb, a samuban viszont több ötletes dolog van), bár a videókon az s4 néha szaggat. Ami még felhozható: Az S4 bővíthető, a HTC-ben meg van rádió. Én mondjuk mindkét dologra teszek magasról.
-
joey04
titán
válasz
petipetya #600 üzenetére
ICsak ki kellett választani Németországot (mivel hazánk még nincs benne), beírni egy 5 jegyű irányítószámot és már használhattam is
Egy ilyen funkcióhoz minek kell vajon "regisztrálni"?604: igen, de a samuban magasabb órajelen pörög a cumó. Más kérdés, hogy a videók alapján előnye nincs, mivel a HTC szerintem folyamatosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DMark (2013) eredmények
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Filmgyűjtés
- Everest / AIDA64 topik
- Stellar Blade
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- MSI CYBORG 15 A13V
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest