- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #1091 üzenetére
De kijön, még ennél drágább is.
-
kdennis
aktív tag
Úgy látom már sok embernek van One
Mikor csinál valaki egy hasonló tesztet? -
hurrikan
addikt
Sziasztok.
HTC One és Padfone2 között gondolkodok.
Ti melyiket választanátok ha ugyan annyiba kerülne?Az One jobb, mint telefon szinte mindenben.
Viszont az ASUS-al TAB is van meg nekem szebb talán...Szoftveres téren hogy áll a Padfone2?
Hibák, hanyagságok, támogatás meddig várható?
Stb.Úgyis azután döntök, miután mindkettőt teszteltem, de érdekelnek a vélemények.
-
válasz
ForRedGlory #1085 üzenetére
Van politikai része is, de tényleg érdekelne, mert az átlag keresetből nem jön ki egy ilyen teló.
-
válasz
ForRedGlory #1087 üzenetére
sokszor ok nelkul
igenis van rá ok
Mégis mit nem értesz?
-
monti0222w
addikt
válasz
Nem mindegyik ilyen van akinél frankon ez az élet érzés! Az s4 még drágább lesz a sony Z se sokkal olcsóbb!
-
válasz
Amíg az átlagkeresetünk máshol a nyomor felső határának a fele, az árak meg másfélszeresek, igenis van rá ok.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #1084 üzenetére
A magyarok szeretik sajnaltatni magukat...sokszor ok nelkul, de ez mar lassan politika
-
Durva...
Minden szemétkedés nélkül, de honnan van egy magyar embernek erre ennyi pénze? Magyarországon mindenki sír hogy nincs ez nincs az, és egy másik fórumba is látom hogy azért elég sok ember előrendelte, hamarosan megérkezik neki a One stb. Azért nem 2 fillér ez a teló.
Bankot raboltatok emberek? -
Xaels
félisten
Az a 888MB szabad RAM nem rossz. A Citadel értéket köszi. Majd ha ráérsz te is próbálgathatnád a kamerát kicsit. Te HOX-al is csináltál 1-2 egész jó képet.
(#1082) laleh: igen.
HTC One, take 1: An in-depth discussion with the company's camera guru
-
200k körül van az ára igaz?
-
mumk1
addikt
Akkor sorba:
@RazorGTR1
Ne irigykedj! Úgy is megveszed te is, ha egyszer kézbe veszed!Ismerlek.
Te kapsz egy Quick System info-t, mert úgy is tudom, hogy az érdekel.@stilo18
Ha szereted a HOX kijelzőjét, akkor ezt imádni fogod, nem gondoltam én se, hogy ez még fokozható.@Balinov
Köszönöm!@Xaels
Egyenlőre egy Epic Citadel, a 3dmark kicsit később. Szép kerek szám lett.
-
joey04
titán
válasz
-Mosquito- #1071 üzenetére
-
Xaels
félisten
Pfff. Na egy gyors észrevételt összedobnál? Nyomsz 3dmark-ot meg Epic Citadelt?
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
-Mosquito- #1071 üzenetére
Jó reggelt kívánok, rossz topicban vagy...
-
mumk1
addikt
Na, végre megérkezett a cucc!
Meseszép! Csak szétszedni ne kelljen.
Legalábbis nekem...
-
Balinov
titán
Nem akarom elkiabalni, mert nem vettettem ugy ala egy stressztestnek az ONE-t, de az en napi atlagos hasznalatom mellett ugy tunik, jobban birja az akksi. HOS-nal PowerSaver ON-nal hasznalva reggel leveve a toltorol ilyen 4-5 ora tajt ugy nagy atlagban 60-65%-ot mutatott az PowerControls akkuwidget-je, One-val ugyanilyen hasznalat mellett most 80%-ot jelez.
-
Spark_777
tag
Mit szóltok ahhoz a hírhez hogy a HTC felvásárolná a Panasonic telekommunikációs részlegét? Amennyiben a hír igaz lenne akkor elég agresszív stratégia mellett döntöttek.ami a jelenlegi piacon nem is olyan hülyeség...Ami viszont fix hogy a Qualcomm-al szorosabb stratégiai szerződést kötöttek,így a megfelelő processzorok továbbra is biztosítottak,és megfelelő számban állnak majd rendelkezésre,ez végett biztos nem lesz csúszás
-
-Mosquito-
őstag
-
válasz
ForRedGlory #1069 üzenetére
Kár magyarázkodni az itt a helyzet. Oda van írva, hogy a Carbon backuphoz jó. Ami egyben a TB egyik fő kunkciója. Senki nem írta, hogy kiváltja teljes egészében. Nem értem mit kell drámázni amikor le volt írva tisztán és világosan. Feleslegesen értetlenkedsz meg írod itt a litániákat
Fejezd is be. Felesleges magyarázkodásba vered magad.
#szerk.: Hajajj..
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Richard #1068 üzenetére
Kezdjük ott, hogy én eredetileg azt írtam, a root nélkül nem mennek olyan frankó programok, mint a Titanium Backup. Amikor ezt írtam, NEM csak arra gondoltam, hogy a mentés miatt kell root, és nem csak eme funkciójára céloztam a TB-nek. Arról nem tehetek, ha nem tudod értelmezni a dolgot és sikerül egy oda nem illő választ írnod, ami után még neked áll feljebb, és kikéred magadnak, hogy én nem tudok értelmezni.
Szerintem gurulj vissza IDE és olvasd el megint a párbeszédet. Ha nem esik le, akkor sajnos nem tudok a továbbiakban segíteni.
Kb ugyanez a helyzet RazorGTR1 esetében is, aki tovább lovagolja az adatmentés szelét, amikor egy mukkot nem szóltam, hogy a Carbon ne lenne jó rá, és jön is a személyeskedéssel egyből... Téma részemről befejezve, pedig szívesen írtam volna hosszabban logikai alapon megközelítve, de ezt vagy érti valaki vagy nem. Előbbinek nem kell magyarázni, utóbbinak meg nem érdemes.
(#1070) RicHarD: Látom nem fogod az adást, nem baj
-
válasz
ForRedGlory #1064 üzenetére
Menteni meg visszaállítani ugyan-úgy tud. Ha ezt nem bírod értelmezni ott már baj van. Halandóknak tökéletesen megfelel.
-
r4z
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1066 üzenetére
Azt írtam, hogy Ami a mentés-visszaállítást illeti, felér hozzá. Egy szóval se mondtam, hogy a TB-ban ne lennének plusz funkciók. Viszont nagy előnye a TB-vel szemben, hogy nem kell hozzá root.
De ha nem akarod érteni, amit mondok, és csak belém akarsz kötni, akkor azt mondd.
-
r4z
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1064 üzenetére
Szerinted miért írtam ezt és így?
-
r4z
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1052 üzenetére
Ami a mentés-visszaállítást illeti, felér hozzá.
-
Remus389
veterán
van valami amit mondasz, a garivesztes ami gáz ebben az esetben
mondjuk úgy modosithatom amit mondtam, hogy kevésbé fontos már a mokolas
én ellennék gyári rommal ezeken, nálam a laggmentesites volt a fő ok, a felület -re ott vannak a launcherek
nekem is sgs-em van, gyári rommal, de rootolva és kicsit tunningolva így nem laggol és megbízható (hisz gyári ROM alapvetően )
-
ptya
tag
válasz
Remus389 #1048 üzenetére
Jelenleg SGS-em van, és általában kerneleket cserélgetek és romokat pakolok fel.. jelenleg CM fut rajta.. és eléggé érvágós, h a JB egyik legjobb feature-ét kivágta a HTC (értesitő felület kapcsolós része).
Azt meg nem szeretem, hogy egy alkalmazás fut a háttérben, ami helyettesit egy olyan funkciót, ami máshol alapértelmezett.
Azért nem veszek Apple terméket, mert ott ketrecben érezném magam a 0 testreszabhatósággal. Androidban pont az a jó, hogy minden olyan amilyenné akarom tenni. HTC meg eddigi infó alapján inkább az Apple féle zárka feeling felé mutat.
De ha jön a hir napokon belül, hogy kap frissitést a telefon 2-3 hónapon belül, akkor minden rendben. Sajnos nagyon szeretek mindig mindenben a legújabb állapotban lenni. -
-
keIdor
titán
Valaki nézhetne egy új 3DMark-ot a telefonon.
Kíváncsi vagyok mit kapna egy Qualcomm 600 SoC.
-
andy83
aktív tag
Van infótok arról, hogy Telenornál lesz-e ONE, és ha igen, mikortól?
Előre is köszi! -
válasz
ForRedGlory #1049 üzenetére
A Carbon elvileg nem igényel ROOT hozzáférést és lehet backupolni.
-
Balinov
titán
válasz
ForRedGlory #1049 üzenetére
...ami meg rom/kernelcserelgeteshez nelkulozhetetlen, ami meg BL nyitast es root-ot igenyel...
Kicsit ordogi kor, bar teny es valo van letjogosultsaga.
hozza kell tennem az ONE az 5-ik droidos HTC telefonom, sosem ereztem egeto szukseget a root-nak. N7 az mas, ott szinte kotelezo, de hat az elvegre egy referencia modell
-
Remus389
veterán
én ezt nem tudom megérteni minek root?
még a galaxy s1-nel és az LG 2x-nél volt értelme, mokolni, tunningolni, hisz jobban működött, érezhetően, már az sgs2 a gyári jelly bean-el is azt mondják szuper
de egy quad core 1.7 GHz-es, jelly bean-es telefonnal minek tunningolni?
ha a felület nem tetszik, rengeteg jó launcher van, apk-t is tudsz telepíteni root nélkül, és immár gyárilag minden úgy van behangolva hogy a lehető legjobban működjön
nem is beszélve hogy 5-ös android is lesz rá szvsz
-
istnag
addikt
válasz
ForRedGlory #1042 üzenetére
Nem feltétlen,mert nem tudjuk ebben a kijelzőhasználtban mi volt és mi volt a korábbiban. Lehet akkor 2 és fél órát GTA -zott.
-
petipetya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1042 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz
petipetya #1041 üzenetére
Nem feltétlen jó hír...
ad1, vagy most is energiatakarékos üzemmódban volt, hiába kapcsoltad ki -> bugos
ad2, vagy tegnap sem volt energiatakarékos üzemmódben, hiába kapcsoltad be. -> gubosAz ad2 lenne a szerencsésebb, mert azt jelentené, hogy normál használat mellett jól bírja. A konzekvencia mindkét esetben az, hogy bugos
-
petipetya
nagyúr
Jó hírem van. Kikapcsolt energiatakarékos módban is ugyanannyit fogyasztott az aksi, mint tegnap: HSDPA-ra lockolva 50%-ig merült és ugyanúgy 2 óra 27 perc az aktív képernyő használat.
-
Zolom89
senior tag
Nincs valakinek infoja h Voda mikor kezdi árulni?
Felhívtam őket es az ügyintéző csaj nem is hallott meg erről a készülékről... Pedig Smart storba is benne van mint Hamarosan megjelenő készülék -
-
ptya
tag
válasz
enginev3.0 #1034 üzenetére
Eddig nem sok htc-val volt dolgom, de mindig hivatalos márkaoldalon keresztül kellett vmi kódot generálni, v mit, hogy rootolt legyen a teló. Legalábbis így emlékszem. -- És ez gari veszteséggel jár.
Az utóbbi telókra is jellemző volt az ilyen? pl HOX.Remélem így már érthetőbb a kérdésem.
-
ptya
tag
sziasztok! a korábbi htc usereknek szegezném a kérdést:
telót rootolni még mindig htc oldalon lehet garantált garancia veszteséggel? ez nálam nagy vízválasztó lenne, h s4 vagy ez..
-
ferob
őstag
Ugyanolyan módon, ahogy a One X esetében is a Playről elérhető jó pár skin, amik a Sense SDK-val készültek a Virtuous Team jóvoltából.
Idővel majd gondolom készítenek a Sense 5-höz is elérhető skineket. -
stilo18
addikt
Tulajoktol: Van olyan tema,ahol az also menusav atlatszo a fokepernyonel?
-
petipetya
nagyúr
válasz
FragMaster #1008 üzenetére
Rendben. Már ki is kapcsoltam az energiatakarékos funkciót, holnap azzal nyomom végig HSDPA-n.
-
kdennis
aktív tag
-
kdennis
aktív tag
Ha meglesz a One-om csinálok egy ilyet megígérem! Most One X-em van és egy Sony-val hasonlitottam össze és rohadtul idegesít az eredmény!
Ezért is akarok cserélni!
-
kdennis
aktív tag
válasz
Burt1793 #1015 üzenetére
Itt is eléggé ordít a zene, de eddig nem találtam még olyan videot ahol torzitott volna a One felvétele.
Itt még egy ilyen eufórikus állapotban lévő (szerintem nem pici) ember üvöltő rángatózása közben is viszonylag szépen dolgozik az OIS. A hangja meg brutális... torzitás nélkül a frekvenciák a helyén vannak..
KONCERT1Itt néha belenyul a mikrofonba a csávó
KONCERT2 -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #897 üzenetére
Készen van az újabb aksi teszt. Folyamatosan HSDPA-n ment róla a mobilnet és most is be volt kapcsolva az energiatakarékos mód, amiben csak a takarékos cpu használat aktív. A fényerő stabilan erre a szintre volt állítva: kép
Ezek a push szinkronizálások voltak bekapcsolva: Facebook (hírfolyam, naptár és névjegyek), Google (azonnali feltöltés, Gmail, Google+, Internet, Keep, naptár, névjegyek és Picasa) és Hírek. Emellett nálam folyamatosan be van kapcsolva a a Google helymeghatározó szolgáltatás + Hely és Google keresés.
Az aksit 5%-ig merítettem, a kijelző pedig 4óra 19percet ment. Íme a fotók:
kép1 kép2 kép3 kép4 kép5 kép6 kép7 -
atike
nagyúr
válasz
kdennis #1013 üzenetére
Hehe...
Mondjuk a One-t az S4-el kellett volna összemérni kapásból.
Meg ennek úgy lett volna értelme, hogy egyszerre venni ugyanazt a részt mind a kettővel, majd a videóba berakni előbb az egyiket majd a másikat. Ez így majdnemhogy szimpla trollkodás...
Ja, én maximálisan a One mellett vagyok ezt úgy írtam le.
-
kdennis
aktív tag
Ezt küldöm a Samsung fanoknak! Jó 'szar' a HTC tényleg!
-
Balinov
titán
Tasker-rel meg lehetne valahogy oldani, hogy en szabalyozzam, melyik adatfiokot milyen gyakorisaggal szinkronizaljon?
-
mumk1
addikt
válasz
FragMaster #1008 üzenetére
Mit csináljak, ha elgyengültem.
De a MIUI marad, azt nem adom!!
@Cyberpunk
Londonból hozza ismerős, már szombaton megvette. 490 font és egy ajándék huawei MI-FI.@Xaels
Kicsit szégyellem, de nem nagyon. -
-
petipetya
nagyúr
HSDPA-ra lockolva 5%-ig merítve aktív energiatakarékos móddal (csak a cpu takarékosság van bejelölve) 4óra 19percet ment a kijelző. A képernyő fotókat és a részleteket majd csak este tudom belinkelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest