- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
adammkaa
senior tag
HTC ONE tulajdonosokhoz lenne egy pár kérdésem. Használattól függően hogy bírja az akkumulátorja a telefonnak, hogy szól a boomsound, fülhallgatóval milyen minősége van a telefonnak, lejátszik e FLAC formátumot a telefon, milyen a gyári fülhallgatója, hasonlókat szeretnék tudni. Hol vettétek illetve még azt.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1294 üzenetére
Először megnézem hogy lehet szétszedni, ha mégis javítani kellene saját kezűleg.
Nem mindenki olyan kétbalkezes, mint az iFixit. -
mumk1
addikt
Hmmm, stock rom odexed és deodexed változatban, rooting toolsal. [link] Csábító.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
stilo18 #1291 üzenetére
mindket forumba linkelek?
hova is?
melyik az a ketto?egymasnak bologatunk?
miert kell felrevezeto, lejarato kommentet irnod?
ha annyira htc ellenes lennek, mint ahogyan azt ti gondoljatok, akkor miert csinaltam uj videot ma es tettem kozze az s3 topicba, hogy bocs, az elozonel hiba volt, az uj mar realis....hmmmm?
szoval, csak az igazat es gondolkozz el azon amiket itt irkalok!
-
stilo18
addikt
válasz
HUTCHDB #1287 üzenetére
Akkor ne haragudj, félre értettem, hogy miközben az idei telódat akarod kiválasztani, előveszed a tavalyi két csúcsot és mindkét fórumba belinkeled, hogy mekkora szXr a HOX kijelzője...az SIII fórumban meg egymásra bólogattok, hogy jah, mindenki nézegesse a saját fakó szutykát...
Én csak ide írtam, hogy téves a felvetés.
Egyébként nem értem...tisztán látszik, hogyy SuperAmoled fan vagy, azt szereted...akkor miért hezitálsz? Min kell gondolkodni? Hidd el, ha One-t veszel csalódni fogsz...
Ennek nincsenek olyan kicsattanó színei, tökéletes feketéje, amiért a tulajok az S szériát választják...(természetesen sok más, jó tulajdonsága mellett) -
batai15
félisten
válasz
ForRedGlory #1289 üzenetére
igen .
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
stilo18 #1285 üzenetére
gondolom, hogy akkor az új videó és a reakcióim is ugyanott megjelentek......hogy korrekt legyen a tájékoztatás....ugye?
vagy a lehurrogás, a csalás, a szándékossági gyanúsítgatás az megy, viszont az, hogy készült új videó az sehol?
hihetetlen.....
én (tehát én) akarok tisztán látni, mert hezitálok a ONE és az s4 között.
de szerintem elég sok user van így mint én, mert nem akar iphone-t (vagy már volt neki) és az androidos csúcskészülékek közül akar választani.
nem más készülékek blamálása a célom.....mert aki egy s4-et meg tud venni, az egy ONE-t, vagy egy Z-t is...szóval magamat szeretném meggyőzni.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
stilo18 #1266 üzenetére
te honnan tudod, hogy be volt kapcsolva az energiatakarekos mod?
egyebkent egy HOX-os forumtars tegnap megkeresett pu-ben, hogy valami nem stimmel, majd o mondta, hogy be van kapcsolva ez a funkcio.
ma megneztem igy a kijelzot es sokkal jobb, ha kikapcsoljuk ezt a modot.
sokat levett a takarekossag.
igy mar mas a helyzet, de en is meg voltam tevesztve, mert fogalmam sem volt arrol, hogy ez aktivalva van.
de a legmeddobbentobb, hogy a tulajnak sem jutott eszebe... -
kdennis
aktív tag
ÉS IGEEENNN!!! Valaki csinált egy diszkó felvételt! Vééégre!
Ultra brutál mikrofon, mostmár tényleg elhiszem hogy jó! Egy picit sem torzít! Tökéletes!
És még a kamera is szépen dolgozik!
MEGVESZEM! -
kdennis
aktív tag
Valaki ezzel a frekvencia tesztelő programmal csinálna egy fényképet mit rajzol ki a HTC One? A HTC One X -el csináltam egy audió tesztet Sony-val összehasonlítva, látszik hogy a One X levágja alul felül a frekvenciát. A Sony meg szépen kirajzolja az összes hallható frekit. Nem kell ilyen hang teszt, elég csak az alap zaj amit kirajzol a program.
-
Luser2000
addikt
No, tegnap este beruháztam egy szürkére én is.
Ezen már a 1.28.401.7 sw verzió van fent.
Ma igyekszem belakni és próbálgatni majd.(A fenti ok miatt eladóvá vált egy Samsung Galaxy S3)
-
válasz
ForRedGlory #1273 üzenetére
Megnéztem, és nem tudom, annyira nem tetszik a fekete pedig mindenképpen feketét vennék, bár a One X is fehér.
-
batai15
félisten
válasz
hmm ebbe az esetbe a fekete nagyon ütős!
-
jacis
nagyúr
válasz
Egy ideig nekem is a fekete jött be jobban, de most valamiért a szürke az ami nagyon megtetszett.
-
stilo18
addikt
válasz
Sok ilyen Unboxing videót megnéztem, ami feltünt:
Amikor betölt a logo, illetve a hang mindenki hirtelen egy pillanatra meglepődik és jön a :
"very loud" féle kjelentés...
Egyébként HTC-ből a szürke, S4-ből a fekete tetszik...
(#1272) Burt1793 Szerintem nem rossz, bár csak laptopon néztem, tv-n nem. Valószínű a billentyűkre fókuszál a teló...de lehet Te látod jól!
-
ForRedGlory
félisten
-
stilo18
addikt
Ez de jó video...
A csávó zongorázik és énekel, felvétel HTC One.
#1268) mumk1 Ez már tartalmazza a fényképező javítását is?
-
stilo18
addikt
válasz
ForRedGlory #1267 üzenetére
És ami a legviccesebb az egészben, hogy kb. 170 cm "magas" vagyok, mellette 85kg és nem dagi... -
-
stilo18
addikt
válasz
HUTCHDB #1202 üzenetére
Bocsi de ez már akkora hülyeség, hogy én se hagyhatom szó nélkül. Az eladó srác meg egyenesen nem oda való, ha ezt nem tudja, főleg, hogy a One X a saját(?) telefonja.
Csináltam neked egy fél perces kis videót, mi az az energiatakarékos mód és mi hatása van a gagyi kijelzős One X-re. A minőségért bocsánat, egy Sola-val készült.
Tudom, hogy nem SIII szintű a fekete, de a videón szereplő lehúzásnál az alapjában szürke, nem fekete.
-
simonzé
addikt
Szép telefon, de a cikk nem egyértelműen tetszett.
Mi ez a "masszívos" duma???"az irtó masszív hangerő mellett a mélyek is erőteljesek, a kétharmadáig feltekerve viszont már masszív a torzulás"
Masszív hangerő? Masszív torzulás? Magyarul mondd már, ne tükörfordított amerikaiul!
Használd már ott az idegen szavakat, ahová valók!
-
mumk1
addikt
Akit érdekel, csináltam egy csak HD videót, kihegyezve az igen erős hangerőre. Engem nagyon meggyőzött a hangfelvétel minősége. Ezzel el lehet indulni koncert is.
65MB HD videó
@kdennis
Megnézem, köszi. Itt a videód. -
-
válasz
ForRedGlory #1238 üzenetére
Én úgy veszem észre hogy HUTCHDB imád válaszolni a saját kérdéseire és kijavítani másokat akiknek szintén van véleményük a témáról, főleg ha nem egyezik a sajátjával...
-
Hegasus
senior tag
Ha annál újabbakkal jönnek ki a készülékek, annak csak még jobban örülnék
, de szerintem jövőre "csak" azzal fognak kijönni, ahogy idén is "csak" 600-al jöttek ki az év első felében, második felében jönnek majd talán az újabbak szerintem.
Szerintem telefonba visszaveszik az órajeleket, LG G2 is a pletyka szerint 800-assal jön majd ki. -
Hegasus
senior tag
hát azért a sony is valami förtelmes, valami ott sem stimmel szoftveresen... a képeiről ez jut eszembe.
az s4 meg nagyon szép képeket lő, de a kép fov-ja nevetséges
na majd jövőre jobban fog érdekelni a felhozatal snapdragon 800-al (2304p-s, és 60 fps-es fhd videókkal)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1238 üzenetére
ok.
egyebkent nem ragoztam, csak leirtam, hogy jutottunk el idaig...
mondjuk jo lenne mas is, ha tudna megnezne ezeket a keszulekeket egymas mellett.i -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1229 üzenetére
nem akarok en elerni semmit!
nehany napja nyilt egy eleg komoly telefonbolt, ahova tegnap menetm be.
itt szinte minden telefon megtalalhato es gyari fuggetlen ujak.
gondoltam megnezem milyenek vannak milyen aron.
az N4 nagyon olcso (akcios) volt, igy kikertem.
elkezdtem nyomkodni es amellett, hogy nagyon jonak minositettem, mert gyorsan akadasmenetesen dolgozott a chrome is brutalisan viselkedett.
ezutan osszehasonlitottam a kijelzot az enyemmel, ami meglehetosen sargas es tompa volt.
ekkor kapcsolodott be a "tesztbe" az elado fiatal srac.
neki HOX-ja volt.
ekkor tettuk egymas melle a 3 telefont es dobbentunk meg mindketten, hogy a tesztekkel ellentetben mennyivel jobb mindkettotol az enyem.
nyilvan a feketebe es a szinek milyensegebe nem mentunk bele, mert annak nincs ertelme.
mivel mikor volt HOX-om, akkor nem volt s3-am, es most meg forditva, legalabb lathattam egymas mellett a konkurenciakat.
a lenyeg, hogy ez alapjan irtam ide, hogy jo lenne latni a HOX es a ONE kijelzoit egymas mellett, mert ha nincs elorelepes, akkor reszemrol szinte biztos, hogy a ONE kieses szelere kerult.
engem nem nagyon erdekelnek a tesztek, en a sajat szememnek hiszek, es nyilvan magamnak azt a keszuleket szertnem valasztani, ami nekem tettszik.
ezutan irtam, hogy a HOX gyengus (amit most is fent tartok).
majd jottek a letolo, hozzanemertesemrol meggyozni akaro kommentek, amiknek semmi koze nem volt ahhoz, amit en akartam, hogy a htc-k kijelzojet osszahasonlitsam.ebben nyilvan tovabbra sincs elorelepes...
ma megprobalom az igert fenykepet megcsinalni, aztan a sajat telefonom topicomban majd megosztom, aki kivancsi megnezi.
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Valaki él közülletek Londonban?
Hol és mennyiért tudnám megvenni függetlenül?
Szerdán megyek, felkészülnék.Köszi.
-
PAtr0n
addikt
válasz
ForRedGlory #1229 üzenetére
Ez így van. Szép az Amoled pentile, de a fehér még egy sima TFT-vel szemben sem fehér. Amolyan kékesszürkés. Feketében nincs vita melyik a jobb, de a fehér egyszerűen okádék.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
HUTCHDB #1227 üzenetére
Nem erről van szó, csak ahányszor feljövök, szinte mindig azt látom tőled valamilyen formában, hogy a HOX kijelzője mekkora hulladék. Pedig a legjobbak között van. Tesztek szerint és felhasználók szerint is.
Én a helyedben a One-t venném, engem zavar a pentile kijelző. A Sense-t is szeretem, napokban ha lesz időm be is battyogok az O2-hoz, és meglátjuk mi lesz. De a legjobb az lenne ha ott lenne a HTC-s gyerek aki múltkor is bemutatta a készülékeket.
Egyedül ami nem tetszik az a Blinkfeed, illetve az hogy nem lehet eltüntetni gyárilag.ForRedGlory
Sőt nem is kéne fehérnek hívni, mivel a pentile fizikailag képtelen fehéret adni.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Balinov #1220 üzenetére
ok. semmi gond!
(#1219) FeRRaR1!
latod, mar megint felremagyarazod a dolgokat!
de miert?
ki beszelt szinekrol, betekintesi szogrol a samsung pirosarol?
en ma kerultem olyan helyzetbe, hogy lehetosegem volt a korabban emlitett 3 telefont egymas mellett feher es fenyero szempontjabol osszehasonlitani.
mivel a HO es az S4 vasarlasa kozott hezitalok, ezert kerdeztem meg itt, hogy a HOX-hoz (amit ma leteszteltem) kepest az uj masinanak milyen a kijelzoje.
szoval inkabb ebben segits!(#1217) Xaels!
ezt en pontosan tudom, hisz ismerem...., de lehet nem latta igy egymas melle teve a telefonokat. -
Xaels
félisten
HTC One vs. Xperia Z felkerült ez is a GSMArenara. Essünk neki.(#1226) joey20: hopsz. Bocsi átsiklottam felette. Munka közben nehéz mindenre odafigyelni
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1221 üzenetére
Én is kíváncsi leszek, bár én S2-t használok a mindennapokban és ez is marad legalább az S5-ig, de lehet, hogy S6-ig, aztán majd választok
Most kíváncsiságból leszedtem egy full fehér és egy full fekete képet, megnéztem először csak az s2-n, gyönyörű fehér volt a fehér is és a fekete a fekete is, majd megnéztem a szimpla kis egyszerű fullhd-s samu monitoromon, azon is ugyanezeket tapasztaltam. De amikor egymás mellé raktam őket, olyan fossárgászöld volt az S2 fehérje, hogy rossz volt ránézni és olyan szürke a monitor feketéje, hogy 0-ra vettem a fényerejét a maximumról, de akkor is... Hihetetlen az S2, hogy max fényerőn sem látszik a keret és a kijelző között semmi
Na ez egy ultranagy off volt, a one viszont gyönyörű, majdnem oylan szép mint a Sony Z-je -
Xaels
félisten
Nem volt vészes. 1évig használtam, szerencsére én kifogtam egy hibamentes példányt belőle. Ahhh az a hátlap mai napig szerintem az egyik legszebb. Azt kellett volna tovább vinni megbonthatatlan konstrukcióban.
Alig várom már, hogy saját példányom legyen a One-ból. A Desire óta nem voltam ennyire rákattanva telefonra. Veletech-en az lesz az első amit megnézek.
-
stilo18
addikt
válasz
ForRedGlory #1221 üzenetére
Kiváncsi leszek a véleményedre.
-
-
Balinov
titán
-
FeRRaR1
őstag
válasz
HUTCHDB #1200 üzenetére
De ezt miért csak te tapasztaltad, én is tettem egymás mellé HOX, N4, S3
És a HTC adta a legélethűbb színeket, a legjobb betekintési szöget, legjobb fényerőt.N4 köszönő viszonyban sem volt, fakóbb volt jóval.
S3 meg bizonyos színeknél fakóbb pirosas színeknél meg túl élénk.Egyértelműen a HOX volt a legjobb, és ebben az előző Desire-m is nagyon jó.
-
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #1215 üzenetére
Szerintem neki nem kell kép róla, hisz ő maga is használta mind2 készüléket [link]. Amúgy nekem kicsit olyan érzésem van azok alapján amiket a HOX-ról írtál, hogy te összekeverted a Sensation-nel. Annak nem voltak jók a betekintési szögei és az nem volt elég erős fényerőben.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1212 üzenetére
majd csinálok képet és privátban elküldöm, mert itt nem szabad!
-
joey04
titán
Más: HTC One vs Sony Xperia Z: One to Z
Itt nincs vita kijelzők terén. -
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1212 üzenetére
De azok a feketék
Imádom, ahogy eltűnik a keret
Számomra fontosabb a fekete, mellesleg mindkét kijelzőnél ha csak azt az egyet bambulod, nem tűnik rossznak az amoled fehérje illetve az lcd/tft feeketéje sem...
-
HUTCHDB
nagyúr
eppen ma hasonlitottam ossze a Debrecen Plazaban levo telefonos boltban egy N4-el es egy HOX-al az S3-at.
mindkettonel sokkal erosebb fenyereju es feherebb volt az s3.
kar, hogy nem orokitettem meg a pillanatot, de ha lesz idom meg ma, akkor visszamegyek (mert jo fej volt az elado srac) es csinalok roluk egy fotot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows 10
- E-roller topik
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest