-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spark_777
tag
válasz
-=Ghost=- #2982 üzenetére
Igazad van,én is így vagyok ezzel,a Sensationt,nem fogom eladni,mert hibátlan,tényleg makulátlan,egyszerűen sajnálnék tőle megválni,a One S-t pedig a barátnőm fogja használni,mert elege lett a Galaxy Advenceből...
Sajnos tényleg megvan ez a hátrányunk más országokkal szemben,de jelen esetben például Ausztria is ugyanúgy szenved a hiánytól mint mi,és azért ott mások a körülmények,de mégsem kapnak...
Én eddig mindig tokkal védtem a telóimat,sima bőr jól bevált kihúzhatós tokokkal,a ONE-on pedig a ONE X kihúzhatós bőrtokja lifeg mint egy darab rongy!!!Szóval fel a fejjel,másnak is akadnak ilyen gondjai mint neked,és látod én már meg is jártam rendesen,egyből vihettem is vissza,ami azért annyira nem buli,főleg hogy nem lakom olyan közel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest