- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
rocket #11289 üzenetére
A különbség az, hogy a DX10.1-et nem csak a felsőkategóriás kártyákkal lehet majd használni a Battleforge-ban.
Cryostasis alapján a Physx egy baklövés. Annak a pár embernek szánták az egészet akiknek GF GTX 200-k van. Mert azt túlzás lenne állítani, hogy a nagyközönség számára elérhető kártyákon fut a technika.
Ilyen marketinggel nem hiszem, hogy jól járt az NV. Talán majd a Mirror's Edge.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
rocket #11268 üzenetére
Hibásak az adataid ... A HD 4800-ból sokkal többet adtak el, mint a GF GTX 200-ből. Kb. a viszony most 80-20 %-on állhat. Emellett nagyon fontos, hogy a fejlesztők jelenleg HD 4800-ra fejlesztenek. A Dev fórumokon folyamatosan megy a kérdezgetés, hogy mikor lesz már DX10.1-es GeForce.
Egyébként az NV azért hypolja a Physx-et, mert 10 emberből 8 Radeont vesz és a raktárban porosodnak a GeForce GTX 200-ak. Az AMD-nek jelenleg viszik a kártyáit, mint a cukrot, nincs miért előreszaladni. Majd akkor csapnak reklámot, ha megjelenik a játék. Most a Phenom 2 startjára készülnek.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
rocket #11256 üzenetére
Most itt az a kérdés, hogy mit jelent a nagy név. Az NV oldalon 2009-ben ott a Mirror's Edge, a Cryostasis és a Backbreaker. Ezek közül az újságírók csak a Mirror's Edge-re figyeltek fel. Persze még lehet bármi.
Az AMD oldalon ott a Battleforge, Stormrise és a Cloud 9. Ebből a trióból a Battleforge-ot és a Stormrise-t elég komoly alkotásnak harangozták be. Ezt mondjuk az is alátámasztja, hogy az előbbi játékokat fejlesztő csapatok igen komoly neveket raktak már le az asztalra. Nyilván a Cloud 9-ről alig van infó, abból is lehet bármi még.Na most ezek közül mi szerint döntjük el, hogy nagy név?
Én igazából azt nem értem, hogy az NV miért jár kerülőutakat? Miért kényszerítik a játékosnak, hogy döntsenek a fenti játékok között? Ez senkinek sem jó!
Az Intel és az AMD mindent meg tesz annak érdekében, hogy a független szabványok legyenek előtérben ... DX, OpenCL stb. Az NV ennek az ellenkezőjét csinálja. Gyakorlatilag szívatja a népet. Végre jövőre el lehet dönteni, hogy ki mit akar. Zászlókat lövöldözni a Mirror's Edge-ben, vagy low grafikán játszani a Battleforge-ban.Milyen jó lesz nekünk ... már alig várom, hogy két gépem legyen.
-
Beowulf_78
addikt
Én is másképp látom
...ezekben a csodázmányos tesztekben nem szól a fáma a játékokkal nem túl kompatibilis Ati driverekről. Érdekes...teszt közben soha semmi villódzás, kis fehér pöttyök...semmi anomália. De ha bemész bármelyik játék topikba nem az nV tulajok kérdezgetik miért csúnya a víz, miért vannak kis fehér pöttyök, miért nem látszanak az emberalakok játszhatatlanná téve ezzel a játékot, csak hogy egy pár dolgot említsek. Sokan példáloznak a Call Of Juarez játékkal, hogy az milyen jól megy Atin. Ez így is van. Most már. Amikor megvettem januárban a 3870 X2-öt a driverek állapota miatt több hónapig nem úgy ment ahogy szerettem volna 1680-ban. Persze végigtoltam de 1440-be, mert hiába ment jól a Juarez bench, játék alatt kevés volt a min. fps és többször is megakadt olyankor, ezért inkább visszavettem 1440-be. Nyár elején megnéztem, és már vitte szépen, a driverek fejlődésének köszönhetően. De hiába...ha már 1x kijátszottad, ritka hogy még 1x végigtold, főleg pár hónapon belül. Szóval amikor kellett volna, nem ment úgy, amikor meg végre úgy ment ahogy kellett volna már tárgytalan volt.
Mindenki rögtön, és azonnal akar az újdonságokkal játszani, és ebben a "ripsz-ropsz prezentálunk egy megfelelő drivert ha gond van esetleg"...az nV sokkal jobban áll. Az már keveseket érdekel, hogy 2-3 hónap múlva hogy megy Atin amikor az nV júzerek 90% már kijátszotta a játékot problémamentesen. -
VinoRosso
veterán
Én abszoltúe nem is nagyon értem, hogy mit várnak el az emberektől. Az h ne beszéljenek egy kukkot se a rivális kártyáról? De miért? Van ennek értelme akkor, amikor a két kártya egymás mércéje, és az fogja meghatározni a piac alakulását, hogy a két kártya ár/teljesítmény arányban hogy vizsonyul egymáshoz? Mert javarészt ez az összes hsz célja, hogy ezt ki lehessen következtetni(mivel egyelőre még nem valószínű, hogy lesz teszt a megjelenésnek ennek a szakaszában) nem? Nyilván ha már kijött volna 1 hónapja valamelyik VGA akkor senki nem írna arról, hogy milyen lesz majd, és miért mert ott vannak a kész tények. Jelenleg azonban nincsenek, és szerintem teljesen normális, hogy ilyenek az emberek. Nem ma kezdtem a fórumozást én sem, és külföldi fórumokra is elég régóta irogatok már, de ilyet még az életbe nem láttam sehol, ami itt a PH-n folyik. Bár nem kéne meglepődnöm ezen az az igazság, mert ebben az országban ez a széthúzás a természetes. Csak valahogy bennem van a tüske mégsi, hogy fel kéne már nőni végre a dedóból, hogy te ilyen vagy a másik meg olyan, és akkor fújolnak egymásra. Utoljára 15 éves koromba voltam ilyen, amikor én is fújoltam a másikra mer másmilyen zenét hallgatott, meg ki kellett őpróbálni azt is, hogy milyen birkának lenni, és beállni valami csordába, de szerencsére gyorsan kinőttem ezt. Bár ahogy elnézemsokaknak ez még 60-70éves korukra sem sikerül, az egyik narancsságra, a másik vörös, a harmadik zöld, a negyedik meg kék, és mindegyik azt hiszi magáról, hogy mindent jobban tud a másiknál.
u.i.:már volt egyszer a link ha jól láttam nem is olyan régen
-
gduck
addikt
Most ezt nem igazán értem
A 3DMark06 az nem FULL LOADot jelentene? Eddig vmi ~230W-ról beszéltek 12V-on nem?
Amúgy AGP-PCIE váltásnál egy ideig egy mezei VGA molt a gépben a 8800GTX helyett. Hát idle (windows asztal) állapotban kb 60-80watt kölönbség volt (az APC szoftvere szerint)
-
Mi a fenéről beszélnek ezek a hazugok???
Nekem 9800GTX-em van de az IDLE jó lenne ha 45W-ot kajálna! Becsúszik ott olyan 65-70W-is alsó hangon, de ha meg az internet és nézek valami flash-es oldalt akkor megugrik 5W-al egyből.
Na mindegy; ha a GT200-as sorozat IDLE 20W helyett 40-et eszik már az is nagyon jó. És ha ezt a grafikont vesszük akkor terhelt 140W azért nem kicsit brutál, lesz még egy GX2 a piacon? -
Dare2Live
félisten
A várható hiány miatti árelszabaduláson felül mégegy ok ami miatt drága lesz, hogy 48xx várhatóan csak a 8800GTS(9800GTXet) fogja ütni, 260/280tól csúnyán le fog maradni: Ha pedig egy terméknek nincs konkurense az nem épp árleszorító hatású. 260/280al várhatóan/remélhetőleg konkuráló R700 meg majd tippem szerint juli végén.
persze én továbbrasem értem, hogy az elborultakon kívül kinek/minek ilyen százezernél jóval drágább kártya amikor egy 30-40Ks 9600/8800GT/3870el szépen el lehet játszani a 85%nak aki 1280ban játszik. Mire meg kevés lesz addigra akkorát fog esni ezeknek a HEnd kariknak az ára ami 3*annyi mint a várható 3870/9600.... amortizációja.
-
Dare2Live
félisten
sokminden elképzelhető akár élet a Marson is. Én speciel a Marsi életnek nagyobb sanszot adnék mint aki vmennyit konyít a forexhez...( és semmit a biológiához.)
más: HOCon nézegettem a 260 memo sávszélt/textura "kitöltési sebességét"... nem számolták/írták el? Mertha igen ez gyanusan szük keresztmetszet lesz, nagyon limitálni fogja a 260at.
-
Laraxior
titán
nem nem.... kettő lesz...
szintén innen: "Ezzel egy időben az Nvidia újdonságairól is napvilágot láttak a legújabb értesülések. A nagyvállalat következő generációs, GT200-as GPU-val felvértezett egységei GeForce GTX 260-as és GeForce GTX 280-as típusjelzéssel kerülhetnek forgalomba. A két modell közül természetesen a GeForce GTX 260-as lesz a gyengébbik modell. A furcsa névválasztást megmagyarázza az Nvidia nemrégiben kiadott nyilatkozata, amelyben hangot adnak a ténynek: a cég videokártya kínálata túlságosan nagy és túlságosan zavarbaejtő a vásárlók számára."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest