- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
A magyar kereskedők reagálását ismerve ilyenkor, kb 2 hónap múlva talán csökkenni is fognak itthon az árak. Ha csak nem emelkednek.
De ne legyen igazam.
Azok a készletek valóban a terhére lehetnek az NV-nek, ha már előállítási költség alatt árulja őket, mondjuk ez a vásárlókat csak ne érdekelje.biggamer: Tényleg, a 295öst milyen proci tudja kihajtani úgy ahogy illene ???
Én kb egy Q6600-nál, vagy egy tuningos E8200-nál nem raknék alá kisebbet. -
Cyberpunk
félisten
Jó az a gyári hűtő is volt már nekem jóval zajosabb is. 100%-on már van hangja de még elviselhető azon meg nem kötelező hajtani bár tuningnál nem árt
De nagyon fair ez a kis Gigabyte kari nézhetnél egy tuningot is hogy neked menyit megy az enyém 700/1400/2500-on még stabil. 715-ön meg már jelentkeznek a túlhúzás tünetei 750-nél meg már el is halálozik -
TTomax
félisten
Gratula,nekem pl a 185.20 van fenn,eddig semmi anomáliába nem futottam bele,de az biztos hogy az utolsó WHQL a legstabilabb ami a 180.48,ezt már sokszor tapasztaltuk... ha szeretsz kísérletezgetni,és egy két fagyás nem rettent el akkor a 185.20,ha a stabil dolgokat kedveled akkor a 180.48WHQL.
(#12588) ImI87
Ezekhez a karikhoz jelenleg az egyetlen normális opció a víz, csakhát az már más téma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gmail
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BlitzWolf termékek topicja
- Reklámblokkolók topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest