- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
Sziszifeca #12214 üzenetére
A ram kevés neki szerintem, nem a processzor.
-
Eagl3
veterán
válasz
Beowulf_78 #10612 üzenetére
Én ugyan nem bíráskodom, az a moderátorok dolga.
Azért neked címeztem mivel általában te fömedtél rá az emberre.
Nem tök mind1, hogy ki nem hitte el neki? Nem erre akartam rávilágítani és vagy te nem érted a dolgokat vagy szándékosan nem akarod megérteni.A srác az elejétől kezdve eredményeket kér mindenkitől, gondolom szeretné összehasonlítani a saját configját másokéval. Ebből kifolyólag gondolom, hogy nem visszavágásból linkelte be azt a "tesztet" az, hogy az mennyire silány teszt, nem számít. Nem ért hozzá még annyira, lehet neki normálisan válaszolni és éppen ez szúrta a szemem, hogy erre egyvalaki nem képes, másik három meg rátesz mégegy lapáttal.
Szerintem az meg, hogy ő 15 éves épp úgy nem számít mint, hogy te 30 vagy. Ezért sem oltanod kéne hanem tanácsot adnod, segíteni neki vagy csak nem szólni hozzá.
"De ha ennyire jól megértitek egymást, ami nagyon megható, akkor majd neked küldözgesse az eredményeit, mert legalább te "vevő" vagy rá mint Ati tulaj. "
Csak ismételni tudom magam, baromira nem az eredményeiről van szó. Amúgy nem értem, miért is ne lehetnék én kíváncsi nVidia-s eredményekre? Azért mert ATI-m van? Ez az ATI - nVidia ellentét benned van, nem bennem én világ életemben nVidiás voltam, ez az első ATI-m.
-
Eagl3
veterán
válasz
Beowulf_78 #10551 üzenetére
Felháborító, hogy mit műveltek.
Emlékszem, nem is olyan régen bejött ide a srác és senki nem akarta neki elhinni, hogy 3db 260-as GTX -e van. Akkor is csak oltogattátok amit már akkor sem értettem, hogy mire föl és képeket kértetek tőle meg eredményeket. Ha jól emlékszem, akkor töltött fel képet, most itt van pár eredménnyel és a sok okostojás elkezdi oltani, hogy ennek mi értelme.Áruljáok el nekem, hogy miért ne építhetne ő 3 kártyás rendszert otthon?
Ez a hobbija, szeret tesztelni és ezeket megosztja(taná) veletek(ünk). Ha tanácsot akarnátok neki adni, akkor lehetne azt normális hangnemben is, nem ilyen alpári módon, ahogy azt egyesek teszik, de tisztán látszik, hogy a jóindulat egyikőtökben sincs jelen.Az ostobaság kérdésében is neki van iagaza véleményem szerint, jelen esetben mindenképp.
Ez a folyamatos kifestőzés meg... biztos sok volt a por. -
Eagl3
veterán
válasz
Beowulf_78 #10502 üzenetére
Igen, gyanítom félreértetted.
MOD: Bár így utólag belegondolva meg is lepett volna, ha valaki nem reagált volna rá hozzád hasonlóan.
-
Eagl3
veterán
válasz
Beowulf_78 #10493 üzenetére
Miért kell ez az ATI - nVidia majmolás?
A jóhoz könnyen hozzászokik az ember, ezek a kártyák meg egy év múlva már nem igen fogják maximumon kiszolgállni az embert van egy olyan érzésem.
-
Eagl3
veterán
válasz
Beowulf_78 #9948 üzenetére
Jó, akkor erre mondhatnám azt, hogy ott van a 260-nál olcsóbban a 4870...
De mivel az lett volna a mondanivalóm lényege, hogy 1680 as felbontáshoz nem kell okvetlenül drága VGA-t venni így nem mondom.
Ezt a minimálisnál nagyobb igényeket meg hagyjuk már... mondj pár játékot Crysis-on meg FarCry2-őn kívül, aminek nem elég egy 4850 1680x1050 es felbontásban közel maximális részletességben."Lara-nak meg igaza van.1920-as felbontást is kevesen használnak, nem hogy a 2560-at."
Ez egy olyan dolog, ha nem írom oda, h. afölötti felbontásban amit a teljesség igényvével tettem, akkor az lett volna a gondja valakinek.
-
Eagl3
veterán
válasz
Zsozsooooo #8766 üzenetére
-
Eagl3
veterán
válasz
Iron Funeral #8046 üzenetére
Attól még, h. egy játék DX10-es még lehet élvezetes...
-
Eagl3
veterán
Én ugyan nem akarok OFF -olni, de azt azért szeretném megkérdezni, hogy az valójában miért is nem szólhat a témához akinek nem GT200 -as a van?
-
Eagl3
veterán
-
-
Eagl3
veterán
válasz
TazLeacher #7380 üzenetére
"így lényegében beigazolódott, amit már többször jósoltam. Mire lesz bármi értelme a DX10.1-nek, addigra már eljár felette az idő..."
Miaz, hogy eljár felette az idő?
DX9 felett se járt még el az idő. Érdemi DX10 jóformán nincs is nemhogy DX10.1...
De már a DX11-et várod amikor majd megósolod, hogy a DX12-es el is menni fog majd a DX11 -es meg DX10-es és visszafele az össze játék?Komoly jós vagy.
-
Eagl3
veterán
válasz
TazLeacher #7378 üzenetére
Most nemazért, de szerinted ha lesz külömbség DX10.1 alatt akkor az nem lesz szebb?
Elég érdekes lenne. -
Eagl3
veterán
válasz
Beowulf_78 #7364 üzenetére
Elmondanám neked, hogy eleve más képet ad egy nVidia kari mint egy ATI.
Az atinak ált. kicsit teltebbek élesebbek a színei szvsz szebb.Van több ilyen teszt is, ahol több játékból printscreen-eltek nVidia és ATI karikkal (de biztos tudod mire gondolok).
Jól látható a külömbség a két kártya között.Nah ezzel a rizsával csak azt akarom mondani, h. iganis lesz külömbség, ha nem számottevő is de lesz. És ezt valószínű csak úgy veszed észre ha közvetln egymás mellé teszed a két képet\videót de a legjobb ha monitort.
A gyorsaságról annyit, hogy (szigorúan!) szerintem kb. annyival lesz gyorsabb Far Cry 2 ATI -n mint a Crysis nVidian.
-
Eagl3
veterán
válasz
Motion_Blur #6833 üzenetére
192 vs. 216
Akkor hardveres külömbség is van
Ez már az újabb GTX260 vagy csak egy OC -
Eagl3
veterán
válasz
Bikerider #6791 üzenetére
Ne kifestőzz, inkább szedd össze a gondolataidat kicsit.
"En is D11-es kartyakat varom"
Aztán miért várod annyira ezeket a kártyákat. ATI 48xx DX 10.1-es, hány játék támogatja?
DX10 nek hol van egyenlőre értelme?"Volt mar nalam Giga GTX 260-as.Siman fel a Drivere es mar kesz is "
Akár hiszed akár nem, berakom a gépbe a 4870-es kártyám, feltelepítem a 8.9-es drivert és már játszom is.
"Catat,CCC meg sokmast felrakni"
Attól függetlenül, hogy a kettő ugyan az nagy okosságot mondtál. Kérlek sorold még, h. mit kell felrakni?
-
Eagl3
veterán
válasz
laragirl83 #6347 üzenetére
Tényleg
Akkor csak furcsán fogalmazott és átsiklottam feletteMOD: E8200 elég neki...
-
Eagl3
veterán
válasz
Motion_Blur #6310 üzenetére
A procid rettentő kevés a kártya alá szvsz.
XP-n jóval gyorsabb a Crysis, nem zabál annyi ramot. -
Eagl3
veterán
válasz
schwartz #6194 üzenetére
Nem az a gond, hogy gyenge a PC. Sőt, a leg izmosabb. Csak ahogy te is mondtad, nehezebb rá fejleszteni. Sokféle hardver van, sokféle összeállítás. Ellenben mondjuk a PS3-nál adva van egy konfiguráció, arra kell megírni a programokat, "egyszerűbb" a programozóknak optimalizálni.
Amúgy szerintem a kimondottan PC-s játékoknak sokkal szebb a grafikájuk mint egy consolé.Persze ez csak az én meglátásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest