- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
biggamer
veterán
Ha ki jön a 55 nm-es karesz, akkor lejjebb fog menni a régi 280-as ára is, meg a többié.
Az új 280 chipjét olcsóbban lehet előállítani, nem fog annyit enni és melegedni sem fog annyira, tehát nem biztos hogy sokkal drágább lesz.
Szerintem csak jobban járnak majd a vásárlók a dologgal.
És remélem azt is, hogy jóval erősebb lesz a mostaninál.Az nV tisztában van a mostanában megjelent Ati kártyák erejével / pontos adatokkal / ezért szerintem nem követi el megint azt a hibát, amit elkövetett az utolsó pár hónapban, hogy gyengébb kártyát ad ki és ezzel az Atinak " termeli " a hasznot.
-
Groo
csendes tag
Jó, legalábbis nem panaszkodott rá senki, nem ref. hűtést én még nem láttam gtx260/280ra, már ha léghűtésre gondolsz. de most hogy mondod, még házibarkácsot sem..
@pigatt: szerintem se cseréld le, itt már leírtam egyszer valahol, hogy ha nekem nem pukkan el a 88gtx-em, nem cserélek gtx280ra. még a legújabb címek is simán mentek nálam, a te sli-s rendszered meg nyilván gyorsabb, mint az én mezei gtx-em volt.
Én a helyedben legkorábban a jövő év elején kezdenék el gondolkodni új kártyán. Szerintem. -
szab.tam
nagyúr
szerintem ez egy jól összeszedett, hitelesnek tűnő, 3, (nagyobb), felbontáson, több játékon próbált teszt:
én eszerint mindenképp 9800gx2-t választanék, (ár/érték), de már félek minden 2 gpu-s megoldástól, atit többet nem akarok, ezért csábít a 280..... csak 1 gpu, és nyers erő.
-
tzsolesz
nagyúr
Anyám, hát jó hogy kamu, a 2600XT-nél 4 antianalising, 16xantiasotrop 1280X1024-es felbontáson nekem is 28-32fps-em van, de átlagban több is. Akkor a HD3870-es ugyanolyan kártya mint a 2600XT? Kezd ez nekem is gyanús lenni. Ja és a textrúrák, meg minden szar ami ott van az advanced beállításokban high-on van.
Jó van kicsit meg is rángatva a gpu, meg a vram is, de akkor is.
-
janos666
nagyúr
A Guru3D-s cikk nem kamu. Szerintem reális, ha eltér más oldalak tesztjeitől akkor inkább hiszek Hilbertnek, normális hardware és software körítéssel, rendes driverrel tesztel, rendesen beállítva (drivert meg játék opciókat is), nem csak bezúzza a VGA-t a gépbe, felkúr valami drivert és nekiesik a játékokat futtatni anélkül hogy az élsimításon meg a felbontáson kívül másra is figyelne. És szoktak ott Radeon tesztek is lenni mindenféle lehúzás nélkül, nem is kimondottan elfogultak (lehet jobb szeretik a geforceokat - mint legtöbb helyen - de azért mert mikor kitesztelik jobb kártyának találják, nem előítélet miatt)
Ha olyanon akadsz ki hogy ebben több FPS-t ad a 9800GTX mint egy régi tesztben pont a fent leírtak miatt lehet, mert ebben a tesztben a 9800-ashoz is ugyanazt a drivert tették fel mint a GTX-280hoz. (csak ki kell egészíteni az inf-et és felmegy az a 177.34 Geforce 256-ra is) -
törölt tag
Mit nem lehet érteni ezen? A tesztelők és a VGA gyártók illetve forgalmazók közt kéz kezet mos... PL hamarabb adnak át egy kártyát egy olyan oldalnak ami biztosan jó véleménnyel lesz róla, mert mivel így az az oldal lesz az első aki ír róla nő az olvasottság ergo nagyobb a bevétel a reklámokból.
És ez jó reklám 1-1 kártyának, sokan bedőlnek az ilyen teszteknek. -
raskolnikoff
őstag
Azaz! Még ha a Crysisért is lenne a kártya létjogosultsága akkor is kevés. Illetve ez még nem is gond de hogy egy játékhoz legyen feljesztve...najó esetleg még pár számolási feladatot követelő játéknál jól jöhet meg extrém felbontásban de amúgy...
Sztem a 260as lehet egy jó lehetőség ha jó áron fogják adni.
-
Dare2Live
félisten
Bazki 86db fotot, ahogy szétbarmolja szétcsavarozza részletezi, ttui, hogy van nála ilyen kártya. Utána a teszt megcsinálása egy este.
Messze ez leghitelesebb teszt amit eddig erröl a kártyáról láttunk, ha átverés akkor a legjobb, legprofibb fake teszt amit én életemben láttam.
Kemény dolog lehetet, ilyen fotokat megcsinálni, lerenderelni, ilyen mennyiségben.Max azt tudom felhozni a 280védelmében, hogy nem kiforrott a drivere, node kifort driver 280hoz majd talán egy hónap múlva lesz.
Talán az 55nm segt NVnek ha nem akkor ez így "ratyi". Mondjuk 280 vásárlása esetén ígyis úgyis érdemes megvárni az 55nmert. -
alien_
őstag
Az a 2xAA- azért nem mingy, kizárt, hogy egy GTS 50fps-t hozzon bekapcsolt antialiasing mellett ebben a felbontásban. Ez egy fake teszt, pont. Az se biztos, hogy tényleg "belső" kézből való.
Drizzt: Felraktam 18 képet egy online albumba, de sajnos csak mailben megosztható, ha priviben dobsz egy címet, átküldöm.
-
IreN!CuS
addikt
most nem azért de nem a vga a rossz hanem a játék van rosszul optimalizálva,rég láttam ilyet,még ugyis h "köztudott nv játék" és ezek ellenére még az nv karikon sem megy vmi jhol....!Persze tom ez is márketing h majd az uj vga-val mien jho lesz....de habizti az egész!saját pl.:crysis 1280*1024 high semmi más nincs ki,mek 1 "nagyobb" térre és ha megforditom az egert 10mpes töltés...sztem...köszönjük emese
cod4 minden extra multi 250fix...érdekes le van optimizálva!
-
TazLeacher
nagyúr
Az ennyiért nem annyira olcsó. Azt írják, hogy a GTS lesz olyan 300-400$. Amire ideér az 300-400€. Ami azt jelenti, hogy 78-104.000 Ft. És ez csak a GTS. Akkor a GTX olyan 150K körül lesz belőve. Ha tényleg megjelenik nyáron, akkor ősszel beruázok az egyikre, addigra egy 20% körüli árcsökkenés már várható. Annyiért már jó lesz.
Szerintm módosítani kéne a topic nevét. Ami egyelőre biztosnak tűnik az GTS és a GTX. GT-ről és GX2-ről szó sincs, a GTS meg benne sincs a nevében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple Watch
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest