- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
Önmegsemmisítés...vagy hidegindító
.
-
r-chee
őstag
Kb. mikorra várhatók az 55nm-es GTX200-as kártyák, idén v. jövőre? Szerintetek gyorsabbak lesznek valamivel, és módosítanak rajtuk órajelet stb?
Ha most vennék GTX280-at, biztos kidobnák őket.
-
r-chee
őstag
-
r-chee
őstag
válasz
Dark KillerX #3400 üzenetére
Majd akkor fogja magát összeszedni, ha kiad egy új generációt, kisebb csíkszélességen, kisebb tranzisztorszámmal, kisebb fogyasztással. Az jó hír, hogy tovább esnek az árak, na de ki vesz meg egy ilyen órmótlan, zabáló szörnyet, mint amilyen a GTX 280...?? 260-at meg nem érdemes sztem venni, inkább körül kell nézni az ellentábor választékában (persze azoknak, akik nem elvetemült fanok
).
-
r-chee
őstag
-
r-chee
őstag
Wazzee, kint a légmozgás egyenlő a nullával, a 8800GTX úgy fűt mint Mari néni télen....Vajon mit érezhet most Beteg kolléga a GTX280-as társaságában? Télleg, hogy érzi, jó a fűtőértéke az új kártáynak
?
-
r-chee
őstag
FPS limit kilövése UT3-ban:
C:\My Documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config\UTEngine.ini
Majd keressük meg a következő bejegyzést :
[Engine.GameEngine]
bSmoothFrameRate=TRUE
MinSmoothedFrameRate=22 < minimum fps ezt nem kell bántani
MaxSmoothedFrameRate=62 < max fps mondjuk átirod 250reUgyaníg a játék telepítési helyén a ...\UT3\Engine\Config\BaseEngine.ini-ben átírod:
[Engine.GameEngine]
bSmoothFrameRate=TRUE
MinSmoothedFrameRate=22
MaxSmoothedFrameRate=250 -
r-chee
őstag
Nekem pl. nem mükszik a 177.39-es driver. Hiába bütyköltem meg, telepítési folyamat lezajlik, kéri gép újraindítását, majd utánna olyan, mintha fel sem raktam volna.
-------------------------------Ha volt már, bocsi >> [9800GTX+ 55 nm-en]
Nah, erre mondják, hogy sz*p*s, főleg a 9800GTX tulajok számára. De ezek szerint az új monstrumok is megjelenhetnek akár még talán nyáron kisebb csíkszélességgel. -
r-chee
őstag
válasz
juliabrilke #2184 üzenetére
61 ill. 42 MB körüliek a driverek. Nem a mérettel van abaj, hanem azzal, hogy 9-14kbps-al jönnek lefelé. Egy teszt talán-talán ha belefér az időmbe (du-n meló), késő este mindenképp megnyúzom majd ha mükszik.
-
r-chee
őstag
válasz
B-L-A-C-K #2061 üzenetére
Nagyobb felbontáson valóban hasznosak. Nekem 8800GTX-el volt az a helyzet, hogy mikor megvettem, még csak 17"-os monitorom volt, 1280*1024-ben használva, és mikor meglett a mostani 22"-os widescreen, 1680*1050-ben sem marad alul sehol FPS-ben a VGA, sőt, valamikor még sokkal nagyobb FPS-t kihoz magából, mint anno 1280*1024-ben.
De pl 1900*1600-ban nagyon kevés mebrenek van lehetősége játszani, sajnos.
-
r-chee
őstag
válasz
juliabrilke #2057 üzenetére
A legtöbb embernek az a probléma, hogy 2 év után is olyan kártyákat adnak ki, amik teljesítményben nem képesek az elődénél sokkal kimagaslóbb teljesítményre, árban viszont annál inkább ott vannak a topon (az hogy mi mennyibe került régen és most, most ne legyen vita tárgya). Talán a GTX 280-al (vagy az új ATI-kkal
) megváltozik a helyzet.
-
r-chee
őstag
válasz
Dare2Live #1915 üzenetére
NV-nél maradva, szerintem egy 8800GT-t, GTS-t sem érdemes lecserélni úl VGA-ra. csak azért mert az a TOP most, mert felesleges. Átlag user 1280*1024-ben, vagy 1440*900-ban játszik, és új gamma sincs még ami kihasználná az új VGA-kat. Azért, hogy - hasamra ütök - 72 FPS helyett 105 legyen egy eddig játszott játékban, felesleges kiadni ennyi lóvét. Majd év vége felé talán lesz olyan VGA is, ami nem nyeli le keresztbe a villanyórát.
-
r-chee
őstag
Szeptemberben a GTX280 ára szerintem már 105000 forint lesz. Remélem, még a héten lesz róla ropogós PH! teszt, és akkor megláthatjuk, mit tud felmutatni a kari.
-
r-chee
őstag
válasz
biggamer #828 üzenetére
Elég szomorú, hogy az újabb kártyák többet zabálnak. Úgy kéne tenni, mint CPU-knál, kisebb csíkszélesség, nagyobb teljesítmény, kevesebb fogyasztás... De nem. Talán az a céljuk, hogy mindenkinek 1000W-os tápja legyen, és megsüljön odabent a gépe mellett, a hőszennyezés meg csak emelkedjen az egekbe. Lassan már akkora lesz a GPU, hogy külön kártyára kerül és 20+4-es tápcsatlakozó fogja táplálni. Szánalom.
-
r-chee
őstag
válasz
Bundás22 #644 üzenetére
Aki 8800GTX-et vett anno, annak épphogy nem porosodik ott a VGA-ja sehol sem, mert azóta is maxon visz minden játékot, akár 1680*1050-ben is (tapasztalat), kivéve persze a Crysis-t, amit (felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a következő mondatrész 30 éven aluliaknak nem ajánlott) én speciel egy látványtúltengésben szenvedő dögunalmas pixelcsoportosulásnak tartok
.
Tavaly márciusban 132E-ért vettem a 8800GTX-et, és azóta sem bántam meg, mint sokan mások, akik emelett döntöttek. Minket nem sújt le annyira az elavulás ténye. -
r-chee
őstag
Miért kellene "kidobnod"
A 8800GTX-edet milyen game akasztja ki a Crysis-on kívül, mondjuk 1680*1050-ben, a jelenlegi konfigoddal (Q6400, DDR3 4x1024Mb Corsair 1600Mhz stb.) ?? Semmilyen. Akkor meg minek kéne neked drágább kari... Nemsokára már 40E-ért kapsz még egy GTX-et és jő boldogság. Nem kell feladni az SLI-t új VGA miatt
. Én legalábbis nem tenném.
-
r-chee
őstag
válasz
BloodyEddie #402 üzenetére
Ezek szerint a GTX 280 ára lesz vagy 160-170E HUF... Reméljük 2-szer gyorsabb lesz, mint a 8800GTX, és megjelenés után fél évvel már "olcsóért" lehet venni
.
Olyan lassan közeledik ez a júniusi hónap, hogy nemigaz.
-
r-chee
őstag
Én amondó vagyok, hogy ha 3 feltétel teljesül a 9900GTX-el kapcsolatban (ha így fogják egyáltalán hívni) akkor meg fogja érni:
1. Minimum 2-szer gyorsabb lesz mint a 8800GTX.
2. Ugyanúgy, vagy kevésbé fog melegedni mint a 8800GTX.
3. Az ára 150E FT alatt lesz sz*r kis országunkban.Ha mindhárom meglesz, akkor fel lehet rá nézni, ha nem, sz*rni rá meg nVidia-ra nagy ívből, hogy a ráncfelvarrott VGA-inak és chipjeinek a ráncfelvarrott változatait árulgatják, amik alig hoznak vmi újítást (bevételt annál többet az NV-nek....).
Ilyen semmitnemérő, és később parasztvakításba torkolló hírek-bejelentések-és majdani kártyatesztek olvasásakor csak elfordítom a fejemet enyhén jobbra, és a 8800GTX-emre pillantva elégedett mosoly telepedik meg az arcomon, ami azt sugallja, MEGÉRTE
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Külföldi SIM-ek itthon
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos tablet topic
- Akciókamerák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest